Sziasztok!
Vajon korlátozott felhasználóként látogatták meg a preparált flash-es oldalt? Ha így törték fel a Vistát akkor az elég nagy probléma. Bár én nem megyek kétes oldalra...
Elvileg a korlátozott felhasználói fióknak nyújtania kellene védelmet..
Oldal 1 / 1
A Flash Playeren keresztül törték fel a Vistát
Elküldve: 2008. 05. 27. 13:44
Idézet: csavar - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 10:19
Sziasztok!
Vajon korlátozott felhasználóként látogatták meg a preparált flash-es oldalt? Ha így törték fel a Vistát akkor az elég nagy probléma. Bár én nem megyek kétes oldalra...
Mindaddig, amíg a korlátozott tudású felhasználó hozzá nem járul valami általa nem ismert operációhoz, aztán hogy ez milyen formában van körítve számára, az már nem technikai dolog.
Szerintem nem annyira a véletlen böngészés, inkább a sok "igen" kattintás a problémás.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."
Elküldve: 2008. 05. 27. 18:22
Idézet: Warrior - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 13:44
Szerintem nem annyira a véletlen böngészés, inkább a sok "igen" kattintás a problémás.
És egy darabig az is lesz, látványosan a felhasználó még mindig a legnagyobb biztonsági kockázat.
Bár ez a ZoneAlarm ForceField (HWSW cikk) eléggé jól hangzik, ha valóban teszi is amire tervezték, az ismerőseim között rátokmálom a legproblémásabbakra.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Elküldve: 2008. 05. 27. 21:02
Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 19:22
És egy darabig az is lesz, látványosan a felhasználó még mindig a legnagyobb biztonsági kockázat.
Bár ez a ZoneAlarm ForceField (HWSW cikk) eléggé jól hangzik, ha valóban teszi is amire tervezték, az ismerőseim között rátokmálom a legproblémásabbakra.
Ez tényleg jól hangzik, most Thinsall-lal virtualizált alkalmazásokat kaptak a problémás júzerek (szintén virtualizált registryvel és filerendszerrel), viszont az visszafelé nem védi őket...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1