A szó, amit kerestek az önellátás. Nem szégyellem, tanyán nőttem. Hétvégenként anyám valamit nyakon baszott és a fazékba került vagy a sütőbe. Pulyka, kacsa, tyúk, telente disznóvágás. Ezért a nagy és elrejtett terület. Másrészt nem tehetek róla, hogy nem én tervezem a gazdasági összeomlást, ne rajtam kérjétek számon. Ami késik nem múlik, sajnos igazam lesz, de tényleg az a helyzet, s ezt sem szégyelem leírni, hogy egyedül vagyok a látásommal, így számomra természetes, hogy mindenki azt mondja guga megzakkant. Nincs ezzel semmi gond. Egy dologért hálás vagyok, hogy volt, aki hallgatott rám, s mikor felismerte, s elkezdett a fejéhez kapkodni, hogy mibe, euro, dollar? Semmibe, mert minden összeomlik ebben az évben, ez a terv. Befektetési arany, ez az egy, ami túléli a hiperinflációt. Szóval van néhány ember, aki már köszön előre és mosolyog rám és hálás, mert elkísértem, s segítettem. + még beraktározott rizst, tésztát, zsírt, hagymát, stb. Az idő engem fog igazolni, elhihetitek, hogy a tökömnek sincs kedve erről fontoskodni. Már én is úgy vagyok vele, hogy beszéljünk róla akkor, amikor ömlik a szar. Akkor már lesz miről, és senkinek sem fogom azt mondani, hogy na ugye én megmondtam. Egymásra leszünk utalva.
Sokat tudnék írni, amitől leülnétek azonnal, de elég lenne csak képeket linkelnem és már is felhorkannál, hogy mi a faszom ez az egész? De tudod mit?
9/11 előre meg lett hirdetve, tessék, itt a következő, találd ki magad.
terror, füst
Az egyszemű, fején a piramis.
2012 CION