Idézet: upc on-line - Dátum: 2011. 01. 25. 11:22
Kedves Fórumozók!
A tegnapi napon, késő estére sikerült maradéktalanul megszüntetni a karbantartás során keletkezett üzemzavart, így már minden budapesti kerületben megfelelő sebességgel érhető el minden internetes szolgáltatás. Köszönjük a türelmet!
Jó reggelt Mindenkinek!
Kedves upc on-line!
A tegnap este története...
(Bp. XIII.ker, Angyalföld)
Szerettem volna egy szoftvert és egy videó drivert letölteni a www.samsung.com -ról illetve a www.nvidea.com -ról ...
Lehetetlen volt, a külföld gyalázatosan lassú!
A helyzet ma reggelre sem javult!
Belföld tökéletes, 120/10 -es netem van, a mért érték 109/10,1 (speedtest.upc.hu és hasonlóan jó az osztrák UPC
http://www.upc.at/internet/speedtest/ speedtestjével is).
Próbáltam felhíni a 1221-et, negyedszerre sikerült is, mivel az első 3 alkalommal az ÜFSZ munkatársa nem hallotta amit mondok (a telefon is UPC).
Valószínűleg azért nem hallott mert a hívás elején a hangos kérdőív megválaszolását is kiválasztottam a "menü"-ben.
Negyedszerre a hangos kérdőív kiválasztása nélkül sikerült...
A weblapjukról elküldtem azokat az adatokat amiket kértek (ping, tracert)...
a bejelentésemet e-mailben
( Köszönettel vettük webes megkeresését, melyet a CC-153217/1-2011-es iktatószámon regisztráltunk. ) visszaigazolták.
Mivel jómagam is informatikával foglalkozom, számomra egyértelmű, hogy nagy valószínűséggel hiba van a telefonos hangos kérdőív programjukban, illetve a UPC "külföldi" kapcsolata minősíthetetlenül lassú.
Mobil internetről, illetve a munkahelyemről az említett szerverek elérése tökéletesen rendben van.
Várom az ÜFSZ pozitív válaszát hibák mielőbbi elhárításáról, illetve nagyon remélem, hogy a hosszú évek óta jól működő UPC internet szolgáltatás is "magára talál", úgy a külföld felé is mint a belföldi kapcsolatoknál.
Ezt a bejegyzést nem panasznak szántam, csupán figyelemfelhívásnak.
Üdv.:
HJM