Idézet: szabo attila oli - Dátum: 2008. aug. 6., szerda - 7:17
Minden 32-bites szoftver megy 64-en is csak a driver es a virusirto kell 64-es legyen.
Téves - csak elvileg. PLÁNE Vista...
És a papíron van 64 bites driver és jól működik is két külön dolog
Addig cxsodás sorsunk van hgoy egy új vga, ... alaplapi driver... öhm, és itt driver fronton kifújt ami tuti, ha mindenből a 'tuti' újat használjuk (bétateszter vagyok és mindenújbugosszartkipróbálokhanincsisszükségemegyikújításárasemdelegalábblassabb típusú emberek) akkor nagyjából jól elleszünk meg úgyis ismerős hogy vmi nem az igazi, de aki sok programot használ, sok mindent kell csinálnia és netezésen meg játékon kívűl más is csinál azok biza tapasztalnak sok hideget is
(Nem sértegetésnek mondom, nagyon örülök neki hogy sokak elégedettek, de napi szinten(!) találkozok xp64, vista 32 és néha (szerencsére a cégnél nincs) vista64 bites bugokkal-inkompatibilitásokkal; emelett nem mehetek el szó nélkül. Van egy rendes legál vistám is, legyen mint gyakorlnom az elvilegmegydegyakorlatilagmégse dolgokat, hálózatkezelést pl aki írta egyesével törném el az összes úját, aeroval és annélkül is a graf felületet, kb 8-10 szolgáltatást kell kikapcsolni hogy pl laptopon _normális_ sebességgel fusson, ráadásul a vista másik nagy ütőkártyájával az offfice2k7el nagoyn jó a pár újítás, de 7 bugnál tartunk és gyanítom nőni fog. Ennyi idő alatt meg egy sp után az xp már elég jó volt, sajna ez még a pistáról nem nagoyn mondható el - tudom, valamit valamiért, nekem a megbízhatóság van mindenek elött, aki a ... nem tudom mit részesíti előnyben az próbálkozzon. Nem rossz a vista, de a hibátlantól nagyon messze áll...
Szerkesztette: MC Pite 2008. 08. 07. 22:23 -kor