HWSW Informatikai Kerekasztal: Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 532
  • 533
  • 534
  • 535
  • 536
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. Értékeld a témát: ***-- 6 szavazás

#10661 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 23. 21:33

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 23. 15:55

Tok felesleges.
Nexus S kb fel eves es egy darab karc nincs a kijelzon. Mikrokarc sem.
Nekem volt rajta - majd leszedtem mert felelsleges.

akkor szedtem le mikor veletlenul vegigszantottam az USB csatival a kijelzot. A foliat gyakorlatilag kette vagta (na jo nem kette, de bement ala a levego szoval elvagta) a kepernyo kozepen - a kepernyonek meg semmi baja nem lett.

Szoval a kepernyo karosodas nelkul kibirta azt, hogy a foliat atvagtam folotte. Es azota is birja...
Amugy meg nem vagyok az a telefon buzi - hasznalati targy. Ha karcolodik, hat karcolodik.

#10662 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 23. 22:03

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 23. 21:30

xanax

Hogy ez nekem nem jutott eszembe :omg: :Đ

#10663 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 23. 22:07

Üzenet megtekintéseIdézet: FõDudu - Dátum: 2012. 02. 23. 21:33

Szoval a kepernyo karosodas nelkul kibirta azt, hogy a foliat atvagtam folotte.

Jó, hát ez csak arról nyilatkozik, hogy a fólia volt indokolatlanul szar, nem arról, hogy a kijelző műanyaga olyan nagyon frankó. Ugyanaz a plexi van rajta, mint ami a Galaxy 3 képernyőjén volt, azt meg hiába vigyáztam rá, simán sikerült meghúznom. Az invisible shieldet golyóstollal meg kulccsal kényeztettük a hátlapon, hogy tényleg olyan fasza-e, mint ahogy a videóban mutatják, aztán igen, tényleg annyira fasza.

Mindenkinek a magánügye, hogy hogyan óvja a cuccait, de azért egy százsokezres telefonnál ne az az öt-nyolcezer forint legyen már az értelmetlen pénzkidobás, amennyibe egy tényleg normális védőfólia kerül...

Idézet

Amugy meg nem vagyok az a telefon buzi - hasznalati targy. Ha karcolodik, hat karcolodik.

Akkor ezt mondjad, hogy magasról szarsz a cuccaidra, ne azt, hogy fölösleges a védelem. Egy érintőképernyős telefonnál azért nem csak esztétikai kérdés a kijelző állapota.

Szerkesztette: debaj 2012. 02. 23. 22:12 -kor

#10664 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 23. 22:11

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 23. 21:30

xanax/daedalon - biztos megnyugszik :)

Ja, ha meg kitekerem a nyakát, és kivágom a kukába, akkor száz százalék, hogy nyugtunk lesz tőle. Baromságokat én is tudok beszélni. :-)

#10665 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 23. 22:39

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 02. 23. 22:07

Akkor ezt mondjad, hogy magasról szarsz a cuccaidra, ne azt, hogy fölösleges a védelem. Egy érintőképernyős telefonnál azért nem csak esztétikai kérdés a kijelző állapota.

Abban mondjuk egyetértek duduval, hogy nem szabad átesni a túloldalra!
Ha valakinek pátyolgatni kell a telefonját, akkor az túl drága volt, vegyen olcsóbbat!

Nekem nincs rajta semmi, zsebben hordom, már van sok karc rajta, igaz nem a kijelzőn.
Kolléga vett egy új telefont 100+ ezerért, mert az tuti. Aztán vett rá fóliát, meg bőrtokot, meg minden lófaszt. Elkezd neki csörögni és 8-10 mp mire elő tudja venni a telefont...

#10666 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 23. 22:45

Akkor ezt mondjad, hogy magasról szarsz a cuccaidra, ne azt, hogy fölösleges a védelem.

Szerintem egy 60e Ft-os telefonra felesleges meg 6-8e Ft-ert foliat venni.
Soha az eletben nem adod el annyival tobbert. Mar ha el akarod adni. En nem szoktam eladni a hasznalt cuccaimat.

