HWSW Informatikai Kerekasztal: F@H GPU2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

F@H GPU2 MEGJELENT a F@H GPUs verziója / ATI Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#1021 Felhasználó inaktív   swado 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 16. 20:39

Üzenet megtekintéseIdézet: GerBeGurGya - Dátum: 2010. 10. 13. 19:23

72F =22.2C
85F=29.4C
Ja NASA meg a csinalmanyai.Jol seggbe kene rugdosni mindet.Hat kinek volt mar az a fenyes otlete hogy felkuldjenek ket rovert apro kerekekkel a tudottan oriasi kovek koze?Na meg kuldik itt a felveteleket haza aztan itt meg meghamisitjak nehogy mar a paraszt arra gondoljon hogy a bolygo lakhato :)
http://www.xfacts.com/spirit2004/

Hát azért igen meglepődnék, hogy ha valóban olyan közel lenne már egy Mars bázis létrehozásának a lehetősége, hogy emiatt érdemes lenne meghamísítani a képeket. Főleg amiatt, hogy OK., menjünk a Mars-ra, de minek is akarunk oda menni? Az a legfőbb ok ugyebár, hogy a Föld kezd túlnépesedni és jó lenne ha néhányan oda költöznének. Úgy tudom ember még a közelében sem volt, de tegyük föl, hogy lehet ott élni és 1 milló ember oda költözik, ez még mindig nulla. Ha 1 milliárdan oda költöznek, az már ér valamit. De hol vagyunk mi még attól....? Szóval, mivel az egész űrkutatás még csak gyerek cipőben sem jár, az hogy a NASA fényképei bizonyos bolygók felszinéről, retusáltak-e vagy sem, szerintem semmiféle nagy titokkal nincs kapcsolatban, mert egyszerűen nem lehet konkrét prifitot szerezni belőle. A hidegháborúnak, pedig elvileg vége. Ezt pedig a NASA-sok is tudják, ezért ez inkább csak egy kis önreklámnak tűnik, biztos pénz kell nekik. :)

Húúúú....rövidebbnek indult. Egyébként én is újítottam, egy Q6600-al leptem meg magam. Egyenlőre 2,9-en megy és olyan 5-6 óra alatt csinál meg egy csomagot. Csak azt nem tudom, hogy hány pontosak. Még tesztelem.

Szerkesztette: swado 2010. 10. 16. 20:42 -kor

Folding@Hungary (43299) http://folding.stanford.edu

#1022 Felhasználó inaktív   swado 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 09:44

Srácok, itt valami nagy bibi van. :(
Az lehet, hogy 5-6 óra alatt csinál meg egy 56 pontos csomagot? Jó ez nem egy Q9550, de ennyire azért nincs is mesze tőle.
Mit csinálok rosszul? Sima console SMP kliens ment.

Szerkesztette: swado 2010. 10. 17. 09:46 -kor

#1023 Felhasználó inaktív   GerBeGurGya 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 16:52

Üzenet megtekintéseIdézet: swado - Dátum: 2010. 10. 16. 15:39

Hát azért igen meglepődnék, hogy ha valóban olyan közel lenne már egy Mars bázis létrehozásának a lehetősége, hogy emiatt érdemes lenne meghamísítani a képeket. Főleg amiatt, hogy OK., menjünk a Mars-ra, de minek is akarunk oda menni? Az a legfőbb ok ugyebár, hogy a Föld kezd túlnépesedni és jó lenne ha néhányan oda költöznének. Úgy tudom ember még a közelében sem volt, de tegyük föl, hogy lehet ott élni és 1 milló ember oda költözik, ez még mindig nulla. Ha 1 milliárdan oda költöznek, az már ér valamit. De hol vagyunk mi még attól....? Szóval, mivel az egész űrkutatás még csak gyerek cipőben sem jár, az hogy a NASA fényképei bizonyos bolygók felszinéről, retusáltak-e vagy sem, szerintem semmiféle nagy titokkal nincs kapcsolatban, mert egyszerűen nem lehet konkrét prifitot szerezni belőle. A hidegháborúnak, pedig elvileg vége. Ezt pedig a NASA-sok is tudják, ezért ez inkább csak egy kis önreklámnak tűnik, biztos pénz kell nekik. :)

Húúúú....rövidebbnek indult. Egyébként én is újítottam, egy Q6600-al leptem meg magam. Egyenlőre 2,9-en megy és olyan 5-6 óra alatt csinál meg egy csomagot. Csak azt nem tudom, hogy hány pontosak. Még tesztelem.

A fo ok a titkolozasra az az hogy minden olyan elkepzelest hogy az elet feltetelek megfeleloek lennenek vagy lettek volna csirajaban legyenek elfojtva.Tulajdonkeppen azzal hogy a fotokat meghamisitottak ket legyet uttotek egy csapasra.Az egyik az az hogy cafoljak azokat akik azt valjak hogy az emberiseg a regmultban kapcsolatban lehetett/szarmazott a marsrol.Az emberiseg tortenelme sokkal-sokkal regebre megy vissza mint ahogy eddig ezt nekunk el mertek mondani.Itt tortenelmi de leginkabb vallasi zurszavarral kell szamolni.
A masidik pedig az az hogy a naprenszerunkben a mars az egyettlen elkepzelheto egitest ahol egyaltalan erdemes lenne valamit is epiteni ha tegyuk fel a fold komoly bajba kerulne es el kellene menekiteni innen az ertekeket/embereket/es minden mast.Ez az ido nemcsakhogy feltetelezes hanem nagyon is valos es igen kozel is van.Ez megint egy hosszabb tortenet.

Csatolt fájl:

Szerkesztette: GerBeGurGya 2010. 10. 17. 17:21 -kor

Asus Rampage4 Gene,i7 3930K@4.8Ghz,Kollance-CPU-370 water block,custom water cooling, 4x4GB G.Skill (PC3-17000),, Koolance MSI HD7970@1275/6804,2xSAMSUNG 840 EVO 120GB on Raid-0.,Cougar GX1050W,Samsung SyncMaster 2493HM,Creative 7.1 surround,R.A.T.9
My Baby

#1024 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 19:00

Hát nem azért de ha azt vesszük hogy a NASA is tudja manipulálni ugyanúgy a többiek is manipulálhatják hogy egy egy hasonló darab kőből komolyabb körvonalakat készítsenek.

#1025 Felhasználó inaktív   swado 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: GerBeGurGya - Dátum: 2010. 10. 17. 17:52

A fo ok a titkolozasra az az hogy minden olyan elkepzelest hogy az elet feltetelek megfeleloek lennenek vagy lettek volna csirajaban legyenek elfojtva.Tulajdonkeppen azzal hogy a fotokat meghamisitottak ket legyet uttotek egy csapasra.Az egyik az az hogy cafoljak azokat akik azt valjak hogy az emberiseg a regmultban kapcsolatban lehetett/szarmazott a marsrol.Az emberiseg tortenelme sokkal-sokkal regebre megy vissza mint ahogy eddig ezt nekunk el mertek mondani.Itt tortenelmi de leginkabb vallasi zurszavarral kell szamolni.
A masidik pedig az az hogy a naprenszerunkben a mars az egyettlen elkepzelheto egitest ahol egyaltalan erdemes lenne valamit is epiteni ha tegyuk fel a fold komoly bajba kerulne es el kellene menekiteni innen az ertekeket/embereket/es minden mast.Ez az ido nemcsakhogy feltetelezes hanem nagyon is valos es igen kozel is van.Ez megint egy hosszabb tortenet.

Erről a variációról még nem hallottam. Ha ezeket a képeket valóban a Nasa hamísította meg és mindezt abbol az okból amit leírtál,
hááát.....azért az nem lenne semmi. Most kezdem összerakni a darabokat, hogy mire is gondoltál amikor a földönkívüliekről beszéltél.
Igazából nem tudom mit gondoljak. Ha feltételezzük, hogy valódi a kép akkor az azt jelenti:
1- valamikor a földi ember már képes volt az űrutazásra és az a populáció valami oknál fogva kihalt
2- egy másik civilizáció vette föl a kapcsolatot az emberekkel és ők vitték magukkal őket egy másik bolygóra (ld.: inka legendák)
3- hogy most is itt vannak, vagy legalábbis figyelnek.

Az első szerintem teljesen kizárt.
Tegyük föl a másodikat az inkák kapcsolatba kerültek a földönkívüliekkel, de az idegenek rájöttek, hogy még túl primitívek vagyunk, majd késöbb visszajönnek. Közben azért páran űrutaztak. Mivel azóta úgy tudjuk nem tették meg a kapcsolatfelvételt, most már meg kell várniuk azt, időpontot amikor az emberiség már olyan technikai szinten lesz, hogy mindenki számára teljesen reális és elfogadható tény lesz az hogy földönkívüliekkel vehetjük föl a kapcsolatot. Ez a variáció igazolná a képeket és a harmadik elméletet.
Ez abszolút elképzelhető is, csak az a baj, hogy az is, hogy még nem talált ránk senki. Szerintem az biztos, hogy van élet máshol, már csak matematikai valószinűség szerint is. Mondjuk kiváncsi lennék egy számításra, hogy mennyi esély van az élet létezésére az univerzumban, mondjuk olyan mértékegységgel, hogy: x naprendszer/élet bármilyen formálya.

#1026 Felhasználó inaktív   GerBeGurGya 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2010. 10. 17. 14:00

Hát nem azért de ha azt vesszük hogy a NASA is tudja manipulálni ugyanúgy a többiek is manipulálhatják hogy egy egy hasonló darab kőből komolyabb körvonalakat készítsenek.

Persze ha te is megcsinaltad volna a hazidat akkor most nem jonnel ilyen semmitmondo hozzaszolassal hitetlenul cafolni valamit amirol amugy meg most hallottal eloszor igaz? :) .
Nyilvanvaloan nem vagy jartas az ilyesfele kerdesekben.
Kulonben meg ez egy topik az F@H-val kapcsolatban maradjunk is annal.Egyedul azert jott ez a tema fel mert swado aki futtatja a foldingot es aktiv reszese ennek a forumnak kerdezett felole.
Nyilvanvaloan te mar beettel a dogmaknak es elvetsz minden uj informaciot.Nem vagy egyedul ezzel sajnos de hat legyen ez a te bajod engem marhara nem erdekel hogy mit gondolsz.
Asus Rampage4 Gene,i7 3930K@4.8Ghz,Kollance-CPU-370 water block,custom water cooling, 4x4GB G.Skill (PC3-17000),, Koolance MSI HD7970@1275/6804,2xSAMSUNG 840 EVO 120GB on Raid-0.,Cougar GX1050W,Samsung SyncMaster 2493HM,Creative 7.1 surround,R.A.T.9
My Baby

#1027 Felhasználó inaktív   GerBeGurGya 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 21:23

Üzenet megtekintéseIdézet: swado - Dátum: 2010. 10. 17. 14:20

Erről a variációról még nem hallottam. Ha ezeket a képeket valóban a Nasa hamísította meg és mindezt abbol az okból amit leírtál,
hááát.....azért az nem lenne semmi. Most kezdem összerakni a darabokat, hogy mire is gondoltál amikor a földönkívüliekről beszéltél.
Igazából nem tudom mit gondoljak. Ha feltételezzük, hogy valódi a kép akkor az azt jelenti:
1- valamikor a földi ember már képes volt az űrutazásra és az a populáció valami oknál fogva kihalt
2- egy másik civilizáció vette föl a kapcsolatot az emberekkel és ők vitték magukkal őket egy másik bolygóra (ld.: inka legendák)
3- hogy most is itt vannak, vagy legalábbis figyelnek.

Az első szerintem teljesen kizárt.
Tegyük föl a másodikat az inkák kapcsolatba kerültek a földönkívüliekkel, de az idegenek rájöttek, hogy még túl primitívek vagyunk, majd késöbb visszajönnek. Közben azért páran űrutaztak. Mivel azóta úgy tudjuk nem tették meg a kapcsolatfelvételt, most már meg kell várniuk azt, időpontot amikor az emberiség már olyan technikai szinten lesz, hogy mindenki számára teljesen reális és elfogadható tény lesz az hogy földönkívüliekkel vehetjük föl a kapcsolatot. Ez a variáció igazolná a képeket és a harmadik elméletet.
Ez abszolút elképzelhető is, csak az a baj, hogy az is, hogy még nem talált ránk senki. Szerintem az biztos, hogy van élet máshol, már csak matematikai valószinűség szerint is. Mondjuk kiváncsi lennék egy számításra, hogy mennyi esély van az élet létezésére az univerzumban, mondjuk olyan mértékegységgel, hogy: x naprendszer/élet bármilyen formálya.

Tedd fel magadnak a kerdest.Tenyleg elhiszed hogy ez az egesz hirtelen marskutatas azert kezdodott es valt olyan fontossa mert valami felhulye kitalalta hogy ami kovet talaltak a jegbe furodva valahol a sarkoron elet jelekkel a belsejeben az a Marsbol tort le es esett le a foldre annelkul hogy osszeolvadt volna?Ez a hivatalos verzio erre a nagy bemozdulasra, az olyan emberek mint Virus9AX ezt el is hiszik annak ellenere hogy ahoz hogy ez megtortenjen annyi mindennek kellene egybe esnie hogy az mar tobb mint csoda.
Gondoljunk csak arra hogy milyen esemeny keztetne azt a darab kovet kipattanni a Mars felszinebol.Tegyuk fel hogy egy darab ko benne veletlenul tele is van mikroorganizmusokkal valahogy megussza a hot es nem olvad ossze es kipattan a felszinbol olyan erovel hogy az utrakel a kozmoszba.Most probaljuk elhinni hogy ez a kipattant kodarab pont a fold fele veszi utjat aminek talan 1:1mil-hoz vagy kevesebb az eselye.Tegyuk fel hogy ez megtortent valami csodaval hataros modon es ez a darab ko beesik a fold legkorebe.Na most ugye ennek a konek el kellett volna egnie vagy legallabbis oszeolvadnia.Ez nem tortent meg.Tegyuk fel hogy egy felhulye kimegy a 2000negyzet kilometeres jegfeluletre ki tudja milyen szandekkal es celiranyosan keresve ezt a kovet melyen a jegbe furodva megtalalja.Na mar mi ennek az eselye de tegyuk fel hogy megtortent.Tenyleg ez a darab ko fel volt cimkezve hogy hey en a mars resze voltam de lestem ide??

Mind a harom feltevesed igaz egy ponton de az egesz osszefugg es kulon-kulon nem fedik le a teljes tortenetet es ezert konyen tamadhatoak.Ha viszont osszerakod a tenyeket es ugy nezed at akkor latod csak a teljes kepet amit csak ugy lehet magyarazni aminek latszik..
Ahogy mar korabban emlitettem ez az egesz nagyon szeles es hosszu nem lehet csak reszeket kiemelni.Ezt a jelenlegi "tudosok" probaljak csak igy bemutatni igy konnyebb a tenyeket hamisitani es bagatelizalni.
Az "idegenk" keze munkaja teljesen vegigkovetheto az ember/fold teremtesetol a mai napig itteni ido szerint 10/17/2010,vasarnap 15:42
Ha van lehetoseged ajanlanam figyelmedbe ezeket a TV csatornakat ahogy en mint valaki aki evtizedek ota kutatom a multat jelent meglepodve tapasztalom hogy az utolso 2 evben ezek a csatornak omlesztve szolgaltatjak azokat az informaciokat amiket en mar nem is hittem hogy valaha is a tumegek hallhatnak es eddig tabukent voltak kezelve.Ugy tunik valamiert fontos lett felgyorsitani az emberek gondolkozasat ezeken a teruleteken.
Smitsonian,Science,Discovery,History
Sok szerencset a kutatoi munkaddal ha elfogadod itt van nehay pont amit erdemes melyebbre menoen vizsgalni hogy meg tudd erteni a tortenetet.
Old testament:Job 40:15-20
Ajurveda es az indiai mithologia
Nibiru,planetX,sumerians
Puma Punku
Piramisok mindenhol tanulmanyozd oket teruletenkent.
Nagy piramis epitese:uj elmelet avagy hogyan lehet egy kovet 9 percenkent berakni.Ennyi ido kellett ugyanis a egy darab ko kivagasohoz,szallitasahoz es beillesztesehez ha kovetjuk a jelenleg elfogadott allaspontot es be akarjuk fejezni az epitkezest 22 ev alatt.Arrol mar nem is beszelve hogy bronz szerszamokkal nem lehet kovet megmunkalni.Kis hajokkal nem lehettett tobb tonnas koveket a fedelzetre tenni es levenni annelkul hogy az felborulna es ne feledkezzunk meg a csoda gorgokrol sem amit fabol kellett volna kesziteni de fa az nem volt a kornyeken sem.Akkor meg ott van a kerdes hogy az a gorgo hogy nem suppedt bele a homokba az oriasi suly alatt.
Piramis es az elektromossag avagy tenyleg elhisszuk hogy tukrokkel es fakjakkal vilagitottak.
Naci technologia
Polar shift
Operation highjump
Pharao's helicopter
Project Enoch amit csak azoknak ajanlanek akik tenyleg jelen vannak a sajat eletukben es ontudatra ebredtek mindem massal.
Mindezt megkoronazni egy filmel aminek az angol cime az:The forth kind.
Sok szerencset es legy ovatos.Ha megerted a lenyeget akkor terjeszd az iget.

Szerkesztette: GerBeGurGya 2010. 10. 17. 21:39 -kor

My Baby

#1028 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 22:41

Üzenet megtekintéseIdézet: GerBeGurGya - Dátum: 2010. 10. 17. 21:37

Persze ha te is megcsinaltad volna a hazidat akkor most nem jonnel ilyen semmitmondo hozzaszolassal hitetlenul cafolni valamit amirol amugy meg most hallottal eloszor igaz? :) .
Nyilvanvaloan nem vagy jartas az ilyesfele kerdesekben.
Kulonben meg ez egy topik az F@H-val kapcsolatban maradjunk is annal.Egyedul azert jott ez a tema fel mert swado aki futtatja a foldingot es aktiv reszese ennek a forumnak kerdezett felole.
Nyilvanvaloan te mar beettel a dogmaknak es elvetsz minden uj informaciot.Nem vagy egyedul ezzel sajnos de hat legyen ez a te bajod engem marhara nem erdekel hogy mit gondolsz.

Én vagyok az aki bevette a dogmákat meg eldob mindent? :D
Ne nevettess már én egy szóval sem cáfoltam csak rávilágítottam egy másik nézőpontra :) Kettőnk közül szerintem neked van beszűkülve a látóköröd mert te mga csak azt állítod hogy 100% biztos hogy meg vannak hamisítva a képek. És képzeld igen ismerem a témát ha ne mis mélyrehatóan de azért olvasgattam már jó pár cikket.
Alapvetően a realitásokba hiszek és nem a dogmákba.
Szerintem ülj le és csináld meg te a házidat hogy a te szófordulatoddal éljek.

Ez is kb a zöldek esete hogy védjük a földet meg stb.. de azért ezer éves nívákkal járnak a hegyekbe amiből ömlik az olaj és stb...
Szóval egyik se jobb a másiknál.

#1029 Felhasználó inaktív   swado 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 22. 09:29

Egy-két hétre most nekem is le kell állnom, úgy néz az új procihoz már kevés ez a táp. Legalábbis remélem, hogy ez a baja. Bejön a win meg minden, de nem akar ujraindulni, meg húzok a procin és visszaállítja az alapórajelre, ilyesmik. Már el is adtam, nemsokára jön az új.

Szerkesztette: swado 2010. 10. 22. 09:29 -kor

#1030 Felhasználó inaktív   swado 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 02. 14:45

Ahogy nézem az ősz sem sikerült eddig jobban mint a nyár, olyan 200k/hét körül mozog a csapat.
Egy kis reklámozást majd azért valamikor megint megpróbálok.
Az én gépem még nem állt össze, nagyban megy még az adok-veszek, kb. a fél gépet kicserélem. :)
Majd meglátom mit sikerül összehoznom.

#1031 Felhasználó inaktív   Yany 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 02. 15:19

Halihow,

Követem ám a topic-ot, de csak némán, csendben, hátha lesz valami hír. :) A lényeg, hogy ha minden jól alakul, ma este elpasszolom szeretett kis 4870-esem és lehet, hogy GTX460 tulajként élek tovább :), de egyelőre nagyon erősen a 6850-ben gondolkodom. Tudna valaki linkelni nekem egy tesztet, ahol ezek az újabb kártyák le vannak tesztelve a legújabb f@h kliensekkel? Számíthat a döntésemben, mégha kis mértékben is, hogy merre mozduljak.

