Idézet
Az meg nagyon lol, hogy lecsokkentik a +AA-t 10re, de kiadnak ilyen AAs cuccokat. Hol a logika?
A Critical Chance Multiplier-t nerfelik majd. Meg mindig bssza a csoruket, hogy van egy MM build ami majdnem mindent kinyir a 100% crit miatt. Peldanak okaert a Bossokat "kaszt-talanna" teszik, hogy a Multiplier nem mukodjon rajtuk.
Az ne lelkesitsen titeket, hogy 600+ armor van azon a pancelon, olvastam, hogy kb 7000 armor kell a 80%-hoz vagy talan tobb is. Iszonyat elbszott jelenleg az armor rendszer, mindenki sokkal gyorsabban hal meg.
Hát tényleg rendesen átvariálják a gamét. Már teljesen 0-ról kell a karakter build-kat újra belőni.
Idézet
Köszi, megnézem. Kipróbáltam az Assassin's Creed-et és a Crysist. iszonyat jó grafikájuk van. Mi lesz itt, ha még tovább fejlődnek a kártyák. Ilyen viz megjelenítést, ami a Crysisban van még nem láttam, szinte teljesen élethű. Az Assassin's Creed-nem meg nagyon jó a hangulata is. Még beleintegrálják a kártyákba a fizikai engint, és akkor eszméletlen gamékat tudnak csinálni.

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva. 

ezt ma olvastam:
 ezt ma olvastam: