Idézet: Ndrew - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 20:23
Most én is a Braun felé hajlok. A fogkeféjük bejött. Minőség, szolgáltatás jónak tűnik és még szép is, leginkább az ára a gyenge pontja. :Đ
Van hozzá valami utazó doboz? Nagyon hangos? Nagy az a borotvapancsoló? Tapintásra strapabíró? Mennyiért/Hol vetted ha nem vagyok túl indiszkrét? Jöhet pűben is, ha nem publikus, köszi! Bocs a sok kérdésért.

Szerk.: A washable mit jelent?
Jaja, fogkefe Braun itt is, ez mindenkeppen elonyt jelentett a borotva kivalasztasanal is
Igen, van hozza egy muanyag tok, amiben lehet szallitani. Mivel full toltessel 50 percig elmegy, ez max 2 hetes nyaralas alkalmaval nem rossz, nem kell vinni a tapot

A hangjat nehezen tudnam megitelni, mivel meg soha nem volt ilyen keszulekem, amihez hasonlitani tudnam. Ez elott a Gilette Fusion-nal nyomtam, hat annal hangosabb, az tuti

A tisztito/tolto egyseg nem tul nagy. Magassagra kb. akkora, mint a borcsi, nem is tul szeles, viszont eleg mely. Furdoszoba polcra rafert ugy, hogy benne van a keszulek, es ki is tudom belole szedni ovatosan

A washable azt jelenti, hogy ha elviszed utra magaddal, es a tisztitoegyseget otthon hagyod, akkor csapnal is lehet tisztitani. Van hozza kis kefe is a tok aljaban. Nem lesz olyan profin kitisztitva, mint a tisztitoval, de megteszi. Adnak hozza kis gepolajat is, hogy ha egy hetig igy tisztitod, akkor meg tud kenni a pengeket :Đ
A beszerzes eleg mak volt. Neztem tobb helyen, MM/EW/Fukar 70-80e kozotti aron arulta. Webes boltokban olcsobb valamivel, de ott meg persze az ara volt csak, szallitani mar annyira nem tudtak

Aztan EW-nel, ahol 76e volt az ara, levittek 60e-re (legalabbis a budakalaszinal). Hab a tortan a most hetvegi
kuponos akcio volt, szal a budakalaszi EW-ben vegul is 48e-ert szereztem be. Szerintem jelenleg vadi ujonnan, 2 ev garral ennel olcsobban nem lehetett volna megvenni.