Hasznalom amig lehet, az utolso eladott telfonom kb a 6680 volt - de azt is csak azert adtam el mert Hoember pont olyat keresett.
A tobbi azota is megvan. Az E51-em kb 5 eves. Tiptop allapotban van.

Egy nagyon jo lehuzas az invisibleshield - en tizensok eve erinto kepernyos cuccokkal dolgozom (munkambol kifolyolag) es meg a legszutyokabb touchscreen is kibir minimum 5 evet (pedig a pincer nem a kimelos fajta - nyomja mindenfelevel ami epp a kezeben van (toll/kulcs/ceruza/sornyito). Nem kell tul misztifikalni az ilyesmit. Lehet, hogy nalad karcolodott - fogalmam sincs hogyan. Ketlem, hogy valoban ugyanaz lenne a 2 szenzorlap, mivel nekem sokszor femhazas pendrive, kulcs csomo, tollak es egyeb dolgok mellett van a zakom zsebeben a telefon. Es ennek ellenere nem karcos. Pedig augusztusi telefon.

Szoval 2 eshetoesg van: a Nexus S kijelzoje mas - szerintem mas, mert hajlitott mar a szenzorlap is - vagy nalad nagyobb genybevetelnek volt kiteve. Engem amugy is zavart a folia - maskepp erzekel a szenzorlap ha van meg rajta folia is. Persze meg foliaval is jobb mint mondjuk egy LG Optimus aminek a kijelzojet kb taposni kell - de folia nelkul sokkal erzekenyebb es nekem igy sokkal 'reszponzivabbnak' tunik.

#10667 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 23. 22:48

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 02. 23. 22:11

Ja, ha meg kitekerem a nyakát, és kivágom a kukába, akkor száz százalék, hogy nyugtunk lesz tőle. Baromságokat én is tudok beszélni. :-)

Nem igy ertettem. Letezik kutyaknak es macskaknak is nyugtato - ismeros belga juhasza peldaul nem szeretett utazni. De neha kenytelenek voltak szallitani - ilyenkor egy tabletta es a kutya kezes barannya valtozott. Siman utazott - nem akart kiszallni. Pedig nem kiutotte a tabletta 9tehat nem aludt vagy nyalcsorgatoan elajult, hanem csak lenyugodott.

#10668 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 23. 22:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 02. 23. 22:39

Elkezd neki csörögni és 8-10 mp mire elő tudja venni a telefont...

En peldaul a napokban megyek a helyi mobil szolgaltatohoz, mert olyan okostelefon kell ami kb. azonnal csorog.
A legtobb kb a 3.-4. csorgesnel szolaltatja meg a csengohangot. A regebbiek (mondjuk pont az E51) meg kb azonnal csorog.

Szoval olyat akarok talalni ami hamarabb csorog. (de sajnos kell a wireless szinkronizacio is, igy okos telefon kell)

A valasz a miertre: mert nalunk illik bizonyos szamu csorgesen belul valaszolni a vendegek hivasaira.
A szobaszerviz vagy mondjuk a szobalanyok a telefon kijelzojen latjak a vendeg nevet es illik is a vendeget a neven udvozolni minnel elobb.
Azonban ha a telefon csak a 4. csorgesre kezdi el a csnegohangot, akkor kb a 6. csorgesre szol bele az alkalmazott. Az meg kicsit sok.
Szoval az okastelefon is lehet hatrany....

#10669 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 23. 23:37

Üzenet megtekintéseIdézet: FõDudu - Dátum: 2012. 02. 23. 22:45

Szerintem egy 60e Ft-os telefonra felesleges meg 6-8e Ft-ert foliat venni.

Milyen hatvanezer forintos telefonról beszélsz? Ott a link, lekattinthatod te is, 160 ezer akciósan. :-)

Szerkesztette: debaj 2012. 02. 23. 23:37 -kor

#10670 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 23. 23:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 02. 23. 22:39

Ha valakinek pátyolgatni kell a telefonját, akkor az túl drága volt, vegyen olcsóbbat!

