Idézet: Jahno - Dátum: 2017. 07. 10. 19:54
Én nem egészen értem mi a bajod, 2 évente felhívnak, igen, módosítom, igen, megfelel és kész műxik.
????? Én pedig nem értem, hogy mit nem értesz, Jahno!?
Nem olvastad el, amit írtam? Talán nem éppen elég baj az, hogy nem a megbeszélteknek megfelelő tartalommal küldték a szerződést, a csomag olyan elemet is tartalmazott, amit nem kértem, ráadásul "en bloc" nem volt egyértelmű, és hogy emiatt még be is kellett mennem az irodába?
Ráadásul ez a jéghegy csúcsa... Nem emlékszel az elmúlt ~10 évben mindarra a "kálváriára", amit itt a UPC előfizetésem kapcsán írtam?
A legutóbbi sorozatos irodai ügyintézés, sok ezer benzin költség, sok ezer telefon költség, levélváltások, mindezt a UPC hibájából, de hát én idegeskedtem, én jártam utána, vettem ki csúszót (amit le kellett dolgoznom), míg végre X hét után sikerült elintézni mindent...
Vagy amikor majdnem 4 hónapig nem működött az internetem, 8 kiszállás, UPC és megbízottaik vegyesen... mind csak bénázott, vagy nem találta a megoldást... idegeskedések, UPC irodába járkálás, telefonálások.... végül az egyik "rookie" UPC szerelő modemet cserélt, és megoldotta, de a köztes hónapokra a havidíjat persze befizettem, vissza sem kaptam...
Hogy 1998 óta vagyunk megszakítás nélkül UPC előfizetők, mert előtte a kezdetektől a Kábelkom ügyfelei voltunk, de eddig egyetlen egy olyan év sem volt, amikor valami miatt ne kellett volna reklamálnom (idegesség, idő, pénz)... Egyetlen év sem!!! Jellemzően inkább évente ~2-3 alkalommal van valami komolyabb gixer a széles értelemben vett szolgáltatásukkal. (Egyedül a helyi irodájukban - rég óta - ott dolgozó két ügyintéző hölgyet nem érheti rossz szó. Ők kedvesek, mindig segítettek.)
A legutóbbi, UPC nevében ígért, ám végül - mint kiderült - "kamu", csomagmódosítási ajánlatról nem is beszélve... Aminek ugyan nyomát nem találták, de mindenképpen gyanús a mai napig a történet....
Sorolhatnám itt napestig, de nem teszem. (Egyébként is, az előző években és oldalakon elolvasható minden, ha nagyon ráér valaki...)
Szóval, dear Jahno, légy szíves ezt ne! Ne tegyünk úgy, mintha a világ legjobb szolgáltatásáról beszélnénk, pusztán azért, mert Neked nincsen semmi problémád vele, és minden az elvárásaidnak megfelelően történik év közben, és minden szerződéshosszabbításkor is. (Amelynek egyébként - minden irónia nélkül mondom - nagyon örülök!)
Köszönöm!
Szerkesztette: Piftuka 2017. 07. 15. 21:16 -kor