HWSW Informatikai Kerekasztal: Creative X-Fi II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (13 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Creative X-Fi II. Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 19. 06:15

Vegyél xtreme gamert :)
Az mindent tud ami neked kell. (a puritán külső ne tévesszen meg.. bár nem tudom hogy van e belőle pcie-s)

szerk: Az audio nagyon messze kerülendő. Annál még egy audigy SE is jobb  :D

Szerkesztette: M@Xtreme 2008. 07. 19. 06:16 -kor

#22 Felhasználó inaktív   Neton 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 20. 04:30

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 5:15

Vegyél xtreme gamert :)

Vajon Xtreme Gamer Pro Fatality meg a sima Xtreme közötti különbség megér majdnem 10ezer pénz különbséget?
Abit AB9 Pro, C2D E6600, 2*1GB Kingmax DDR-II 800 MHZ RAM, Asus E8800GTS 320MB, 2*250GB WD HDD + 1*320 GB WD HDD, FSP Bluestorm II 500W táp; 2*Pioneer DVD-RW 112D DL;

#23 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 05:00

a fatálison több a memória, és aranyozott csatlakozói vannak.
Ennyi :)

#24 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 20:50

Volt már valaki annyira mazochista hogy kipróbálta ezt ?:)
Az audigy-s időkben nekem csak jó tapasztalataim voltak ezekkel a driverekkel.

Amit tartalmaz:
Base on XFI 2007 suite.
Whats new:
Alchemy XFI Hack for XP. You might have installed manually
Base on V4.07 drivers. I think I got them good as I can get them.
Lastest direct x updated from Nov 07 full. That way you don't have look for it if you refomrated.
Please enjoy it . If you feel like donate there donate section on a sticky one. For my hard work that I be doing so far.
I can't get SPDIF to work Classic Leon to busy right now with college. When he has chance past the fix to me I reupload the inf that way you can have the fix.
Click Here.
You have click on setup not main installer setup don't know why it won't work just click on setup I have shortcut on main folder.

Szerkesztette: M@Xtreme 2008. 07. 21. 20:51 -kor

#25 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 31. 22:22

Na mivan, van új driver és nem írt senki? :D

Pedig megcsinálták végre alig egy év alatt amit egy ember 1 hónap alatt már rég. Wáów.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#26 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 03. 12:54

Felraktam a  leguccsó drivert, control panelt, alchemy-t Xp-re. Stabil is, és jól szól.

Aki meg jót akar magának a PAX-et kerülje. Nekem csak gondjaim voltak vele. :D
Kép

#27 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 10. 13:51

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. Jul. 31., Thursday - 23:22

Na mivan, van új driver és nem írt senki? :D

Pedig megcsinálták végre alig egy év alatt amit egy ember 1 hónap alatt már rég. Wáów.

Hát...Nem tudom h csak nálam rossz-e de hangerőállítás után megint csak a 2 első szól...Muszáj a win-es cuccot használni :down:
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#28 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 10. 14:03

engem is meglepett ez a működési mód... :Đ

Csak a "master"-t nem szabad tekergetni, a többivel lehet állítani (wave, midi, line in, cd..stb)
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#29 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 10. 14:52

ergo ez még közel sincs a tökéleteshez...De ha egyszer kihoznak egy olyant ami megy EAX-al 4GB RAM mellett plussz hanergőt is tudok masterből állítani tuti le se szedem 8 évig :Đ
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#30 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 10. 17:15

Az új audio console-t is fel kell ám tenni hogy jó legyen a hangerőállítás.
Kép

#31 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 10. 17:45

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2008. Aug. 10., Sunday - 18:15

Az új audio console-t is fel kell ám tenni hogy jó legyen a hangerőállítás.

Nálam fel se ajánlotta... :confused:

#32 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 10. 22:32

Le kell tölteni.......  ;)

Szerkesztette: Lacee78 2008. 08. 10. 22:34 -kor

Kép

#33 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 11. 00:49

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2008. Aug. 10., Sunday - 23:32

Tényleg működik.Le nem esett volna h ezt is le kéne húzni hozzá...
Mostmár tényleg fentmarad 8 évig :D Thx :respect:

#34 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 11. 05:48

:cool: nm
Kép

#35 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 11. 06:52

erre én sem gondoltam.... :Đ  kösz.
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#36 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 11. 09:30

...ezekkel mar muxenek az alapveto dolgok vista alatt is, mint pl a digitalis kimenet?