Épp azért kell a fólia, hogy ne kelljen pátyolgatni.

#10671 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 23. 23:41

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 23. 22:48

Nem igy ertettem. Letezik kutyaknak es macskaknak is nyugtato - ismeros belga juhasza peldaul nem szeretett utazni. De neha kenytelenek voltak szallitani - ilyenkor egy tabletta es a kutya kezes barannya valtozott. Siman utazott - nem akart kiszallni. Pedig nem kiutotte a tabletta 9tehat nem aludt vagy nyalcsorgatoan elajult, hanem csak lenyugodott.

Persze miután már leírtam, hogy nem egyszeri tünetcsökkentésre van szükség, te ezt releváns információnak tartod. :-)

#10672 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 23. 23:42

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 23. 22:55

En peldaul a napokban megyek a helyi mobil szolgaltatohoz, mert olyan okostelefon kell ami kb. azonnal csorog.
A legtobb kb a 3.-4. csorgesnel szolaltatja meg a csengohangot.

Hát, én ilyen okostelefonnal még nem igazán találkoztam, de biztos jobban tudod. :-)

#10673 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 23. 23:47

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 02. 23. 23:37

Milyen hatvanezer forintos telefonról beszélsz? Ott a link, lekattinthatod te is, 160 ezer akciósan. :-)

Annyiert nem eri meg megvenni :)

Ha nem dobjak utanad - mert huseges elofizeto vagy vagy akarmi, akkor mar valami baj van az adott szolgaltatonal.
Nekem azert volt 60e a Nexus S mert fuggetlent akartam - egebkent husegre el lehetett volna hozni kb par ezerert.

#10674 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 23. 23:47

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 23. 22:45

Ketlem, hogy valoban ugyanaz lenne a 2 szenzorlap, mivel nekem sokszor femhazas pendrive, kulcs csomo, tollak es egyeb dolgok mellett van a zakom zsebeben a telefon. Es ennek ellenere nem karcos.

Akkor két dolog lehetséges: vagy nagyon nagy mázlid van, vagy megint nagyobbat mondasz a kelleténél.

#10675 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 23. 23:49

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 02. 23. 23:47

Akkor két dolog lehetséges: vagy nagyon nagy mázlid van, vagy megint nagyobbat mondasz a kelleténél.

na most van elegem a hulyesegeidbol - innentol ignore on..

#10676 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 23. 23:49

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 23. 23:49

na most van elegem a hulyesegeidbol - innentol ignore on..

Rendben.

#10677 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 24. 00:03

Inkabb mennyetek szobara :Đ

#10678 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 24. 00:12

Egy érintőképernyős telefonnál azért nem csak esztétikai kérdés a kijelző állapota.

Az új üvegeket azért elég nehéz megkarcolni.

#10679 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 24. 00:15

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 23. 22:55

A legtobb kb a 3.-4. csorgesnel szolaltatja meg a csengohangot. A regebbiek (mondjuk pont az E51) meg kb azonnal csorog.

Szoval olyat akarok talalni ami hamarabb csorog. (de sajnos kell a wireless szinkronizacio is, igy okos telefon kell)

A valasz a miertre: mert nalunk illik bizonyos szamu csorgesen belul valaszolni a vendegek hivasaira.
A szobaszerviz vagy mondjuk a szobalanyok a telefon kijelzojen latjak a vendeg nevet es illik is a vendeget a neven udvozolni minnel elobb.
Azonban ha a telefon csak a 4. csorgesre kezdi el a csnegohangot, akkor kb a 6. csorgesre szol bele az alkalmazott. Az meg kicsit sok.
Szoval az okastelefon is lehet hatrany....

Az enyém olyan okos, hogy egyből kicseng. :D
Tényleg van ilyen, hogy nem cseng ki egyből?

#10680 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 24. 00:20

dect telefonok pl nem azonnal, csengenek ki, okosak sem mindig annyira hipergyorsan, mint egy régi analóg vezetékes, de azért bőven nem 3.-4.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

Téma megosztása:

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 532
  • 533
  • 534
  • 535
  • 536
  • Utolsó »