HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen III. Értékeld a témát: -----

#3281 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 11. 18:46

Az egyik kemény feladathoz szükség lesz a kottaolvasókra :cool:

sőt :cool:  :cool:

Ha valaki nem tud kottát olvasni, mint én, akkor sincs gond, hallás után is debütálhat, mert csapatmunka lesz :D

#3282 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 18:50

Idézet: guga - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 19:44

Zsult is várjuk forró vendégszeretettel

A baloldali úgy néz ki mint Vilibácsi a barátokköztből :eek:  :Đ
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#3283 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 18:54

Idézet: guga - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 19:46

Az egyik kemény feladathoz szükség lesz a kottaolvasókra :cool:

sőt :cool:  :cool:

Ha valaki nem tud kottát olvasni, mint én, akkor sincs gond, hallás után is debütálhat, mert csapatmunka lesz :D

Akkor letagadom hogy éneket is taníthatok általánosban :D

Guga, vetted amit múltkor írtam vagy hívjalak fel ha azt akarom reagálj?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#3284 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 19:03

Idézet: anyaanya - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 19:38

Küzdj! :mad:  :Đ

Kuzdok, hogy keddig ne dogoljek meg, nyugi ;)

#3285 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 19:04

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 19:44

olyat ő nem tud. :Đ

De tudok, ha valami olyan dologrol van szo, aminek latom ertelmet, jelenleg viszont csak az eletemrol van szo :omg:

#3286 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 19:14

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 20:03

Kuzdok, hogy keddig ne dogoljek meg, nyugi ;)

Én is jó szarul lettem mára, de azért megfőztem, sütöttem is, sőt még elmentünk nagybátyámhoz is rendberakni a kertet, mert az ember ne hagyja már el magát :rolleyes:

Mi bajod van ami miatt kórházba kell menned? :confused:

#3287 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 19:16

Tiszta átjáróház lett a lakásunk :omg:
A hirdetés a neten 23 helyen ( :eek: ) van fennt. Eddig 5-en látták, de már bejelentkeztek holnapra ketten. Egy kivételével mindenki vagy az ablakba kirakott eladó táblára, vagy a környéken kiragasztgatott flyerekre jött  :eek: Lehet, hogy felesleges volt befizetni az újságban megjelenő hirdetésekre? :think:

#3288 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 19:19

Idézet: anyaanya - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 20:14

Mi bajod van ami miatt kórházba kell menned? :confused:

Nagyjabol szerda ota nem nagyon marad meg bennem kaja. Lakasban meg ugy ahogy elmozgok, de kb. ennyi.

#3289 Felhasználó inaktív   AMDPower 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 20:42

höff  :Đ

Esztergomi Bazilika rulz  :respect:
AMD forever

#3290 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 20:53

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 20:19

Nagyjabol szerda ota nem nagyon marad meg bennem kaja.

Kibasszák belőled :think:  :Đ

#3291 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 20:55

Szemmeli táplálék

Általános iskolás koromban nyaralni voltam Szigetváron két hétig. Egy alakalommal körbevezettek bennünket és bemutattak egy fafaragást, ami a vár ostromát ábrázolta. A kép nagyon részletes volt, apró kardok, emberi arcok, a várfal, szenvedés, küzdelem.
Nagy hatást gyakorolt rám, mert ugyan most 40 éves vagyok, de a mai napig emlékszem rá. Belegondoltam, hogy valaki, akinek szívügye volt a város, a fafaragáshoz tehetsége volt, évekig mesterkedett a művön és végül az azt megillető helyre került.

Általános iskolás koromban emlékművet felavatni voltam a Veszely kanyarban (Veszely csárda). Szépen úttörő nyakkendőben felsorakozva, vasalt fehér ing, vigyázzállás, öntudat és ideológia által vezérelve, engedelmeskedve. Az emlékmű egy nyolctagú vasoszlop volt, lehet alumínium, ezt majd a szakértő utókor (színes fémkereskedők) közelebbről megvizsgálják.
Mindössze csak azért a két hasonlat, hogy az eltérő művészi alkotásokat összevessem.

A Nyugat a huszadik századi magyar irodalom folyóirata volt. 1908 és 1941 között jelent meg. Nagynevű, megkérdőjelezhetetlen írók neve sorakozott fel mögötte, akiket csak jótékony kritika illethet. Nem mindegyikről mondható el, hogy tanult, magasan képzett, iskolázott ember lett volna, de ettől függetlenül a lelkületük elődeink/előttünk járt.