#37 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 08. 15. 10:41

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. júl. 14., hétfő - 17:57

Én voltam. :) Előző topik 82. oldalán, KATT! Sajnos maga a szerző oldala már nem él, de a filefront-os oldala, ahol a file-ok is fent vannak még igen, KATT! ;)

Melyik a Vistas az XtremeMusichoz, a Maxextreme által belinkeltek közzül? Vagy egyáltalán melyik az XtremeMusichoz való, és valmiben eltér e az amúgy a kártyához adott drivertől?

#38 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 16. 20:33

Sziasztok!

Sosem gondoltam volna, de újra elkezdtem érdeklődni a hangkártyák iránt. A dolog hátterében a létező legjobb játék áll, az Open TTD, alias Transport Tycoon Deluxe open source változata.

Mivel az eredeti játék general midi zenét adott, ezért a DOS-os időkben a legjobban az SB32AWE és a Gravis Ultrasound kártyákkal szólt. Most megint elkezdtem az új verzióval játszani, de a zene valahogy nem az igazi.

Az oka alighanem az, hogy nekem egy sima alaplapi integrált AC97 vagy milyen hangkeltőm van. Ez gondolom korlátozott mértékben támogatja a Tycoon egyébként kiváló zenéjét.

Ha most vennék egy X-Fi Xtreme Music kártyát, akkor azzal XP SP2 alatt gond nélkül működne minden? Térhang nem érdekel, egy sima stereo hangfalpár van csak rákötve. Nem kell nekem semmiféle effekt, semmi, csak a general midi zene jöjjön és minden különféle machináció nélkül szóljon az mp3 és a filmek. Tehát nem akarok csili-vili kontrol paneleket bűvölni, csak "bedugom és megy"-et szeretnék.

Reménykedhetek?

Köszönöm az infót!

Üdv!
.
.
.

#39 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 17. 07:58

Jó general midit - szerintem - kaphatsz az x-fi-től, de annyiban nem úszod meg akkor a panelezést, hogy kénytelen leszel hangszerkészlet tölteni neki, mert azért a default 2 megás nem a legcsákányabb. Adnak egyébként hozzá 8 megást is, ami sokkal finomabb, meg valahonnan akasztottam egy 180 megás készlet is, de már fogalmam nincs, honnan :think: Szóval lehet variálni, .sf2-ket eszik az x-fi midi engine-je. A gép fő ramjába tölti őket úgy tudom, nem a kártya saját memóriájába (pedig nekem pl. 64 mega van rajta (fatalicska), ott akár simán el is férne, szerintem csak a driveren múlik, hogy nem, de azt valamiért fönntartja openAL-es ügyeskedésekhez...)

szerk. ...és átkonvertáltam anno a GUS default hangszereit is .sf2-re, ilyennel is lehet játszani :) Bár a konverzió mindig magával hordozza a bujkáló kisördögöt, hogy nem tuti, hogy tökéletes lesz...

Szerkesztette: alvaro 2008. 08. 17. 08:00 -kor

Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#40 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 17. 09:35

Idézet: alvaro - Dátum: 2008. aug. 17., vasárnap - 7:58

hogy kénytelen leszel hangszerkészlet tölteni neki, mert azért a default 2 megás nem a legcsákányabb. Adnak egyébként hozzá 8 megást is, ami sokkal finomabb, meg valahonnan akasztottam egy 180 megás készlet is, de már fogalmam nincs, honnan :think:

Oké! De akkor azt jó esetben egyszer beállítom, aztán kész. A topikot követtem egyébként hozzávetőlegesen, így láttam mindenféle screenshotot a hiper-komplex control panelekről és a tengernyi szívásról a meghajtókkal. Mivel én kerülöm a Vista-t nagy ívben, így egy részét legalább megúszom. De sokat állítgatni nem akarok.

Régen öcsémnem volt SB Live kártyája (még a legelső kiadás), ott néha bekapcsoltam a chipmunk effektet és úgy hallgattam rajta zenét a változatosság kedvéért. De kábé itt ki is maradt az effektezés.

Jelenleg is csak egy Genius HF1250X van rajta, tehát nincs térhang. És nem is lesz.

Azt is megfigyeltem, hogy Viperracing alatt a hang az elég reszelős és néha beragad. Nem egy tragédia, mert attól még tudok jó köridőt futni, de gondolom ez is megoldódna igazi hangkártyával.

Üdv!
.
.
.

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »