Elküldve: 2013. 11. 12. 22:48
- külső usb vinyót célszerű lenne kiszedni a tokjából és közvetlen satára csatlakoztatni (ha olyan és megoldható), nem usb-n küzdeni tovább.
- partíció azonosító elíródása és hasonló "1 bájtos" dolgokat még egyszerű júzernak is könnyű helyrehozni a norton diskeditor progival (régi dosos 8 gigáig lát, de az első szektorhoz elég). Legfeljebb megmondjuk, képpel illusztráljuk mit hol kell átírni. Bár szerintem ilyesmi alig fordulhat elő, legalábbis nem tapasztaltam még ilyen csodát, hogy pont az első szektor partíciós táblájának adott bájtja átíródjon - csak úgy - ehhez vagy vírus kell, vagy a vindózok átka.
- 250G-s Samsung vinyóm egyik napról a másikra nem indult el nemrég. Felpörög, kattog párat-leáll. Ilyenről már beszéltünk. Többször is indítottam egymás után, de semmi javulás. Panelt leszedtem, fej-csatlakozó tű sort megtisztítottam, oxidot lecsiszoltam, táp csatlakozókon szorítottam - és jó lett, azóta is megy. Hasonló indulási gonddal küzdő szintén samsung 200G-sen (testvérek) sajnos ez az eljárás nem segített.
Sajnos ezek ilyenek, egyszer mennek, aztán nem.
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!