HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V. Értékeld a témát: -----

#681 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 30. 09:10

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2010. jan. 30., szombat - 9:57

Sziasztok!

Fogalmam sincs hol kell feltenni a kérdést, email címet szeretnék változtatni a hozzáférésemnél mert ezer éve nincs már meg az email cím és idegesít, hogy nem kapok értesítést a privát üziről blabla... Hogy tudok email címet cserélni / cseréltetni?

Köszi!

LACI

A profil beállításnál van email cím csere lehetőség menü pont.
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#682 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 09:21

Idézet: Lipy - Dátum: 2010. jan. 30., szombat - 10:10

A profil beállításnál van email cím csere lehetőség menü pont.

:respect: Nagyon köszönöm, kibökte a szemem és nem láttam, úgy emlékeztem, hogy régebben nem lehetett ilyet csinálni...  :respect:

#683 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 13:28

Idézet: didyman - Dátum: 2010. jan. 30., szombat - 9:24

Tervben van a bolha reformja óta, de "nincs rá prioritás".

Addig is igyekszem a jelzesekre ugrani (mikor idom engedi) hetvegente meg "nagytakaritas" (udulesi csekk, utalvany, WoW, Steam, stb. topikok). Egyelore ennyi.

#684 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 03. 09:45

Kérem didyman intézkedésének felülvizsgálatát ebben a topikban. Egy kicsit tényleg ment az adok-kapok, de szerintem túlzó moderátori döntés született. Deuce kollega (jogosan) kicsit rosszul bírta bogdan irritatív és fölényes stílusát, de nem fajult úgy el a helyzet, hogy ekkora topiktakarítás és 3 napos felfüggesztés figyeljen be. Sok topikban ennél durvább személyeskedés is lement intézkedés nélkül és túléltük, mert nem óvoda.

Bocs didy, nem akarlak mószerolni, mert nekem például mindig segítettél, de ez szerintem igazságtalan szitu.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#685 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 03. 10:27

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2010. febr. 3., szerda - 10:45

Kérem didyman intézkedésének felülvizsgálatát ebben a topikban. Egy kicsit tényleg ment az adok-kapok, de szerintem túlzó moderátori döntés született. Deuce kollega (jogosan) kicsit rosszul bírta bogdan irritatív és fölényes stílusát, de nem fajult úgy el a helyzet, hogy ekkora topiktakarítás és 3 napos felfüggesztés figyeljen be. Sok topikban ennél durvább személyeskedés is lement intézkedés nélkül és túléltük, mert nem óvoda.

Bocs didy, nem akarlak mószerolni, mert nekem például mindig segítettél, de ez szerintem igazságtalan szitu.

Szerintem megelőzött vele egy kitartós anyázást mert már tegnap előtt is egymás lebunkózása leparasztozása meg egyébb dolgok mentek :up:
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#686 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 03. 10:29

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2010. febr. 3., szerda - 9:45

Valami bugról is szó esik abban a hozzászólásban, gondolom, azért kellett zárni.

#687 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 03. 10:50

Idézet: debaj - Dátum: 2010. febr. 3., szerda - 11:29

Valami bugról is szó esik abban a hozzászólásban, gondolom, azért kellett zárni.

Mikor már lezárta a kommentelést deuce akkor is hozzátudott szólni gondolom a cikk oldaláról.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#688 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 02. 03. 10:54

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2010. febr. 3., szerda - 9:45

Ha Deuce jogosan nem bírta Bogdan érvelését, akkor én meg jogosan nem bírtam az ő reakcióit. Ha nem volt jogos, amit írt, akkor meg azt hiszem, nincs miről beszélnünk. A zárás, ahogy ott is írtam, más, technikai okból történt.

Nem mószerolsz, nem veszem annak, ettől függetlenül is szívesen segítek, az másról szól.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#689 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 03. 11:12

Idézet: didyman - Dátum: 2010. febr. 3., szerda - 10:54

Ha Deuce jogosan nem bírta Bogdan érvelését, akkor én meg jogosan nem bírtam az ő reakcióit.

Igen, de te mod vagy és példát kéne mutatnod a nem besértődésnél. Ahogy néztem deuce hsz-eit, nem tűntek annyira durvának. Nem olvastam az összeset, addigra már ki lett moderálva mindene. bodgannak tudomásul kéne vennie, hogy míg a különc, kisebbségi elveit nyíltan hangoztatva, fölényeskedő-lekezelő stílusban fórumozik, és minden véleményét übertudományos igazságnak állítja be, addig kapni fog hideget-meleget. Nem feladatod, hogy a hozzáállásának következményeitől védd, mint egy kisgyereket. Akinek nagy a mellénye viselje a kritikát. bogdan se angyal az irritatív stílusával. Pont arra épít, hogy az embereket kihozza a sodrából, írnak dühükben valamit irányában, amit nem kéne (pedig témát tekintve adott esetben igazuk van) és majd szofisztikált nyugalommal lejárathatja a többieket, miközben jót röhög a markába. Azzal, hogy megbüntetted deuce kollégát, azzal bogdan alá adod a lovat, és ez csak további hasonló szituációkhoz fog vezetni.

Szerkesztette: N0zer0 2010. 02. 03. 11:13 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#690 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 02. 03. 11:16

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2010. febr. 3., szerda - 11:12

Igen, de te mod vagy és példát kéne mutatnod a nem besértődésnél. Ahogy néztem deuce hsz-eit, nem tűntek annyira durvának. Nem olvastam az összeset, addigra már ki lett moderálva mindene. bodgannak tudomásul kéne vennie, hogy míg a különc, kisebbségi elveit nyíltan hangoztatva, fölényeskedő-lekezelő stílusban fórumozik, és minden véleményét übertudományos igazságnak állítja be, addig kapni fog hideget-meleget. Nem feladatod, hogy a hozzáállásának következményeitől védd, mint egy kisgyereket. Akinek nagy a mellénye viselje a kritikát. bogdan se angyal az irritatív stílusával. Pont arra épít, hogy az embereket kihozza a sodrából, azok írnak dühükben valamit, amit nem kéne (pedig témát tekintve adott esetben igazuk van) és majd ő ezzel a technikával szofisztikált nyugalommal lejárathatja a többieket, miközben jót röhög a markába. Azzal, hogy büntetted deuce kollégát, azzal bogdan alá adod a lovat, és ez csak további hasonló szituációkhoz fog vezetni.

Nem értek veled egyet (tudom, nem lep meg :D ), semmiféle védésről meg sértődésről nincsen szó, egyszerűen nem fér bele a kultúrált beszélgetésbe az a hangnem, ahogy megnyilvánul. Ami bogdant illeti, én igyekszem tartózkodni ilyen személyiségi jegyek levonásától, egyrészt mert nem hiszem, hogy röhögne a markába, másrészt mert ugyanúgy nem ismered, ahogy én sem. Válaszolni meg nem kötelező arra, amit ír, ez önuralom kérdése. Az meg, hogy egy embernek van egy dühödt pillanata, beleférhet, de ott órák, napnyi hosszról van szó.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#691 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 03. 12:18

Idézet: didyman - Dátum: 2010. febr. 3., szerda - 11:16

Nem értek veled egyet (tudom, nem lep meg :D )

Nincs igazad! Szektatag  :reklamacio:  :D  Az embereknek lehet véleményük. Feltéve, hogy az enyémmel megegyeznek  :o  :Đ

#692 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 03. 20:01

speciel nekem nem volt sok gondom azon tul a kitiltott kollegaval (most), hogy idozojelbe teve tulajdonitott nekem olyan megnyilvanulast, amit en nem tettem. mint bolcseszt engem ez igencsak zavar, hiszen az idezojellel pont azt jelezzuk, hogy szoszerinti atvetel tortent. ha nem rakta volna abba, akkor tul sok zavaro nem lett volna a szamomra abban, amiket irkal.

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2010. febr. 3., szerda - 11:12

Ahogy néztem deuce hsz-eit, nem tűntek annyira durvának.
voltak egyebkent nem tulzottan jomodorra valloak is... de nem az en tisztem megitelni.

Idézet

hogy míg a különc, kisebbségi elveit nyíltan hangoztatva, fölényeskedő-lekezelő stílusban fórumozik, és minden véleményét übertudományos igazságnak állítja be, addig kapni fog hideget-meleget.
nem hiszem, hogy ne birnam elviselni az ellenvelemenyt. a stilussal szokott inkabb a bajom lenni.

Idézet

Pont arra épít, hogy az embereket kihozza a sodrából, írnak dühükben valamit irányában
el kell keseritselek: semmi hasonlot nem csinalok! a marokba rohogest hagyjuk is. az, hogy neha kinos kerdesekre, problemakra vilagitok ra (esetenkent a sajat velemenyemmel szembeallva az ordog ugyvedjekent is akar), annak semmikeppen sem az a celja, hogy barkit is kihozzak a sodrombol. egyszeruen ra szeretnek vilagitani olyan dolgokra, ami felett masok elsiklanak. bolcsesz lennek ugyebar.. ;)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#693 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 22:09

Idézet: bogdan - Dátum: 2010. febr. 3., szerda - 20:01

....mint bolcseszt engem ez igencsak zavar....

Ó! Mester, taníts minket! :respect2:

#694 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2010. 02. 04. 22:58

@bogdan : látom Neked is változatlanul megvan a "rajongó" köröd :nevet: :nevet2:

#695 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 23:24

csak tudom engem ezen rajongokor tenykedese miatt nem szoktak kizarni a forumrol, sot, meg csak egy arva figyelmeztetest sem kaptam soha.. erdekes, nem? :)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#696 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 23:36

Idézet: bogdan - Dátum: 2010. febr. 5., péntek - 0:24

csak tudom engem ezen rajongokor tenykedese miatt nem szoktak kizarni a forumrol, sot, meg csak egy arva figyelmeztetest sem kaptam soha.. erdekes, nem? :)

Emiatt nem alszom álmatlanul  :Đ

#697 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 23:39

Na ,hogy ON legyek, javasolnám a kedves moderátoroknak, hogy mivel 3 hónapja nem kaptam figyelmeztetést, ezért az írott és iratlan szabályzat értelmében , figyelmeztetési szintemnek mérséklését ,megfontolni szíveskedjenek.

#698 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 23:42

Azért azt tedd hozzá, hogy az elmúlt 3 hónapból 2-t ki voltál tiltva :D
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#699 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 23:42

Idézet: VKP - Dátum: 2010. febr. 5., péntek - 0:42

Azért azt tedd hozzá, hogy az elmúlt 3 hónapból 2-t ki voltál tiltva :D

Hát igen, de hát minden szentnek ...  :Đ

#700 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa