HWSW Informatikai Kerekasztal: Bughunt III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (69 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bughunt III. Értékeld a témát: *---- 1 szavazás

#221 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 18. 12:22

Idézet: szucsati - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 12:08

Az utolsó 10 hsz listázásánál (nálam ez van bookmarkolva) továbbra is hülye színnel van a szavazás, meg a kiemelt a hamuskinben.

Gyorsan vissza is kapcsolom a barnát :)

Látom, javítva, pöpec.

Viszont még a meglátogatott oldalak számozása nem látszik rendesen (relatív persze :p) a topic tetején ( Oldalak: (8) « Első ... 5 6 [7] 8 ( Ugrás az első olvasatlan hozzászólásra ) )

Bár azt hiszem, ezt már írta valaki.

Amúgy ie6-ra nem kéne optimalizálni, elég szégyen, hogy sokan még azt használják. Nem azért, mert IE, hanem mert őskövület.

#222 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 12:29

Idézet: szucsati - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 13:22

Amúgy ie6-ra nem kéne optimalizálni, elég szégyen, hogy sokan még azt használják. Nem azért, mert IE, hanem mert őskövület.

Sajnos szerintem meg kell. Én is rühellem, az IE6-ot, az újabb változatait is. Sajnálatos, hogy hiába ment el a webtechnológia végre a szabvány irányába, mindig figyelni kell ilyen őskövület programokra, ennyi év múltán is.

Egy csomó v1.00-ás user használ natúr XP-t, IE6-tal és fel sem merül bennük, hogy letöltsenek egy normálisabb böngészőt. Vagy hozzá nem értés, vagy megszokás. Vistára meg nem tértek át sokan.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#223 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 12:37

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 12:29

Sajnos szerintem meg kell. Én is rühellem, az IE6-ot, az újabb változatait is. Sajnálatos, hogy hiába ment el a webtechnológia végre a szabvány irányába, mindig figyelni kell ilyen őskövület programokra, ennyi év múltán is.

Egy csomó v1.00-ás user használ natúr XP-t, IE6-tal és fel sem merül bennük, hogy letöltsenek egy normálisabb böngészőt. Vagy hozzá nem értés, vagy megszokás. Vistára meg nem tértek át sokan.

Tényleg sokan használják még :s Én is gyűlölöm. De talán itt kevesebb ennek a veszélye, bár a fórum statját ilyen szemszögből. De ezen kár mókázni, hogy miért enm cserél az MS automatán. Neki ez így még jó is szerintem....

#224 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 18. 13:16

Idézet: szucsati - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 13:22

Szégyen, vagy nem, a szolgáltatónak kell kinyalnia az ügyfél fenekét és nem a befőttnek eltennie a nagymamát, ez sajnos nem kevés szabványt képes kőbe vésni a kompatibilitás oltárán.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#225 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 13:26

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 12:29

Egy csomó v1.00-ás user használ natúr XP-t, IE6-tal és fel sem merül bennük, hogy letöltsenek egy normálisabb böngészőt.

ez szerintem teves: ugy kellett megkuzdenem az update-tel, hogy ne toltse le az IE8-ast (ne foglaljon ma'n helyet, ha ugyis FF-et hasznalok..) szoval a pore XP-sek mar IE8-at kellett, hogy kapjanak, ha update-elnek, az meg automatice be van kapcsolva ugye.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#226 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 13:47

Idézet: bogdan - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 14:26

ez szerintem teves: ugy kellett megkuzdenem az update-tel, hogy ne toltse le az IE8-ast (ne foglaljon ma'n helyet, ha ugyis FF-et hasznalok..) szoval a pore XP-sek mar IE8-at kellett, hogy kapjanak, ha update-elnek, az meg automatice be van kapcsolva ugye.

Már akinek eredeti van :D . Persze ettől még frissíthető automatikusan is, csak amióta WGA van, ez helyenként egy.egy "rencergazdát" megfog.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#227 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 19. 07:49

hat nem tudom, hogy az enyem mitol minosulne eredetinek... ;)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#228 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 19. 09:20

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 13:16

Szégyen, vagy nem, a szolgáltatónak kell kinyalnia az ügyfél fenekét és nem a befőttnek eltennie a nagymamát, ez sajnos nem kevés szabványt képes kőbe vésni a kompatibilitás oltárán.

HWSW szolgáltató, szucsati meg ügyfél. Akkor miért kell hekkelni, hogy legyen barna skin? :Đ

Pont tegnap voltam ismerősnél belőni egy webkamerát, XP SP2, IE6-tal... Pedig gyári Dell gép, eredeti Winnel, matricával stb. Bár biztos volt nála valami okoska korábban, aki SG stílusban azt mondta, hogy "a service pack semmire nem jó, csak lassítja a gépet", oszt kikapcsolta. De komolyan, ilyennel találkoztam, hogy azt mondta az elvileg hivatásos házhoz járó okoska, hogy azért kell kikapcsolni a frissítést, mert attól újra kell indítani a gépet.

Ha a lapok nem támogatnák az ie6-ot, csak feltűnne a júzernek, hogy valami nem ződ, és feltetetné valakivel az ie8-at.

#229 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 19. 12:26

Idézet: szucsati - Dátum: 2009. jún. 19., péntek - 10:20

Ha a lapok nem támogatnák az ie6-ot, csak feltűnne a júzernek, hogy valami nem ződ, és feltetetné valakivel az ie8-at.

Ebben igazad van. De csak úgy működne, ha több komoly oldal egységesen elkezdené nem támogatni szabványon kívül. De ehhez összehangolt fellépés kell, különben egyéni kockázatot kevesen fognak bevállalni.

Ez egy bűvös kör. Azért kell supportálni, mert túl sokan leragadtak az IE6-nál, de míg támogatva van, addig viszont nem fognak váltani az érintettek. Jó lenne, ha az MS biztonsági kockázatnak minősítené hivatalosan, így sok helyről alapból leszednék és tennének fel helyette mást.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#230 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 19. 12:58

Gratulálok ügyes csel volt átrendezni a főmenüt az oldalon de akkor a sok értelmes azt is csinálja meg hogy a megfelelő popup ablak a megfelelő gomb alatt nyíljon le és nem úgy mint most hogy a fórum-ra a 2. gomb alat nyílik le.

Csak így tovább.... :smoker:  :down:

#231 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 19. 13:19

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2009. jún. 19., péntek - 13:58

Gratulálok ügyes csel volt átrendezni a főmenüt az oldalon de akkor a sok értelmes azt is csinálja meg hogy a megfelelő popup ablak a megfelelő gomb alatt nyíljon le és nem úgy mint most hogy a fórum-ra a 2. gomb alat nyílik le.

Csak így tovább.... :smoker:  :down:

Bug, rajta vagyunk.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#232 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 20. 07:57

Bóhábó nem nyílnak meg hirdetések.

#233 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 20. 08:06

Felhasználók adatait megnézve is csak egy üres oldal töltődik be.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#234 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 20. 08:52

Rajta vagyunk mindkettőn, kösz a visszajelzést.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#235 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 20. 09:04

Bóhán már megy a dolog, úgy néz ki :up:

#236 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 20. 10:26

Ha mar bolha. Nem lehetne esetleg az elvalaszto csikokat ugyanolyan szinure mint mashol? Igazabol nem tudom pontosan mitol, de valahogy ranezek, es az ritka ocsmany :) Szerintem ez lehet mogotte...
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#237 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 20. 10:46

Idézet: kroozo - Dátum: 2009. jún. 20., szombat - 11:26

Szerintem ez lehet mogotte...

...Meg a szemüveged :Đ

#238 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 20. 10:50

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 20., szombat - 11:46

...Meg a szemüveged :Đ

Aljas ragalom! Tok egyertelmu, hogy az elotte van :D
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#239 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 20. 11:19

:D ie6-ban okés, de ff2-vel nekem ezt írta ki. igaz ie6-al meg a transparent mivolta bugzik mindegyik kategóriának.

Csatolt fájl:

Szerkesztette: des 2009. 06. 20. 11:20 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#240 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 20. 14:49

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 20., szombat - 9:52

Rajta vagyunk mindkettőn, kösz a visszajelzést.

Ez a tegnap esti leállás betervezett volt a fejlesztés érdekében, vagy csak beütött valami a variálás miatt? Ha nem vagyok Windischgrätz...

Téma megosztása:

• (69 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.