HWSW Informatikai Kerekasztal: Notebook - ram, húzás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Notebook - ram, húzás

#1 Felhasználó inaktív   Madize 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 26. 08:30

Két kérdésem is lenne:
1. Szerintetek egy laptopban mennyit ér, ha 1GB ram helyett 2-t teszek bele? fogom érezni a különbséget, és ha igen akkor minél? én nem a tesztprogramokra vagyok kiváncsi, hgoy több pontot kapok-e vagy sem, hanem hogy érezhető lesz e a különbség pl photoshop, videovágás vagy egyéb normál felhasználásnál.

Második kérdésem a procituning, mennyire lehet illetve érdemes megpróbálni tuningolni egy laptopot? Mivel ebben a hűtést nem lehet cserélni, ezért inkább nem érdemes vele foglalkozni?

köszi szépen

#2 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 26. 09:23

ramot érdemes venni szerintem.

ha üzemidő nem számít, és amíg a hűtés elbírja addig lehet nyugodtan tuningolni imho.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#3 Felhasználó inaktív   Madize 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 27. 18:28

Idézet: WiZARD - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 9:23

ramot érdemes venni szerintem.

ha üzemidő nem számít, és amíg a hűtés elbírja addig lehet nyugodtan tuningolni imho.

köszi szépen,

azt amúgy lehet valamennyire tudni, hogy mennyire lesz érezhető, ha több ram van benne? pl photoshopnál, vagy videó vágásnál? vagy oda csak az erős videókártya kell?

#4 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 19:15

videókártya kevésbé, proci jobban számít.
videóvágásnál meg a vinyó számít nagyon.

de a ram is segít imho, főleg ha vistáról van szó. de xp alatt se árt. a mai ram árak mellett....

Szerkesztette: WiZARD 2008. 04. 27. 19:15 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#5 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 07. 12:01

videovagasnal en ugy tudom hogy a sok ram elengedhetetlen mert tomoritetlenul van a memoriaban a videoanyag amit vag az ember es az ugy eleg sok helyet foglal a memoriaban.
tehat enszerintem erdemes ramot venni meg bele foleg hogy kb 5000Ft korul meg lehet kapni 1gb ddr2 t

amugy ha mar szobaesett a noti proci huzasa: nem tud valaki valami progit ami meg tudja mondani hogy milyen orajelgenerator van a notiban? csak mert amennyire szet mertem szedni nem talaltam meg az orajelgeneratort es annak a pontos tipusa nelkul az fsb allito progik nem mennek :(
pedig van egy olyan erzesem hogy egy celeron 440 et meg lehetne jol huzni, ha abbol indulok ki hogy az asztali 440 es celeront is jol lehet mindenfele extrem hutes nelkul.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó