HWSW Informatikai Kerekasztal: Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 506
  • 507
  • 508
  • 509
  • 510
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. Értékeld a témát: ***-- 6 szavazás

#10141 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 27. 19:49

A szó, amit kerestek az önellátás. Nem szégyellem, tanyán nőttem. Hétvégenként anyám valamit nyakon baszott és a fazékba került vagy a sütőbe. Pulyka, kacsa, tyúk, telente disznóvágás. Ezért a nagy és elrejtett terület. Másrészt nem tehetek róla, hogy nem én tervezem a gazdasági összeomlást, ne rajtam kérjétek számon. Ami késik nem múlik, sajnos igazam lesz, de tényleg az a helyzet, s ezt sem szégyelem leírni, hogy egyedül vagyok a látásommal, így számomra természetes, hogy mindenki azt mondja guga megzakkant. Nincs ezzel semmi gond. Egy dologért hálás vagyok, hogy volt, aki hallgatott rám, s mikor felismerte, s elkezdett a fejéhez kapkodni, hogy mibe, euro, dollar? Semmibe, mert minden összeomlik ebben az évben, ez a terv. Befektetési arany, ez az egy, ami túléli a hiperinflációt. Szóval van néhány ember, aki már köszön előre és mosolyog rám és hálás, mert elkísértem, s segítettem. + még beraktározott rizst, tésztát, zsírt, hagymát, stb. Az idő engem fog igazolni, elhihetitek, hogy a tökömnek sincs kedve erről fontoskodni. Már én is úgy vagyok vele, hogy beszéljünk róla akkor, amikor ömlik a szar. Akkor már lesz miről, és senkinek sem fogom azt mondani, hogy na ugye én megmondtam. Egymásra leszünk utalva.

Sokat tudnék írni, amitől leülnétek azonnal, de elég lenne csak képeket linkelnem és már is felhorkannál, hogy mi a faszom ez az egész? De tudod mit?

9/11 előre meg lett hirdetve, tessék, itt a következő, találd ki magad.

Kép

terror, füst

Kép

Az egyszemű, fején a piramis.

Kép

Kép

2012 CION

Kép

#10142 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 01. 27. 19:42

Veled az a probléma, hogy egy hazudós kis köcsög vagy.
:nevet:
Ja, jelzem, lehullottak a levelek :)
Amúgy hallom, már Bánkon sem szeretnek :)

Viszont még nem rügyeztek ki, de nem kötelező gondolkodnod, erre soha senki sem kényszerített. Viszont szeretsz ilyen barátok közt és való világ szintjén élni, mert ahogy hallod Bánkon sem szeretnek. Kitől hallottad? Mennyi az igazságtartalma? Megmutassam neked a konfliktust, amiért beolvastam a Bánkon nyaralóknak és köztiszteletben álló bánki embereknek? Ha jól sejtem, te magad is beolvastál volna nekik ezért, nincs mit finomkodni az ilyen emberekkel, mert lejárt az idejük, most az én időm jött el.

Csak akkor merészelj megszólalni és véleményt nyilvánítani, ha végignézted, akkor legalább fogod tudni, hogy engem miért nem szeretnek és akik szeretnek, azok miért szeretnek.

http://vimeo.com/35712097

#10143 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 01. 27. 19:49

hogy mibe, euro, dollar? Semmibe, mert minden összeomlik ebben az évben, ez a terv. Befektetési arany, ez az egy, ami túléli a hiperinflációt.

Termőföld, de ahhoz sok-sok milla kell. Mindenesetre én sem bankba teszem a pénzt, veszek 10-20g-os befektetési aranyat. Bankba már csak elvből sem, k anyjukat, használják a pénzem, és szlavezetési díj, meg ha veszek ki pénzt, akkor meg azért is le akarnak húzni, hát az anyátokat.
Ha összeborul a dollár/euró, akkor az arany akkor is arany marad. Évezredek óta érték. Nagy gebasz esetén az egyetlen.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#10144 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 20:21

Másrészt nem tehetek róla, hogy nem én tervezem a gazdasági összeomlást, ne rajtam kérjétek számon. Ami késik nem múlik, sajnos igazam lesz, de tényleg az a helyzet, s ezt sem szégyelem leírni, hogy egyedül vagyok a látásommal, így számomra természetes, hogy mindenki azt mondja guga megzakkant.

