Idézet: Waldi - Dátum: 2011. 07. 27. 18:36
Szia!
Eppen azon tortem a fejem, hogy ha ujonc vagy, akkor hogy kaphatsz bonuszt, hogy ennyi pontot kapsz

Bigadv csomagokat is szamolsz?
Udv a csapatban es koszonjuk a segiseget! Az elso 200-ba bejutni tenyleg jo lenne.
Hat akkor megoldodott a relytely

Egyszeruen atirtam a csapat szamot az SMP es GPU3 foldingban (a kulcs viszont maradt ugyanaz). Sajnos 2500K a procim ami ugye 4 magos de nincs benne 8 szal csak 4, nem ugy mint a 2600K-ban es igy nem kapok bigadv csomagokat, pedig szeretnek. A proci birna csinalni, mert piszok gyors igy a gep (siman van olyan gyors mint a 2600K ugyanennel a sebessegnel), csak sajnos mint tudjuk a 2600K-t 8 magosnak latja a stanford szervere es igy becsapva kiadja a bigadv-eket. Mar sajnalom, hogy nem a 2600K-t vettem de ez van.
Egyebkent napi 30K korul fog lenni a PPD-m, mikor beall vegleg, igy azert tudunk elore mozdulni
Latom sokaknak problemat okoz a nyari meleg es azert szuneteltetik, vagy csokkentik a teljesitmenyt. Nekem nincs ilyen problemam legkondi nelkul sem, mert bar nics viz hutesem, de eleg jo a leghutes amim van es pluszba raktam mindenhova az alaplapon es a VGA-ra is huto bordakat, igy olyankor is OK a hofok amikor odakint 40C van.
A videokartyan es a procin is a TUNIG TX2 pasztat hasznalom, a videokari kapott egy Accelero extreme plus hutot (meg extrem melegben is max 54C a mag homerseklete igy tuning mellett is), a procin pedig egy Corsair A70 figyel, ami igy 4.7Ghz-en sem engedi a homersekletet feljebb mint 65C (ez eddig a max), de altalaban 60C alatt tartja. A strategiai pontokon elhelyezett olcso kis hutobordak (kezzel kitapintva neztem meg hogy mely chippek a legforrobbak az alaplapon), tovabb segitik az egesz rendszer huteset. A tuningom ejjel nappal megy es ko-stabil, de tervezem hogy majd kiserletezek meg a proci feljebb nyomasaval 4.9-5Ghz re. Szerencsere bar a RAM-om nem tul sok, de viszont eleg gyors (2133Mhz) es tervbe van meg 4GB hozzaadasa ugyanebbol kesobb. mellekelek par kepet arrol hogy oldottam meg a hutest, hatha ez ad otletet azoknak akiknek a hutessel vannak problemaik: