fenn van a gépemen a ps3 media server. Nagyon meg vagyok elégedve vele, de ha nem muszály akkor nem gépről streamingelném (elvás előtt a chill out, ébredéskor sem feltétlen rúgnám be a gépet csak a zene miatt)
ps3 media serveren keresztül másolom át ps3-ra a fileokat, így már olyan formátumba kerül rá hogy le is játsza. így mindent visz amire szükségem van, és lokálisan van rajta a ps3-on.
Átnéztem a media server piacot, de még a WD TV live-val se voltam 100%-ig megelégedve. Ellenben ez BT távirányítót is használ, megy az internetböngészés (alapszinten, de az a pár dolog amire nekem kell hogy a TV-n menjen, az jól megy), tud kezelni egeret és billentyűzetet, van benne BD (mielőtt jönnek a kérdések, igen, van BD filmem) és ennek a gépnek lesz supportja 3-4 év múlva is, ellenben egy WD TV live kaliberű eszközzel. És akkor a lehetőség még mindig megvan hogy ha haverokkal játszani akarunk, akkor lehet játszani.
Persze lehet hogy nem a legjobb ár/érték arányú a cucc, de egy Bravia TV-hez ez dukált

:Đ