HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • 460
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#9141 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 27. 21:17

Üzenet megtekintéseIdézet: uniqm - Dátum: 2011. 07. 27. 19:23

Sziasztok!
A korábbi DolgozóNetes közalkalmazotti kedvezményt módosítani az új feltételek szerinti kedvezményre?
Hogy érthetőbb legyen a kérdés: nekem most FiberPower30 (lánykori nevén Chello Extrem) van havi 6771 Ft-ért, közalkalmazotti (köztisztviselői) jogviszony alapján hűségnyilatkozat nélkül.
Az upc oldalán közzétett tájékoztatás szerint (http://www.upc.hu/ro...zonet-program/) most FiberPower 50-es csomagot adnak havi 5000 Ft-ért, szintén hűségmentesen.

Az ÁSZF 17.3.3. pontja alapján elméletileg most is jogosult vagyok a kedvezményre (azért csak elméletileg, mert az ÁSZF még a VPOP-t említi, de az meg ugyebár már nem létezik, a NAV jogutódja). Az viszont már nem világos, hogy ez csak az új előfizetőkre vonatkozik vagy minden további nélkül (gondolom, egy munkáltatói azért kell hozzá) tudok váltani az FP 50-re?
Ha valaki tud válaszolni, azt köszönettel venném. (A 1221-et már próbáltam, de meguntam a zenehallgatást...)

Szerintem véletlenül se válts Fiber Power 50-re. Indítsd újra a modemet, aztán a 30-ból hirtelen 60 lesz. Onnantól már csak be kell menned az ügyfélszolgálatra alkudozni az árról.
Papesz

#9142 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 27. 21:20

Az EPC, EPX modemet indíthatja akárhányszor újra, azon nem lesz 50Mbit. Modemcsere mindenképp kell.

Szerkesztette: mozesapo 2011. 07. 27. 21:21 -kor

-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#9143 Felhasználó inaktív   uniqm 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 28. 10:06

Üzenet megtekintéseIdézet: mozesapo - Dátum: 2011. 07. 27. 22:20

Az EPC, EPX modemet indíthatja akárhányszor újra, azon nem lesz 50Mbit. Modemcsere mindenképp kell.

Azt tudom, hogy modemcsere kell az FP50-hez (egy Motorola SB100E van nálam kb 2003 óta). Pár napja meg is próbálkoztam a cseréjével, de feleslegesen ültem egy órát az ügyfélszolgálaton, mert felhomályosítottak, hogy nem emelik a 30-ast automatikusan 50-re, csak ha csomagot módosítok. Azt meg nem akartam a hűség miatt.
Utána olvastam csak az új Dolgozónetes kedvezményről, ami viszont hűségmentes és csak 500 Ft-tal több, mint ha online megrendelném 1 év hűséggel. Csak éppen az nem világos, hogy tudom-e arra módosítani a mostani csomagomat.

#9144 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 28. 15:55

Üzenet megtekintéseIdézet: uniqm - Dátum: 2011. 07. 28. 11:06

felhomályosítottak, hogy nem emelik a 30-ast automatikusan 50-re, csak ha csomagot módosítok. Azt meg nem akartam a hűség miatt.

Ez így van, nem emelik 50-re automatikusan. 60-ra emelik.
Papesz

#9145 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 28. 16:13

Üzenet megtekintéseIdézet: uniqm - Dátum: 2011. 07. 28. 11:06

Azt tudom, hogy modemcsere kell az FP50-hez (egy Motorola SB100E van nálam kb 2003 óta). Pár napja meg is próbálkoztam a cseréjével, de feleslegesen ültem egy órát az ügyfélszolgálaton, mert felhomályosítottak, hogy nem emelik a 30-ast automatikusan 50-re, csak ha csomagot módosítok. Azt meg nem akartam a hűség miatt.
Utána olvastam csak az új Dolgozónetes kedvezményről, ami viszont hűségmentes és csak 500 Ft-tal több, mint ha online megrendelném 1 év hűséggel. Csak éppen az nem világos, hogy tudom-e arra módosítani a mostani csomagomat.