Köszi előre is... :respect:
Asrock Z68 Extreme3 Gen3 | Intel Core i5 2500K @ 4.5GHz | 2x4 GB Kingston HyperX DDR3-1600/CL9 | ThermalRight Archon 140mm | Cooler Master Real Power M620 | Cooler Master RC-690 KWN1 | 128 GB Samsung 830 / 500 GB Western Digital SE16 | Pioneer 212D DVD | Sapphire Radeon HD7870 @ 1150/5400 | 24" Dell U2412M | Windows 7 Pro x64

Logout.hu blog

#1032 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 02. 16:22

Szia Yany!

NVidiara mar van GPU3-as kliens (ATI-re meg mindig sehol), GTX 460-en 9.000-12.000 ppd korul mozog, alapfrekin. Az izmosabb NVidia GPU-k olyan 18.000-20.000 pontig mennek asszem, de a GTX460 az atdolgozott architekturanak koszonhetoen sokkal jobban teljesit MHz-enkent es core-onket es Watt-onkent is.
A 6850-rol valami eszveszto 3200 ppd-t talaltam. Ugy tunik, hogy az ujabb ATI generaciok egyaltalan nem gyorsulnak folding alatt :(

#1033 Felhasználó inaktív   Yany 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 02. 16:33

Radeon :omg:
Az a baj, hogy egyelőre jobban áll nálam a Radeon szénája, de ha csak ennyin fog múlni, akkor a folding eldönti majd a kérdést... (MLAA és BF:BC2 teljesítmény egyelőre az érv mellette)
Asrock Z68 Extreme3 Gen3 | Intel Core i5 2500K @ 4.5GHz | 2x4 GB Kingston HyperX DDR3-1600/CL9 | ThermalRight Archon 140mm | Cooler Master Real Power M620 | Cooler Master RC-690 KWN1 | 128 GB Samsung 830 / 500 GB Western Digital SE16 | Pioneer 212D DVD | Sapphire Radeon HD7870 @ 1150/5400 | 24" Dell U2412M | Windows 7 Pro x64

Logout.hu blog

#1034 Felhasználó inaktív   Yany 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 04. 16:47

"Sajnos" Radeon lett. Persze nem sajnálom, mert úgy érzem, hogy jobban járok vele, de azt sajnálom, hogy így megint kimaradok a csomagok termeléséből. Nem értem, hogy hogy nem képesek összehozni egy jó klienst, holott van olyan raytrace-es program, amivel kenterbe verik a Radeon-ok a Geforce-okat.

Logout.hu blog

#1035 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 05. 11:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Yany - Dátum: 2010. 11. 04. 16:47

"Sajnos" Radeon lett. Persze nem sajnálom, mert úgy érzem, hogy jobban járok vele, de azt sajnálom, hogy így megint kimaradok a csomagok termeléséből. Nem értem, hogy hogy nem képesek összehozni egy jó klienst, holott van olyan raytrace-es program, amivel kenterbe verik a Radeon-ok a Geforce-okat.

Hat majus vege ota van GPU 3 kliens NVidiara (Fermin a regi kliens nem is futott, WTF?), azota igergetik, hogy hamarosan jon az ATI kliens. Bar gondolom 2x, 3x, 4x-es ugrast attol se varhatunk.
Azert lefuttathatnal egy csomagot, hogy milyen ppd-t ad ra.

#1036 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 12. 09:30

Van egy uj GPU3-as csomag, ami 7202 pontot er. Kar, hogy nem 13-14e ppd-s, hanem csak 10e ppd-s.

#1037 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 13. 14:53

6 millio ponty :D
Tomax nem akarsz lehagyni? :D

#1038 Felhasználó inaktív   Tomax 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 13. 15:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Waldi - Dátum: 2010. 11. 13. 14:53

Sajnos nincs most rá lehetőségem.. :closedeyes:

#1039 Felhasználó inaktív   GerBeGurGya 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 13. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Waldi - Dátum: 2010. 11. 13. 08:53

Congratula. :)
My Baby

#1040 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 13. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: GerBeGurGya - Dátum: 2010. 11. 13. 19:23

Congratula. :)

Koszonom :D
Tomax, rad is raszoltak az aram miatt? :(

Szerkesztette: Waldi 2010. 11. 13. 20:03 -kor

Téma megosztása: