HWSW Informatikai Kerekasztal: Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515
  • 516
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. Értékeld a témát: ***-- 6 szavazás

#10261 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 01. 14:38

Van egy CD880, plusz egy masik aminek nemtudom sajna most igy fejbol a nevet, egy 5 cd-s cd lejatszo. Az 5 cd-snek is csereltem mar a fejet, csak mindig kattog meg visszaugrik meg ilyenek. Cd880 detto. Most megint meglettek csinaltatva, meglatjuk meddig birjak.

Probaltam googlizni a cd valtosat de nem talaltam. Annyit tudok rola, hogy kb 18 eves az is, asszem 94-96 kornyeken lett angliabol ujkoraban szervalva, made in austria van a hatuljan es egy nagy talcaban van az 5 cd ami korbeforog, nem fel-le meg ilyenek.

Szerkesztette: Boba 2012. 02. 01. 14:41 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#10262 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 01. 15:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 01. 13:35

Mosodában értelme volt tönkrebaszni, gondolom kapta a párát is rendesen. Bárba meg fene tudja, ha kicsi, akkor lehet is, de biztos nem ilyet tennék.

Nem lesz annak baja...
Ezek nem papir membranos szarok - meg a mosodaban komoly elszivas van, szoval kb szarazabb a levego mint az irodamban.
Ettol fuggetlenul elhoztam onnan - en nem is adtam volna ooda nekik, csak a technikus fasz volt.

#10263 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 01. 15:49

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 01. 15:09

Nem lesz annak baja...
Ezek nem papir membranos szarok - meg a mosodaban komoly elszivas van, szoval kb szarazabb a levego mint az irodamban.
Ettol fuggetlenul elhoztam onnan - en nem is adtam volna ooda nekik, csak a technikus fasz volt.

Végül is ha nem stúdió monitor, akkor akármi, mert van mezei szériája is, de tudja fene. Akkor is csak egy mosoda, és biztos nem kap párát. Ezek a 100ezres hangsugárzók nem oda vannak kitalálva.
Make love not Wor.

#10264 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 01. 16:13

amúgymeg a genelec nem szól jól. az pontosan szól, és kihoz minden hibát. arra való, nem zeneélvezetre :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#10265 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 01. 21:11

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2012. 02. 01. 16:13

amúgymeg a genelec nem szól jól. az pontosan szól, és kihoz minden hibát. arra való, nem zeneélvezetre :)

Neha a nagy cegeknel vannak irracionalis dontesek.
Peldaul: Genelec monitorbol van 8db. Minek? Egy studio van.
2dbCDJ800 is van. Minek? Nem diszkozunk. Soha nem voltak meg eloveve a dobozbol.

Van Tascam studio magno is. Minek?
Meg Marantz felvevo (SD/CF kartyara vesz fel). Minek?
Van 32 savos keveropult is. Meg minden konferencia teremben full tavvezerelheto 2x16 savos kevero (ami touch panelrol meg PC-rol buzeralhato).

Kicsit tulterveztek a dolgokat. Nem tudom mire keszultek itt...
En nem ezeket rendeltem volna - bar en nem vagyok nagy hangtechnikai zseni.
Legalabbis a CDJ meg a Tascam es a Marantz kimaradna.... Genelecbol is mondjuk 4db osszesen es meg egy Bose L1 rendszer helyette.

#10266 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 01:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2012. 01. 31. 13:39

Kuala Lumpur, 1 hete meg Szingapurban voltunk, ott is ilyen arak voltak. De itt vasaroltam is amennyit atengednek a magyar vamon.

Aztán formázás után is meglegyen a 120 giga. :D

#10267 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 01:16

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 01. 21:11

2dbCDJ800 is van. Minek? Nem diszkozunk. Soha nem voltak meg eloveve a dobozbol.

Van 32 savos keveropult is. Meg minden konferencia teremben full tavvezerelheto 2x16 savos kevero (ami touch

Hátha lesz DJ, meg kis zenekar. Igaz ezek akkor inkább hozzák a sajátjaikat. Érdekes az biztos. Alap hangítás, meg némi extra legyen, de ennyire túlbonyolítani csak nem kellene.
Make love not Wor.

#10268 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 01:23

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 02. 01. 08:31

De ha fel is talalnak, akkor is a Videoton a legjobb.

Nem tudom mit jöttök evvel a vidi dumával folyton. Én csak azt mondom bármilyen régi erősítőn amibe volt anyag sokkal jobban szól bármilyen zene. A filmek meg persze a mai csodákon szólnak jól. Ennyi a történet:)
Egy ilyen pl röhelyes 2*18w os szinusz teljesítménnyel olyat szól ésrohadt dinamikusan hogy csak les az ember fia:
Linkjeim

Kép

Szerkesztette: djculture 2012. 02. 02. 01:34 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#10269 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 01:32

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2012. 02. 02. 01:23

Nem tudom mit jöttök evvel a vidi dumával folyton. Én csak azt mondom bármilyen régi erősítőn amibe volt anyag sokkal jobban szól bármilyen zene. A filmek meg persze a mai csodákon szólnak jól. Ennyi a történet:)

Van mostani is, amiben van anyag. Egyben cuccból egyszer meghallgatsz mondjuk valami Trevist, aztán kész, csak leshetsz. Nagyban L'acoustic, kisebben ott van amit Dudu írt, Bose L1, csókolom, olyan akusztikus hangszerekkel állnak ki mellé dudálni, hogy még hírből sem ismered, oszt mégis fasza. Bár gondolom ezt mind ismered, és különböző körülmények közt próbálgattad, mi?
Make love not Wor.

#10270 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 01:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 02. 01:32

Van mostani is, amiben van anyag. Egyben cuccból egyszer meghallgatsz mondjuk valami Trevist, aztán kész, csak leshetsz. Nagyban L'acoustic, kisebben ott van amit Dudu írt, Bose L1, csókolom, olyan akusztikus hangszerekkel állnak ki mellé dudálni, hogy még hírből sem ismered, oszt mégis fasza. Bár gondolom ezt mind ismered, és különböző körülmények közt próbálgattad, mi?

Ismerem a nagy márkákat eleve olyan helyen dolgoztam 10 évig, hangstudióban. De szerintem te is tudod pl a fenti 18 db csővel rendelkező cucc mit tud. Az ilyen cuccokat nem hiába adják gyűjtők és vájtfűlűek aranyáron. És ezek még akkori komersz erősítők. én csóró vagyok az ilyenekhez de egyik srác az pl most vett 60 as évekbeli japán hangfalat 2,5 millióért. Na ez az igazi fanatikusság:)
Nekem csak egy 82 es jvc re telt:)
Ha már bose, egy ilyet pl elfogadnék szívesen. 1000 zöldhasúéert már meglehet kapni, 77 es gyártmány :p : Kép

Szerkesztette: djculture 2012. 02. 02. 01:51 -kor

Hádédész..

#10271 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 09:11

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 01. 21:11

Neha a nagy cegeknel vannak irracionalis dontesek.
.....
Kicsit tulterveztek a dolgokat. Nem tudom mire keszultek itt...
En nem ezeket rendeltem volna - bar en nem vagyok nagy hangtechnikai zseni.
Legalabbis a CDJ meg a Tascam es a Marantz kimaradna.... Genelecbol is mondjuk 4db osszesen es meg egy Bose L1 rendszer helyette.

valaki szeretné majd megvenni/kapni olcsón, ha selejtezés lesz.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#10272 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 09:29

Nekem a volt ipari formatervezes es design tanarom vett anno egy proac response 1-et. Aztan vett hozza 400 ezer forint per darabert kabelt, aztan 250 ezer forintert erosito vs cd lejatszo kabelt. (Az erositot maga epitette... illetve valamilyen magyar ceg, de O tervezte.) plusz kb masfel ket evre ra meghekkelte a dobozt, most meg mar ki is van cserelve a melysugarzo. Azt mondta jo alapra jo epiteni, de kar lett volna nem meg jobbat csinalni belole. Van egy relative otthoni korulmenyek kozott jol szigetelt zenehallgato pinceje, fain.:) En is ilyenre vagyok... jelenlegi felallas az, hogy tobb hangfalam van mint amit kitudok hasznalni (plusz hozza tartozo erositok).
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#10273 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 09:43

Na, hát ha beindult a "kinek van régebbi erősítője" verseny, akkor én is beszállok:
Egy régi TV sasszijára készítette apám, két darab EL84-es végerősítő csővel. '71-ben. Fotó majd lesz, mert most nem használom az albérletben, otthon van a régi szobámban... ;)

#10274 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 09:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 02. 02. 09:29

Nekem a volt ipari formatervezes es design tanarom vett anno egy proac response 1-et. Aztan vett hozza 400 ezer forint per darabert kabelt, aztan 250 ezer forintert erosito vs cd lejatszo kabelt. (Az erositot maga epitette... illetve valamilyen magyar ceg, de O tervezte.) plusz kb masfel ket evre ra meghekkelte a dobozt, most meg mar ki is van cserelve a melysugarzo. Azt mondta jo alapra jo epiteni, de kar lett volna nem meg jobbat csinalni belole. Van egy relative otthoni korulmenyek kozott jol szigetelt zenehallgato pinceje, fain.:) En is ilyenre vagyok... jelenlegi felallas az, hogy tobb hangfalam van mint amit kitudok hasznalni (plusz hozza tartozo erositok).

Ja nekem is volt vagy 30 féle hangfalam meg vagy 15db erősítőm köztük 3 2008-as gyártmányú marantz. De aztán elsóztam az összeset vettem az össz árukból ezt a 82 es jvc vintage cuccot meg két darab siemens rs555 erősítőt.
Még lehet veszek egy harmadikat is annyi jól szolnak ezek. De egyenlőre egy másik jvc re vagy hasonló vintage hangfalra gyűjtök.

Szerkesztette: djculture 2012. 02. 02. 09:47 -kor

Hádédész..

#10275 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 10:05

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2012. 02. 02. 09:11

valaki szeretné majd megvenni/kapni olcsón, ha selejtezés lesz.

En selejtezek, de nekem nem kell egyik sem.
Mit kezdjek CDJ-vel otthon?

#10276 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: FõDudu - Dátum: 2012. 02. 02. 10:05

En selejtezek, de nekem nem kell egyik sem.
Mit kezdjek CDJ-vel otthon?

Végül is mi az a 400ezer amennyiért el lehet adni a párt:)

Szerkesztette: djculture 2012. 02. 02. 10:09 -kor

Hádédész..

#10277 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 11:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2012. 02. 02. 01:07

Aztán formázás után is meglegyen a 120 giga. :D

Mivel rengeteg kulfoldi vasarol es tudjak, hogy kb a garancia csak akkor ok, ha van vilaggari, ezert mindent kiprobalnak. Miutan kifizetted a cuccot, at kell setalni egy ilyen proba allomasra, ahol egyenkent kiprobaljak a cuccokat, ha nem mukodik, adjak is az ujat. Volt mellettem egy ember, procit es alaplapot vett es basszus azt is kiprobaltak. Allati jol meg van szervezve. A probaallomason saccra vagy 50-en meloztak. Ez egy akkora muszaki aruhaz alapteruletre, mint egy media markt, csak eppen 6 szintes. :)

Szerkesztette: Tiga 2012. 02. 02. 11:19 -kor

#10278 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2012. 02. 02. 11:12

Mivel rengeteg kulfoldi vasarol es tudjak, hogy kb a garancia csak akkor ok, ha van vilaggari, ezert mindent kiprobalnak. Miutan kifizetted a cuccot, at kell setalni egy ilyen proba allomasra, ahol egyenkent kiprobaljak a cuccokat, ha nem mukodik, adjak is az ujat. Volt mellettem egy ember, procit es alaplapot vett es basszus azt is kiprobaltak. Allati jol meg van szervezve. A probaallomason saccra vagy 50-en meloztak. Ez egy akkora muszaki aruhaz alapteruletre, mint egy media markt, csak eppen 6 szintes. :)

Tiszta valamikori lengyelpiac csak modernebb kiadásban akkor.
Ott is bármi szart vett az ember egy másik csókához kellett átsétálni ahol akár az ütvefúrót vagy hifitornyot is kilehetett próbálni:D

Szerkesztette: djculture 2012. 02. 02. 11:44 -kor

Hádédész..

#10279 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 11:56

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2012. 02. 02. 10:08

Végül is mi az a 400ezer amennyiért el lehet adni a párt:)

Leszoktam mar az ilyen adok-veszek dolgokrol...

#10280 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 14:01

a fentebbi feleslegesnek ítélt cuccokért most kocsiba ülök, elmegyek értük, meghívlak egy sörre, bepakolok, hazamegyek. neked meg nem kell se eladnod semmit, se az elszállításukról gondoskodnod. na? :Đ
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

Téma megosztása:

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515
  • 516
  • Utolsó »