Idézet: swado - Dátum: 2011. 10. 21. 10:49
OFF: Én sem vagyok ellene egy konzolnak a PC mellé, de csak ha lenne hozzá egy külön bejáratú nagy TV vagy projektor. Plusz egy szoba, meg akkor már egy saját lakás, szóval fent van a listán, de nagyon hátul.
Sbohdan: Szerintem se hardver gond lesz, inkább driver, win vagy kliens probléma. Az a gond tapasztalataim szerint, hogy a folding-nál akármi is keresztbe tehet, engem leginkább a win98-ra emlékeztet.

A GPU ppd-t külső progival, a mai napig nem sikerült mérnem, a gpu3 kliens jelenleg nem hajlandó önmagában elindulni, nem tud kapcsolódni vagy mi baja van. Próbálgass más verziókat, nekem a V7-es kliens jelenleg rendesen megy.
A villany számlát megértem, GTX 470 húzva.......Hmm.......bátor választás volt.

Ha megint lefagy, akkor kiprobalom a 7-es klienst, de meg mindig nem tudom mi van akkor, ha 64 bites a win 7-em es a megadott linken csak 32 biteset latok?
Ami a gtx470-et illeti - nos nem foldingolok vele tobbet. Egyebkent meg multimedias dolgokra nagyon jo, gyors, a full HD kamerammal keszult felveteleket sec pec atalakitja mkv-ba, de 24/7-es foldinghoz nem ajanlom senkinek, hacsak nem ingyen van az aram
A GPU PPD-t mar ajanlottam elote, hogy probald ki a fahmon nevu progit. En mindketto klienst azzal merem. Azt nem tudom hogy a 7-es klienst tudja e, mert meg nem probaltam de a gpu3 klienst biztosan viszi. Nagyon egyszeru a hasznalata:
1. telepited a fahmon-t
2. nyisd ki es a bal felso ablakban jobb klikk es "add a new client" adj neki egy nevet (pl GPU3) es alatta talald meg a GPU3 klienst. ahogy raklikkelsz az ok gombra mar meg is jelenik es mutatja az osszes szukseges adatot (mikor lett letoltve, mennyi ido maradt a vegeig, pillanatnyi PPD es a napi PPD.
fahmon
Szerkesztette: sbohdan 2011. 10. 21. 21:30 -kor