HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V. Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 30. 22:30

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 21:35

Azért az érdekes, hogy egyes folyamatosan renitens magatartást tanúsító fórumozok, nem értik, hogy miért nem veszik lentebb  a figyelmeztetési szintjüket. 

Ezek szerint te legalább érted. :)

#342 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 09:41

Olyan szinten lovagoltok pár sor szabálynak nevezett valamin, és hozzá társuló magasröptű magatartási normán, hogy az nevetséges.
Ugyanezt figyelem meg minden olyan helyen, ahol átlag emberek akarnak hatalmas rendet és hierarchiát tartani a szintén átlag emberek között/fölött.
Nem kell, nem áll jól.

Talán birka szemmel figyelve félelmetes, elrettentő. Ez a célja?
Négy sor írásban harminc olyan költői szófordulat van rejtve, amitől igazán ember leszel?
(És még a mondókádat is sikerült belerejteni...)

Gratulálok, ettől bizony nagy lettél a szememben.
Ps.: (A hozzászólás nem személyeskedő, nincs célzott.)
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#343 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 10. 01. 11:51

és amikor azt hiszed már nincsen lentebb, rájössz, h egyeseknek már az óvodában is paragrafus volt a jele.
azt gondolom az a totyik ahogy van, amúgy sem működőképes, mert nem lehet betartani a szabályait. valaki jelez vmit vkiről, ha van alapja, ha nincs, oszt a moderátorok meg csak annyit tudnak felmutatni jobbára, h jájjj, ne offoljatok itt, ne flémeljetek mer' bünti lesz ám, rosszak csúnyák vagytok, ez nem a témához tartozik. arról, h sokszor kit és miben sért egy-egy ilyen postnak nevezett valami, méla kuss van, de kuss is övezze, mert a konkrét topikban szó se róla... tisztára mint az elbaszott magyar hivatalok. ha ellenvetése van a határozattal, kérem fáradjon át a szomszéd folyosóra, húzzon sorszámot és a 42-es ablaknál adja be a a 1436256563-os nyomtatványon, majd tépjen egy sorszámot és üljön le, szólítjuk, ha lesz kedvünk.   
nem is tudom, melyik szánalmasabb, teret engedni ennek az egész feljelentősdinek egy homokozóban, miközben nagyon fontosan és peckesen óvóbácsit jáccunk a hülyegyerekeknek, vagy maga a genetikus per/per peresdi.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#344 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 10. 01. 12:00

Idézet: Papa - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 10:41

Olyan szinten lovagoltok pár sor szabálynak nevezett valamin, és hozzá társuló magasröptű magatartási normán, hogy az nevetséges.
Ugyanezt figyelem meg minden olyan helyen, ahol átlag emberek akarnak hatalmas rendet és hierarchiát tartani a szintén átlag emberek között/fölött.
Nem kell, nem áll jól.

Talán birka szemmel figyelve félelmetes, elrettentő. Ez a célja?
Négy sor írásban harminc olyan költői szófordulat van rejtve, amitől igazán ember leszel?
(És még a mondókádat is sikerült belerejteni...)

Gratulálok, ettől bizony nagy lettél a szememben.
Ps.: (A hozzászólás nem személyeskedő, nincs célzott.)

Köszönjük, hogy leírtad.
Esetleg ötleted is van a megoldásra?
Nem, nem akarok elrettenteni és én személyesen senki szemében sem akarok nagy lenni, ha emiatt lennék moderátor, rég keresnivalóm se lenne itt. Azt viszont már megfigyeltem, hogy ha moderátorként bármilyen felszólalás van, akkor az vélhetően a nevem alatti csoport miatt óhatatlanul alsóbbrendűséget kelt a címzettben. Bocsánat, leírom megint, én nagy ívben teszek a hierarchiára, engem tiszteljen az ember azért, mert segítettem neki például, de ne azért, mert ott van a címke a nevem alatt. Nekem annyival több lehetőségem van, hogy adott helyzetben dönthetek arról, hogy mi az, ami a fórumon helyet kaphat és mi az, ami nem. Slussz.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#345 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 12:04

Idézet: didyman - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 13:00

Nem, nem akarok elrettenteni és én személyesen senki szemében sem akarok nagy lenni.....

nem hiszem, h rád gondolt és én sem (sztem ő egyáltalán nem is csak moderátorra értette).

Szerkesztette: avman 2008. 10. 01. 12:09 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#346 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 12:11

Idézet: avman - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 12:51

és amikor azt hiszed már nincsen lentebb, rájössz, h egyeseknek már az óvodában is paragrafus volt a jele.
azt gondolom az a totyik ahogy van, amúgy sem működőképes, mert nem lehet betartani a szabályait. valaki jelez vmit vkiről, ha van alapja, ha nincs, oszt a moderátorok meg csak annyit tudnak felmutatni jobbára, h jájjj, ne offoljatok itt, ne flémeljetek mer' bünti lesz ám, rosszak csúnyák vagytok, ez nem a témához tartozik. arról, h sokszor kit és miben sért egy-egy ilyen postnak nevezett valami, méla kuss van, de kuss is övezze, mert a konkrét topikban szó se róla... tisztára mint az elbaszott magyar hivatalok. ha ellenvetése van a határozattal, kérem fáradjon át a szomszéd folyosóra, húzzon sorszámot és a 42-es ablaknál adja be a a 1436256563-os nyomtatványon, majd tépjen egy sorszámot és üljön le, szólítjuk, ha lesz kedvünk.   
nem is tudom, melyik szánalmasabb, teret engedni ennek az egész feljelentősdinek egy homokozóban, miközben nagyon fontosan és peckesen óvóbácsit jáccunk a hülyegyerekeknek, vagy maga a genetikus per/per peresdi.

:confused: Szerintem örülj neki, hogy ennél komolyabb problémák jellemzően nem gyötrik a fórumunkat.
-Nekünk nem feladatunk a lélekápolás, ha valami szabályzatba ütközik durván, az moderálásra kerül, így töbebt nem lesz ott olvasható.. Visszacsinálni nem tudjuk, tehát marad ez a megfejtés.
-Bünti: Mint nagyon jól tudod, egyes, elfajuló vitában nem lehet hatni a felekre, hiába szólsz, mondják tovább és se vége, se hossza. Szerinted üljünk ölbetet kézzel és várjuk meg, míg anyázás és címek elkérése után befejeződik? vagy mindenféle figyelmeztetés nélkül automatikus egy hét pihenő? Elég szomorú, hogy sokszor felnőtt embereknél figyelmeztetési szinteket kell állítgatni,d e nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen megoldást javasolsz arra, hogy egy ilyen helyzetben a téma elfajulás előtt lezárható legyen.
-tematika: Azért vannak témáink, hogy ami abba belefér, azt ott gyűjtsük. Nagyon nagy kérés, hogy ehhez idomuljatok? Az azonnali intézkedések témáját némelyikünk levelesládájában, értesítők révén rendszeresen megkapja, így figyeli tartalmát és képes gyorsbban reagálni. A téma arra való, hogy a fórumunkon zajló eseményeket, amiket mi sem láthatunk át 100%-ig, tudjátok részünkre jelezni, és nekünk is jó, mert a tennivalók egy helyen gyűlnek így össze. Mivel ez a téma sem kapott külön fület a böngészőben, értesítés van rá beállítva, hiszen fontos téma. Nagy kérés, hogy ott, az off miatt felesleges értesítésekkel ne szemeteljétek a levelesládát? Vagy nagy kérés az, hogy egy laptopok szervizeléséről szóló témában a kérdést feltevő tag felesleges huzavona nélkül tudja a választ megtalálni?
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#347 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 12:13

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. szept. 27., szombat - 21:00

Remélem itt nem gáz:

A feljelentős topikban tett postra reagálva:

"Tisztelt kedves és dárga" jósebesség "barátomnak" elárulom hogy teljesen legális Vistáról van szó. (csak annyi a bökkenő hogy olaszban lett vásárolva mind2 notebook, így a OS is olasz nyelvű ami rajt van/volt)  Tehát megnyugtatom a kicsiny kis érzékeny lelked, hogy semmiféle illegális cselekményben nem ütközött volna az, ha letöltöm hozzá a magyar nyelvű csomagot, és rápakolom.
Úgyhogy (bár tudom nagyon nehéz dolgot kérek), de tessen visszafogni magát a beteges agyszüleményeivel együtt.

Nagyon köszönöm.

(részemről nem kívánom a továbbiakban kommentálni a történteket)

Ha offolhatok annyi, annyiban tévedel, hogy Vistánál sem ingyenes a MUI, ahogy XPnél, ott is csak bizonyos verziókra telepithető, bizonyos verziók downgradelhetők, és a regionalizált oprendszer amugy sem variálható más nyelve. Tévedhetek persze, mert nem emlékszem mindenre a legutóbbi mikrofos fejtágitóról, az esetben elnézést.

