November végétől fokozatosan majd 30 steames játékot hozott a Jézuska. Őszi és téli leárazásokon 150-700 Ft-ért voltak játékok darabjai pakkokban, -60% és -90% között leárazva, olcsóbb már ennél nem lesz 30 év múlva sem. Majdnem mind régi, elcsépelt klasszikus, Far Cry, HL-HL2 és kiegészítői, Crysis, GTA (csak az V nincs benne, de nincs is olyan gépem, ami normálisan vinné), Portal 2, Stalker és mindezek folyatásai (tehát az összes rész) plusz kiegészítői. Csak mert írtátok múltkor, hogy smucig vagyok, warezelem a játékokat, fagyipénzt is sajnálok rá. Gondoltam ilyen jelképes összegeket megér, ha valahol nem leszek torrentközelben, akkor is könnyen le tudom őket húzni, a többsége megy Linux alatt is és gyengébb laptopon, igaz sokat már elve végigjátszottam, nem egyet már többször is, volt amelyiket csak becsületből vettem meg (Far Cry-t már vagy 15× kivittem 12 év alatt, de a multiját az Ubisoft a múlt évben megszüntette sajnos). Multiplayert és újabb játékokat nem vettem egyelőre, mivel nincs hozzá rendes netem, sem megfelelő gépem. A Mafia 1-2-őt elszalasztottam az őszi akcióban, most a téliben pedig nincs kellően leakciózva (csak a 3-mal együtt, de úgy meg drága), a legközelebb nagyobb akciónál lecsapok arra is. Mindegy, mert ennyi játékkal elleszek évekig, úgy sincs sok időm játszani. Most karácsonykor HL1-et és 2-őt nyomatok némi retró filmmel és újabb/régebbi sorozattal.
Plusz még egy
Sony Smartwatch 3-at vettem az utóbbi időben munkavédelmi füldugónak álcázott
Plugfones LIY-1 BT fülessel zenét hallgatni a melóhelyre. Ilyen hülyeségre, haszontalan kütyükre ennyit még az életben nem költöttem (az óra régi modell, használtan nem volt drága, de a füles az USÁ-ból jött heroináron). Nagy segítség, hogy raktári munka közben tudok zenét hallgatni. Elvileg tiltott telefont, lejátszót bevinni, de az okosóra engedélyezett, a
munkavédelmi füldugó használata pedig mindenkinek kötelező, szóval engedélyezett illetve engedélyezettnek látszó dolgokkal oldom meg, hogy jobban teljen a munkaidő, még egyelőre csak pár napig hordtam, de már megért minden pennyt.