HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 451
  • 452
  • 453
  • 454
  • 455
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#9041 Felhasználó inaktív   sirlacika 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 14. 19:40

Pietrosz!

Köszönöm szépen az ötletet! Megfelelően működik a dolog!
Én free proxyval próbálkoztam, de sajnos nem volt megoldás... vagy baromi lassú volt, vagy nem volt elérhető.
A munkahelyi vpn-t nem tudtam használni, mert úgy terveztük meg a rendszert, hogy minden tiltva van ami nem kell... márpedig a streaming nem kell a munkához :)
Így az kiesett.

A freeVPN viszont úgy megy ahogyan kell! Asszony nagy örömére :) És az enyémre, hogy nem szekálja szét a fejemet :D

Kérdés, hogy meddig lesznek elérhetőek ezek a freeVPN-ek. Bár ahogyan láttam van fizetős is...
De remélem, mire megszűnik ez a lehetőség, az UPC észbe kap és nem szaroskodik egy ilyen alap dologgal.

Még egyszer köszönöm!

Sirlacika

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2011. 06. 14. 00:22

No komment:
Kép
Felül egy free uk vpn, alul 30/3-as upc Nyíregyházán.
Vpn-el nemcsak a letöltés gyorsabb, streamelve is nézhető akadás nélkül az előző videó.
vpn eredményei:
Kép Kép
És végül a címe:
http://www.ukfreevpn.com/

#9042 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 14. 21:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 14. 16:32

Főleg ha nem lehet hozzáférni.

Az övéké vazzeg, férjenek hát hozzá. :D
-= ZenészHUB :: the one and only =-

#9043 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 14. 21:21

Üzenet megtekintéseIdézet: KuNgZi - Dátum: 2011. 06. 14. 19:37

na akkor elmondom eddig mi volt.

3szor voltak kint, 3 különböző :D

mért mind a 3 más műszerrel, jelszint ok
mért saját laptoppal, ugyanaz, mint az én gépemmel, szóval nem a gép a rossz
hoztak új modemet, azzal is sz@r volt
mért a padláson és a villanyoszlopon is, ugyanolyan ganaj, szóval azt mondták nem az itteni rendszerrel van gond

ennél többet én már nem tudok csinálni.

Elég zajos node lehet az, kicsit össze kellene szedniük.

#9044 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 08:34

Üzenet megtekintéseIdézet: sirlacika - Dátum: 2011. 06. 14. 20:40

Pietrosz!

Én free proxyval próbálkoztam, de sajnos nem volt megoldás... vagy baromi lassú volt, vagy nem volt elérhető.
A munkahelyi vpn-t nem tudtam használni, mert úgy terveztük meg a rendszert, hogy minden tiltva van ami nem kell... márpedig a streaming nem kell a munkához :)
Így az kiesett.

A freeVPN viszont úgy megy ahogyan kell! Asszony nagy örömére :) És az enyémre, hogy nem szekálja szét a fejemet :D

Kérdés, hogy meddig lesznek elérhetőek ezek a freeVPN-ek. Bár ahogyan láttam van fizetős is...
De remélem, mire megszűnik ez a lehetőség, az UPC észbe kap és nem szaroskodik egy ilyen alap dologgal.

Még egyszer köszönöm!

Sirlacika

Kedves sirlacika, fórumozók!

Köszönjük a probléma felderítésében nyújtott segítségét minden fórumozónak, ezek és a mi tesztjeink alapján már felvettük a kapcsolatot az illetékes kollégákkal, akik remélhetőleg minél hamarabb megoldást is találnak a hibára. Megértésüket és türelmüket köszönjük.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#9045 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 08:54

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2011. 06. 15. 09:34

Köszönjük a probléma felderítésében nyújtott segítségét minden fórumozónak, ezek és a mi tesztjeink alapján már felvettük a kapcsolatot az illetékes kollégákkal, akik remélhetőleg minél hamarabb megoldást is találnak a hibára. Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Egy havi előfizetési díj jóváírás a srácoknak a segítségért? :)

#9046 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 08:59

:)

Amúgy volt már ilyen problémám, ott is a vpn volt az egyedüli megoldás. Egy németországi játékszerverre volt rossz a ping hetekig, de aztán végül helyreállt "magától".

