Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 09. 23:46
SMS és hívás ugyanaz, szopni kell vele, nem lehet egységesen bevezetni, ráadásul itt is majd hó végén meglesi az ember, hogy mennyi a bevétel és ebből mennyit telefonált el, egyből nem hívogat napi 8 ügyfelet. Sajna ez van.
Figy ha nem éri meg akkor nem kötelező vállalkozást fenntartani és szolgáltatni. De most komolyan én fizetek valmaiért és ha azzal gond van nehogymár ugy kelljen intéznem hogy azoknak legyen kényelmes akik tkp tőlem kapják a fizetésüket.
Az sem emgoldás hogy adnak egy tkp fél napos intervallumot ami idő alatt bármikor becsöngethetnek. És azért vegyek ki én 1 teljes nap szabadságot hogy rájuk várjak malmozzak, és aztán a végén még az is megeshet hogy ki se jönnek mert megcsúsznak.
SMS vagy hívás működhet, ha meg nincs othon az ügyél így járt...SMS kiment becsült érkezési idő után 10-15 percen belül meg lehet lépni ha senki nem nyit ajtót azt jónapot. De akár EMAIL üzenetet is lehe küldeni az nem kerül szinte semmibe.
De akár lehet központi Chek in rendszert is kialakítani egy webes felülettel amire mondju ka hiba jegyed számával/kódjával tudsz belépni és látod hogy perpill hol tart a melós csapat az aznapi táblán és a hozzávetőleges érkezési időket. Frissíteni meg központilag frissítik amint megérkezi ka csapat majd miután távozott küldi az infot a központba hogy na most végeztem jön a köv cím.
Mindent meg lehet oldani cska akarni kell, de az meg nagyon is hiányzik.

Súgó
A téma zárva.