HWSW Informatikai Kerekasztal: Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 640
  • 641
  • 642
  • 643
  • 644
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. Értékeld a témát: ***-- 6 szavazás

#12821 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 04. 11. 10:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2013. 04. 11. 09:45

Vagy nézhetjük úgy is, hogy a Logitech-ek szánalmasak egy belépő házimozihoz képest, vagy a belépő házimozi szánalmas egy középkategóriáshoz képest... :)

Persze, nem audiofil kategória a Logitech (kár is viszonyítani komolyabb házimozikhoz :)) , csak a saját kategóriáján belül, vagyis pc hangszóró fronton lazán elveri a Geniust. Geniusból a 20-30 ezer forintos 5.1 se éri meg annyira az árát, mert egy hasonló árú Logihoz viszonyítva harmatgyenge. Csak a 2.0ás hangszóróikra mondom azt, hogy megfelelőek, és ott meg a Logi nem tud felmutatni semmi érdemlegeset. :)

Szerkesztette: Breakbeat 2013. 04. 11. 10:34 -kor

#12822 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 11:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Breakbeat - Dátum: 2013. 04. 10. 23:25

Vicces, hogy az összes 10 ezer forint alatti nyomónak fel kell tekerni maxra, hogy üssön valamennyire, de a Z323 már 30on is sokkal erősebb, mint azok.

A mélynyomónak nem kell "ütnie", az csak a plázamozikban működik. Otthon a szomszéd fogja "élvezni", amit te hallgatni szeretnél. Hacsak nem 8-16 méteres távolságon hallgatod a zajt-
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#12823 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2013. 04. 11. 12:27

A mélynyomónak nem kell "ütnie", az csak a plázamozikban működik. Otthon a szomszéd fogja "élvezni", amit te hallgatni szeretnél. Hacsak nem 8-16 méteres távolságon hallgatod a zajt-

A fene tudja, én mindig is ,,mélyzaj" mániás voltam, és vagyok is. :Đ
A természetesebb, kiegyenlítettebb hangképpel sincs bajom, csak ott hiányzik számomra a kellő erő.

#12824 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 13:49

Attól kezdve, hogy hallottál egy olyan rendszert, amiben feszes és pontos mély hangok vannak, zavarni fog ez a nyomulós, monoton "mélyzaj" dolog. :)
Ettől függetlenül pc mellé csörögni nyilván nem kell aranyáron vásárolni. Bár ha választanom kellene, hogy 130k-ért egy Logitech bögre, vagy mondjuk ez, nem sokat filóznék a témán. :D

szerk: szigorúan pc mellé. :)

Szerkesztette: Jcage 2013. 04. 11. 13:50 -kor

"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#12825 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 14:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2013. 04. 11. 14:49

Attól kezdve, hogy hallottál egy olyan rendszert, amiben feszes és pontos mély hangok vannak, zavarni fog ez a nyomulós, monoton "mélyzaj" dolog. :)
Ettől függetlenül pc mellé csörögni nyilván nem kell aranyáron vásárolni. Bár ha választanom kellene, hogy 130k-ért egy Logitech bögre, vagy mondjuk ez, nem sokat filóznék a témán. :D

szerk: szigorúan pc mellé. :)

A legjobb rendszer, amihez eddig szerencsém volt, egyik haverom Onkyo erősítőjére kötött JBL center, 4 darab álló AEG keskeny hangfal, és Wharfedale szub. Mondjuk ez a haverom is amondó, mint én, hogy bírja a nyomulós mélyet, ezért adja neki a kakaót rendesen. :D

Szerkesztette: Breakbeat 2013. 04. 11. 14:03 -kor

#12826 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 04. 11. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Breakbeat - Dátum: 2013. 04. 11. 14:43

A fene tudja, én mindig is ,,mélyzaj" mániás voltam, és vagyok is. :Đ
A természetesebb, kiegyenlítettebb hangképpel sincs bajom, csak ott hiányzik számomra a kellő erő.

Én meg sosem értettem az ilyen hupogásra gyúrós bolondokat.
Make love not Wor.

#12827 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 14:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Breakbeat - Dátum: 2013. 04. 11. 15:00

A legjobb rendszer, amihez eddig szerencsém volt, egyik haverom Onkyo erősítőjére kötött JBL center, 4 darab álló AEG keskeny hangfal, és Wharfedale szub. Mondjuk ez a haverom is amondó, mint én, hogy bírja a nyomulós mélyet, ezért adja neki a kakaót rendesen. :D

Így már értem, hogy tetszik a Logitech. No offense, csak viccelek. :D
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#12828 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 15:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 11. 15:22

Én meg sosem értettem az ilyen hupogásra gyúrós bolondokat.

Erre születni kell. :cool2: :D
Na jó, azért azt már én se bírom, ha úgy dübög a mély, hogy majdnem teljesen elnyom minden más tartományt.

#12829 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 11. 15:32

Mini Countryman 2012 WRC Edition

-C0pp3rM!n3-

#12830 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 12. 09:53

Azt a 623-at és hallottam elég meggyőző volt, de aztán hazamentem bekapcsoltam, és úgy döntöttem mivel gondtalan ~10éven vagyunk túl, így marad minden a régiben.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#12831 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 13. 21:41

Én meg maradok az orion hangfalaimnál, azok nem ilyen műanyag csodák hanem szépen szólnak :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#12832 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 08:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 04. 13. 22:41

Én meg maradok az orion hangfalaimnál, azok nem ilyen műanyag csodák hanem szépen szólnak :)

Arról én se váltanék egykönnyen. :)
Kár, hogy nálunk nappaliban a Videoton DC 2050E mindkét sugárzója ,,elporladt". Egyszer meg kéne csinálni. :-D

#12833 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 14. 08:40

Jaja, porladnak ezek , öregek, de lehet bele találni másikat.

#12834 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 15. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 04. 13. 22:41

Mondjuk az Orion hangdobozai sem szóltak másról, mint a tüctüc csinbumm, szóval a szépen szólástól azért igen messze vannak, persze ki mit szeret...
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#12835 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 15. 11:11

Üzenet megtekintéseIdézet: EV6 - Dátum: 2013. 04. 15. 10:48

Mondjuk az Orion hangdobozai sem szóltak másról, mint a tüctüc csinbumm, szóval a szépen szólástól azért igen messze vannak, persze ki mit szeret...

Hát, nem értünk egyet :) Nagyonis jól szólnak. tüctüc az nem tudom hogy szól, nem hallgatok szemetet :D

#12836 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 15. 12:52

Maradjunk annyiban, a regi orion, videoton hangfalak legalabb nem arrol szoltak, hogy van mely meg magas hang a dobozban, a tobbit meg talald meg, ha akarod... Ma mar a legtobb megfizetheto hangrendszer arrol szol, hogy van 2 csicsergo meg adnak melle egy melynyomot. Ha meg minden tartomanyban normalis hangokat akarsz hallani, fizesd ki a gatyad.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#12837 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 15. 13:02

Vagy inkább annyiban, hogy a bögreszettek nagy részénél sokkal jobban szól egy Orion/Videoton doboz is.
Aki meg képes 200k-t adni egy dizájnos műanyag borzalomért, az vagy nem hallott még rendes rendszert, vagy csak nézegetni vette. :)

#12838 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 15. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2013. 04. 15. 13:52

Maradjunk annyiban, a regi orion, videoton hangfalak legalabb nem arrol szoltak, hogy van mely meg magas hang a dobozban, a tobbit meg talald meg, ha akarod... Ma mar a legtobb megfizetheto hangrendszer arrol szol, hogy van 2 csicsergo meg adnak melle egy melynyomot. Ha meg minden tartomanyban normalis hangokat akarsz hallani, fizesd ki a gatyad.

Mi az, hogy "megfizethető"? Pár 10 küvecsért teljesen jókat lehet venni, azok fényévekkel lekörözik a régi motyókat. Videotont ne emlegessük, nekem is volt, idő lehet megszépíti az emlékeket, de azért nem baszott annyira oda. Igen, Boleróm is volt, ismerem a 282-est, satöbbi. Ugorjunk.
Make love not Wor.

#12839 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 16. 00:43

és jöhet is djculture jól megmondani, hogy de a régi videorion milyen jó volt, bezzeg a maiak szarok mind, de legalább drágák.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#12840 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 16. 01:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2013. 04. 15. 14:02

Vagy inkább annyiban, hogy a bögreszettek nagy részénél sokkal jobban szól egy Orion/Videoton doboz is.
Aki meg képes 200k-t adni egy dizájnos műanyag borzalomért, az vagy nem hallott még rendes rendszert, vagy csak nézegetni vette. :)

Aztán milyen az a "rendes rendszer"? Soroljam mit hallottam akár kicsiben akár nagyban? Legyen az rendes Meyer, KV2, vagy egy sima Mission, kommersz Wharfedale. Aztán idehaza is meghallgathatsz egy Bose cuccost, Ferenczi Gyuri azon tolja, teljesen oda van érte. Kiraktam Művészetek Palotájába is, oszt had szóljon. Ember meg tud valamit a hangszerekről, azt sem tudom pontosan mennyin bír játszani népzenei motívumosat.

Genelec is kb. pont 200ezer, messze nem gagyi borzalom. Ellenben műanyag. No meg mellette kategóriában a Yamaha. Vagy mire gondoltál?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 640
  • 641
  • 642
  • 643
  • 644
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.