HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#1121 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 28. 08:54

Idézet: GAI - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 20:12

A videó amit láttál, valószínűleg ez lehetett: katt
Ez az egyik legelterjedtebb videó a játékról. Lesz benne Nascar és WRC is, jó kérdés lesz mennyire jól sikerül ezeket megvalósítani...

Nem ez volt az, amit én láttam abban igazából csak autóverseny volt, köröztek valami pályán. Bár már rég is volt, nem emlékszem a részletekre.

#1122 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 08:55

Idézet: Finix - Dátum: 2009. dec. 27., vasárnap - 18:05

Miért mit tehetnek még hozzá az élményhez?

Vagy tehessünk géppuskát a kocsikra, meg rakétavetőt? Úgy tényleg izgalmasabb lenne és élménydúsabb...  :Đ

Volt anno pc-re egy jó kis gém, Death Rally. Ebben voltak ilyesmik.

#1123 Felhasználó inaktív   kukacwap 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 12:43

a PS3 Slimemet leginkább media serverként használom és (HD) filmeket nézek vele. Van egy 640gigás külső HDD-m. Eddig azt olvastam mindenhol hogy csak FAT32-vel működik, és NTFS-sel nem.
Van valakinek tapasztalata arról, hogy milyen olyan filerendszert támogat még a PS3 külső disken ami kezel akár 25 gigás fileméretet is?
Másik kérdés, hogy a belső HDD-t lehet cserélni egy nagyobbra? valakinek tapasztalata vagy leírása van erről? Egyáltalán 2.5-es vagy 3.5-es disk van benne? SATA vagy PATA?

#1124 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 13:56

Idézet: kukacwap - Dátum: 2009. dec. 28., hétfő - 12:43

Másik kérdés, hogy a belső HDD-t lehet cserélni egy nagyobbra? valakinek tapasztalata vagy leírása van erről? Egyáltalán 2.5-es vagy 3.5-es disk van benne? SATA vagy PATA?

Lehet, én konkrétan egy 320 gigásat tettem bele, úgyhogy azt biztosan kezeli, de szerintem nagyobbat is kell hogy kezeljen minden probléma nélkül. Szabvány SATA-s 2.5" notebook HDD kell bele. Nagyon egyszerű cserélni, a lepattintható fedél mögött egyetlen csavar tartja a keretet, ami a winyót fogja. Mikor berakod az újat, első indításnál rákérdez, hogy akarod-e formázni, és annyi, onnantól fogva használhatod. A régi winyóról pedig pendrive-ra vagy memóriakártyára tudod lementeni az adatot, és utána visszatölteni az újra (ez picit fapados megoldás, mert csak a winyó teljes tartalmát tudod lementeni, úgyhogy ha nincs megfelelő méretű pendrive kéznél, akkor a letöltött nem fizetős tartalmakat, pl demókat, amiket később is tudsz pótolni, érdemes letörölni előtte)
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#1125 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 13:59

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 28., hétfő - 8:55

Volt anno pc-re egy jó kis gém, Death Rally. Ebben voltak ilyesmik.

Ja, meg egy magyar csapat is készített egy hasonló játékot, Steel Of Haste néven, de jól eltűnt a süllyesztőben sajnos :(
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#1126 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 15:39

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 18:19

Mindegy, a GT5-öt mielőtt megvenném, valószínű megvárom a demóját, megnézem, és majd aztán. Szerintem vakon ebbe én már nem merek beleugrani.

Playstation Store-ról letöltötted már a time trial demot? Igaz, hogy nem túl változatos, egy gyári és egy versenyre átalakított Nissan 350Z közül választhatsz. Pálya azt hiszem, csak egy van.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1127 Felhasználó inaktív   kukacwap 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 16:22

Idézet: GAI - Dátum: 2009. dec. 28., hétfő - 14:56

Lehet, én konkrétan egy 320 gigásat tettem bele, úgyhogy azt biztosan kezeli, de szerintem nagyobbat is kell hogy kezeljen minden probléma nélkül. Szabvány SATA-s 2.5" notebook HDD kell bele. Nagyon egyszerű cserélni, a lepattintható fedél mögött egyetlen csavar tartja a keretet, ami a winyót fogja. Mikor berakod az újat, első indításnál rákérdez, hogy akarod-e formázni, és annyi, onnantól fogva használhatod. A régi winyóról pedig pendrive-ra vagy memóriakártyára tudod lementeni az adatot, és utána visszatölteni az újra (ez picit fapados megoldás, mert csak a winyó teljes tartalmát tudod lementeni, úgyhogy ha nincs megfelelő méretű pendrive kéznél, akkor a letöltött nem fizetős tartalmakat, pl demókat, amiket később is tudsz pótolni, érdemes letörölni előtte)

köszi a megerősítést. Gondolom ez gar vesztéssel jár, igaz?
játékmentés nincsen (játékom sincs), csak mediaserverként használom, így nem izgat.
Lehet megpróbálkozok egy 1 to 1 copyval rajta és akkor minden megmaradna (persze a partíció méretet növelve).

#1128 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 17:00

Idézet: kukacwap - Dátum: 2009. dec. 28., hétfő - 12:43

a PS3 Slimemet leginkább media serverként használom és (HD) filmeket nézek vele. Van egy 640gigás külső HDD-m.

Hagyd a francba a winchestereket, tedd fel EZT a számítógépre, oszt hajrá.
Papesz

#1129 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 17:01

Idézet: kukacwap - Dátum: 2009. Dec. 28., Monday - 16:22

köszi a megerősítést. Gondolom ez gar vesztéssel jár, igaz?
játékmentés nincsen (játékom sincs), csak mediaserverként használom, így nem izgat.

Nem jar azzal.

Es vettel ~100K-er egy mediaszervert (mely korulbelul 100bol 20 fele formatumot bir lejatszani) mikor fele annyibol hatszor jobbat raksz ossze / veszel? Erdekes :D
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1130 Felhasználó inaktív   kukacwap 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 17:47

fenn van a gépemen a ps3 media server. Nagyon meg vagyok elégedve vele, de ha nem muszály akkor nem gépről streamingelném (elvás előtt a chill out, ébredéskor sem feltétlen rúgnám be a gépet csak a zene miatt)

ps3 media serveren keresztül másolom át ps3-ra a fileokat, így már olyan formátumba kerül rá hogy le is játsza. így mindent visz amire szükségem van, és lokálisan van rajta a ps3-on.

Átnéztem a media server piacot, de még a WD TV live-val se voltam 100%-ig megelégedve. Ellenben ez BT távirányítót is használ, megy az internetböngészés (alapszinten, de az a pár dolog amire nekem kell hogy a TV-n menjen, az jól megy), tud kezelni egeret és billentyűzetet, van benne BD (mielőtt jönnek a kérdések, igen, van BD filmem) és ennek a gépnek lesz supportja 3-4 év múlva is, ellenben egy WD TV live kaliberű eszközzel. És akkor a lehetőség még mindig megvan hogy ha haverokkal játszani akarunk, akkor lehet játszani.

Persze lehet hogy nem a legjobb ár/érték arányú a cucc, de egy Bravia TV-hez ez dukált :)  :Đ

#1131 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 19:31

Idézet: kukacwap - Dátum: 2009. dec. 28., hétfő - 17:47

Persze lehet hogy nem a legjobb ár/érték arányú a cucc, de egy Bravia TV-hez ez dukált :)  :Đ

Normalis tevet kellett volna venni... :) En pl. most neztem meg a friss top gear-t egy usb pendrive-rol 720p-ben, mkv-bol... csak a TV (samu B650) kellett hozza. :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1132 Felhasználó inaktív   kukacwap 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 10:49

Samott, leborulok előtted, ha a B650-nel 25 gigás 1080p-s feliratos filmek között tallózol... :)

#1133 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 11:00

Idézet: kukacwap - Dátum: 2009. dec. 29., kedd - 10:49

Samott, leborulok előtted, ha a B650-nel 25 gigás 1080p-s feliratos filmek között tallózol... :)

Siman. Van rajta LAN, DLNA-t kezel, illetve usb-s vinyorol is lejatszik mindent. Termeszetesen a feliratokat is kezeli. Segitek: a DTS-t nem szereti es az alapertelmezett hangot jatsza le a tobb hangsav kozul. De az ilyesmire hasznalom a PC-n masodik megjelenitonek. Viszont az ennyire nem komoly dolgokhoz nem kell kulon doboz neki...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1134 Felhasználó inaktív   r0cket 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 29. 11:27

Idézet: GAI - Dátum: 2009. dec. 28., hétfő - 13:56

lista a támogatott vinyókról:
http://boardsus.playstation.com/playstatio...thread.id=32840

itt írnak az 5400 és 7200 sebességű különbségéről.

Nálam a rendszer-átvitel, nem sikerült. Pedig még azonos profilt is készítettem. És az új vinyó első bekapcsolásánál ill. a régi újbóli visszatevésenél kereste a rendszert, amit a netről letöltve egy pendrive (fat32) segítségével telepítettem.
http://hu.playstatio...ware/index.html

#1135 Felhasználó inaktív   kukacwap 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 11:43

Idézet: Samott - Dátum: 2009. dec. 29., kedd - 12:00

Siman. Van rajta LAN, DLNA-t kezel, illetve usb-s vinyorol is lejatszik mindent. Termeszetesen a feliratokat is kezeli. Segitek: a DTS-t nem szereti es az alapertelmezett hangot jatsza le a tobb hangsav kozul. De az ilyesmire hasznalom a PC-n masodik megjelenitonek. Viszont az ennyire nem komoly dolgokhoz nem kell kulon doboz neki...

Samott

Akkor egy fél leborulás jár érte :)  :respect:
Amúgy ez is USB-s és DLNA-s is és ugyanúgy csak nem komoly dolgokat játszik le, hasonló problémák miatt nem használom (illetve szerintem az mkv-t nem kezeli a TV, de többi formátummal megy), de ha már van egy 25 gigás forrás file nekem akkor az már legyen DTS(-HD)-ben... :)
de megint oda lyukadtunk ki amiért kezdődött: nem akarom hogy notebookról szedje, nem akarok 4 dolgot bekapcsolni, elég ha csak azt a hármat kapcsolom be...

#1136 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 11:47

Idézet: r0cket - Dátum: 2009. Dec. 29., Tuesday - 11:27

lista a támogatott vinyókról:
http://boardsus.playstation.com/playstatio...thread.id=32840

itt írnak az 5400 és 7200 sebességű különbségéről.

Nálam a rendszer-átvitel, nem sikerült. Pedig még azonos profilt is készítettem. És az új vinyó első bekapcsolásánál ill. a régi újbóli visszatevésenél kereste a rendszert, amit a netről letöltve egy pendrive (fat32) segítségével telepítettem.
http://hu.playstatio...ware/index.html

7200es teljesen jo, nekem mar fel eve az van benne. Installoknal mindenkepp segit, a jatekoknal persze minimalis a kulonbseg. 320-ast is bir (sztem nagyobbat is siman). A rendszert veguli pedig nekemis USB-rol kell ujrahuzni, mert se jateklemezrol (amin rajtavan a firmware altalaban), se sehonnan nem birta megoldani maganak ;)

Winyo csere elott erdemes deaktivalni a kutyut (asszem talan az Account Management alatt van, de igy hirtelen passzolok).
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1137 Felhasználó inaktív   r0cket 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 29. 14:48

Idézet: padawan - Dátum: 2009. dec. 29., kedd - 11:47

7200es teljesen jo, nekem mar fel eve az van benne. Installoknal mindenkepp segit, a jatekoknal persze minimalis a kulonbseg. 320-ast is bir (sztem nagyobbat is siman). A rendszert veguli pedig nekemis USB-rol kell ujrahuzni, mert se jateklemezrol (amin rajtavan a firmware altalaban), se sehonnan nem birta megoldani maganak ;)

Winyo csere elott erdemes deaktivalni a kutyut (asszem talan az Account Management alatt van, de igy hirtelen passzolok).

lehet, hogy félreértelek, de az enyémben alapból egy 80GBos 7200rpmes vinyó volt. És lecseréltem egy 320GBos 5400rpmesre. 5400 és 7200 sebesség között viszonylag nagy az árkülönbség.

#1138 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 23:53

Idézet: r0cket - Dátum: 2009. Dec. 29., Tuesday - 14:48

lehet, hogy félreértelek, de az enyémben alapból egy 80GBos 7200rpmes vinyó volt. És lecseréltem egy 320GBos 5400rpmesre. 5400 és 7200 sebesség között viszonylag nagy az árkülönbség.

Biztos vagy abban? Tudtommal alapbol mindenfajta winyo 5400-es a PS3-ban. (Persze lehet h nem). Arkulonbseg? Hat nemtom, az a parezer forint nem egy nagy cucc.

#1139 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 10:20

Játszik valaki Guitar Heroval vagy Rock Banddel? Engem a Beatles kiadás érdekelne, de ha az ember "rendes" kontrolerrel akarja játszani, az nem éppen olcsó mutatvány. Főleg az 50ezer forintos limitált kiadású szett. :rolleyes:
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1140 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 10:36

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2010. Jan. 2., Saturday - 10:20

Játszik valaki Guitar Heroval vagy Rock Banddel? Engem a Beatles kiadás érdekelne, de ha az ember "rendes" kontrolerrel akarja játszani, az nem éppen olcsó mutatvány. Főleg az 50ezer forintos limitált kiadású szett. :rolleyes:

Nekem van GH:Metallica, Aerosmith es jon postan a Greatest Hits.
A legelsot vettem gitaros pakkban, 26K-ert ujonnan. Sztem megerte.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.