Idézet: swado - Dátum: 2010. 10. 17. 14:20
Erről a variációról még nem hallottam. Ha ezeket a képeket valóban a Nasa hamísította meg és mindezt abbol az okból amit leírtál,
hááát.....azért az nem lenne semmi. Most kezdem összerakni a darabokat, hogy mire is gondoltál amikor a földönkívüliekről beszéltél.
Igazából nem tudom mit gondoljak. Ha feltételezzük, hogy valódi a kép akkor az azt jelenti:
1- valamikor a földi ember már képes volt az űrutazásra és az a populáció valami oknál fogva kihalt
2- egy másik civilizáció vette föl a kapcsolatot az emberekkel és ők vitték magukkal őket egy másik bolygóra (ld.: inka legendák)
3- hogy most is itt vannak, vagy legalábbis figyelnek.
Az első szerintem teljesen kizárt.
Tegyük föl a másodikat az inkák kapcsolatba kerültek a földönkívüliekkel, de az idegenek rájöttek, hogy még túl primitívek vagyunk, majd késöbb visszajönnek. Közben azért páran űrutaztak. Mivel azóta úgy tudjuk nem tették meg a kapcsolatfelvételt, most már meg kell várniuk azt, időpontot amikor az emberiség már olyan technikai szinten lesz, hogy mindenki számára teljesen reális és elfogadható tény lesz az hogy földönkívüliekkel vehetjük föl a kapcsolatot. Ez a variáció igazolná a képeket és a harmadik elméletet.
Ez abszolút elképzelhető is, csak az a baj, hogy az is, hogy még nem talált ránk senki. Szerintem az biztos, hogy van élet máshol, már csak matematikai valószinűség szerint is. Mondjuk kiváncsi lennék egy számításra, hogy mennyi esély van az élet létezésére az univerzumban, mondjuk olyan mértékegységgel, hogy: x naprendszer/élet bármilyen formálya.
Tedd fel magadnak a kerdest.Tenyleg elhiszed hogy ez az egesz hirtelen marskutatas azert kezdodott es valt olyan fontossa mert valami felhulye kitalalta hogy ami kovet talaltak a jegbe furodva valahol a sarkoron elet jelekkel a belsejeben az a Marsbol tort le es esett le a foldre annelkul hogy osszeolvadt volna?Ez a hivatalos verzio erre a nagy bemozdulasra, az olyan emberek mint Virus9AX ezt el is hiszik annak ellenere hogy ahoz hogy ez megtortenjen annyi mindennek kellene egybe esnie hogy az mar tobb mint csoda.
Gondoljunk csak arra hogy milyen esemeny keztetne azt a darab kovet kipattanni a Mars felszinebol.Tegyuk fel hogy egy darab ko benne veletlenul tele is van mikroorganizmusokkal valahogy megussza a hot es nem olvad ossze es kipattan a felszinbol olyan erovel hogy az utrakel a kozmoszba.Most probaljuk elhinni hogy ez a kipattant kodarab pont a fold fele veszi utjat aminek talan 1:1mil-hoz vagy kevesebb az eselye.Tegyuk fel hogy ez megtortent valami csodaval hataros modon es ez a darab ko beesik a fold legkorebe.Na most ugye ennek a konek el kellett volna egnie vagy legallabbis oszeolvadnia.Ez nem tortent meg.Tegyuk fel hogy egy felhulye kimegy a 2000negyzet kilometeres jegfeluletre ki tudja milyen szandekkal es celiranyosan keresve ezt a kovet melyen a jegbe furodva megtalalja.Na mar mi ennek az eselye de tegyuk fel hogy megtortent.Tenyleg ez a darab ko fel volt cimkezve hogy hey en a mars resze voltam de lestem ide??
Mind a harom feltevesed igaz egy ponton de az egesz osszefugg es kulon-kulon nem fedik le a teljes tortenetet es ezert konyen tamadhatoak.Ha viszont osszerakod a tenyeket es ugy nezed at akkor latod csak a teljes kepet amit csak ugy lehet magyarazni aminek latszik..
Ahogy mar korabban emlitettem ez az egesz nagyon szeles es hosszu nem lehet csak reszeket kiemelni.Ezt a jelenlegi "tudosok" probaljak csak igy bemutatni igy konnyebb a tenyeket hamisitani es bagatelizalni.
Az "idegenk" keze munkaja teljesen vegigkovetheto az ember/fold teremtesetol a mai napig itteni ido szerint 10/17/2010,vasarnap 15:42
Ha van lehetoseged ajanlanam figyelmedbe ezeket a TV csatornakat ahogy en mint valaki aki evtizedek ota kutatom a multat jelent meglepodve tapasztalom hogy az utolso 2 evben ezek a csatornak omlesztve szolgaltatjak azokat az informaciokat amiket en mar nem is hittem hogy valaha is a tumegek hallhatnak es eddig tabukent voltak kezelve.Ugy tunik valamiert fontos lett felgyorsitani az emberek gondolkozasat ezeken a teruleteken.
Smitsonian,Science,Discovery,History
Sok szerencset a kutatoi munkaddal ha elfogadod itt van nehay pont amit erdemes melyebbre menoen vizsgalni hogy meg tudd erteni a tortenetet.
Old testament:Job 40:15-20
Ajurveda es az indiai mithologia
Nibiru,planetX,sumerians
Puma Punku
Piramisok mindenhol tanulmanyozd oket teruletenkent.
Nagy piramis epitese:uj elmelet avagy hogyan lehet egy kovet 9 percenkent berakni.Ennyi ido kellett ugyanis a egy darab ko kivagasohoz,szallitasahoz es beillesztesehez ha kovetjuk a jelenleg elfogadott allaspontot es be akarjuk fejezni az epitkezest 22 ev alatt.Arrol mar nem is beszelve hogy bronz szerszamokkal nem lehet kovet megmunkalni.Kis hajokkal nem lehettett tobb tonnas koveket a fedelzetre tenni es levenni annelkul hogy az felborulna es ne feledkezzunk meg a csoda gorgokrol sem amit fabol kellett volna kesziteni de fa az nem volt a kornyeken sem.Akkor meg ott van a kerdes hogy az a gorgo hogy nem suppedt bele a homokba az oriasi suly alatt.
Piramis es az elektromossag avagy tenyleg elhisszuk hogy tukrokkel es fakjakkal vilagitottak.
Naci technologia
Polar shift
Operation highjump
Pharao's helicopter
Project Enoch amit csak azoknak ajanlanek akik tenyleg jelen vannak a sajat eletukben es ontudatra ebredtek mindem massal.
Mindezt megkoronazni egy filmel aminek az angol cime az:The forth kind.
Sok szerencset es legy ovatos.Ha megerted a lenyeget akkor terjeszd az iget.
Szerkesztette: GerBeGurGya 2010. 10. 17. 21:39 -kor