HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#821 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 30. 21:00

az meg h egyesek asztalt akarnak borogatni megint hulyeseg, amikor alairsz vmit mindig tudod h mire szamithatsz, lehet h holnap a csomagod 5ezerrel lesz olcsobb, es akkor bukod, benne van a pakliban

viszont mndenhol elmondtak h lehet valtani huseg alatt felfel, huseg nelkul amire akarsz
persze plusz husegert

az meg h plakatolt a digi semmit nem jelent, nalunk novemberben plakatolt, es mai napig semmi, pedig a vezeteket mar decemberben behuztak minden ajto ele...
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#822 Felhasználó inaktív   Sheridan_23 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 30. 21:02

Üdv!

Láma kérdés jön (nem vagyok informált ebben a dologban ezért fordulok hozzáértőkhöz)

Chellot csak kábel TV-re lehet kötettni vagy esetleg műholdas UPC-re is igényelhető?
Ugyanis sajnos felén (Nyíregyháza külterülete) nem igazán - egyáltalán - nincs kiépítve kábel TV.

#823 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 03. 30. 21:05

Idézet: Sheridan_23 - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 21:02

Chellot csak kábel TV-re lehet kötettni vagy esetleg műholdas UPC-re is igényelhető?
Ugyanis sajnos felén (Nyíregyháza külterülete) nem igazán - egyáltalán - nincs kiépítve kábel TV.

Csak kábelre, de egyszer már megírtam. Műholdas felfelé netet más cég szokott adni, csak egyszeri júzer elszalad az árától :-)
Make love not Wor.

#824 Felhasználó inaktív   Sheridan_23 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 21:23

Akkor lókaki.... mert a T-Com központjától 4.5 KM-re vagyunk és azt sírja a szájuka  nagyokosoknak, hogy azétrt szakadozik a netem (Datanet) mert túl messze vagyok a T-Com központjától. (4mb/s) Március 20-tól meg valami rettenetesen szar. És egyszerüen nincsen más lehetőség netelérésre csaka fos telefonvonal (ami meg úgy szar ahogy van)

De nagyon köszi a választ... akkor  beigazolódott a sejtésem.

#825 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 21:38

Idézet: Sheridan_23 - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 21:23

Akkor lókaki.... mert a T-Com központjától 4.5 KM-re vagyunk és azt sírja a szájuka  nagyokosoknak, hogy azétrt szakadozik a netem (Datanet) mert túl messze vagyok a T-Com központjától. (4mb/s)

Ha doksit nézek, akkor 4.5 kilométerhez a 4 mega már majdnem sok, vetesd le 2 megásra a vonalat, vagy alá.
Make love not Wor.

#826 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 21:45

Idézet: KekszNET - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 20:58

vagy vegyel 1 domaint, es regeld be gmailre, akkor nem "free" a cimed, es meg lesz egy jo nagy tarhelyed is, aztan meg mindig valaszthatsz h weben csekkolod vagy leszivod lokalba (kinek melyik, en jobban szeretem pl a webet mert azt barhol barmikor)

a chellos cimed meg ha keves a 10mb de mindenki azt ismeri iranyisd at es kesz, gmailben lehet profilokat is  beallitani, aki a regit ismeri kuldod neki arrol az ujaknak meg ujat adod, vagy mindenki atnevelsz

de en sem kotnem le magam egy szolgaltatohoz sem, meg a "free"-hez sem, domain pl 2001 ota az enyem, azota csak olyan cimem van...

evente 1-2 ezer forintot kibirsz es elfelejted a szivast

a domaint hogy képzeljem el?
hogy érted hogy egy címet berakok a gmail-be?

#827 Felhasználó inaktív   Sheridan_23 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 21:51

Bár lenne 2 megás csak 1 megás van 4 megás és 8. Inkább 2 megásra tetetném nem 1 megásra.

Másrészről elviselhető volt március 20-ig a szakadozás.... sőt volt mikor napokig teljesen stabil volt. Március 20-án valami beütött neki és SOKKAL szarabbul működik mint azelőtt bármikor. Valami csak történhetett. Legalább a Márc. 20-a előtti állapotot állítsák vissza a "szakemberek"!

Szakdolgozat készítés kellős közepén a legjobb, ha szar a net.

#828 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 21:56

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 21:04

Normális ember szerintem a levelezőjében tárolja a leveleit.

Akkó é nem vaok nómális :D Az én leveleimet a runbox.com tárolja, százezer számra évekre vissza és a gmail.com -on olvasom... Nem nekem kell backupról gondoskodni. De tényleg, minek legyen levél offline? Válaszolni se tudok rá...

#829 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 21:57

Idézet: Sheridan_23 - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 22:51

Szakdolgozat készítés kellős közepén a legjobb, ha szar a net.

3g ?
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#830 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 22:02

Idézet: bean - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 21:56

De tényleg, minek legyen levél offline? Válaszolni se tudok rá...

Nekem pld. azért, mert leszedem külföldön jó drága GPRS-el, aztán offline meg bírom válaszolgatni a lényeget, ha kell 1 órát pöcsölök 1 levéllel, vagy napközben írogatom az aprólékot, este meg egykupacban el lehet küldeni, esetleg másnap.
Make love not Wor.

#831 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 22:03

Idézet: RBJ - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 17:25

azt ki látta te mokus hogy ujabb huség szerzod lehet kotni ha lejár a két év.
meg ki az a hulye aki aláir még két évet és ki tudja hogy kozbe mi lesz a helyzet. lehet lesz kedvezobb vagy még olcsobb menet kozbe. :reklamacio:

adam84

A legtöbb ember, amikor lejár a hűsége, és felmegy az internet ára, betelefonál az ügyfélszolgálatra, és megkérdezi, hogy ez miért történt. Ott elmondják neki, hogy lejárt a hűsége, és hogy mik a lehetesőgei (újabb hűség vállalása stb.).

Ahogy azt valaki előttem is leírta: a UPC-nek nem érdeke, hogy nyomatékosan felhívja az előfizetői figyelmét arra, hogy "ugyanmár ne fizesse senki se a listaárat, hanem fizessen mindenki pár ezerrel kevesebbet"  :Đ

Amíg vannak olyan emberek, akik a hűség lejárta után hajlandóak fizetni a listaárat, sőt amíg nagyon sok előfizetőnek fel sem tűnik/nem érdekli, hogy megugrott a havidíja, addig a UPC-nek ez csak hasznot hoz.

Úgy tudom, hogy most már a hűség lejárta előtt a chello-s mailcímekre mindenki kap figyelmeztetést, hogy milyen lehetőségei vannak ...

#832 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 22:41

Azért ez nem a teljesen ügyfélközpontú hozzáállás, hogy hallgat, mint sz@r a fűben...

#833 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 05:26

Kint vannak a honlapon az új csomagdíjak :)

Első olvasatra, meglévő efiknek, felfelé módosításkor a következőek:
Bronze-ra: 5000 Ft
Silverre: 7500 Ft
Goldra: 9500 Ft

Lehet, hogy valamit benéztem, még elég korán van...

Szerkesztette: moq 2008. 03. 31. 05:36 -kor

Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#834 Felhasználó inaktív   boss-STEPHEN 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 05:36

nem latom kiirva egyertelmuen (ahogy NSD irta), hogy melyik csomagrol melyik csomagra tudok valtani. csak en nem talalom, vagy tenyleg nincs fent? mert az h nagyobb savszelre torteno modositas ok, nalam azt jelenti, h pl prof -> gold rendben van. tevedek?
Asus Maximus Formula - Intel Core 2 Quad Q6600 G0 3,6GHz @ 1,32V - BFG 8800GTS 512 - 2x1GB Crucial Ballistix Tracer 1200MHz @ 2,18V -  Corsair 750W - SilverStone TJ-09 - Samsung 22" LCD - SB X-Fi Elite Pro - 1,5TB WD

#835 Felhasználó inaktív   boss-STEPHEN 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 05:42

1ev huseggel es meglevo kabeltv-vel 2,5k, 4k, 6k, 7,6k csomagdijak. nem rossz. de a digit tv-sek elegge magasak szvsz (itthoni viszonyokat nezve)
Asus Maximus Formula - Intel Core 2 Quad Q6600 G0 3,6GHz @ 1,32V - BFG 8800GTS 512 - 2x1GB Crucial Ballistix Tracer 1200MHz @ 2,18V -  Corsair 750W - SilverStone TJ-09 - Samsung 22" LCD - SB X-Fi Elite Pro - 1,5TB WD

#836 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 05:45

Idézet: boss-STEPHEN - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 6:36

nem latom kiirva egyertelmuen (ahogy NSD irta), hogy melyik csomagrol melyik csomagra tudok valtani. csak en nem talalom, vagy tenyleg nincs fent? mert az h nagyobb savszelre torteno modositas ok, nalam azt jelenti, h pl prof -> gold rendben van. tevedek?

Én se látom, ráadásul az Extreme -> Gold irány szerintem hiányos is... várjuk NSD bejelentkezését, mert ez így kicsit kusza :)

Szerk.: Én egyébként egy kicsit jobb árakra számítottam, bár az új netefiknek most a legjobb árakat kínálják a piacon. Kérdés, hogy hány új van még a piacon (fizetőképes kereslet) és nem inkább a meglévőkre kéne koncentrálni.

Szerkesztette: moq 2008. 03. 31. 05:47 -kor

#837 Felhasználó inaktív   kelemenbandi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 06:13

Azt írja a honlap, a csomagoknál a fenti kis apróbetűs részben, hogy felfelé (értsd nagyobb sávszél) a kedvezményes árak játszanak, meglévő hűséggel is.

Szerintem.

(Update 7:20)
De nem, mivel most kipróbáltam a saját profilos bejelentkezéssel a megrendelésnél a chello bronz csak 7500-ért enged rendelni. Szóval vagy tévét is módosítasz, vagy vársz, hogy lejárjon a hűségidő.

Magyarán megint csak azok járnak jól, akik újak. Mindegy. Eddig is elég volt az 5/0.75, ezután is elég lesz.

Szerkesztette: kelemenbandi 2008. 03. 31. 06:23 -kor

#838 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 06:26

Sziasztok!

Most migráltam prof-ról ,gold-ra. Hűség alatt. Így 15360 helyett 9500-ft/hó. :D

Kép

Szerkesztette: killa 2008. 03. 31. 06:54 -kor

#839 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 06:46

Idézet: killa - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 7:26

Sziasztok!

Most migráltam prof-ról ,gold-ra. Hűség alatt. Így 15360 helyett 9500-ft/hó.   :D

És ebben mi a felfelé módosítás?

#840 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 06:47

Idézet: moq - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 7:46

És ebben mi a felfelé módosítás?

Nem tudom.....de.. :up:

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első