Mirror's Edge Ea/Dice
Elküldve: 2009. 02. 10. 16:53
Pedig kell tervenzi, méghozzá a karakter mozgását.Nem mindegy, hogy így mozog, mint ezen a videón vagy élethűbben/természetesen.
Nem vagyok se informatikus/játékfejlesztő, de ennek ellenére természetesnek tűnik, hogy ezzel is el kell tolteni pár napot vagy hetet vagy mittom én mennyi időt pluszba, hogy elfogadható legyen.
Nem vagyok se informatikus/játékfejlesztő, de ennek ellenére természetesnek tűnik, hogy ezzel is el kell tolteni pár napot vagy hetet vagy mittom én mennyi időt pluszba, hogy elfogadható legyen.
Qwerty4
Elküldve: 2009. 02. 10. 16:57
Nem kell animálni, ezt mondom... A többi runnerjányka is hasonló modell, simán a csontozást kell átrakni külső nézetben azokból. Viszont TPS-nek erősen harmadrangú lenne, azoknál a háttértörténeté a főszerep.
Elküldve: 2009. 02. 10. 17:13
OK.
Bár FPS-ként is gyengus.Nem rossz, de botladozik sok ponton, a véleményemet már leírtam, most nem fejtem ki...
Ez az állítás miszerint a TPS-nél a torténet a lényegesebb, akkor ebből kovetkezik, hogy az az FPS-nél nem, hanem inkább csak a lovoldozés.Sztem ez így nem igaz.Mindkettőnél megtalálhatóak az igényes sztorival rendelkezők és csak a lovolde kategória is.Kár általánosítani.
Bár FPS-ként is gyengus.Nem rossz, de botladozik sok ponton, a véleményemet már leírtam, most nem fejtem ki...
Ez az állítás miszerint a TPS-nél a torténet a lényegesebb, akkor ebből kovetkezik, hogy az az FPS-nél nem, hanem inkább csak a lovoldozés.Sztem ez így nem igaz.Mindkettőnél megtalálhatóak az igényes sztorival rendelkezők és csak a lovolde kategória is.Kár általánosítani.
Qwerty4
Elküldve: 2009. 02. 10. 17:13
Mivel nem külső nézetűre tervezték a játékot, fölösleges lett volna nekik több időt pazarolni a mozgás kidolgozására. Szerintem ez nem is zavart senkit, azokat sem, akik korábban már végigjátszották, egyáltalán nem volt észrevehető menet közben.
Ha úgy lett volna megcsinálva a játék, hogy lehessen választani külső és belső nézet között, akkor egyértelműen nem is így nézne ki, ahogy most a videón látható.
Ha úgy lett volna megcsinálva a játék, hogy lehessen választani külső és belső nézet között, akkor egyértelműen nem is így nézne ki, ahogy most a videón látható.
A Magyar Firefly és Serenity Közösség honlapja
MSI 790FX-GD70 | AMD Phenom II X4 810 | FSP Bluestorm 500W | 2*2048MB DDR3-1333 Kingston | MSI NX8800GT-T2D512E-OC
MSI 790FX-GD70 | AMD Phenom II X4 810 | FSP Bluestorm 500W | 2*2048MB DDR3-1333 Kingston | MSI NX8800GT-T2D512E-OC
Elküldve: 2009. 02. 10. 21:36
Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. febr. 10., kedd - 16:42
Nincs olyan, hogy arra IS tervezni... Nem az igényel tervezést, hogy leanimálják a karaktert (más runnerek le vannak, simán csak át kéne váltani a modellt kameraváltásnál), hanem hogy borítaná a játékélményt a nagyobb látótér, jól bepozícionálható karakter (külső nézetnél sebészi pontossággal tudna mindenki tetőéleken szaladgálni), és a külső nézet miatt lecsökkent sebességérzet. Az irányításhoz meg egy harmadik hüvelykujj is kéne, amivel a gamepad harmadik analóg karján forgathatná a player a kamerát.
pedig biztos lehetsz benne, ha egy kulsonezetes jatekban raultetnek a kamerat a karakterre, messze nem lenne ilyen a belso elmeny.
Elküldve: 2009. 02. 11. 09:43
nem tudom, de csak en latom eredetinek ezt a jatekot? szvsz az a legnagyobb baja, hogy mindenki kategorizalni akarja. meg nem ertem a vegere, de meg mindig lenyugoz. igaz nem jatszom sokat.
Elküldve: 2009. 02. 11. 12:07
Design szinten tulajdonképpen csak két lépést tettek, bár nagyon bátor lépést: Visszatértek a 90-es évek klasszikus ügyességi 2d platformjátékdesignjaihoz, és megcsinálták 3d-ben jól. Ráadásul ehhez találtak kiadót is, az a nehezebb lépés, ezért nincs sok bármilyen újdonságot felmutató játék.
Elküldve: 2009. 02. 11. 13:19
Nehéz megítélni. Attól függ, mit értesz eredeti alatt. A művészi koncepciója kétségkívül rendkívül eredeti, legalábbis nekem nagyon tetszik. De játékelemek tekintetében a lefegyverzésen kívül nem látok semmit: a Herceg a Prince of Persia "újkori" részeiben hasonlóan ugrabugrált; FPS nézetből pedig már a Half-Life 1-ben is kellett ügyességi részeket megcsinálni - igaz, ott nem ezen volt a hangsúly. Ha engem kérdezel (és ezzel gyakorlatilag megismétlem -NoVa- véleményét) itt az volt a nagy dobás, hogy képesek voltak ötvözni a klasszikus platform stílust a belső nézettel és erre alapozni az egész játékot. Meg kell hagyni, nagyon jól sikerült, nekem nagyon bejön a Mirror's Edge, de nem érzem korszakalkotónak.
Elküldve: 2009. 02. 11. 14:34
Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 12:07
Design szinten tulajdonképpen csak két lépést tettek, bár nagyon bátor lépést: Visszatértek a 90-es évek klasszikus ügyességi 2d platformjátékdesignjaihoz, és megcsinálták 3d-ben jól. Ráadásul ehhez találtak kiadót is, az a nehezebb lépés, ezért nincs sok bármilyen újdonságot felmutató játék.
vegulis, ha ugy nezzuk a crysis sem tobb, mint a 90es evek lovoldozos platformjateka 3dben. :Đ a dice nem most kezdte az ipart...
Szerkesztette: arn 2009. 02. 11. 14:38 -kor
Elküldve: 2009. 02. 11. 14:40
Idézet: Sityi - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 13:19
Nehéz megítélni. Attól függ, mit értesz eredeti alatt. A művészi koncepciója kétségkívül rendkívül eredeti, legalábbis nekem nagyon tetszik. De játékelemek tekintetében a lefegyverzésen kívül nem látok semmit: a Herceg a Prince of Persia "újkori" részeiben hasonlóan ugrabugrált; FPS nézetből pedig már a Half-Life 1-ben is kellett ügyességi részeket megcsinálni - igaz, ott nem ezen volt a hangsúly. Ha engem kérdezel (és ezzel gyakorlatilag megismétlem -NoVa- véleményét) itt az volt a nagy dobás, hogy képesek voltak ötvözni a klasszikus platform stílust a belső nézettel és erre alapozni az egész játékot. Meg kell hagyni, nagyon jól sikerült, nekem nagyon bejön a Mirror's Edge, de nem érzem korszakalkotónak.
en sem neveznem korszakalkotonak, csak ezt igy egyben eddig nem lattuk. mar irtam korabban, hogy szivesen latnek a jovoben olyan komplexebb fpst, ami mongy egy mafia szintu kornyezetben jatszodik, lovoldozos, autos, ugrabugras reszekkel.
a muveszi reszet sokan alulrol szagoljak.
Elküldve: 2009. 02. 11. 16:45
Egy következő hasonlóképp nagy ugrás majd akkor lesz, ha a designerek rájönnek, hogy a PPU nem csak arra jó, hogy plusz detailt adjanak a játékhoz, de akár úgy is megoldhatja a játékos a tetőn lévő valami megszerzését, hogy a tetőt hozza le a földszintre néhány fontosabb támfal bántásával, avagy végre legalább oda lehetne tolni egy szekrényt egy ajtó elé az Alone in the Dark első része után újra
Elküldve: 2009. 02. 12. 12:17
Idézet: arn - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 16:40
en sem neveznem korszakalkotonak, csak ezt igy egyben eddig nem lattuk.
Ebben egyetértünk, és ilyen tekintetben valóban új ez a játék, mert ezt így még nem láttuk soha. Úgy értem, eddig még nem készült olyan műalkotás, ami kifejezetten belső nézetes platformer lett volna. Ez az igazi egyedisége a Mirror's Edge-nek, de annyira azért nem újszerű, mint ahogy azt a marketing gépezet megpróbálja beállítani.
Elküldve: 2009. 02. 23. 12:14
Nos, már egy hete a gépemben a Physx kártya, kipróbálgattam vele több olyan nevet, ami támogatja... Ezek közül a legtöbb detailt ez a játék pakolja rá, de az üvegtöréses lassuláson még a PPU sem segít. Low detailen már minimum 15fps-re sikerült azt a részt gyorsítani, de ez a techdemok objektumszámaihoz és sebességéhez képest siralmas. Megnézem, van-e bármilyen opció az üvegszilánkok mennyiségének csökkentésére, ha van, akkor már megintcsak bármi elviszi lassulás nélkül bekapcsolt fizikával prociból is, ha nincs, akkor NVidia csúcskártya reklámeffektről van szó.
Elküldve: 2009. 02. 23. 12:48
Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. febr. 23., hétfő - 12:14
Nos, már egy hete a gépemben a Physx kártya, kipróbálgattam vele több olyan nevet, ami támogatja... Ezek közül a legtöbb detailt ez a játék pakolja rá, de az üvegtöréses lassuláson még a PPU sem segít. Low detailen már minimum 15fps-re sikerült azt a részt gyorsítani, de ez a techdemok objektumszámaihoz és sebességéhez képest siralmas. Megnézem, van-e bármilyen opció az üvegszilánkok mennyiségének csökkentésére, ha van, akkor már megintcsak bármi elviszi lassulás nélkül bekapcsolt fizikával prociból is, ha nincs, akkor NVidia csúcskártya reklámeffektről van szó.
Ha megunod olcsón átveszem
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2009. 03. 01. 07:13
szerk.: azt hittem másik topicban vagyok
:Đ
Szerkesztette: Snexi 2009. 03. 01. 07:14 -kor
Elküldve: 2009. 03. 01. 11:05
Idézet: arn - Dátum: 2009. febr. 28., szombat - 23:20
gtx280on 1920ban minden maxon folyik a jatek 
Címlapsztori
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

Súgó
A téma zárva.