Ezt lehet ragozni, meg találgatni mi jön, de régen akkor sem ilyen voltál. Sokkal pozitívabb és szórakoztatóbb.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#10145 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 20:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 01. 27. 19:58

Viszont még nem rügyeztek ki, de nem kötelező gondolkodnod, erre soha senki sem kényszerített. Viszont szeretsz ilyen barátok közt és való világ szintjén élni, mert ahogy hallod Bánkon sem szeretnek. Kitől hallottad? Mennyi az igazságtartalma? Megmutassam neked a konfliktust, amiért beolvastam a Bánkon nyaralóknak és köztiszteletben álló bánki embereknek? Ha jól sejtem, te magad is beolvastál volna nekik ezért, nincs mit finomkodni az ilyen emberekkel, mert lejárt az idejük, most az én időm jött el.

Csak akkor merészelj megszólalni és véleményt nyilvánítani, ha végignézted, akkor legalább fogod tudni, hogy engem miért nem szeretnek és akik szeretnek, azok miért szeretnek.

http://vimeo.com/35712097

:nevet:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#10146 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 20:23

A szó, amit kerestek az önellátás. Nem szégyellem, tanyán nőttem. Hétvégenként anyám valamit nyakon baszott és a fazékba került vagy a sütőbe. Pulyka, kacsa, tyúk, telente disznóvágás. Ezért a nagy és elrejtett terület. Másrészt nem tehetek róla, hogy nem én tervezem a gazdasági összeomlást, ne rajtam kérjétek számon. Ami késik nem múlik, sajnos igazam lesz, de tényleg az a helyzet, s ezt sem szégyelem leírni, hogy egyedül vagyok a látásommal, így számomra természetes, hogy mindenki azt mondja guga megzakkant. Nincs ezzel semmi gond. Egy dologért hálás vagyok, hogy volt, aki hallgatott rám, s mikor felismerte, s elkezdett a fejéhez kapkodni, hogy mibe, euro, dollar? Semmibe, mert minden összeomlik ebben az évben, ez a terv. Befektetési arany, ez az egy, ami túléli a hiperinflációt. Szóval van néhány ember, aki már köszön előre és mosolyog rám és hálás, mert elkísértem, s segítettem. + még beraktározott rizst, tésztát, zsírt, hagymát, stb. Az idő engem fog igazolni, elhihetitek, hogy a tökömnek sincs kedve erről fontoskodni. Már én is úgy vagyok vele, hogy beszéljünk róla akkor, amikor ömlik a szar. Akkor már lesz miről, és senkinek sem fogom azt mondani, hogy na ugye én megmondtam. Egymásra leszünk utalva.

Sokat tudnék írni, amitől leülnétek azonnal, de elég lenne csak képeket linkelnem és már is felhorkannál, hogy mi a faszom ez az egész? De tudod mit?

9/11 előre meg lett hirdetve, tessék, itt a következő, találd ki magad.

Kép

terror, füst

Kép

Az egyszemű, fején a piramis.

Kép

Kép

2012 CION

Kép

Ezeket te komolyan nyomod? Nagy marha lettél bazze.

#10147 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 01. 27. 20:21

Ezt lehet ragozni, meg találgatni mi jön, de régen akkor sem ilyen voltál. Sokkal pozitívabb és szórakoztatóbb.

:cool: de már elmúlt, a faszom sem akar szórakoztatni senkit, vagy érti, amit mondok, vagy nem. Ugyanaz a guga vagyok, nem én változtam, hanem az információ. Az jön, amit mondok, ez az év engem fog igazolni, nem véletlenül erőlködök. Hasznom van e abból, hogy mindenki leugat?

#10148 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 20:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 01. 27. 20:23

Ezeket te komolyan nyomod? Nagy marha lettél bazze.

Nyugodtan megkímélhetsz az idióta, másoknak pózoló egy szmájlis, egy mondatos, semmit sem értő, de mindent megkérdőjelező kommentjeidtől. Nyugodtan tartalékolhatod az energiádat másra, skip my hozzászólásaimat és elhiheted nekem, hogy nem ezen fogsz diózni. Engem pl. kurvára nem érdekel sem a foci, sem a forma1, nem is megyek oda és nem is ugatok bele. Egyrészt nem értek hozzá, így nem díszelgek úgy, mint aki mindenhez ért, de legalább fölényeskedik.

#10149 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 21:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 01. 27. 20:30

Nyugodtan megkímélhetsz az idióta, másoknak pózoló egy szmájlis, egy mondatos, semmit sem értő, de mindent megkérdőjelező kommentjeidtől. Nyugodtan tartalékolhatod az energiádat másra, skip my hozzászólásaimat és elhiheted nekem, hogy nem ezen fogsz diózni. Engem pl. kurvára nem érdekel sem a foci, sem a forma1, nem is megyek oda és nem is ugatok bele. Egyrészt nem értek hozzá, így nem díszelgek úgy, mint aki mindenhez ért, de legalább fölényeskedik.

kurvára eltakarodhatnál a hitgyülis térítéseddel a drágaságaink topicból
köszi

#10150 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 21:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 01. 27. 21:26

kurvára eltakarodhatnál a hitgyülis térítéseddel a drágaságaink topicból
köszi

#10151 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 22:33

Hétvégenként anyám valamit nyakon baszott

Teged kellett volna, talan akkor osszerazodott volna egy kis esz abban a silany fejedben :omg: :Đ

#10152 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 22:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 01. 27. 20:26

Hasznom van e abból, hogy mindenki leugat?

Elvezed, amilyen perverz kocsog vagy :omg: :Đ

Vedd mar eszre, amiota eljottel BP-rol, folyamatosan fassagokat beszelsz, baromsagokat csinalsz, hazudozol folyamatosan itt is meg a szar blogodon, persze ezert mindenki leugat, megis csinalod tovabb.
Valami ertelme biztos van, a beteg elmeddel meg tudod magyarazni, miert jo ez.
Ez most epp a legujabb baromsagod, majd lecseng ez is, oszt lesz mas.
Epeszu ember mar nagy ivben szarik rad. Attol, hogy meg tudsz vezetni az ostoba dumaddal par banki parasztot, meg nem vagy Nostradamus.

#10153 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 22:58

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 01. 27. 22:41

Elvezed, amilyen perverz kocsog vagy :omg: :Đ

Vedd mar eszre, amiota eljottel BP-rol, folyamatosan fassagokat beszelsz, baromsagokat csinalsz, hazudozol folyamatosan itt is meg a szar blogodon, persze ezert mindenki leugat, megis csinalod tovabb.
Valami ertelme biztos van, a beteg elmeddel meg tudod magyarazni, miert jo ez.
Ez most epp a legujabb baromsagod, majd lecseng ez is, oszt lesz mas.
Epeszu ember mar nagy ivben szarik rad. Attol, hogy meg tudsz vezetni az ostoba dumaddal par banki parasztot, meg nem vagy Nostradamus.

ellenben a szemetelos dologban qrvara igazat tudok neki adni
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#10154 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 01. 28. 01:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 01. 27. 19:44

Már rühellik ott is. Ráadásul szegény janó szopik a hülye ügyfeleivel.

Nem biztos, hogy hülyék, csak nem értik a koncepciót. Vagy a fasz sem tudja, de lehet felére nem is kellett volna rátukmálni a weboldalt, akkor kevesebb júzer lenne, de ne is szopnék. Sosem fogom megtudni, hogy merre a hány méter.
Make love not Wor.

#10155 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 28. 07:24

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 01. 27. 22:58

ellenben a szemetelos dologban qrvara igazat tudok neki adni

Es azert eddig ki ugatta le? :think:

#10156 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 28. 08:57

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 01. 28. 07:24

Es azert eddig ki ugatta le? :think:

a kedvedert atfogalmazom:

mindettol fuggetlenul a szemetelos dologban qrvara igazat tudok neki adni
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#10157 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 28. 11:47

Békességet, nem békasegget!
Muszáj itt is állandóan ölni egymást, nem elég hogy máshol is ez megy? :(
-= ZenészHUB :: the one and only =-

#10158 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 28. 11:54

Ez a totyik el van átkozva....

#10159 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 28. 12:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2012. 01. 28. 11:54

Ez a totyik el van átkozva....

Dehogy van. Csak rég nem látott kockás plédet.

Irigykedve figyelem az eseményeket. Az általam alapított bogdan basztatasi (bbb, szándékosan nincs benne ékezet és nagybetű) bizottság csak 3 tagot számlál és elég inaktív, bezzeg ha megjelenik guga, beindul a guga Basztatási Bizottság (gBB), adnak neki rendesen :-D
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#10160 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 28. 12:57

izé, képzavar, guga átment prófétába? múlt évben volt vagy öt világvége, abból se lett semmi. sőt, tíz év alatt vagy ötven. mindegy, kivárjuk, utána meg röhögünk rajta.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

Téma megosztása:

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 506
  • 507
  • 508
  • 509
  • 510
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.