HWSW Informatikai Kerekasztal: Kinek milyen a Desktopja? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kinek milyen a Desktopja? Nem is olyan csúnya ez a más világ!

#241 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 15. 21:00

Talált valaki Longhorn/Vista témát 3.3.2-s KDE-re? Eetleg 3.4-re?
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#242 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 20:33

Pedig valaki már megcsinálta....
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)

#243 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 12:33

Idézet: PeppeR - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 23:36

Ha nem jelent problemat, akkor a hatterkeprol kernek egy masolatot!

Én is!
Asztalravissza!

#244 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 00:08

Idézet: Lenny - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 22:00

Talált valaki Longhorn/Vista témát 3.3.2-s KDE-re? Eetleg 3.4-re?

Senki? :(

Nem tudjátok hogy lehetne a taskbar-t úgy megcsinálni, hogy csak a task-ok feliratai legyenek, a csík helyett pedig a háttérkép része....?

#245 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 00:55

Idézet: Lenny - Dátum: 2005. Aug. 19., Friday - 1:08

Senki? :(

Nem tudjátok hogy lehetne a taskbar-t úgy megcsinálni, hogy csak a task-ok feliratai legyenek, a csík helyett pedig a háttérkép része....?

ezt egy visualstyle-al is meglehet csinalni (ha hasznalsz olyat.). sot az egesz taskbar is lehet atlatszo es latszana a hatterkep..stb... de sztem programok is vannak erre.. :think:

szerk: bocs most latom ez a mas vilag. :rolleyes: :omg: asszittem a windowsos.. :omg:  :D szoval targytalan,.

Szerkesztette: Desorder 2005. 08. 19. 00:58 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#246 Felhasználó inaktív   kla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 08:00

Idézet: Lenny - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 1:08

Ha kde:
- csak task-ok feliratai: taskbar preferences (vagya taskbar jobbklick, vagy controlc enter->desktop->taskbar) es a show application icons-t kikapcsolod
- "csik helyett hatterkep resze": configure panel->layout->appearance->enable transparency (vagy ha kepet akarsz moge akkor enable background image)
"I enjoy working with people. I am putting myself to the fullest possible use, which is all I can think that any conscious entity can ever hope to do." (HAL9000)

#247 Felhasználó inaktív   kla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 08:04

Idézet: Lenny - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 21:29

Azt meglehet csinálni KDE alatt, hogy alul legyenek a taskok, amik ép futnak, de a gyorsíndító ikonok felül legyenek.

Próbálkoztam, de nem találtam ilyen lehetőséget... :(

Igen meg lehet csinalni, en is igy hasznalom.

panel menu->add->panel->external taskbar

aztan control center->desktop->panels-nel be tudod allitani a poziciojat, meretet

ugyanigy es ugyanitt a main panel hasonlo parametereit is be tudod allitani

csupa kattintgatassal meg lehet csinalni; mi lenne veled gnome alatt  :D
"I enjoy working with people. I am putting myself to the fullest possible use, which is all I can think that any conscious entity can ever hope to do." (HAL9000)

#248 Felhasználó inaktív   kla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 08:11

es ha mar desktop-os topic: Kép

#249 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 15:28

Idézet: kla - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 9:00

Ha kde:
- csak task-ok feliratai: taskbar preferences (vagya taskbar jobbklick, vagy controlc enter->desktop->taskbar) es a show application icons-t kikapcsolod
- "csik helyett hatterkep resze": configure panel->layout->appearance->enable transparency (vagy ha kepet akarsz moge akkor enable background image)

Igen ez megvan, de én arra gondolok, ha pl. megynyitok egy mozillát, akkor megjelenik egy task csík. Ez így nem tünik el... a gyorsíndító ikonok ill. a tray mögött már a háttérkép van...

#250 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 15:51

Hehh, ha mar feljott a topic:

http://homepage.mac....otoAlbum25.html

Itten vannak az enyemek.

#251 Felhasználó inaktív   kla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 07:20

Idézet: Lenny - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 16:28

Igen ez megvan, de én arra gondolok, ha pl. megynyitok egy mozillát, akkor megjelenik egy task csík. Ez így nem tünik el... a gyorsíndító ikonok ill. a tray mögött már a háttérkép van...

Sorry, felreertettem. Szoval ha a taskbar-t akarod transparent-re, akkor 3.4.x-es verziojuk kde-re lesz szukseged (nem tudompontosan melyik, talan >3.4.1). Sajna 3.4.x elotti kde-ben nem tudsz ilyesmit csinalni a sima taskbar-ral. Alternativak:
- kasbar (en utalom, dehat kinek a papne),
- superkaramba - karambahoz ezerfele panel replacement-et talalszt, mindenfele szinu, meretu, stilusu, akar atlatszo; nezz korul a kde-look.org-on a karamba reszlegben
- esetleg csekkold meg EZT, en nem probaltam

#252 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 08:31

Idézet: kla - Dátum: 2005. aug. 20., szombat - 8:20

Sorry, felreertettem. Szoval ha a taskbar-t akarod transparent-re, akkor 3.4.x-es verziojuk kde-re lesz szukseged (nem tudompontosan melyik, talan >3.4.1). Sajna 3.4.x elotti kde-ben nem tudsz ilyesmit csinalni a sima taskbar-ral. Alternativak:
- kasbar (en utalom, dehat kinek a papne),
- superkaramba - karambahoz ezerfele panel replacement-et talalszt, mindenfele szinu, meretu, stilusu, akar atlatszo; nezz korul a kde-look.org-on a karamba reszlegben
- esetleg csekkold meg EZT, en nem probaltam

Neked 3.4-es van fenn? Mennyivel több mint a 3.3.x ezt leszámítva? :)

#253 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 11:59

Feltettem a 3.4-es KDE-t, hol tudom beállítani?

#254 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 14:50

Kép
Kép
macbook air 2014

#255 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 17:01

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 16:51

Hehh, ha mar feljott a topic:

http://homepage.mac....otoAlbum25.html

Itten vannak az enyemek.

jo csunya :Đ
macbook air 2014

#256 Felhasználó inaktív   gigi571 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 21. 18:12

Sziasztok !
Egy kis segítségre lenne szükségem. SUSE 9.3 -ra próbáltam volna a gdesklets alá időjárást tenni, elolvastam
a honlapján, hogy mit kell csinálni, de amikor indítom csak egy üres gdesklets shell ablak jön elő, nem lehet vele kez-
deni semmit, majd egy idő után bezáródik az ablak. Feltelepítettem a gdesklets-et rpm-ből  az iWeather-t illetve
a weathersensor.bint futtattam, ami azt írta ki, hogy sikeres és használhatom. De nem működik.
A superkaramba-hoz is töltöttem le hasonlo progit, de ott csak felvillan egy fekete ablak a jobb alsó sarokban
és el is tűnik azonnal.
Nem tudom elég érthető vagyok-e illetve ha még kell valami infó a segítségnyújtáshoz, legyetek szívesek jelezni.
Előre is köszi.
<a href='http://vasaroljneten.com' target='_blank'>Otthoni internetes munka</a>

#257 Felhasználó inaktív   kla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 18:13

Idézet: Lenny - Dátum: 2005. aug. 20., szombat - 9:31

Neked 3.4-es van fenn? Mennyivel több mint a 3.3.x ezt leszámítva? :)

Nekem sid-es 3.3.2 van, amit mellesleg nem is hasznalok par napja, mert a mostansag folyamatos abi trasition miatt eppen teljesen broken (tyu apam, ez egy szep magyar mondat lett). Szoval tegnap reggel ota xfce4-et hasznalok, ha dolgozik is az ember, nem mindig van ido osszehekkelni ami eppen nem mukodik, egyszerubb kivarni. Ami a kde-t illeti, en ennyi miatt (taskbar transp.) biztosan nem valtottam volna 3.4.x-re, tuti, arra ott a belinkelt taskbarv2. A beallitast illetoleg, biztosan jobbklick a taskbaron, vagy cc->desktop->panels-nel, a ketto kozul valemelyik biztos megy. Talaltam neked egy shot-ot is ITT.

#258 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 19:41

Idézet: kla - Dátum: 2005. aug. 21., vasárnap - 19:13

Nekem sid-es 3.3.2 van, amit mellesleg nem is hasznalok par napja, mert a mostansag folyamatos abi trasition miatt eppen teljesen broken (tyu apam, ez egy szep magyar mondat lett). Szoval tegnap reggel ota xfce4-et hasznalok, ha dolgozik is az ember, nem mindig van ido osszehekkelni ami eppen nem mukodik, egyszerubb kivarni. Ami a kde-t illeti, en ennyi miatt (taskbar transp.) biztosan nem valtottam volna 3.4.x-re, tuti, arra ott a belinkelt taskbarv2. A beallitast illetoleg, biztosan jobbklick a taskbaron, vagy cc->desktop->panels-nel, a ketto kozul valemelyik biztos megy. Talaltam neked egy shot-ot is ITT.

váltottam, de csak kipróbálás szinten, nemsokára költözni fog a rendszerem. De mivel annyira szét van már szemetelve tesztelve, ezért úgyis újrahúzom. Legyen egy tiszta Sarge-om.. :)

#259 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 20:37

Kép
Kép
macbook air 2014

#260 Felhasználó inaktív   vasste