HWSW Informatikai Kerekasztal: Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • 464
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. Értékeld a témát: ***-- 6 szavazás

#9221 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 12. 18. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 12. 18. 15:38

Amit én vettem, ahhoz adtak bortokot jól . Csak sajna nem ment rá a vírusirtó. :unsure:

bortot, te meg csak a sort szereted :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#9222 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Ezel Bayraktar - Dátum: 2011. 12. 18. 14:46

Köszi, tapasztalt és öreg róka vagyok én már :9 Élénken emlékszem például lausbub esetére : http://index.hu/kultur/eletmod/irc

Aki trényleg komolyan gondolta a találkozást, és minden rutin nélkül tette. Tegnap jót nevetgéltem, ezen a pár -magából a kudarcot ki matyizni nem képes - indulat emberen, akik előtt felcsillant a remény, hogy na majd most jól elvernek, ha már verbálisan nem sikerült győzelmet aratniuk, hát megpróbálják fizikai értelemben :)

Ebből is látszik mennyire tudatlanok, és mennyire nem ismerik azt akivel szemben itt szemétkednek :)

Volt olyan, hogy elmentem ilyen találkozóra, de nem ütöttek sem meg, meg le sem, mert esélyük sem volt, én láttam őket ők meg nem engem - felesleges boncolni, hogy miért nem, nyíilván azért mert tudatosan nevezek meg helyszint, és általában olyan helyeket ahol még ha fel is ismerne - ami eleve esélytelen kategória - de ha mégis megesne, sem mer vagy tud, mert forgalmas, tele örökkel - , tehát ott is voltam, és még egy hajam szála sem görbült, de az esetek jelentős részében az ilyen agresszív primkó élőlények, még annyit sem érnek meg ,hogy kimozduljak.

Ez a jelenlegi szituáció - már amit itt ez a pár delikvens tagadhatatlanul bebizonyított - , hogy a sok lúd disznót győz elv megbukott.

Barom a legtöbb Borsodi Zsivallyal az élen, hiányzik nekik a sikerélmény :) Kocsma szint, kocsmába meg elvből nem járok, dagonyázzon ott a por nép

/me hahotázik

Amúgy a Jim Rage nevezetű puruttyás hős - Debrecen Derék utca környékén megtalálható -, is így járt, próbált velem találkozni, de olyan volt mint egy megcsalt nő, sértődött és szeszélyes na meg butácska, azt mondta ha nem találkozok vele, felrak a puruttyára :) Ettől az ultimátumtól úgy megijjedtem, hogy xartam bele, és nem találkoztam vele :-) Így hát hogy ne égjen be mégjobban, valamit tennie kellett :) keresett pár képet amin szerinte én voltam - jó dolog a dezinformáció :D -, és ha már személyesen nem tudott elég tételt venni a sok szívásáért amit cseten könyvelt el, hát megpróbálta így. Nem jött össze :)

Epic Fail :)

Hiába szerkeszted, akkor is gyenge volt mint a higitott baba vizelet. Egy anyukájaval elo hülyegyerek próbál meg oktatni felnőtteket.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9223 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 15:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 12. 18. 15:42

bortot, te meg csak a sort szereted :)

Neki is adom anyukáknak. :p
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9224 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2011. 12. 18. 16:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 12. 18. 14:59

Jahh, meg Berta Ákos és később Daniel Path. Utóbbi is azt hitte, hogy meg akarjuk ütni, oszt nem mert bemutatkozni, csöndben beült kocsmába a sarokba, másnap meg írta a reportot, hogy Ő volt az :-D Közben akarta a fene megütni, dehát ezek ilyenek.

A 2000-es évek elején voltak Debrecenben csetbulik. Javarészt 20 és 40 év közötti korosztály képviseltette magát. Akkoriban két helyszín volt ami ilyen tren felkapottnak számított. Az egyik a Mexican volt a másik meg a Kaktusz :)

Az akkori gárda személyesen is ismert ebből kifolyólag. Hozzáteszem ez a társaság már cset környékére sem jár nem hogy csetbulikba :-) Az egyik ipse akinek eszem ágába nem lett volna cseten keresztül sem beszólni, egy alkalommal feljött a csetre egy általam nem ismert nicknevén. A fene sem gondolta, hogy az, így amikor olyan szitu alakult ki, reflexből oltottam. Nem kellett volna még így 8 - 9 év távlatából sem. Kijelentette ,hogy ezt majd rendezzük.

Jöt a következő chat buli amire hivatalos voltam , ezúttal a mexicanban, de a haveri infóknak köszönhetően és az egészséges veszélyérzéknek köszönhetően - itt az egészségesen a hangsúly a paranoia többet árt mint használ - hosszas heiztálást követően nem mentem el :-)

Chatbuli után, jön haverom, hogy hű vazze jól tetted, hogy nem jöttél, este fél tíz körül megérkezett a csóka, feldúltan, mindenkit kérdezett, hogy nem e látott, nem e tudja mikor érkezem, mert ő aztán revansot vesz :)

Aután amikor rájött, hogy engem várhat, mérgesen benyögte, Ha a hegy nem megy Mohamedhez, majd Mohamed megy a hegyhez. Azóta sem érkezett meg, talán mert a címemet sohasem tudta :)

Szóval vannak akik véresen komolyan veszik az ilyesmit :D

#9225 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 12. 18. 16:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Ezel Bayraktar - Dátum: 2011. 12. 18. 16:45

A 2000-es évek elején voltak

Óvoda bazmeg. Meg a beszólás.
Make love not Wor.

#9226 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 16:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 12. 18. 14:40

Vírusirtó van rajta? :cool2:

A rádiós órán? Teljesen hülyének tetszik lenni? :blink:

#9227 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 17:20

Köszi, tapasztalt és öreg róka vagyok én már :9 Élénken emlékszem például lausbub esetére : http://index.hu/kultur/eletmod/irc

Aki trényleg komolyan gondolta a találkozást, és minden rutin nélkül tette. Tegnap jót nevetgéltem, ezen a pár -magából a kudarcot ki matyizni nem képes - indulat emberen, akik előtt felcsillant a remény, hogy na majd most jól elvernek, ha már verbálisan nem sikerült győzelmet aratniuk, hát megpróbálják fizikai értelemben :)

Ebből is látszik mennyire tudatlanok, és mennyire nem ismerik azt akivel szemben itt szemétkednek :)

Volt olyan, hogy elmentem ilyen találkozóra, de nem ütöttek sem meg, meg le sem, mert esélyük sem volt, én láttam őket ők meg nem engem - felesleges boncolni, hogy miért nem, nyíilván azért mert tudatosan nevezek meg helyszint, és általában olyan helyeket ahol még ha fel is ismerne - ami eleve esélytelen kategória - de ha mégis megesne, sem mer vagy tud, mert forgalmas, tele örökkel - , tehát ott is voltam, és még egy hajam szála sem görbült, de az esetek jelentős részében az ilyen agresszív primkó élőlények, még annyit sem érnek meg ,hogy kimozduljak.

Ez a jelenlegi szituáció - már amit itt ez a pár delikvens tagadhatatlanul bebizonyított - , hogy a sok lúd disznót győz elv megbukott.

Barom a legtöbb Borsodi Zsivallyal az élen, hiányzik nekik a sikerélmény :) Kocsma szint, kocsmába meg elvből nem járok, dagonyázzon ott a por nép

/me hahotázik

Amúgy a Jim Rage nevezetű puruttyás hős - Debrecen Derék utca környékén megtalálható -, is így járt, próbált velem találkozni, de olyan volt mint egy megcsalt nő, sértődött és szeszélyes na meg butácska, azt mondta ha nem találkozok vele, felrak a puruttyára :) Ettől az ultimátumtól úgy megijjedtem, hogy xartam bele, és nem találkoztam vele :-) Így hát hogy ne égjen be mégjobban, valamit tennie kellett :) keresett pár képet amin szerinte én voltam - jó dolog a dezinformáció :D -, és ha már személyesen nem tudott elég tételt venni a sok szívásáért amit cseten könyvelt el, hát megpróbálta így. Nem jött össze :)

Epic Fail :)

Tényleg nincs lehetőség moderációra ebben a kuplerályban?
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#9228 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 17:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 12. 18. 17:20

Sajna. Amióta megszűnt, azóta nyílt így ki a csipája. De szórakoztató, hogy járatja le magát! :laugh:
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#9229 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 17:30

nincs. breki meg remélem, hogy C128Dmet javítja végre...

te gucpid/balkanyar! nem mondod, hogy 2003 neked régmúlt? emlékszem, hogy röhögtünk a hülyéken, és már akkor tvnetes kábellel toltam 2 megabittel. modemes korszak 97 és 2001 között, 33.6ks modemmel. régi szép idők...

Szerkesztette: DGabor_ 2011. 12. 18. 17:31 -kor

Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#9230 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 17:39

Tegnap jót nevetgéltem, ezen a pár -magából a kudarcot ki matyizni nem képes - indulat emberen, akik előtt felcsillant a remény, hogy na majd most jól elvernek, ha már verbálisan nem sikerült győzelmet aratniuk, hát megpróbálják fizikai értelemben :)

Te pocsomoccse, arrol tudsz, hogy az ember nevet, ferfi meg ad abszurdum rohog?
Nevetgelni a kislanyok szoktak egy babazas kozben becsuszott puki utan, aminek az ebedre kapott tejberizs, esetleg az uzsonnara osztott korozottes kenyer az oka :nevet:

Arrol mar nem is szolva, hogy verbalisan egy ertelmi fogyatekos suketnema is magasan feletted all :omg: :Đ

#9231 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 17:41

tele örökkel

Nevezz mar meg csak egy ilyen helyet :cool:

#9232 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 12. 18. 17:41

Nevezz mar meg csak egy ilyen helyet :cool:

OTP ATM töltés közben. :nevet2:

#9233 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 17:50

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor_ - Dátum: 2011. 12. 18. 17:30

modemes korszak 97 és 2001 között, 33.6ks modemmel.

