Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 8:01
Csendes gép kellene, hogy aludni is lehessen vele egy szobában.(és megfizethető áron, szegény ember vagyok)
Asus alaplapot azért nem akarok, mert csak 8Gb-ig lehet bővíteni a memóriát( Gigabyte-nál 16GB-ig mehet.), és én ezt a gépet 4-5 évig nem fogom lecserélni csak néha egy kis memória meg új VGA megy majd bele. Lehet hogy 4 év múlva kevés lesz az a 8 GB amit az ASUS-ba lehet pakolni.
4-5 év múlva procit nem tudsz majd belepakolni, meg valszeg addigra a memóriaszabványok is megváltoznak - valszeg - ahogy most is egyszerűbb és racionálisabb a teljes csere, mint a DDR/Agp/socket mittoménmilyen alaplapos gépekkel való szívás. Arról már nem is beszélve, hogy ennyi idő után a most használt PCI-os eszközeidre az új operációs rendszerek alá lehet hogy nem is lesz driver.
Szóval szerintem csak emiatt ne törölj semmilyen deszkát a szóba jöhető modellek listájáról. Általános felhasználásra most is bőven elég kell legyen a 2*1GB RAM, aztán majd a következő bővítéskor duplázható a mennyiség négy gigára.