Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 12:24
"Tesztidőszak után..."
Ez azt jelenti, hogy csak teszt célból van kártya, vagy havonta megveheted, mint a feltöltőkártyás mobilnál?
Szerintem azt jelenti, hogy Januar 10-ig tesztelheted, aztan ha teszik a szolgaltatas akkor egy telefon es maris rendes elofizetove valtal. A sat.hu forumaban eleg jol kibeszeltek a felteteleket... tobb mint biztato a kezdemenyezes, de nalam mar van UPC kabel, es februartol HD is lesz rajta... meg az antennat se nagyon tudnam hova felszerelni. Valahogy igy kellett volna eleve belevagni...
Idézet: Samott - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 13:40
Kar, szerintem butasagot csinalnak ezzel az illetekesek (nem csak a Hello, a UPC is)... egy kartya sokkal olcsobb mint egy belteri, arulhatnak diszkont aron csak a kartyat, aztan a vevo oldja meg ahogy tudja az elerest. Termeszetesen kikotve azt, hogy a szolgaltatas osszes funkcioja csak a hivatalos belterivel erheto el. Igy a kaposzta is megmaradna, es a kecske is jol lakna.

De akkor meg csak ez volt ra a valasz:
Idézet: VKaroly_true - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 20:40
...nem tervezzük a párosítást "szétrombolni". Valaki felvetette, talán nem is ezen a fórumon, hogy óriásit kaszálunk a boxon, azért ragaszkodunk a párosításhoz. Akkor is és most is elmondom, hogy ez NEM íGY VAN. A lényeg, hogy CSAK EZEN a készüléken tudjuk azt garantálni, hogy te minden szolgáltatásunkhoz hozzájuss, úgy, ahogyan mindenki más.
Hülye példa, de pl. jogosan érvelhetnél azzal, hogy te ugyanannyit fizetsz mint egy másik, mégis kimaradsz a Hello HD korrekt műsorinfojából. Mi pl. a műsorinfot (EPG) központilag, egy helyről sugározzuk, egy adatcsatornán. Magyarán, ha "ráakaszthatnál" bármilyen boxot a szolgáltatásra, az nem feltétlenül jelenítené meg az összes csatornára az EPG-t, amire mondhatnád, hogy kérem szépen, nekem nem teljeskörű a szolgáltatás, nem fizetek annyit.
Még egy adalék: a saját box/kártya NEM KIB@SZÁSBÓL VAN, hanem azért, hogy TE, Kedves Előfizető, a legmaximálisabb kiszolgálásban részesülj. Tudom, vannak, akiknek ez fáj, mert szeretnék maguk kontrollálni a dolgokat, de az IT világban is egyre jobban bebizonyosodik, hogy vállalati környezetben a felhasználó igenis ne telepíthessen saját programokat a számítógépére, mert ez további hiba- illetve veszélyforrás.
Pozitiv, hogy tudnak jo iranyba fejlodni.
Samott