Idézet: notaricon - Dátum: 2009. jún. 24., szerda - 13:19
annak aki a 3-ason és kiegészítőin "szocializálódott" annak a 4 maga az esszenciális iszonyat.
Én is 3ason nőttem fel, de néhány év után elővettem a 4est, és őszintén szólva jobban is tetszik.
A hősök szereplése csatában remek ötlet, a varázslatok vár szerinti csoportosítása úgyszintén, és megint csak előnyös az, hogy normálisan védheted bármelyik lényt, hogy ne őt vegyék már célba egyfolytába az íjászok.
A 3al is elvagyok, de sokkal jobban fel tud bosszantani azzal, hogy két hónap alatt többszázmillióezer sereget toboroz össze a gép, és persze, hogy az erősebbik seregemmel nem szabad elhagyni a váramat, különben vége az egésznek, jön a többi erőgép, és kinyír. Az meg hab a tortán, hogy íjászok elől nem lehet védeni senkit. Lehet, én vagyok béna, de úgy érzem, hogy erősen csal a gép, pedig aztán időben meg tudok építeni mindent, de utána vagy a nyersanyagok, vagy az arany kevés, ezért nem tudok minden lényt megvenni a vár(ak)ban. Ez csak a szimpla normál nehézségi fokozat. A 4 messze nincs ennyire túlzó mértékben megkeményítve. Ott a lények fejlesztésével sem kell külön bajlódni, hanem csak azt a lényt választod kettes szintűektől kezdve, amelyik szimpatikus.
Szerkesztette: Breakbeat 2009. 06. 24. 16:57 -kor