Idézet: Grillo - Dátum: 2011. 12. 21. 23:55
Mert, hétvégente apunál vagy?
Amúgy a Back to Karkandra visszatérve, igaz, hogy olcsóbb lett volna az Ultimate E-vel megvenni, de én nem veszek meg minden játékot, ami megjelenik, csak azokat, amikkel játszani szeretnék. Ebben az esetben is csak a megjelenés után döntöttem el, hogy megveszem a BF3-at, akkor meg már nem volt UE, csak sima. Drágább volt, de én fizettem, a fizetésemből. Kapise?
Ha már játszol egy játékkal illene tudnod milyen kiadásokban jelenik meg! Mivel karácsony előestéje van, ezért finom vagyok és nőies... csupán annyit mondok, hogy Ultimate E nem létezik kis csillag, csak Limited Edition. Amúgy meg noob vagy...
Idézet: funesz - Dátum: 2011. 12. 22. 00:23
Ezért képes voltál beregisztrálni? Ráadásul Paintre futotta, keményen gyűlölhetsz, de ez engem legalább akkora örömmel tölt el mint téged haraggal
Idézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 12. 23. 18:24
Na miva'? Megtetszett az avatárom? Azt hiszed, hogy ezzel idegesítesz ? Előbb kelj fel... bár akkor sem fog sikerülni
Idézet: Grillo - Dátum: 2011. 12. 24. 21:40
Én
EZT a cikket küldöm Bájraktárnak karácsonyra, csak hogy megértse, hogy attól, hogy álnéven írogat, még simán feldughatják az idei karácsonyfát a seggébe, mielőtt lehull róla az összes tüske. Akár többet is, hamár több helyen lakik.
Boldog Karácsonyt!
Ezt az álnéven írógatos dolgot nem tudom, miért nekem írod, nekem csak egy nickem van.
Hát ez igazán tanulságos , végig olvastam, megint nagyokat kacagtam

Ja és igazán megtisztelő
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 12. 24. 22:07
Ugyan, már mindent tudunk róla. Még a szöszi nevét is

meg szeret feljelentgetni chat.hu-n embereket, ő maga meg több nickkel bent van és logol:)
Ejjha, és a hajadra kented már a sok infót ?

Mi is a neve ?
Szerkesztette: Ezel Bayraktar 2011. 12. 24. 22:30 -kor