Szerk.: más:
Nekem most 30-as fiber van, amiből elvileg 50 lesz. Elvileg kell a modem csere is. Egyáltalán nem megy többet a mostani modem? Észre fogom venni a változást? Esetleg az is előfordulhat, hogy nem megy majd a net emiatt? Mert akkor időben be kéne szereznem az újat. :think:

Szerkesztette: Pietrosz 2011. 06. 15. 09:03 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#9047 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 09:07

Üzenet megtekintéseIdézet: sirlacika - Dátum: 2011. 06. 14. 20:40

Pietrosz!

Így az kiesett.

Még egyszer köszönöm!

Sirlacika

Szívesen. Nekem a youtube szokott szarakodni, de annyira még nem zavart, hogy ránézzek vpn-el javul-e. Most legalább találtam egy jó megoldást, majd próbálgatom én is.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#9048 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 09:45

Kint vannak már az új árak.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#9049 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2011. 06. 15. 10:45

Kint vannak már az új árak.

Annyira edes a hirdetes a fooldalon: "Nalunk az internet 10 meganal kezdodik" (sehol egy csillag vagy valami), aztan amikor atkattintok a 29-es korzetre latom hogy nalunk azert megmaradt a 2600 forintos 1 megas csomag. :-D Ezek szerint megse kezdodik naluk mindenhol 10 meganal...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#9050 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 12:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2011. 06. 15. 09:59

:)

Amúgy volt már ilyen problémám, ott is a vpn volt az egyedüli megoldás. Egy németországi játékszerverre volt rossz a ping hetekig, de aztán végül helyreállt "magától".

Azért teszteltem most gyorsan egy 20/10-es Digivel is. Két saroknyira a lakásomtól. Ott is hasít, ahogy kell. Kb 10 másodperc ment le a videóból, addigra betöltötte a teljes anyagot.

Idézet

Szerk.: más:
Nekem most 30-as fiber van, amiből elvileg 50 lesz. Elvileg kell a modem csere is. Egyáltalán nem megy többet a mostani modem? Észre fogom venni a változást? Esetleg az is előfordulhat, hogy nem megy majd a net emiatt? Mert akkor időben be kéne szereznem az újat. :think:

A modemet a szolgáltató adja. A routeredet, ha pár éven belül vetted, akkor tudja a 100/100-at wan/lan oldalakon, elégnek kell lennie. Routert akkor kell cserélned, ha 120-as netet veszel, pl. egy tp-link 1043nd jóság lesz, vagy hasonló. Ezen a wan/lan 1000/1000. Ami belső hálón olyan 300-400at jelenthet, ha a pc-ken is gigás a hálókártya.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#9051 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 12:41

Azt tudom, hogy ők adják a modemet, csak azt szerettem volna megtudni, hogy mi van akkor, ha győz a lustaság és nem megyek be új modemért. Esetleg megáll-e a cucc mert nem tudja mit kezdjen az 50/5-ös nettel, vagy csak szépen megy tovább 30/3 ként. :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#9052 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: KuNgZi - Dátum: 2011. 06. 14. 19:37

na akkor elmondom eddig mi volt.

3szor voltak kint, 3 különböző :D

mért mind a 3 más műszerrel, jelszint ok
mért saját laptoppal, ugyanaz, mint az én gépemmel, szóval nem a gép a rossz
hoztak új modemet, azzal is sz@r volt
mért a padláson és a villanyoszlopon is, ugyanolyan ganaj, szóval azt mondták nem az itteni rendszerrel van gond

ennél többet én már nem tudok csinálni.

Szólj Dextrosenak...
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#9053 Felhasználó inaktív   sirlacika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 19:15

Mi köszönjük, ha rendeződnek a dolgok!

Egy építő jellegű javaslat:
Egy "forródrótos" email címet, vagy fórumot nyithatna az UPC, ahova nem mindenki tud írni. De a hozzáértő emberek jelezni tudnák a valós problémákat. Ha nem is vagyunk kiemelt ügyfelek.. de kiemeltebb tudású felhasználók igen. Így jó eséllyel valós problémával zavarnánk az illetékeseket. Ez mindenkinek jó lenne. A felhasználóknak és az UPC-nek is. És ráadásul ingyen van a cégnek :)

Sirlacika

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2011. 06. 15. 09:34

#9054 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 20:28

Üzenet megtekintéseIdézet: sirlacika - Dátum: 2011. 06. 15. 20:15

Mi köszönjük, ha rendeződnek a dolgok!

Egy építő jellegű javaslat:
Egy "forródrótos" email címet, vagy fórumot nyithatna az UPC, ahova nem mindenki tud írni. De a hozzáértő emberek jelezni tudnák a valós problémákat. Ha nem is vagyunk kiemelt ügyfelek.. de kiemeltebb tudású felhasználók igen. Így jó eséllyel valós problémával zavarnánk az illetékeseket. Ez mindenkinek jó lenne. A felhasználóknak és az UPC-nek is. És ráadásul ingyen van a cégnek :)

Sirlacika

Istenem, de jól hangzik!

#9055 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 23:47

NSD valami hasonlót csinált, seggbe is rúgták érte...

egyébként éjfélkor net nyissz, azóta a modem csak scannel, ezzel azért nem ártana kezdeni valamit, a té mobilnet valahogy nem az igazi.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#9056 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 16. 00:44

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 06. 15. 13:15

A routeredet, ha pár éven belül vetted, akkor tudja a 100/100-at wan/lan oldalakon,

Hjahh, 1 session, NATban. Aztán torrenttől meg okosságtól kifekszik. Szóval nem ilyen egyszerű.
Make love not Wor.

#9057 Felhasználó inaktív   Krityu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 16. 02:53

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2011. 06. 16. 01:47

NSD valami hasonlót csinált, seggbe is rúgták érte...

egyébként éjfélkor net nyissz, azóta a modem csak scannel, ezzel azért nem ártana kezdeni valamit, a té mobilnet valahogy nem az igazi.

Szintén éjfélkor net szünet volt, ip volt, dns szerver kapcsolat volt, csak adat forgalom nem.
Pedig Nyíregyháza nem szerepel a listán. Aktuális karbantartások

#9058 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 16. 07:59

Szvsz ez már az emelés lehet, vagy annak előkészítése.
Mindenesetre még soha nem mértem ilyen jó értékeket:
Kép
Kép
Eddig tizenvalamennyi volt a ping, illetve a letöltés se volt ilyen magas, most meg rögtön kiakadt ennyin a mérő.
Szintén Nyh.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#9059 Felhasználó inaktív   matt22 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 16. 09:12

Sziasztok! Technikai segítséget kérnék. Ma bekötötték a UPC digital gold TV és a fiberpower 60/6os netet. Jelenleg a nappaliban lévő koax aljazból kivezetett rövidke kábel végén van egy elosztó, ebből egy ág megy a cisco modembe, a másik ág pedig a cisco hd dvr mediaboxba. A modemet szeretném átvinni egy másik szobába és ott beüzemelni. Megoldható ez úgy hogy egyszerűen lecsavarom a jelenlegi koaxrol és rádugom a másik szobában lévö koax aljzatra, vagy kell hozzá valami speciális szűrő vagy ilyesmi? Esetleg ezt csak a szerelők tudják megoldani?

#9060 Felhasználó inaktív   KuNgZi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 16. 11:01

én azt nem értem, hogy Debrecen az ország második legnagyobb városa, és akkor itt miért nincs egy speedtest-es szerver, amin lehetne mérni?

Budapest OK!
Szeged OK!
Miskolc minek?
Nyíregyháza minek?

:blink:

Szerkesztette: KuNgZi 2011. 06. 16. 11:01 -kor

PC: Asus m5a99x EVO R2.0 + FX8120@4Ghz@1.25V + Corsair H100i@2db Coolink Swif2 120p + Corsair Vegeance Blue 2*4GB DDR3 1600Mhz + Asus HD7850-DC2-2GD5-V2 @1100/1475 + OCZ Agility 3@60GB + Samsung 1TB Sata2 + CM 690 ii Advanced/window --- Samsung Galaxy S2 + 32GB Samsung Class10 MicroSD + Samsung MHL Adapter + JIG + OTG kábel

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 451
  • 452
  • 453
  • 454
  • 455
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.