Elnézést a többitől is.

#348 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 12:47

Idézet: didyman - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 13:11

:confused: Szerintem örülj neki, hogy ennél komolyabb problémák jellemzően nem gyötrik a fórumunkat.
-Nekünk nem feladatunk a lélekápolás, ha valami szabályzatba ütközik durván, az moderálásra kerül, így töbebt nem lesz ott olvasható.. Visszacsinálni nem tudjuk, tehát marad ez a megfejtés.
-Bünti: Mint nagyon jól tudod, egyes, elfajuló vitában nem lehet hatni a felekre, hiába szólsz, mondják tovább és se vége, se hossza. Szerinted üljünk ölbetet kézzel és várjuk meg, míg anyázás és címek elkérése után befejeződik? vagy mindenféle figyelmeztetés nélkül automatikus egy hét pihenő? Elég szomorú, hogy sokszor felnőtt embereknél figyelmeztetési szinteket kell állítgatni,d e nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen megoldást javasolsz arra, hogy egy ilyen helyzetben a téma elfajulás előtt lezárható legyen.
-tematika: Azért vannak témáink, hogy ami abba belefér, azt ott gyűjtsük. Nagyon nagy kérés, hogy ehhez idomuljatok? Az azonnali intézkedések témáját némelyikünk levelesládájában, értesítők révén rendszeresen megkapja, így figyeli tartalmát és képes gyorsbban reagálni. A téma arra való, hogy a fórumunkon zajló eseményeket, amiket mi sem láthatunk át 100%-ig, tudjátok részünkre jelezni, és nekünk is jó, mert a tennivalók egy helyen gyűlnek így össze. Mivel ez a téma sem kapott külön fület a böngészőben, értesítés van rá beállítva, hiszen fontos téma. Nagy kérés, hogy ott, az off miatt felesleges értesítésekkel ne szemeteljétek a levelesládát? Vagy nagy kérés az, hogy egy laptopok szervizeléséről szóló témában a kérdést feltevő tag felesleges huzavona nélkül tudja a választ megtalálni?

áruld már el, akkor mi feladatotok van még? folyton mindent félremagyarázni? lesöpörni szinte minden észrevételt? magatokat fényezni? mert kb. ezt látom mindenhol, (látszat)problémákra ugrunk, szigorkodunk, de a felhasználónak meg alapvetően kuss, hiszen csak egy  érzékeny sértett mimóza, ez fórum meg a létező fórumok legjobbika, akinek nem tetszik, húzzon el, művelje a kertecskéjét máshol. már írtam, nézzetek körül, milyen pangások vannak, oszt gondolkodjatok ti is el, hogyan sikerült egy valaha volt színvonalas szakmai fórumot leküzdeni a béka segge alá, ahol többek közt a legforgalmasabb topik néhány elvetemült arc magánszáma (magos színvonalon).    
értem én, tökfelesleges arról beszélni, h egyes topik mikéntje és hogyanja feneséges, és ennek tükrében egyes postokkal baj van etikailag. szerintem ismeritek ez utóbbi szót... alapvetően nem sok köze van a ám a trágárkodáshoz, hitelrontáshoz, adblockhoz, warezhoz, és a nagy-nagy kedvenchez a személyeskedéshez. láttam, h ütközik mindenki folyton falba, én is belevertem, ígérem utoljára voltam okos. konstruktív párbeszédet mostanában nem folytattok, vagdalkozni meg felesleges.
részemről továbbra is ezt az evolúciós fát vallom:
moha
zúzmó
moderátor
páfrány
stb.

Szerkesztette: avman 2008. 10. 01. 12:50 -kor

#349 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 13:18

Idézet: avman - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 13:47

áruld már el, akkor mi feladatotok van még? folyton mindent félremagyarázni? lesöpörni szinte minden észrevételt? magatokat fényezni? mert kb. ezt látom mindenhol, (látszat)problémákra ugrunk, szigorkodunk, de a felhasználónak meg alapvetően kuss, hiszen csak egy  érzékeny sértett mimóza, ez fórum meg a létező fórumok legjobbika, akinek nem tetszik, húzzon el, művelje a kertecskéjét máshol. már írtam, nézzetek körül, milyen pangások vannak, oszt gondolkodjatok ti is el, hogyan sikerült egy valaha volt színvonalas szakmai fórumot leküzdeni a béka segge alá, ahol többek közt a legforgalmasabb topik néhány elvetemült arc magánszáma (magos színvonalon).    
értem én, tökfelesleges arról beszélni, h egyes topik mikéntje és hogyanja feneséges, és ennek tükrében egyes postokkal baj van etikailag. szerintem ismeritek ez utóbbi szót... alapvetően nem sok köze van a ám a trágárkodáshoz, hitelrontáshoz, adblockhoz, warezhoz, és a nagy-nagy kedvenchez a személyeskedéshez. láttam, h ütközik mindenki folyton falba, én is belevertem, ígérem utoljára voltam okos. konstruktív párbeszédet mostanában nem folytattok, vagdalkozni meg felesleges.
részemről továbbra is ezt az evolúciós fát vallom:
moha
zúzmó
moderátor
páfrány
stb.

Hát kösz. Leírtad, most aztán rágjuk. Valami konstruktívabb felvetés esetleg? Válaszoltam neked, kérdeztem tőled, erre a fejemhez vágod, hogy milyen vagyok :D .

#350 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 13:38

Oszt? Olyan vagy? :D

#351 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 13:51

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 13:13

Ha offolhatok annyi, annyiban tévedel, hogy Vistánál sem ingyenes a MUI, ahogy XPnél, ott is csak bizonyos verziókra telepithető, bizonyos verziók downgradelhetők, és a regionalizált oprendszer amugy sem variálható más nyelve. Tévedhetek persze, mert nem emlékszem mindenre a legutóbbi mikrofos fejtágitóról, az esetben elnézést.

Elnézést a többitől is.

hát nekem felkínálja a windows update a különféle nyelvi csomagok telepítését, és  ingyenesen :D  :offtopic:
JóSebesség

#352 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 13:56

Mellik windozon teccik eme updatet végrehajtani, mely dobja?

#353 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 10. 01. 18:40

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=9...dpost&p=5694712

Válasz bogdan kollégának.

Anno én érdeklődtem ezzel kapcsolatban az adatvédelmni biztosnál emailben

A következőp választ kaptam:

Idézet

Tisztelt XXXXXXXX!

Állampolgári beadványában feltett kérdéseire az alábbi választ adom:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) értelmező rendelkezése alapján személyes adat meghatározott természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, érintettre vonatkozó következtetés. Az adat mindaddig megtartja e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A mindennapi kommunikációban használatos polgári név mellett az internetes közegben használt nicknév is személyes adat, mert a mögötte természetes személy rejlik. Az érintett információs önrendelkezési jogát gyakorolva szabadon dönthet úgy, hogy nicknév használatával személyazonosságát és egyéb személyes adatait elrejti, ezzel az adatai és a személye közötti közvetlen kapcsolatot megbontja, és egyetlen adattal jelenik meg az internetes társadalomban.

A hivatkozott rendőrségi határozat indokolása adatvédelmi szempontból nem elfogadható, mert a nicknév egyedi, és meghatározott személyhez köthető. A személyazonosítás értelemszerűen korlátozottabb és kevésbé automatikus, mint a polgári nevek esetében, de ez a tény önmagában nem okozza a személyes adat minőség elvitatását. Az adatvédelem joggyakorlatában személyes adat minden olyan adat, amely alapján fennáll egy természetes személy azonosításának lehetősége. Ha ésszerű mértékű erőfeszítéssel helyreállítható a kapcsolat az adat és a természetes személy között, az adat személyes jelleget hordoz.

Tájékoztatom, hogy adatvédelmi biztosként nem tartozik a hatáskörömbe, hogy a ****.hu internetes portál moderátorának tevékenységét megvizsgáljam, és annak jogszerűségéről jogi állásfoglalást adjak. A hozzászólások moderálására jelenleg nincsen törvényi rendelkezés, ezért a szokásjogi normák alapján kell a tevékenységet megítélni. Ajánlom figyelmébe a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási Kódexét, amely bizonyára segít eligazodni a kérdéses témában.

Adatvédelmet érintő kérdéseivel forduljon hozzám a jövőben is bizalommal.

Budapest, 2005. december „     „

Üdvözlettel:

Dr. Péterfalvi Attila

Szerkesztette: GoodSpeed 2008. 10. 01. 18:42 -kor

#354 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 19:06

(nem kellett volna beirnod a masikba, hogy itt valaszolsz...)

a valaszodat koszonom, de szerintem az en allaspontomat tamasztja ala: amig nem kotheto a szemelyedhez (es feltetelezzuk, hogy akik csunyakat mondanak rolad nem is kotik hozza), addig nem a szemelyed ellen szolnak. szerintem "esszeru erofeszitessel" nem allapithato meg a nicked mogotti szemely!

vegul: nem is igazan latom, hogy konkretan miben erinti ez az allasfoglalas azt, amit mondtam. max azt tudom kiolvasni belole, hogy ha egy moderator reszerol er ilyen atrocitas, akkor, mivel a moderator talan utana tud nezni, hogy ki vagy (email cim, honnan lepsz be, stb) ezert o tenyleg ragalmazast kovetne el. de hat nem moderatortol ernek atrocitasok, ha jol sejtem. akkor meg?
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#355 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 10. 01. 19:10

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 20:06

(nem kellett volna beirnod a masikba, hogy itt valaszolsz...)

a valaszodat koszonom, de szerintem az en allaspontomat tamasztja ala: amig nem kotheto a szemelyedhez (es feltetelezzuk, hogy akik csunyakat mondanak rolad nem is kotik hozza), addig nem a szemelyed ellen szolnak. szerintem "esszeru erofeszitessel" nem allapithato meg a nicked mogotti szemely!

vegul: nem is igazan latom, hogy konkretan miben erinti ez az allasfoglalas azt, amit mondtam. max azt tudom kiolvasni belole, hogy ha egy moderator reszerol er ilyen atrocitas, akkor, mivel a moderator talan utana tud nezni, hogy ki vagy (email cim, honnan lepsz be, stb) ezert o tenyleg ragalmazast kovetne el. de hat nem moderatortol ernek atrocitasok, ha jol sejtem. akkor meg?

Csak egy példa volt, akkoriban egy chatessel volt gondom, akiből a chaten moderátor lett, mellesleg ő ismer is, de mint mondtam, ez csupán egy példa, az itteni ügytől elrugaszkodva.
Hát itt azért pár fórumozó eléggé érdeklődőtt... na most az érdekes rész, hogy "ésszerű mértékű erőfeszítéssel" ,mert ez megint egy határtalan fogalom, nincs definiálva, hogy meddig "ésszerű" és mettől nem az.

#356 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 19:35

esszeru merteku erofeszites? birosag eldonti.. de alapvetoen azt jelenti, hogy nem kene nyomozoirodat felberelni, hanem eleg lenne mondjuk google+wiw segitsegevel keresni. mondjuk special kiletet konnyu kideriteni, a tiedet nem. (kiprobaltam!)

de az itteni ugyre: nem gyoztel meg. nem vagyok jogasz, igy ebben konnyen tevedhetek, de hatarozott keresed nem feltetlenul jogos. es itt be is fejezem, nem engem erint szerencsere. de ha tenyleg komolyan gondolod, elobb valami joghoz ertot keress meg, mert ez igy nem kerek!
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#357 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 20:27

Goodspeed, nem lehetne abbahagyni a folyamatos óvodás témarombolást? Itt is szemetelni kell?

Javaslom a modoknak: Legyen egy szavazás arról, hogy Goodspeed tagja legyen-e a fórumnak :) És ez most komoly, véleményem szerint nem alkalmas a közösségi életre, fórumozásra.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#358 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 22:13

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 21:27

Goodspeed, nem lehetne abbahagyni a folyamatos óvodás témarombolást? Itt is szemetelni kell?

ugyan már, ő offolhat bárhol, meg játszhat jogászosdit, csak másnak nem szabad :idea:

ne mondd már, hogy nem tudtad :p
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#359 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 22:58

Idézet: qnadam - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 23:13

ugyan már, ő offolhat bárhol, meg játszhat jogászosdit, csak másnak nem szabad :idea:

Monnyuk alapban én is adok az érzésnek, mint Makó Jeruzsálemtől, de azért vannak itt páran, akinek mindegy a topik, semmi sem jó, csak vitatkozni száll befelé, mert csak. A másik meg egyből a bíróság, ügyvéd, jogász, garancia, bigyóannyánál köt ki. Mert csak, ez olyan téma, mint nálam a sör, szerintük mindenhova beleillik  :Đ Skippelni kell, de néha nem bírjuk.
Make love not Wor.

#360 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 10:38

Kutyábu' meg nem lesz szalonna.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

Téma megosztása:

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.