Sziasztok!
Szeged környékén milyen tapasztalatok vannak. Azért gondolkodom a goodneten mert a jelenlegi inviteles netem telefonnal együtt 7k 1M/128.
GoodNet Internet Veled pörög a világ????
Elküldve: 2010. 09. 06. 17:03
Hi Simisan!
Nyugodtan megrendelheted a szolgáltatást. Én Algyői vagyok sok éve Goodnet-es. Az indulás évében voltak gondok, de a szerződés szerinti jóváírást mindig megkaptam.
Ha hibát jelentettem, még aznap (volt hogy este 8 után), de kijöttek és helyreállították a rendszert.
Évek óta semmi probléma, áraik kiválóak.
file:///C:/tmp/cd-dvd/942752268.png
Üdv: Süli Rudolf
Nyugodtan megrendelheted a szolgáltatást. Én Algyői vagyok sok éve Goodnet-es. Az indulás évében voltak gondok, de a szerződés szerinti jóváírást mindig megkaptam.
Ha hibát jelentettem, még aznap (volt hogy este 8 után), de kijöttek és helyreállították a rendszert.

Elküldve: 2011. 07. 14. 22:02
Sziasztok!
Változott-e a Goodnet minősége és megbízhatósága mikrohullámú internet téren?
Változott-e a Goodnet minősége és megbízhatósága mikrohullámú internet téren?
Elküldve: 2011. 07. 18. 12:04
pff 
kicsit magas ebben a topikban az 1 kommentes csontig benyalós spammer juzerek száma...
ezt múlja felül a kedves szolgáltató:

akkor esetleg meggondolom a nyaralóba...

kicsit magas ebben a topikban az 1 kommentes csontig benyalós spammer juzerek száma...
ezt múlja felül a kedves szolgáltató:

akkor esetleg meggondolom a nyaralóba...
Szerkesztette: DGabor_ 2011. 07. 18. 12:06 -kor
Close the world. Open the nExt.
Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!
Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!
Elküldve: 2011. 07. 18. 20:48
Idézet: zaka - Dátum: 2010. 09. 06. 18:03
Hi Simisan!

Este 8 után technikus házhoz?! Durva!

-= ZenészHUB :: the one and only =-
Elküldve: 2011. 07. 19. 07:08
Ejnye.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)