Idézet: JoCkAs - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 13:27
Elhiszem. Szóval akkor az alsókategóriában az AMD a nyerő teljesítményben.A fogyasztásban viszont még nem lettem meggyőzve afelől, hogy ebben a szegmensben az AMD lenne a nyerő...a tesztek alapján mondom ezt. Ez viszont csak a fogyasztással kapcsolatos. Mivel általában az ember nem fogyasztás szerint választ konfigot (legalábbis nem számítanak az olyan különbségek, amiről egyáltalán beszélhetünk ebben a kategóriában),ezért szerintem ne menjük abba bele, hogy melyik mennyit fogyaszt. Nem az a lényeg...

Ha nem láttad a tesztet amit linkeltem (a többiek látták) akkor ess neki bátran fogyasztásmérővel; alsó és közép kategóriában 10-30W előnye van.
-770es AMD chipsetben semmilyen IGP van
6xx vs 7xx új HT, jövőállóbb, hűs, biteng igp az igp-sekben amik fizika számolására is befoghatók lesznek nemsoká.
-8800gt-ből azt vedd ami olcsó; mindengyiken ugyanaz a ... hűtés van. Ha érdekel a ventiszabályzás és a hőmérséklet kijelzés akkor meg a 8800gt topikban járj utána!
-A 8800gt vs 3870nél XP alatt pici a különbség sebességben, de a 3870 visszaveszi a feszt,órajelet, sokkal táposabbb hűtés van rajta, jövőállóbb; egyáltalán nem olyan egyértelmű a helyzet megint ahogy megszokásból mondják sokan! Innentől meg ki-ki maga döntösön hogy melyik fontosabb szempont neki...
-Sokan nézik a fogyasztást/melegedést... és ezért nyer több teret mostanában a második gyártó...
-Kóró tuning legendet annyiból raknám helyre hogy 2,6-3,2 között menenk átlagban, többet biztosan a 8asok mennek; 2,8-3,1et meg elmennek az aamd-k is átlagban; nem akkora a küönbség ahogy mondják páran. Középkategóriától felfele több van az intelekben, addig közel azonos.
-Lassan 1 oldalon 15×jére olvasom a tuningot; nem mintha marha messze álna tőlem a téma (aki ismer tudja) de mindjárt szétszórók egy valag kóró meg ikszkettő lapot+procit hogy játszatok már el velük hogy mik mit mennek

. Aztán ha rácsodálkoztatok hogy a világ nem egy pólusú és léggel is a blekedisönök 3,2-3,4en is elballagnak néha utána visszatérhetünk erre. Meg mikor adják elfelee ph-n a 2xxx és 4xxxeket mert 2,6-3Ghz a plafon velük; enyémmel is, vízzel (emberi fesszel); haver ikszkettője jó ramokkal 3,2őn simán hozza amit az én procim szintén jó ramokkal (csak ez bacik rá)...
-Abitoktól nem kell már félni az utóbbi 2 évben...
-Band1103: Sztem jó amit kinéztél; max ha még látsz vhol BE változatot az mégjobban megéri.
-Mashafan, vga fejeltős, sokkal inkább egy 3850 vagy 9600 vagy 3870 helyette; ahogy a procihűtőből is sokkal jobbat kapsz ennyiért ami halk is... (Hyper TX,Freezer7 pl) Házventiket ugye nem felejtetted ki?
Az LG íróra meg magyarázatot ne is mondj; inkább Pio/Asust válassz helyette, az asusok Quiet Trackosak is; megbízhatóbb, gyorsabb, halkabb. Plusz normális 800as memóriát; adata/geil.
-Gyula2222: Meg fogsz lepődni... a _játékok_ Gyere, nézd meg mi kell a DIRT-nek 1680×1050ben; persze nem árta ha nem recés... GRID is hasonló, de legalább 3670 kell játékhoz; akkor meg olcsób ott van a 3850 ami egyik legjobban megéri az árát az összes vga közül; léghűtéseseknek inkább persze G-szív vagy 3870 vagy extra hűtéses 9600gt. ASUS M2V-MX vgaja 3-ds passziánszra és képernyőkímélőknek elég ma; meg Unreal Tournamentre (a 99es!)

. Összehasonlíthatatlanul többet tud ma már egy 780G-s lap! (see ph)
Nem natív felbontsáon úgy van megoldva kedves Gyula hogy q csúnyán néz ki, minél kissebb felbontású a TFT annál jobban. A kimenő jeles kérdésed így érthetetlen, pontosíts, azt is hgy dsub/dvi, vagy mire gondolsz egyáltalán?
-8600gt aktív változata az q hangos kártya; olyan hangos kb mint a 8800gt csak sokkal lassabb

Egy tucatot kérek... GTS pedig az utóbbi 4 év legrosszabb át/telejsítményű kártyéja így hirtelen...
Joshua, privi ment át dö oderszájd...
Szerkesztette: MC Pite 2008. 05. 19. 19:53 -kor