Idézet: uniqm - Dátum: 2011. 07. 27. 19:23
A korábbi DolgozóNetes közalkalmazotti kedvezményt módosítani az új feltételek szerinti kedvezményre?
Hogy érthetőbb legyen a kérdés: nekem most FiberPower30 (lánykori nevén Chello Extrem) van havi 6771 Ft-ért, közalkalmazotti (köztisztviselői) jogviszony alapján hűségnyilatkozat nélkül.
Az upc oldalán közzétett tájékoztatás szerint (http://www.upc.hu/ro...zonet-program/) most FiberPower 50-es csomagot adnak havi 5000 Ft-ért, szintén hűségmentesen.
Az ÁSZF 17.3.3. pontja alapján elméletileg most is jogosult vagyok a kedvezményre (azért csak elméletileg, mert az ÁSZF még a VPOP-t említi, de az meg ugyebár már nem létezik, a NAV jogutódja). Az viszont már nem világos, hogy ez csak az új előfizetőkre vonatkozik vagy minden további nélkül (gondolom, egy munkáltatói azért kell hozzá) tudok váltani az FP 50-re?
Ha valaki tud válaszolni, azt köszönettel venném. (A 1221-et már próbáltam, de meguntam a zenehallgatást...)
Szerintem véletlenül se válts Fiber Power 50-re. Indítsd újra a modemet, aztán a 30-ból hirtelen 60 lesz. Onnantól már csak be kell menned az ügyfélszolgálatra alkudozni az árról.