HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában II. Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#2961 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 05. 12:50

Ebben nem tudok segíteni mivel nálam tökéletesen müködik a szolgáltatás.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#2962 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 15:19

Találkozott valaki olyannal, hogy a Thomson DCI62UPC nem veszi fel a sorozatokat?
Beállítottam a 24-et, hogy vegye már fel, mert baromi későn van. De az egész szériát. Másnap akarom nézni, hát sehol. Este kivárom direkt az időpontot, és a felvétel nem indul el!!!
:eek:  :eek:  :eek:
Így hogy a fenében bízzak meg a felvevőben? Egyedi részeket lekezel és felvesz, de a sorozatnál ezt dobta. Ötlet?  :think:
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#2963 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 15:55

Egyedileg állítsd be a részeket.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#2964 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 18:05

Idézet: Mykee - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 16:19

Találkozott valaki olyannal, hogy a Thomson DCI62UPC nem veszi fel a sorozatokat?
Beállítottam a 24-et, hogy vegye már fel, mert baromi későn van. De az egész szériát. Másnap akarom nézni, hát sehol. Este kivárom direkt az időpontot, és a felvétel nem indul el!!!
Így hogy a fenében bízzak meg a felvevőben? Egyedi részeket lekezel és felvesz, de a sorozatnál ezt dobta. Ötlet?  :think:

A sorozat a gyengéje a Thomsonnak!

Nekem hétfőn a Frank Riva aktuális részéből 4 percet !!! vett fel.
Pedig nem is volt másik felvétel beállítva arra az időre és be sem volt kapcsolva.

#2965 Felhasználó inaktív   szmmate 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 18:38

Idézet: Mykee - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 15:19

Néha a Philips sem akarja felvenni a sorozatokat.

Szerkesztette: szmmate 2009. 09. 05. 18:39 -kor

#2966 Felhasználó inaktív   Tutivesztes 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 05. 20:58

Idézet: szmmate - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 18:38

Néha a Philips sem akarja felvenni a sorozatokat.

Csatlakozom, nekem sem képes sorozatot (vagy bármit) amit beállítok neki, 4-8 perc között vesz fel belőle, aztán annyi. Nem értem, UPC sem érti, nem lett boxcsere, szívok. (philips hd dvr)
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.

#2967 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 06. 20:24

Akkor nem lehet esetleg soft hiba? Vagy az EPG nem elég jó, amit vesznek?
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#2968 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 07. 08:54

Nekem kb. 1 éve még vett fel a Thomson sorozatot. Bár kicsit fura volt... nem követtem pontosan, lehet, hogy maradtak ki részek (szerintem összevissza is adták), de az biztos, hogy vagy 14-15db epizódom megvolt egy sorozatból... és ami megvolt az mind teljes is volt. Azóta elrontották volna a felvételt?  :think:

#2969 Felhasználó inaktív   Taip 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 07. 12:06

Idézet: Mykee - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 16:19

Szerencsére nekem eddig jól ment a sorozatfelvétel, remélem ez így is marad.

(Bár pont a múlt héten volt egy olyan, hogy nem tudtam bekapcsolni a boxot, miközben felvett vmit. De miután végzett, egy áramtalanítás után rendben volt.)

#2970 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 14:43

Idézet: Gubek - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 10:27

Kint van az október elsejétől érvényes digitális csatorna kiosztás és végre lesz 24 órás Comedy Central a 23-as csatornán (eddig nem volt ott semmi). Természetesen a  BPTV kikerült a kínálatból.

És mikor lesz végre megint 24 órás VH1???? A ComedyCentral esetében nincs az a szögmérő, mellyel megmérhető mekkora ívben sz..ok rá!

A BPTV kikerülése viszont mély nyomokat hagyott a lelkemben.

#2971 Felhasználó inaktív   zgobolos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 09. 15:47

Idézet: szmmate - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 10:23

Magamtól idézek

A upc.hu-n van egy online chat ahol lehet nyugoket e-chatelni (hu de kiraly poen, copyright). En kiprobalnam. A telefonon (1221) pedig az 1-0 menupont a te baratod. Ha nagyon kulturalt vagy es megerted hogy ok sem tokeletesek, akkor menni fog. Ha nem, akkor nem. Tudom hogy neha nehez. Anno volt egy csomo gondunk meg az eleje fele, de megoldodtak. Ez is meg fog.

Szerkesztette: zgobolos 2009. 09. 09. 15:49 -kor

"He's come to tell you what's right and wrong
Sexual Harassment Panda!"

#2972 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 15:00

Idézet: m_and_m - Dátum: 2009. szept. 8., kedd - 14:43

"És mikor lesz végre megint 24 órás VH1????"

"A BPTV kikerülése viszont mély nyomokat hagyott a lelkemben."

Kedves Fórumozók!

Társaságunk figyelmemmel kíséri a fórumon elhangzó kérdéseket és észrevételeket, éppen ezért szeretnénk megosztani az információt arra vonatkozólag, hogy a csatornakínálatunkból milyen okból hiányzik a Budapest TV. A felszámolás alatt álló csatorna felszámolója megszüntette a Budapest TV adására vonatkozó összes műsorterjesztési szerződést, és a csatorna működését is.

A közeljövőben VH-1 marad a Comedy Central-lal megosztott csatorna, ahogy az eddig tapasztalható volt.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#2973 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 15:06

Idézet: upc on-line - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 16:00

A közeljövőben VH-1 marad a Comedy Central-lal megosztott csatorna, ahogy az eddig tapasztalható volt.

De miert, ha a CC megkapja a 24 oras sajat csatornajat? Akkor mar nem kellene a VH1 mellett/helyett is adni.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2974 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 16:48

Idézet: Samott - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 16:06

De miert, ha a CC megkapja a 24 oras sajat csatornajat? Akkor mar nem kellene a VH1 mellett/helyett is adni.

Samott

A kisebb digitális csomagba -Bronze - nem lesz 24 órás CC !!
Nekik csak a megosztott VH1/CC marad.

De hogy miért így döntöttek az talány....

Azzal,hogy nincs 24 órás VH1, talán megspórolnak előfizetőként 1 Ft.-ot. ;) 

#2975 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 18:25

Idézet: alibabusic - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 17:48

A kisebb digitális csomagba -Bronze - nem lesz 24 órás CC !!
Nekik csak a megosztott VH1/CC marad.

De hogy miért így döntöttek az talány....

Azzal,hogy nincs 24 órás VH1, talán megspórolnak előfizetőként 1 Ft.-ot. ;) 

Na jó, de így ez kicsit inkorrekt.
Így nem 76 csatornát kap az ember a Gold csomagban, hanem 75.5-öt.

Én mondjuk arra lennék kíváncsi, hogy TV6 lesz-e valaha. Az összes konkurens cég csomagjában benne van. :(

#2976 Felhasználó inaktív   jeeves 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 11. 17:55

Idézet: upc on-line - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 15:00

Kedves Fórumozók!

Társaságunk figyelmemmel kíséri a fórumon elhangzó kérdéseket és észrevételeket, éppen ezért szeretnénk megosztani az információt arra vonatkozólag, hogy a csatornakínálatunkból milyen okból hiányzik a Budapest TV. A felszámolás alatt álló csatorna felszámolója megszüntette a Budapest TV adására vonatkozó összes műsorterjesztési szerződést, és a csatorna működését is.

Nem kéne az ügyfelet azzal sértegetni, hogy az ironikusnak szánt megjegyzését komolyan veszik és érdemben válaszolnak rá. Lehet, hogy van olyan előfizető, akinek hiányzik a BPTV, de az nem ezen a fórumon található. Van itt elég érdemi felvetés, várjuk a válaszokat.

#2977 Felhasználó inaktív   goodm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 12. 05:49

Idézet: jeeves - Dátum: 2009. szept. 11., péntek - 17:55

Nem kéne az ügyfelet azzal sértegetni, hogy az ironikusnak szánt megjegyzését komolyan veszik és érdemben válaszolnak rá. Lehet, hogy van olyan előfizető, akinek hiányzik a BPTV, de az nem ezen a fórumon található. Van itt elég érdemi felvetés, várjuk a válaszokat.

Igen.
Pl. digisport!

#2978 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 12. 09:47

Idézet: jeeves - Dátum: 2009. szept. 11., péntek - 18:55

Nem kéne az ügyfelet azzal sértegetni, hogy az ironikusnak szánt megjegyzését komolyan veszik és érdemben válaszolnak rá.

Engem nem sértettek. Csak furcsállom, h egy ironikus megjegyzést komolyan vesznek.
Úgy tudom, h CC vs VH1-ben igazán nem is az UPC a ludas, hanem a mindkét csatorna magyarországi jogaival rendelkező cég.
De a végeredményt akkor sem értem.

Elfogadom, h a kezdetekben, amikor ez a cég behozta a CC-t nem akart  külön csatornát bérelni neki, hátha nem is lesz annyira népszerű. (Megjegyzem nálam nem is lett. Egy a sok közül a sok hasonló amerikai 'B' kategóriás műpoénokat pufogtató adó közül - hiába engem a South Park is hidegen hagy és nem bírok rajta szórakozni)
De most, h önálló csatornán megy 24 órában, tényleg nem értem, hogy miért nem lehet a VH1-t is visszarakni teljes műsoridőre.
Felőlem lehet a legkisebb csomagba megosztva a kettő. De a több pénzért legyen mindkettő önállóan külön. Mire való digitális technika? Arra, hogy ezeket is megoldják vele

#2979 Felhasználó inaktív   pinguz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 12. 10:54

Idézet: m_and_m - Dátum: 2009. szept. 12., szombat - 10:47

Engem nem sértettek. Csak furcsállom, h egy ironikus megjegyzést komolyan vesznek.

Nem hinnem, hogy egy ugyfelszolgalatos a UPC hivatalos (?) kepviseleteben ironikusnak merne venni barmilyen megjegyzest az elofizetok felol. Egyreszt gondolom napi szinten mar alapbol annyi baromsagot hallanak es kerdeznek toluk, hogy egy BPTV-t hianyolo kerdes mar nem is tunik annyira abszurdnak, masreszt mint ugyfelszolgalatos, komolyan is kell vennie minden kerdest es udvariasan valaszolni ra.

Szoval szerintem teljesen helyenvalo, hogy konkret valaszt kaptal az ironikus BPTV-s kerdesedre.

#2980 Felhasználó inaktív   jeeves 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 12. 11:29

Idézet: pinguz - Dátum: 2009. szept. 12., szombat - 10:54

Nem hinnem, hogy egy ugyfelszolgalatos a UPC hivatalos (?) kepviseleteben ironikusnak merne venni barmilyen megjegyzest az elofizetok felol. Egyreszt gondolom napi szinten mar alapbol annyi baromsagot hallanak es kerdeznek toluk, hogy egy BPTV-t hianyolo kerdes mar nem is tunik annyira abszurdnak, masreszt mint ugyfelszolgalatos, komolyan is kell vennie minden kerdest es udvariasan valaszolni ra.

Szoval szerintem teljesen helyenvalo, hogy konkret valaszt kaptal az ironikus BPTV-s kerdesedre.

Nem az én kérdésem volt. De a lényeg az, hogy vannak itt tucatjával kérdések, továbbra sem értem, hogy miért pont a BPTV-vel kellett kezdeni az interaktivitást.

Téma megosztása:

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.