Kép

En ezzel kezdtem netezni, ha jol emlekszem, 93 novembereben :cool:

#9234 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 17:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Csücsök - Dátum: 2011. 12. 18. 17:42

OTP ATM töltés közben. :nevet2:

Az őrökkel lenne tele, nem örökkel :Đ

#9235 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 12. 18. 17:51

Az őrökkel lenne tele, nem örökkel :Đ

:reklamacio: Igaz. :blush:

#9236 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 12. 18. 17:39

Te pocsomoccse, arrol tudsz, hogy az ember nevet, ferfi meg ad abszurdum rohog?
Nevetgelni a kislanyok szoktak egy babazas kozben becsuszott puki utan, aminek az ebedre kapott tejberizs, esetleg az uzsonnara osztott korozottes kenyer az oka :nevet:

Arrol mar nem is szolva, hogy verbalisan egy ertelmi fogyatekos suketnema is magasan feletted all :omg: :Đ

Azt tudod , hogy ékezet nélkül magyar ember nem ír? Csak azok a gyengeelméjű lámák, akik nem tudják átállítani a Windows-ukban a billentyű kiosztást. Vagy mert abban a tévhitben élnek, hogy aki ékezet nélkül ír az geek, pedig nem, egyszerűen gyík. Nekem is angol kiosztású a billentyűzetem - G15 US - mégis ékezettel írok.

Egyébként meg szemtől szembe nem lennél te ilyen bátor :nevet:

Szerkesztette: Ezel Bayraktar 2011. 12. 18. 17:56 -kor

#9237 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 17:59

De van, csak ugye azt a határt sohasem lépem át :D

Tehát pöszikém, jó lenne ha képbe kerülnél e tekintetben. Igaz, hogy Carmaged barátunk, már tehetetlen, de moderatúra még van, csak amíg nincs etnikai villongás addig nem lépnek közbe :D

#9238 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 18:00

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor_ - Dátum: 2011. 12. 18. 17:30

nincs. breki meg remélem, hogy C128Dmet javítja végre...

te gucpid/balkanyar! nem mondod, hogy 2003 neked régmúlt? emlékszem, hogy röhögtünk a hülyéken, és már akkor tvnetes kábellel toltam 2 megabittel. modemes korszak 97 és 2001 között, 33.6ks modemmel. régi szép idők...

Ja hát igen a régi szép idők, nem volt olyan régen tényleg. 2001-ig net hozzáférésem sem volt :( :D

#9239 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 18:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Ezel Bayraktar - Dátum: 2011. 12. 18. 17:55

Azt tudod , hogy ékezet nélkül magyar ember nem ír? Csak azok a gyengeelméjű lámák, akik nem tudják átállítani a Windows-ukban a billentyű kiosztást. Vagy mert abban a tévhitben élnek, hogy aki ékezet nélkül ír az geek, pedig nem, egyszerűen gyík. Nekem is angol kiosztású a billentyűzetem - G15 US - mégis ékezettel írok.

Egyébként meg szemtől szembe nem lennél te ilyen bátor :nevet:

Nem, nem tudtam. Es most ez mit jelent, nem vagyok magyar? Hat amig ilyen selejtes szarjankokkal sorolnak egy nemzetbe, szivesen lemondok rola, ezen ne muljon :cool:
Tudom, hogy most el fogsz kepedni, de magyar a billentyuzet kiosztasom. Látod, tudnék így is írni. Csak nem akarok. Ennyi. Geeknek meg miert akarnek latszani? Ahhoz kepest, hogy jopar eve meg IT-s voltam, most mar jobbara leszarom az egesz infos bagazst, szal ez sem nyert.

En igenyes ember vagyok, megvalogatom, kinek vagyok hajlando az ocsmany pofajaba belenezni, es ahogy elneztem a chat.hu-s kucu fejedet, zsirdisznokam, te nem tartozol ebbe a kategoriaba :Đ
Ahhoz, hogy egy ilyen szanalmas senkivel az ember szemtol szembe legyen, nem batorsag kell, hanem eros gyomor.

#9240 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 18:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2011. 12. 18. 16:57

A rádiós órán? Teljesen hülyének tetszik lenni? :blink:

Simán. Akciós vírusirtót nem lehet kihagyni hozzá. Nehogy Alkajigya átállítsa az időt.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

Téma megosztása:

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • 464
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.