Kedves uniqm!

Természetesen lehetőséged van áttérni a DolgozóNet kedvezményrendszer keretében Fiber Power 50 csomagra is. A magasabb sebesség miatt ez modem cserét is igényel, ami egyszeri, 2500 Ft-os eszközcsere adminisztrációs díjat jelent számodra. A szerződésmódosításhoz, kérjük, keresd ügyfélszolgálatunkat.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#9146 Felhasználó inaktív   uniqm 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 28. 17:46

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2011. 07. 28. 17:13

Kedves uniqm!

Természetesen lehetőséged van áttérni a DolgozóNet kedvezményrendszer keretében Fiber Power 50 csomagra is. A magasabb sebesség miatt ez modem cserét is igényel, ami egyszeri, 2500 Ft-os eszközcsere adminisztrációs díjat jelent számodra. A szerződésmódosításhoz, kérjük, keresd ügyfélszolgálatunkat.

Kedves upc on-line!
Köszönöm a tájékoztatásodat, magam is így gondoltam, csak nem voltam benne 100%-ig biztos. /Az viszont érdekes, hogy egy kollégám is hasonló cipőben jár, ma felhívta a 1221-et, ott meg azt mondták neki, hogy nem lehet módosítani korábbi (Dolgozónetes) 30-as csomagot az 50-esre./ No mindegy, én inkább Neked hiszek.:)
Már csak annyi kérdésem lenne, hogy jól gondolom-e, hogy a NAV kormánytisztviselőjeként továbbra is jogosult vagyok a kedvezményre? (Az ÁSZF 17.3.3. pontja szerint: a DolgozóNet közalkalmazotti kedvezmény "a közalkalmazotti és köztisztviselői szolgálati jogviszonyban álló stb...rendőrségi, vagy vám- és pénzügyőrségi, vagy fegyveres rendvédelmi állományba tartozó" előfizetők részére érhető el.) Egyébként nem ártana ezt a részt aktualizálni, mert a VPOP megszűnt január 1-től.
Előre is köszönöm a válaszodat.

#9147 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 29. 15:45

Üzenet megtekintéseIdézet: uniqm - Dátum: 2011. 07. 28. 18:46

Kedves upc on-line!
Köszönöm a tájékoztatásodat, magam is így gondoltam, csak nem voltam benne 100%-ig biztos. /Az viszont érdekes, hogy egy kollégám is hasonló cipőben jár, ma felhívta a 1221-et, ott meg azt mondták neki, hogy nem lehet módosítani korábbi (Dolgozónetes) 30-as csomagot az 50-esre./ No mindegy, én inkább Neked hiszek.:)
Már csak annyi kérdésem lenne, hogy jól gondolom-e, hogy a NAV kormánytisztviselőjeként továbbra is jogosult vagyok a kedvezményre? (Az ÁSZF 17.3.3. pontja szerint: a DolgozóNet közalkalmazotti kedvezmény "a közalkalmazotti és köztisztviselői szolgálati jogviszonyban álló stb...rendőrségi, vagy vám- és pénzügyőrségi, vagy fegyveres rendvédelmi állományba tartozó" előfizetők részére érhető el.) Egyébként nem ártana ezt a részt aktualizálni, mert a VPOP megszűnt január 1-től.
Előre is köszönöm a válaszodat.

Kedves uniqm!

Természetesen NAValkalmazottként is igénybe veheted a DolgozóNetes kedvezményeket, az ÁSZF-elkapcsolatos észrevételedet pedig továbbítottuk az illetékes kollégáknak.

#9148 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 29. 17:46

Van most vmi zavar az erőben?

A 14. kerületben most a Fiber120 csak 3.0 - 3.3 MB/sec -et tud... míg 2 napja még simán jött minden 14MB/sec-vel?!

Modem restart megvolt. :(
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#9149 Felhasználó inaktív   Lalee58 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 15:08

Sziasztok! Elképzelhető, hogy a XI. kerület Lágymányosi lakótelepen még nem emeltek? Ma is újra indítottam a modemet és semmi. A kerületben lakó ismerősömnél már vagy 2 hete emeltek.

#9150 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 10:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Lalee58 - Dátum: 2011. 07. 30. 16:08

Sziasztok! Elképzelhető, hogy a XI. kerület Lágymányosi lakótelepen még nem emeltek? Ma is újra indítottam a modemet és semmi. A kerületben lakó ismerősömnél már vagy 2 hete emeltek.

Kedves Lalee58!

Már lezajlottak a sávszélesség emelések mindenhol, így mindenképpen szeretnénk leellenőrizni az internetkapcsolatodat, amihez elküldheted előfizetői adataidat (ügyfélszám, cím) a upconline@upc.hu e-mail címünkre.

#9151 Felhasználó inaktív   Lalee58 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 15:11

Köszönöm, most küldtem el.

#9152 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 09:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Lalee58 - Dátum: 2011. 08. 01. 16:11

Köszönöm, most küldtem el.

Kedves Lalee58!

Nyilvántartásunk szerint neked még egy értékesítésből korábban kivezetett, Internet 15 csomagod van, amit ugyan nem érintett a sávszélességemelés, viszont, ha egy jelenleg értékesített, nagyobb csomagra váltanál, minimális havidíj emelkedés mellett – egy évre szóló határozott idejű szerződésmegkötése esetén – egy jóval magasabb sebességű internet kapcsolatod lehetne.

#9153 Felhasználó inaktív   Lalee58 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2011. 08. 02. 10:37

Kedves Lalee58!

Nyilvántartásunk szerint neked még egy értékesítésből korábban kivezetett, Internet 15 csomagod van, amit ugyan nem érintett a sávszélességemelés, viszont, ha egy jelenleg értékesített, nagyobb csomagra váltanál, minimális havidíj emelkedés mellett – egy évre szóló határozott idejű szerződésmegkötése esetén – egy jóval magasabb sebességű internet kapcsolatod lehetne.

Kedves upc on-line!
Köszönöm a segítséget.
Azért érdekes, hogy kivezetett csomag, de a havidíjat azért nem utasítják vissza. Mikor kivezették a kutya sem szólt. 15 MB mint másnak és még sem emelnek, csak ha fizetek. Miért kéne többet fizetnem mint akiknek szintén 15 volt és 25-re emelték változatlan díj mellett? :banghead: Akkor maradok a kivezetettnél.
Lalee58

#9154 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 18:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Lalee58 - Dátum: 2011. 08. 02. 16:06

Kedves upc on-line!
Köszönöm a segítséget.
Azért érdekes, hogy kivezetett csomag, de a havidíjat azért nem utasítják vissza. Mikor kivezették a kutya sem szólt. 15 MB mint másnak és még sem emelnek, csak ha fizetek. Miért kéne többet fizetnem mint akiknek szintén 15 volt és 25-re emelték változatlan díj mellett? :banghead: Akkor maradok a kivezetettnél.
Lalee58

Már csak az lenne a kérdés,hogy te mennyit fizetsz a kivezetett 15-ösre és mennyit mások a 15-ösre?

Amúgy senkinek sem szólnak a kivezetett csomagjáról!
Az ajánlatokat pedig mindig figyelni kell, hogy kevesebbért többet kapj! :)

#9155 Felhasználó inaktív   Lalee58 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 02. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: alibabusic - Dátum: 2011. 08. 02. 19:11

Már csak az lenne a kérdés,hogy te mennyit fizetsz a kivezetett 15-ösre és mennyit mások a 15-ösre?

Amúgy senkinek sem szólnak a kivezetett csomagjáról!
Az ajánlatokat pedig mindig figyelni kell, hogy kevesebbért többet kapj! :)

Társasházi szerződést kötöttem. Ez most miért nem él?

#9156 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 07:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Lalee58 - Dátum: 2011. 08. 02. 19:15

Társasházi szerződést kötöttem. Ez most miért nem él?

Azt nem tudom,hogy miért nem él már a társasházi!

Azt viszont tapasztaltam,hogy a már kivezetett csomagokkal semmi jó nem történik, maradnak ahogy voltak...

#9157 Felhasználó inaktív   rage 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 07:12

Tegnap nálunk (XI. ker, Albertfalva) voltak fennakadások, vagy valamilyen karbantartás ?
Este három alkalommal is elment a net, kb olyan tíz másodpercre.
Nem hosszú idő, pont arra elég,hogy bontson a skype, az msn, a Win 7 is épp jelezte, hogy nincs net,
de aztán azonnal újra visszajött.

Ha jól rémlik, akkor 9 előtt pár perccel, 3/4 10-kor és fél 12 körül volt egy-egy ilyen kisebb szakadás.

Azért lenne jó tudni, hogy ilyet okozhat-e központi probléma, mert akkor nem nálam keresném a hibát.
(Délután négytől ment folyamatosan a net, s ugye 9 körül volt az első szakadás, ezért úgy gondolom, nem
nálam lesz a hiba)

Köszönöm előre is.

#9158 Felhasználó inaktív   bibe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 10:05

Idézet: uniqm - Dátum: 2011. 07. 28. 11:06

felhomályosítottak, hogy nem emelik a 30-ast automatikusan 50-re, csak ha csomagot módosítok. Azt meg nem akartam a hűség miatt.

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2011. 07. 28. 15:55

Ez így van, nem emelik 50-re automatikusan. 60-ra emelik.

Kedves UPC On-Line!

Nekem FiberPower30 előfizetésem van. Számomra még mindig nem világos, hogy akkor most akkor a sávszélesség emelés az automatikus, és/vagy csomagmódosítással jár (ami hűségidő hosszabbítással is jár)?
Addig világos, hogy nekem modemet kell cseréltetnem 2500Ft-ért, de utána?

Köszönöm:
Bibe
"Nincs izom, nincs izomláz!" (Garfield)

#9159 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 03. 14:15

Üzenet megtekintéseIdézet: bibe - Dátum: 2011. 08. 03. 11:05

Kedves UPC On-Line!

Nekem FiberPower30 előfizetésem van. Számomra még mindig nem világos, hogy akkor most akkor a sávszélesség emelés az automatikus, és/vagy csomagmódosítással jár (ami hűségidő hosszabbítással is jár)?
Addig világos, hogy nekem modemet kell cseréltetnem 2500Ft-ért, de utána?

Köszönöm:
Bibe

Kedves bibe!

A 30Mb-es csomag előfizetőinek is lehetőségük van áttérni az új, 50 megabites (vagy akár 120 Mbit/s-es) csomagra, de ehhez már modemcsere szükséges, jól tudod, és az árról is helyesek az információid:)

Annyival egészítenénk ki, hogy az eszközcsere adminisztációs díj összege a kiszállási díjjal kiegészül, amennyiben nem saját magad szereled be az új modemet (ez szintén bruttó 2500 Ft). A kedvezményes ár 12 hónapig szóló határozott idejű szerződés aláírása esetén érvényes, Fiber Power 50 esetén a havidíjad így 4500 Ft lesz.

#9160 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 03. 14:17

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2011. 08. 03. 15:15

Annyival egészítenénk ki, hogy az eszközcsere adminisztációs díj összege a kiszállási díjjal kiegészül, amennyiben nem saját magad szereled be az új modemet (ez szintén bruttó 2500 Ft). A kedvezményes ár 12 hónapig szóló határozott idejű szerződés aláírása esetén érvényes, Fiber Power 50 esetén a havidíjad így 4500 Ft lesz.

Modem leadáshoz mennyit kell papírozni? Ha céges cuccot beküldöm valami futárral, titkárnővel, portással, akkor meg bírja oldani gyszerűen?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • 460
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.