HWSW Informatikai Kerekasztal: HELLGATE: LONDON (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HELLGATE: LONDON (II.) fps szerepjáték

#121 Felhasználó inaktív   JohnnyG 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 13. 15:28

A +x% elemental attack strength az ugye hatással van a Venomous spirit, Wenon armor és Swarm skillekre is, mert mióta van vagy 85%-om mintha ezek is erősebbek lennének?

Eshetne már egy slipnaught.  :reklamacio:
Üdv, JohnnyG

#122 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 13. 15:35

Persze hogy. Bar szerintem csak a Swarm tud Poison-olni, a Venom Armor csak pancelt ad, a masik meg Fear-el. Bar lehet tevedek.

Ma ilyet hallottam, egy MM aki masodpercenkent 16k sebzest okoz.
100% crit chance, 2300% crit damage, igaz 'csak' Demon es Beast ellen.
Nem semmi. Meg alaphelyzetben, tisztan is van neki 35% crit chance-je. Allitolag +crit %-ot augmentelt minden ruhadarabjara. Kivancsi lennek honnan volt annyi penze, valoszinu vette, az meg szamomra olyan mintha csalna.

#123 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 13. 15:51

Crit-hez nem kell legendary augmenteles, eleg az olcsobb (rare?) is.
Jo lenne valami utmutatot talalni augmenteleshez...

#124 Felhasználó inaktív   JohnnyG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 13. 16:19

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. máj. 13., kedd - 14:35

Persze hogy. Bar szerintem csak a Swarm tud Poison-olni, a Venom Armor csak pancelt ad, a masik meg Fear-el. Bar lehet tevedek.

Ma ilyet hallottam, egy MM aki masodpercenkent 16k sebzest okoz.
100% crit chance, 2300% crit damage, igaz 'csak' Demon es Beast ellen.
Nem semmi. Meg alaphelyzetben, tisztan is van neki 35% crit chance-je. Allitolag +crit %-ot augmentelt minden ruhadarabjara. Kivancsi lennek honnan volt annyi penze, valoszinu vette, az meg szamomra olyan mintha csalna.

Szerintem is vette. Olyan mákja senkinek sincs, hogy MINDEN egyes cucára +crit % augmentelődjön.
Üdv, JohnnyG

#125 Felhasználó inaktív   JohnnyG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 13. 16:35

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. máj. 13., kedd - 14:35

Ezt találtam fórumon:

Idézet

It is cool to see such curiosity and interest around the underlying math in Hellgate.
There are lots of questions here that are relevant and interesting.
No matter how many I answer, I know that you will be asking me more. I'm not going to give you all of the source code - this stuff gets pretty complicated. However, let me try to answer a couple major ones about "Elemental Effect Strengths increased +%":
1. It does not affect summoned pets for any class.
2. It does have an impact on Evoker skills. It adds onto the percent bonus granted by the Evoker skill. (If a skill offers 50% bonus to Ignite Attack and you have an item with "Elemental Effect Strengths increased +16%," then you gain more 66% more Ingite Attack strength.)
3. Your final elemental chance is effected by the 0.6 dual focus factor along with rate-of-fire related inputs, a decrease in elemental chance that is part of PvP and a few other factors.

Have a good weekend everyone. My wife wants me to stop obsessing about the forums and start my weekend. Cya later.

--------------------------------------------------------------------------------
Last edited by Bogustus : 03-28-2008 at 11:18 PM.

Ezek szerint többek között ezekre hatással van:Tempest. Arc legion, Venomous spirit, Swarm.
Üdv, JohnnyG

#126 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 13. 17:50

Felhajitottam par cuccot a jsp-re, free BUMP olvejz velkam ;)

#127 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 04:54

Idézet: JohnnyG - Dátum: 2008. máj. 13., kedd - 16:35

Ezt találtam fórumon:

Ezek szerint többek között ezekre hatással van:Tempest. Arc legion, Venomous spirit, Swarm.

Ez persze eddig is igy volt, nem tudtad? Na akkor most mar igen :)
A kerdes inkabb az volt (reszemrol), hogy vajon a Venom Armor es a Venomous Spirit is Poison-ol? Mert a skill leirasban nincs ilyenrol szo. Bar ha azt vesszuk, hogy a Tempest se irja de megis Shock-ol akkor feltetelezhetjuk, hogy igen. De mi az "alap" SFX ereje ezeknek a skilleknek, amit erosit a Elemental Effect Strength?

#128 Felhasználó inaktív   JohnnyG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 08:34

Idézet

Ez persze eddig is igy volt, nem tudtad? Na akkor most mar igen :)

Holtig tanul az ember.  :)

Idézet

A kerdes inkabb az volt (reszemrol), hogy vajon a Venom Armor es a Venomous Spirit is Poison-ol? Mert a skill leirasban nincs ilyenrol szo. Bar ha azt vesszuk, hogy a Tempest se irja de megis Shock-ol akkor feltetelezhetjuk, hogy igen. De mi az "alap" SFX ereje ezeknek a skilleknek, amit erosit a Elemental Effect Strength?

A Venom Armor az tuti hogy poison-ol is.
Én sem tudom miért nincs számszerüen megadva a skill-ek alap ereje. A balanszolásnál is csak annyit írtak mindíg, hogy kicsit vagy jelentősen növelték/csökkentették a skill alap sebzését, de semmi konkrétum. Az elleneknek is jó lenne tudni számszerüen a védelmét, életét mint a dio2-ben. Meg persze a karin lévő aktuális cuccokkal milyen sebzésből mennyit visz be. Mi értelme van számszerüen tudni a pajzs, páncél védelmi értékét, ha nem lehet tudni a mob mennyit sebez rajta. Persze lehet látni, ha csak egy csap meg, hogy mennyit szed le, de az akkor sem ugyanaz.

Ebből a játékötletből eszméletlen durva királyság gamét lehetett volna összehozni, ha nem csesznek el benne ennyi mindent. Így is kezd jó lenni a balanszolásokkal, javítgatásokkal, de már sajnos vannak korlátok, amelyekből nem tudnak kitörni.

Szerkesztette: JohnnyG 2008. 05. 14. 08:35 -kor

Üdv, JohnnyG

#129 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 05. 14. 08:59

Venom armor persze hogy mérgez, de az elemental attack str növelés vajon hat-e rá? Ez a kérdés. A skillnél oda van írva hogy a fókusz fegyó határozza meg a damage-át és az elemtal attack-jét, ez ok de a drain lifehoz is ez van írva.
Ellenben én nekem csak a venom armor csinál poison sebzést és nem egyszer látom hogy az ellenfél méregbe hal bele füstölögve esik darabokra, úgytudom ilyet a poison str csinál...

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#130 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 09:55

Hogy erted, hogy neked csak a Venom Armor? A Swarm is mergez tisztessegesen. Vagy a Life Drain-el akartad osszehasonlitani? Nos, az nem tamado spell, szoval "Elemental Attack Strength" szerintem nem hat ra.

#131 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 10:21

Szep is lenne ha hatna drain life-ra, f@sz@ kis Vampire karit lehetne csinalni :D

#132 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 05. 14. 10:51

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 10:55

Hogy erted, hogy neked csak a Venom Armor? A Swarm is mergez tisztessegesen. Vagy a Life Drain-el akartad osszehasonlitani? Nos, az nem tamado spell, szoval "Elemental Attack Strength" szerintem nem hat ra.

Úgy értem amikor nem használok swarmot ofc, mégis mi mérgezné az ellent ha nem a venom armor? Én meg csak tempest/arc legionozok, mégis van pár mob aki mérgezéstől hullik darabokra, az csakis a venom armor lehet.
Pont ez az hogy nem hat drainlife-ra mégis a skillhez ilyen hülye szöveg van írva: damage and elemental attack depend on focus equipped focus item, akárcsak venom armorhoz. Így a fene se tudja hivatalosan, hogy a venom armorra hat-e vagy sem, hisz olyan skillhez is írják amire biztosan nem hat. De én a megfigyeléseim alapján úgy ítéltem meg hogy a venom armorra igen.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#133 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 05. 14. 12:44

Tegnap eladtam egy relic-et 14str volt rajta és 111k-t kaptam érte, ezt se hittem volna hogy vha vki ilyet fog keresni... :) (még jó hogy emlékeztem rá hogy van vhol ilyen egyik mule-on)

Kép

#134 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 12:52

Nos, 14 strength = +14% sebzes kardban, ami egy maxolt Cruelty expertise-al er fol. Jo az a relik, aki nem hasznal Hikidat annak meg plane.

#135 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 12:54

En meg ma huztam az Engineer-emet es hat mit adj isten Abby-t farmoltam egy csapattal es na mi esett? Egy unique Arclight. Es mi az amit Normal Abby dob? Hat a Dunbar! De amilyen gec pechem volt nem az volt, hanem egy ugynevezett The Agitator. Nem mondom ez is jo, sajna csak 3 slot-os de a Drone komalja.

#136 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 20:32

Idézet: JohnnyG - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 8:34

...Ebből a játékötletből eszméletlen durva királyság gamét lehetett volna összehozni, ha nem csesznek el benne ennyi mindent...

koszi szepen az uppot :)

Egyebkent, kabe jol mutatja az aktiv jatekosok szaamat, hogy a topicom meg mindig az elso oldal tetejen van, ugy, hogy Te vagy az egyetlen hozzaszolo  :omg:
Diabloban a 4 oras minimum bump szunet utan meg sem lehet talalni tobbet a topicot :o

Nagyon nem tudom mit kezdjek ezzel a jatekkal, semmi jovot nem latok benne de valahogy megis szorakoztato egy kicsit, igy nem birok az uninstall mellett sem egyertelmuen allast foglalni :D

Asszem Robotibol kihozom a maximumot aztan megtartom pvp-re vagy mittomen de tobb karim nem lesz.

Sacred 2 ha kijon, akkor meg.... de ez  :offtopic: itt.

#137 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 20:42

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 12:54

En meg ma huztam az Engineer-emet ...

Ha kell van egy felesleges engineer MF cipom:

armor 26, shield 86

minion damage +3%
minion armor +39%
+54 shields
+18 willpower
+65 luck (asszem ez perf)

#138 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 15. 05:15

Siman, emailezd el, megkoszonom. Robotretek a kari neve.
Amugy Engineer-nek milyen minion tulajdonsagok erik meg?
Summoner-nel leginkabb a +damage, aztan ha van +health az is jo, de +armor tok folosleges.
Engineer-nel szerintem ez pont forditva van nem? +armor nagyon kell, +health is kiraly, de +damage nem olyan lenyeges.

#139 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 05. 15. 08:09

Igen, jól tudod, armor és health kell csak.

Kép

#140 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 15. 08:42

Egyelore igy nezek ki:
http://hellgate.ingame.de/charplanner/engi...102023000010000

Es ilyenre gondoltam:
http://hellgate.ingame.de/charplanner/engi...905225000032000

Szamitok bonuszt fegyverbol Contruct Drone-ra es Master Engineer-re(F3), Haste Bot-ra(F2), es a Strike-okra(F1, ezzel rohangalva es sebezni fokent)

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.