Blog

Elérhetővé váltunk a föld bármely pontjáról. Ír egy hárommondatos posztot, hogy ma nem kaptam kedvenc sajtos rolót, zsemle is száraz volt, a bor meg langyos és micsoda pancs, pedig borászaté, a címke is veretes és hiszti a piszti…

Van ennél komolyabb is, tartalmas, mély gondolatok által vezérelt, öntudatos, ideológiamentes, fegyelmezett, alázatos.

…és van a Tóta W.

A blogolással megpróbálkozott a Havas tanár úr is, de ki tudja miféle okból kb., két hónap után abbahagyta, pedig a Velveten is felbukkantak az elsőzők, köztük én is.
Könnyű dolgom volt, mert Havas úr 12h után küldte el a posztot és én akkor pont, gép előtt ültem minden nap.
Havas tanár úr írásai vasoszlopként magasodtak az amúgy mindenki által elérhető blogok fölé. Próbált felül emelkedni a gályán, a víz az úron és valami olyat átadni számunkra, ami legalább akkora olvasottságot és kommentet terem, mint a Tóta W.

Észnél kell lennem, mert én is csak egy vagyok, a sorban álló blogolók közül, aki ha nem kellőképpen célozza meg a közönséget és nem a megfelelő témát tálalja, akkor kihullik, mint a varas fog. Tudom, mivel lehet szem előtt lenni és olvasókat megnyerni.
Kiszel Bünte, Győzike, Mónika show, BKV, MÁV, kender, film, zene, sérelem, bűn, szex, politika, egészségügy, mások közös ellenségképként feltüntetése, leugatása.

…és van a Tóta W. vagy szex Tóta W.-el.

Elvitathatatlan érdemei vannak az írás tartalmától és minőségétől függetlenül. Elárulok egy titkot, én mint olyan ember, aki hisz Isten igazságában, sok helyütt igazat kell, hogy adjak neki, amikor vehemensen támadja a vallást. Nem csak tömegeket, de még engemet is megmozgat.
Nem szeretnék abba a hibába esni, mint a valamikori amerikai szülők, akik kart lengetve, felháborodottan adtak hangot nem tetszésüknek a Coca-Cola mámorban fetrengő fiatalság felé. Azóta a fiatalság családapává, családanyává avanzsált, a kajabálók meg alulról szagolják az ibolyát. Tévesen mérték fel a kialakuló helyzetet. A Coca-cola teret nyert.
Mondhatnám, hogy gyerekek, a blogolás nem feltétlenül hordoz magában értéket, többségében hiszti a piszti és nem szolgált rá a népszerűségre, vasoszlop, tartalmatlan, kielégületlen és hangulatkeltő.
De ha teret nyer?
Hányszor, de hányszor olvastam már kirohanásokat a fiatalok által kedvelt, használt szavak ellen, mint pl. a vok (vagyok) is. A vagyok és a vok közötti különbség az agy hiánya.
Dinnyés József, a nemzet dobgitáros alkoholistája, már megfogalmazta előttünk, hogy ha a tudatlanság hatalommal párosul.

Blog, mint gépsonka.

Általános iskolás koromban üzemlátogatáson voltam a gyulai húskombinátban, egy alakalommal körbevezettek bennünket és bemutatták, hogyan készül a gépsonka.
Vannak ilyen fémvályúk (tégely), amiben a fagylaltot is tárolják Abba bele gyümöszkölik iparilag a gépsonkafinomságot, hő kezelik, gőzölik, előfőzik s mikor elérte a pulpitust, hogy hűtőpultban közönség elé álljon, akkor egy gép lemetszi a két végletét. A két oldala ugyanis nem publikus, nem egyenes. Óóóóóóóóóóóóóó wuhhhááá.

A két lemetszett kb. egy centiméteres lapka, utána visszakerül a masszába, és újra feldolgozzák. Ez azt eredményezi, hogy meg van annak az esélye, hogy egy-egy hús sejt a végtelenben kering, és sosem jut pulpitusra. Kimetszik a disznóból, fűszerezik, előfőzik, csinosítják, tégelybe rakják, gőzölik, a gépsonkából kimetszik, fűszerezik, előfőzik, csinosítják, tégelybe rakják, gőzölik, s végtelen úton haladva a körforgásban észre sem veszik, hogy vasoszlopként magasodik föléjük.

Még Budapesten laktam, mikor a Hungária körúton sétálva egy lámpaoszlopon, magasan, elérhetetlen helyen felragasztva, a következő feliratot láttam egy plakáton:

SOHA TÖBBET FIDESZ!
SOHA TÖBBET MSZP!
SOHA TÖBBET SZDSZ!
SOHA TÖBBET MDF!

Akkor még is kit?
A JÓ KURVA ANYÁDAT!

Nem tudtam mire vélni, mert a valamire rámutatás után nem nyújtott igazi megoldást, a problémát áthelyezte egy másik dimenzióba, a disznósejt forog tovább, fűszerezik, előfőzik, húsos fazék, lemetszik s pulpitus. Tartalom helyett a forma, a két oldal disznósága nem publikus.

A kisebbik fiam Benjamin (5) nemrég megfázott. Lázas volt, köhögött, prüszkölt. Kapta a gyógyszereket, amit a gyerekorvos felírt neki. De miután beadtuk neki, perc elteltével hánynia kellett. A köhögés is okozhatta neki. Sírósan, nyöszörgősen mondta, hogy apa hánynom kell…
Futottam a konyhába és felkaptam az első kezembe eső műanyag edényt, amiben reggel kevertem az omlett alapanyagát s még a falán ott sárgálott a tojásmaradék.
A fiam meglátta, és undorodva mondta, hogy apaaa (!!!), ez gusztustalan, ebbe nem hányok bele…

Friss hús, kerekes hús van az udvarában, disznó befőtt, tegyük el holnapra.

Nemrég találtunk pár könyvet egy elhagyott épületben. A nejemmel közös egyetértésben hazahoztuk és beraktuk a polcra, mindenféle (nyugati) író, mint Móricz, Kosztolányi, Babits.
Hetekig a könyvek felé sem néztünk, a nejem aztán vécére menet leemelte Móricz Zsigmond: Az Isten háta mögött c. regényét, és dolga végeztével megjegyezte, hogy 3-4 oldal elolvasása után látszik, hogy fantasztikus íróval van dolga, az írása képek, akár a mozi.

Vannak ezek a süvölvény blogosok. Élettapasztalat, öntudat és ideológia hiányában kényszerítenek vigyázzállásba, belehányni sincs kedvem a dolgaikba, mert a seggükön még ott a tojáshéj. A legnagyobb problémájuk, hogy mit nem tudnak megvenni, vagy a megsérült önérzet. Semmi menetelés családtagokkal s napokig éhezés, ami kihozná az emberből az alázatot. A kakaós nem kakaós, a friss nem friss, a köszön nem mosoly, az ember cigány, a kis ember mindig elbukik, Kiszel Bünte miért (?), a tartalom nélküli forma.

…és van a Tóta W. vagy szex Tóta W.-el.

Magyar identitás és valóságképző tanfolyam, ami teret nyer. Mondom, nem szeretnék amerikai hibába esni, hogy leugatom az agy nélküli vagyokot és utána alulról szagolom az ibolyát. Észnél kell lennem, mert én is csak egy vagyok, a sorban álló blogolók közül.

#3292 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 21:06

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 20:19

Nagyjabol szerda ota nem nagyon marad meg bennem kaja. Lakasban meg ugy ahogy elmozgok, de kb. ennyi.

Iszol te rendesen?  :D
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#3293 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 23:31

Idézet: AMDPower - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 21:42

Esztergomi Bazilika rulz  :respect:

Ez pontosan igy van :up: :)

#3294 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 23:31

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 22:06

Iszol te rendesen?  :D

Mi a francnak, annelkul is rokazom rendesen :omg:

#3295 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 23:56

Idézet: anyaanya - Dátum: 2008. máj. 10., szombat - 9:27

Közben Kettiszre gondolok, aki Villányban borozik. :wub:

Beszámoljak róla nyilvánosan?  :) Mármint a borozásról, nem arról, ami köztem és Nyanyóca között van.  :o
Nem szeretnék nagyképűsködni :rolleyes: , de nagyon extra helyen voltam : Péntek este  itt, ami nem annyira extra, de nagyon hangulatos és éjjel 1-kor a cigány zenészbácsi még simán elharmonikázta kérésemre a Pedro kocsmájában kezdetűt, majd szerb zenét is egyből hármat, aztán szombaton itt, ami nemrég épült, ezen belül  itt, aminek a neve pipatórium és kis szendvicseket és borból készült szörbetet szolgáltak fel mentalevéllel, amíg várakoztunk,  aztán itt, ahol megtudtam, hogy a borászat egy igen komoly, tudományos alapokon nyugvó és összetett szakma, és amiben ezen a szinten iszonyatos pénz meg szaktudás van -közben kis kitérő a mellékhelyiségben, ahol fotocellás az ajtó és egyszer használatos a törülköző,  majd ezután itt, ami a lovagterem, de akkor csak mi voltunk 25-en, és egy 4 órán át tartó lakomán vettünk részt, miközben a szomelié minden fogáshoz más bort szolgált fel. A lakomán a díszvendég maga Wunderlich Lojzi volt, aki az ünnepeltnek, aki az én nagybátyám a "barátja", és az estebéd legvégén, ami természetesen sajttállal zárult, még egy közvetlenül a hordóból származó, de már kész borral is kedveskedett nekünk.
Közben azon röhögtem, hogy miután kitöltötték a bort, mindenki vadul forgatni kezdte a pohárban, meg tartotta a fény felé, mintha értene hozzá. :Đ
Én sem értek hozzá, de ezek tényleg nagyon finom, minőségi (száraz) borok voltak! Ez abból is látszott, hogy bár reggeltől estig folyamatosan bort ittunk, még csak a fejembe se szállt.
Eddig is nagyon kedveltem a jó bort, de mostantól még többre értékelem!  :respect:

Én kérek elnézést  :rolleyes: , tényleg bocsánat, tudom,hogy  a mai világban, főleg itt  :Đ  nem illik ilyesmivel előhozakodni  :D  , de hát  nem tehetek róla, hogy ilyen nagybátyám van, aki ezt az egészet fizette , és tényleg nagy élmény volt,
ha Villányban jártok, feltétlenül nézzétek meg ezt a látványpincét, mert nagyon érdekes!!!  :cool:
Ősszel is lesznek nyílt napok szüretkor, de gondolom pincelátogatásra bármikor lehet menni, csak be kell jelentkezni.
"Egy bizonyos nőtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit.
A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. " (W.A.)

#3296 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 00:14

Most nem fogok tudni aludni, annyira izgulok, hogy reggel én is át leszek-e zavarva a Barbie-topikba.  :rolleyes:
Ezt megelőzendő: ........ (obszcén szó helye, amit csak azért nem írok le, mert annyira durva  :smoker: )  :Đ
"Egy bizonyos nőtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit.
A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. " (W.A.)

#3297 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 05:45

Kettisz! Ez flehózás volt a javából :D  eriggy a csadorodért :Đ
Hja és első Bánkról.

#3298 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 05:48

Gabibácsi! Vettem a lapot, kedden kezdem el lefoglalni a szobákat + szervezni a témát élesben.

Ma Pásztóra utazunk a kórussal énekelni. Édibubi plébi :Đ ezt csak bennfentesek értik :omg:

#3299 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 07:02

Idézet: guga - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 21:55

Mondom, nem szeretnék amerikai hibába esni, hogy leugatom az agy nélküli vagyokot és utána alulról szagolom az ibolyát. Észnél kell lennem, mert én is csak egy vagyok, a sorban álló blogolók közül.

Iszol te rendesen? :think:

Báh, faxnak szólok bele, keringjek inkább vasoszlopként, mint egy disznósejt... vagy sajt :confused:
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#3300 Felhasználó inaktív   Zo'Mac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 08:22

Idézet: guga - Dátum: 2008. máj. 12., hétfő - 5:48

Gabibácsi! Vettem a lapot, kedden kezdem el lefoglalni a szobákat + szervezni a témát élesben.

Ma Pásztóra utazunk a kórussal énekelni. Édibubi plébi :Đ ezt csak bennfentesek értik :omg:

Hőjjj, én Nézsán fogok szúúúnnnyyyááálllnnii. Bánkról még 4 kéz és lábon hazacammogok.  ;)  :omg:

Téma megosztása:

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.