HWSW Informatikai Kerekasztal: Hello HD - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hello HD HD adások műholdról Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   535 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 06. 00:58

Idézet: tom007 - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 20:57

Találtam egy "kis helyet" az erkélyen :Đ
A képen látható egy ferde erkély tartó. Na egy ilyet hogyan kérjek majd a telefonban? :)

Tom007 szia
Ilyen 45°-os erkélytartót lehet kapni .
Hol laksz melyik kerület ? város stb... Ha Bp akkor lehet , hogy tudok segíteni .
T : 06 70 248 8485
R.A.

#282 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 06. 09:30

Idézet: 535 - Dátum: 2008. júl. 6., vasárnap - 1:58

Tom007 szia
Ilyen 45°-os erkélytartót lehet kapni .
Hol laksz melyik kerület ? város stb... Ha Bp akkor lehet , hogy tudok segíteni .
T : 06 70 248 8485
R.A.

Pesttől kb 220km-re észak-kelet irányban lakok miskolc melett :) (Kazincbarcika)
Azért kell ilyen, mert az erkélyen lévő cső előtt van egy korlát féleség, és egyenesen nem lehetne felrakni. Kicsit ferdén kell, így a normál tartó is ferdén tartaná a tányért. Ezzel az alapból ferde tartóval pedig kiegyenlítené.

#283 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 10:15

Ezt a mondatot ti hogy értelmezitek?

Idézet

Az akció keretében a vételi szett bérleti díjának akciós havi törlesztőrészlete 1.990,- Ft/hó.

Most akkor bérleti díj, vagy törlesztőrészlet? Mert ha előbbi, akkor ha besz*rik a doboz, hoznak újat. Utóbbinál meg ugye 1 év gari, de egy idő után a tiéd lesz a doboz, és megszűnik a havidíjtöbblet.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#284 Felhasználó inaktív   535 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 22:19

Idézet: tom007 - Dátum: 2008. júl. 6., vasárnap - 9:30

Pesttől kb 220km-re észak-kelet irányban lakok miskolc melett :) (Kazincbarcika)
Azért kell ilyen, mert az erkélyen lévő cső előtt van egy korlát féleség, és egyenesen nem lehetne felrakni. Kicsit ferdén kell, így a normál tartó is ferdén tartaná a tányért. Ezzel az alapból ferde tartóval pedig kiegyenlítené.

Hello Tom

Ez Pesthez kicsit messze van .
Egyébként az általam készített fotot tetted be a képtáramból a falikarok , kopnzolok ról.
Vedd fel az egyik szerelő társammal a kapcsolatot . Ő ugyan ott lakik ahol te  is .
Megtalálod a Digi szerelők topik ban a SAT . HU oldalon .
VLACKO néven írogat .
Szia R.A.

#285 Felhasználó inaktív   535 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 22:29

Idézet: EV6 - Dátum: 2008. júl. 7., hétfő - 10:15

Ezt a mondatot ti hogy értelmezitek?

Most akkor bérleti díj, vagy törlesztőrészlet? Mert ha előbbi, akkor ha besz*rik a doboz, hoznak újat. Utóbbinál meg ugye 1 év gari, de egy idő után a tiéd lesz a doboz, és megszűnik a havidíjtöbblet.

Szia
Úgy kell értelmezni , hogy két év alatt részletekben megveszed a beltérit .
Így jön ki a 24 X 1990 Ft = 47.760 Ft ra .
Ehhez jön még a 30.000 Ft  beszerelési és üzembehelyezési költség .

Vagyis így 77.760 Ft ba kerül  a készülék a havidíjon felül  a két év alatt .
Tehát 24 havi lizing után tied a készülék .
Akkor jobban jársz ha 64.990 Ft ért megveszed KP-re .
Ebben benne van a beltéri , monoblokk fej , parabola és 2 X 25 m koax kábel valamint az alapszerelés munkadíja .

Üdv: 535

#286 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 09. 13:20

Van a P-Sat Hungary Kft.-nek weboldala? Én nem találok :think:

#287 Felhasználó inaktív   Laci082 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 09. 13:50

Ők csinálják a sat.hu-t, illetve ők csináltak egy műholdas internetet is, de az érdeklődés hiányában megszűnt (www.sky-dsl.hu volt a címe).

#288 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 09. 14:23

Ja ok :)

#289 Felhasználó inaktív   vlacko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 10:44

Idézet: tom007 - Dátum: 2008. júl. 9., szerda - 14:23

Ja ok :)

Helló Tom007, aztszeretném kérdezni , hová akarsz K.Barcikán HDtv-t . mert ha kérdéseid vannak ezzel kapcsolatban , vagy a P sat kft elérhetőséggel is , nálam hamarabb célba jutsz ,mint már írtam is a tel. sz. 20 9388799. érdemes mefontolni melyik akcióban szeretnél részt venni aennyiben érdekel még a szolgáltatás, A BAZ. megyei irodánk : Miskolcon a Tescoval szemben van, Szentp.-i ut 80.-ban vagy a HHD tv. lapján de sztem ott már biztosan voltál párszor. Engem itt csak ritkán találsz esetleg esti órákban! Viszont telefonon  08.00 -tól kb 19-20.00.-ig . üdv.Laci

#290 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 14:36

Idézet: vlacko - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 11:44

Helló Tom007, aztszeretném kérdezni , hová akarsz K.Barcikán HDtv-t . mert ha kérdéseid vannak ezzel kapcsolatban , vagy a P sat kft elérhetőséggel is , nálam hamarabb célba jutsz ,mint már írtam is a tel. sz. 20 9388799. érdemes mefontolni melyik akcióban szeretnél részt venni aennyiben érdekel még a szolgáltatás, A BAZ. megyei irodánk : Miskolcon a Tescoval szemben van, Szentp.-i ut 80.-ban vagy a HHD tv. lapján de sztem ott már biztosan voltál párszor. Engem itt csak ritkán találsz esetleg esti órákban! Viszont telefonon  08.00 -tól kb 19-20.00.-ig . üdv.Laci

4emeletes házikóban lakok, pont a 4.-en :) felettem a tető.
A jelenlegi állapotom a Helloval: nem tudom. Lehet hogy kell, lehet hogy nem. Nem tudom :Đ Am az erkélyes elhelyezés sztem nem menne, mert egy fa aszem belelóg a vételbe. Bár ha van egy láncfűszért akkor jó :Đ vagy marad a tető. Ami szintén közel van. Közvetlenül az erkély felett, a kábeleket az erkélyen keresztül "lógatva" behúzni :)

#291 Felhasználó inaktív   VKaroly_true 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 11:43

Aki még nem tudná, a Hello HD és a Samsung együttműködésében aki most bármilyen Samsung plazma vagy LCD tévét vásárol és a számlája másolatát beküldi, az automatikusan jogosult fél évig díjmentesen nézni a Hello HD alapcsomagját. Természetesen ehhez szükség van arra, hogy a Hello HD-ra is előfizessen.

Mivel a Hello HD olimpiai akcióival a Samsungos is összevonható, így akár 29.900 Ft befizetésével nézheted ingyen fél évig a Hello HD  alapcsomagját, benne a magyar 1 HD, a magyar 2 HD valamint az Eurosport HD adását. Persze, csak ha érdekel az Olimpia... :)

VK

#292 Felhasználó inaktív   VKaroly_true 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 30. 19:58

http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/mar...d.html?Itemid=2

#293 Felhasználó inaktív   filemile 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 18. 18:18

Megtörtént a szoftverfrissítés.
A LUXE HD csatornák most már 16:9 formátumban jönnek, a ZEN HD most már tartja a beállított hangot.
Az internetes rádiók is működnek.
Most már csak azt hiányolom, hogy a kikapcsoláskor használt "kedvenc" listát bekapcsoláskor is hozza elő, ne kelljen azt ismét előhívni. Ez pl. a Humax-nál így van. Most áramtalanítás utáni bekapcsoláskor mindig az RTL Klubot hozza elő.

#294 Felhasználó inaktív   VKaroly_true 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 18. 18:23

Idézet: filemile - Dátum: 2008. aug. 18., hétfő - 19:18

Megtörtént a szoftverfrissítés.
A LUXE HD csatornák most már 16:9 formátumban jönnek, a ZEN HD most már tartja a beállított hangot.
Az internetes rádiók is működnek.
Most már csak azt hiányolom, hogy a kikapcsoláskor használt "kedvenc" listát bekapcsoláskor is hozza elő, ne kelljen azt ismét előhívni. Ez pl. a Humax-nál így van. Most áramtalanítás utáni bekapcsoláskor mindig az RTL Klubot hozza elő.

Két dolog még ehhez:

1) a holnapi nap folyamán még kb. 50 magyar internetrádió kerül be a kínálatba,
2) a távirányítódon a Standby gomb alatt nyomd meg a házikóra hasonlító nyomógombot.

VKaroly

#295 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 18. 19:07

Lassan itt az ideje, hogy lekoltoztessem a kicsit most talonba tett belterit. :D
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#296 Felhasználó inaktív   VKaroly_true 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 18. 20:31

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. aug. 18., hétfő - 20:07

Lassan itt az ideje, hogy lekoltoztessem a kicsit most talonba tett belterit. :D

Talonba tett???? Ezt meg se hallottam.... :)

VKaroly

#297 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 18. 20:44

Idézet: VKaroly_true - Dátum: 2008. aug. 18., hétfő - 21:31

Talonba tett???? Ezt meg se hallottam.... :)

Ez van, ha az ember koltozik. :D Itt sajna meg nem furkalhatom kedvemre a falat a ket kabelnek, meg a tanyertartonak. :D
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#298 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 12:07

Ez a topic meghalt?

Idézet

Tisztelt Érdeklődő!

A tesztkártyáink a hivatalos partnereinknél vásárolható meg anonimként 5.000 Ft-ért ami 2009. január 10-ig él. A kártya, alaphelyzetben a Hello HD csomagot tartalmazza, de a webes oldalunkon történt pontos, vagyis személyes adatok megadásával történt regisztrációt követően 2009. január 10-ig a HBO MaxPak és HBO HD csatornák is nézhetővé válnak

Összegezve:

- Szükséges vevőegység: Konax kódolást kezelni tudó vevőegység
- Kártya ára: 5.000Ft
- Kártya érvényessége 2009. január 10.
- Anonim módon Hello HD alapcsomag üzemel a kártyán
- Regisztráció után HBO MaxPak + HBO HD is működik
- Tesztidőszak lejárta után vagyis 2009. január 10-től megáll a szolgáltatás a kártyán.
- Ügyfélmegrendelés esetén a kártyákat, mint normál előfizetői kártyákat, élesíteni tudjuk.

A lenyeg: vege a roghozkotottsegnek, barmilyen vevobe berakhato kartyat is kinal a Hello... :up: (igen, a sajat cuccbol a rogzitett stream is kimentheto)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#299 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 12:24

Idézet: Samott - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 12:07

Ez a topic meghalt?

A lenyeg: vege a roghozkotottsegnek, barmilyen vevobe berakhato kartyat is kinal a Hello... :up: (igen, a sajat cuccbol a rogzitett stream is kimentheto)

Samott

"Tesztidőszak után..."

Ez azt jelenti, hogy csak teszt célból van kártya, vagy havonta megveheted, mint a feltöltőkártyás mobilnál?

#300 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 15:17

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 12:24

"Tesztidőszak után..."

Ez azt jelenti, hogy csak teszt célból van kártya, vagy havonta megveheted, mint a feltöltőkártyás mobilnál?

Szerintem azt jelenti, hogy Januar 10-ig tesztelheted, aztan ha teszik a szolgaltatas akkor egy telefon es maris rendes elofizetove valtal. A sat.hu forumaban eleg jol kibeszeltek a felteteleket... tobb mint biztato a kezdemenyezes, de nalam mar van UPC kabel, es februartol HD is lesz rajta... meg az antennat se nagyon tudnam hova felszerelni. Valahogy igy kellett volna eleve belevagni...

Idézet: Samott - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 13:40

Kar, szerintem butasagot csinalnak ezzel az illetekesek (nem csak a Hello, a UPC is)... egy kartya sokkal olcsobb mint egy belteri, arulhatnak diszkont aron csak a kartyat, aztan a vevo oldja meg ahogy tudja az elerest. Termeszetesen kikotve azt, hogy a szolgaltatas osszes funkcioja csak a hivatalos belterivel erheto el. Igy a kaposzta is megmaradna, es a kecske is jol lakna. :)

De akkor meg csak ez volt ra a valasz:

Idézet: VKaroly_true - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 20:40

...nem tervezzük a párosítást "szétrombolni". Valaki felvetette, talán nem is ezen a fórumon, hogy óriásit kaszálunk a boxon, azért ragaszkodunk a párosításhoz. Akkor is és most is elmondom, hogy ez NEM íGY VAN. A lényeg, hogy CSAK EZEN a készüléken tudjuk azt garantálni, hogy te minden szolgáltatásunkhoz hozzájuss, úgy, ahogyan mindenki más.

Hülye példa, de pl. jogosan érvelhetnél azzal, hogy te ugyanannyit fizetsz mint egy másik, mégis kimaradsz a Hello HD korrekt műsorinfojából. Mi pl. a műsorinfot (EPG) központilag, egy helyről sugározzuk, egy adatcsatornán. Magyarán, ha "ráakaszthatnál" bármilyen boxot a szolgáltatásra, az nem feltétlenül jelenítené meg az összes csatornára az EPG-t, amire mondhatnád, hogy kérem szépen, nekem nem teljeskörű a szolgáltatás, nem fizetek annyit.

Még egy adalék: a saját box/kártya NEM KIB@SZÁSBÓL VAN, hanem azért, hogy TE, Kedves Előfizető, a legmaximálisabb kiszolgálásban részesülj. Tudom, vannak, akiknek ez fáj, mert szeretnék maguk kontrollálni a dolgokat, de az IT világban is egyre jobban bebizonyosodik, hogy vállalati környezetben a felhasználó igenis ne telepíthessen saját programokat a számítógépére, mert ez további hiba- illetve veszélyforrás.

Pozitiv, hogy tudnak jo iranyba fejlodni.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó