speciel nekem nem volt sok gondom azon tul a kitiltott kollegaval (most), hogy idozojelbe teve tulajdonitott nekem olyan megnyilvanulast, amit en nem tettem. mint bolcseszt engem ez igencsak zavar, hiszen az idezojellel pont azt jelezzuk, hogy szoszerinti atvetel tortent. ha nem rakta volna abba, akkor tul sok zavaro nem lett volna a szamomra abban, amiket irkal.
Idézet: N0zer0 - Dátum: 2010. febr. 3., szerda - 11:12
Ahogy néztem deuce hsz-eit, nem tűntek annyira durvának.
voltak egyebkent nem tulzottan jomodorra valloak is... de nem az en tisztem megitelni.
Idézet
hogy míg a különc, kisebbségi elveit nyíltan hangoztatva, fölényeskedő-lekezelő stílusban fórumozik, és minden véleményét übertudományos igazságnak állítja be, addig kapni fog hideget-meleget.
nem hiszem, hogy ne birnam elviselni az ellenvelemenyt. a stilussal szokott inkabb a bajom lenni.
Idézet
Pont arra épít, hogy az embereket kihozza a sodrából, írnak dühükben valamit irányában
el kell keseritselek: semmi hasonlot nem csinalok! a marokba rohogest hagyjuk is. az, hogy neha kinos kerdesekre, problemakra vilagitok ra (esetenkent a sajat velemenyemmel szembeallva az ordog ugyvedjekent is akar), annak semmikeppen sem az a celja, hogy barkit is kihozzak a sodrombol. egyszeruen ra szeretnek vilagitani olyan dolgokra, ami felett masok elsiklanak. bolcsesz lennek ugyebar..