HWSW Informatikai Kerekasztal: Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dlágaszááágaink - Legújabb szerzeményeink II. Értékeld a témát: ***-- 6 szavazás

#981 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 11. 09. 19:18

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 20:14

Nem vagyok szakértő, bár ez a kifejezés számomra kicsit ködös, de nagyjából-egészében igazad van azzal kapcsolatban, hogy mit csinálok, hol, meg hogy mi a dolgom. Ettől függetlenül viszont, az én, jóllehet szubjektiv véleményem több darab többféle termék alapján alakul, alakult ki.
De attól még, hogy te meg irsz 1 darabról egy amugy nem is rosszul összeszedett tesztet, attól még te sem leszel éppen egy Tom Pabst.

Én nem szoktam sirni a moderátornak, keversz valakivel. A megoldást kinn találod, a fürdőszobában a mosdó felett. Nem, nem a polcon lesz, a tükörben :D

Oké, béke ;) :koccint:

#982 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 09. 19:21

Ok.

#983 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 19:23

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 18:03

Azon en is szoszoltem honapokat, hogy Braun legyen-e vagy Philips :)
Mondjuk ebben a kategoriaban biztos egyik sem rossz.

Milyen? Hat egyelore nagyon furcsa es szokatlan, az biztos :cool:
De rendesen leszedte a kepemrol a szort, es gyorsan, szal nem lesz vele problema, csak meg kell szokni.
Teccik, nagyon profi a "bolcsoje", tolti meg tisztitja tok automatikusan :D

Most én is a Braun felé hajlok. A fogkeféjük bejött. Minőség, szolgáltatás jónak tűnik és még szép is, leginkább az ára a gyenge pontja. :Đ

Van hozzá valami utazó doboz? Nagyon hangos? Nagy az a borotvapancsoló? Tapintásra strapabíró? Mennyiért/Hol vetted ha nem vagyok túl indiszkrét? Jöhet pűben is, ha nem publikus, köszi! Bocs a sok kérdésért. :D
Szerk.: A washable mit jelent?

Szerkesztette: Ndrew 2008. 11. 09. 19:27 -kor

#984 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 19:27

Amúgy nem amiatt aggódok főleg ,hogy a HDD lefőne benne, hanem inkább azért hogy valami zárlat révén az USB 2.0 porton keresztül kiüthetné a alaplapot esetleg :( Bár van pl a tápon belül Max száímítógépvédő áramkör, de az nem ez ellen véd. Viszont érdekelne az is, hogyan lehetne müködés közben megmérni a hőmérsékletét a hDD-nek. Mert az hogy jár x óráig utána kikapcsolás, és hirtelen szétszerelés és úgy megérni, az nem pontos.

#985 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 19:43

Idézet: Ndrew - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 20:23

Most én is a Braun felé hajlok. A fogkeféjük bejött. Minőség, szolgáltatás jónak tűnik és még szép is, leginkább az ára a gyenge pontja. :Đ

Van hozzá valami utazó doboz? Nagyon hangos? Nagy az a borotvapancsoló? Tapintásra strapabíró? Mennyiért/Hol vetted ha nem vagyok túl indiszkrét? Jöhet pűben is, ha nem publikus, köszi! Bocs a sok kérdésért. :D
Szerk.: A washable mit jelent?

Jaja, fogkefe Braun itt is, ez mindenkeppen elonyt jelentett a borotva kivalasztasanal is :D

Igen, van hozza egy muanyag tok, amiben lehet szallitani. Mivel full toltessel 50 percig elmegy, ez max 2 hetes nyaralas alkalmaval nem rossz, nem kell vinni a tapot :)
A hangjat nehezen tudnam megitelni, mivel meg soha nem volt ilyen keszulekem, amihez hasonlitani tudnam. Ez elott a Gilette Fusion-nal nyomtam, hat annal hangosabb, az tuti :omg:
A tisztito/tolto egyseg nem tul nagy. Magassagra kb. akkora, mint a borcsi, nem is tul szeles, viszont eleg mely. Furdoszoba polcra rafert ugy, hogy benne van a keszulek, es ki is tudom belole szedni ovatosan :cool:
A washable azt jelenti, hogy ha elviszed utra magaddal, es a tisztitoegyseget otthon hagyod, akkor csapnal is lehet tisztitani. Van hozza kis kefe is a tok aljaban. Nem lesz olyan profin kitisztitva, mint a tisztitoval, de megteszi. Adnak hozza kis gepolajat is, hogy ha egy hetig igy tisztitod, akkor meg tud kenni a pengeket :Đ

A beszerzes eleg mak volt. Neztem tobb helyen, MM/EW/Fukar 70-80e kozotti aron arulta. Webes boltokban olcsobb valamivel, de ott meg persze az ara volt csak, szallitani mar annyira nem tudtak :)
Aztan EW-nel, ahol 76e volt az ara, levittek 60e-re (legalabbis a budakalaszinal). Hab a tortan a most hetvegi kuponos akcio volt, szal a budakalaszi EW-ben vegul is 48e-ert szereztem be. Szerintem jelenleg vadi ujonnan, 2 ev garral ennel olcsobban nem lehetett volna megvenni.

#986 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 19:55

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 19:43

Jaja, fogkefe Braun itt is, ez mindenkeppen elonyt jelentett a borotva kivalasztasanal is :D

Igen, van hozza egy muanyag tok, amiben lehet szallitani. Mivel full toltessel 50 percig elmegy, ez max 2 hetes nyaralas alkalmaval nem rossz, nem kell vinni a tapot :)
A hangjat nehezen tudnam megitelni, mivel meg soha nem volt ilyen keszulekem, amihez hasonlitani tudnam. Ez elott a Gilette Fusion-nal nyomtam, hat annal hangosabb, az tuti :omg:
A tisztito/tolto egyseg nem tul nagy. Magassagra kb. akkora, mint a borcsi, nem is tul szeles, viszont eleg mely. Furdoszoba polcra rafert ugy, hogy benne van a keszulek, es ki is tudom belole szedni ovatosan :cool:
A washable azt jelenti, hogy ha elviszed utra magaddal, es a tisztitoegyseget otthon hagyod, akkor csapnal is lehet tisztitani. Van hozza kis kefe is a tok aljaban. Nem lesz olyan profin kitisztitva, mint a tisztitoval, de megteszi. Adnak hozza kis gepolajat is, hogy ha egy hetig igy tisztitod, akkor meg tud kenni a pengeket :Đ

A beszerzes eleg mak volt. Neztem tobb helyen, MM/EW/Fukar 70-80e kozotti aron arulta. Webes boltokban olcsobb valamivel, de ott meg persze az ara volt csak, szallitani mar annyira nem tudtak :)
Aztan EW-nel, ahol 76e volt az ara, levittek 60e-re (legalabbis a budakalaszinal). Hab a tortan a most hetvegi kuponos akcio volt, szal a budakalaszi EW-ben vegul is 48e-ert szereztem be. Szerintem jelenleg vadi ujonnan, 2 ev garral ennel olcsobban nem lehetett volna megvenni.

Köszönöm a kimerítő választ! :respect:

Körbenézek, hátha találok én is elfogadható áron.

#987 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 20:46

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 20:27

Amúgy nem amiatt aggódok főleg ,hogy a HDD lefőne benne, hanem inkább azért hogy valami zárlat révén az USB 2.0 porton keresztül kiüthetné a alaplapot esetleg :( Bár van pl a tápon belül Max száímítógépvédő áramkör, de az nem ez ellen véd. Viszont érdekelne az is, hogyan lehetne müködés közben megmérni a hőmérsékletét a hDD-nek. Mert az hogy jár x óráig utána kikapcsolás, és hirtelen szétszerelés és úgy megérni, az nem pontos.

De pontosabb, mint jópár program, meg amugy némely vinyó szenzora.
De az USBs halál is sanszos lehet, főleg ha tényleg valami gagyi szar. A MAX ketyerét is kidobhatod a retekbe, eleve csak 5 meg 12 volton véd, 3,3on nem, de egyszerübb egy tisztességes tápot venni, mint ilyen firlefánc szarsággal foglalkozni.

Megtéped valami combos másolással, aztán rögtön letéped a tetejét, ha süt, akkor abban a hdd nem lesz hosszú életű. Megéri ventis racket venni.

#988 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 21:51

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 21:46

De pontosabb, mint jópár program, meg amugy némely vinyó szenzora.
De az USBs halál is sanszos lehet, főleg ha tényleg valami gagyi szar. A MAX ketyerét is kidobhatod a retekbe, eleve csak 5 meg 12 volton véd, 3,3on nem, de egyszerübb egy tisztességes tápot venni, mint ilyen firlefánc szarsággal foglalkozni.

Megtéped valami combos másolással, aztán rögtön letéped a tetejét, ha süt, akkor abban a hdd nem lesz hosszú életű. Megéri ventis racket venni.

No megnéztem, pár óra használat után, a langyosnál jóval melegebb, de még nem forró, saccra azt mondanám, hogy 40-45 fokos lehet.
Összehasonlítottam a másik HDD-vel ami Chieftec KF-22 rackben van, és az ehhez képest hideg!

A másik érdekesség, hogy a rack kerete, tehát nem az aluminium fedő, hanem a keret amivel a HDD érintkezik, az műanyag :( Eredetileg Chieftec CEB-35I-t rendeltünk, de az nem volt :(

#989 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 21:54

Nemtom, nem a kolléga szokott abajogni, hogy dlágaszágokat ide, offot máshova? :think: :)

Szerkesztette: debaj 2008. 11. 09. 21:54 -kor

#990 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 11. 09. 22:31

Idézet: debaj - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 21:54

Nemtom, nem a kolléga szokott abajogni, hogy dlágaszágokat ide, offot máshova? :think: :)

Egyrészt de, másrészt meg úgy látom, hogy pihenőről visszatérve sikerült megint levágni egy finom kis hisztit a szokásos földig hajlongós bocsánatkéréssel.

Jöhetnek a dlágaszágok... :)

#991 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 11:34

Creative GigaWorks T20

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#992 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 11:37

Idézet: Ndrew - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 20:55

Körbenézek, hátha találok én is elfogadható áron.

Helyes, sok sikert :up: :)

#993 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 16:19

A Logitech MX1000 gombjai szép lassan elhaltak, beruháztam egy ilyenbe:

Logitech MX1100

Kép
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#994 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 16:22

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 17:19

Hun vetted? Mennyiert? :Đ

#995 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 16:24

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 16:22

Hun vetted? Mennyiert? :Đ

Ipon, 13800 Ft.
És soha többet nem megyek oda. Vágóhíd-feeling.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#996 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 16:28

Milyen görgője van? Olyan hogy benyomod, és nem kattod, hanem gurul lenduletből.

#997 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 16:30

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 17:24

Ipon, 13800 Ft.
És soha többet nem megyek oda. Vágóhíd-feeling.

Ja, azt hittem, jo aron volt :o
Maradok akkor Lordnal, normalis banda, es olcsobb is. :cool:

#998 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 16:32

Idézet: Primary - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 16:28

Milyen görgője van? Olyan hogy benyomod, és nem kattod, hanem gurul lenduletből.

Racsnis, kattog, de mögötte van egy gomb, amivel ki lehet akasztani a kattogóját, és akkor szabadon fut előre/hátra a végtelenségig.

Eddig tetszik, a gyorsulást állítgatom éppen, mert kicsit másképp viselkedik, mint az MX1000.

Durva, hogy a mellé csomagolt elemre azt írja a progija, hogy 286nap múlva érik meg a cserére.
Mit fog ez szólni a 2700mAh akksikhoz?

Szerkesztette: *Iguana* 2008. 11. 10. 16:34 -kor

#999 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 16:33

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 16:30

Ja, azt hittem, jo aron volt :o

Múlt héten még jó áron lett volna.
IJ.

#1000 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 16:37

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 17:32

Durva, hogy a mellé csomagolt elemre azt írja a progija, hogy 286nap múlva érik meg a cserére.
Mit fog ez szólni a 2700mAh akksikhoz?

Progija azert nem szazas szerintem. Nekem a Revonal most azt irja, hogy 2 napig meg birni fogja, holott ejszaka mar rakhatom fel tolteni, mert full halott lesz :Đ

Téma megosztása:

• (1021 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.