HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#1261 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 02. 14:56

Problémám a következő volt.. bár ahogy elnézem most sem tökéletes a cucc

Beálliltom az összes netes cuccot (egy wrt54gl routert használok, csak wifim van, kábeles hozzáférés nincs max a laptopon keresztül tudnám megoldani, ami elég macerás lenne. Nincs security beállitva, csak macadress alapján enged be a router), elsőre még IP cimet se kapott a gép. Akkor adtam neki static dhcp-vel egy IP-t és beállitottam a PS-en ezt a számot. Na igy már volt IP viszont net nem. Akkor beállitottam manualban a DNS-t és egyebeket is. Akkor a check szerint volt net, de ha rámentem a böngészőre vagy bármi másra DNS error. Elég sok embernek vannak ilyen gondjai ahogy ilvasgattam. Az egyik tipp alapján most errészben megoldottam a problémát.

Most lehet, hogy meg tudtam csinálni legalábbis a store bejött a reg felülettel de néha igy is kapok timeoutot...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1262 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 04:18

Nem tudom, hogy életképes lesz a kérdésem, de azért mégis felteszem: ha PSN-ről letöltök egy fizetős tartalmat, akkor azt tudom archiválni? Vagy újra le kell tölteni drága pénzért, ha valami történne az állománnyal (pl. megadja magát a HDD és cserélni kell)?
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1263 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 07:57

Le kell újra tölteni, de már nem kell érte fizetni.
Természetesen ugyanazzal az accounttal tudod letölteni amivel fizetted.

Szerkesztette: DzsiAr 2010. 05. 05. 07:59 -kor

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#1264 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 08:24

Üzenet megtekintéseIdézet: DzsiAr - Dátum: 2010. 05. 05. 08:57

Le kell újra tölteni, de már nem kell érte fizetni.
Természetesen ugyanazzal az accounttal tudod letölteni amivel fizetted.

Köszönöm szépen az infót, ennek örülök.

#1265 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 07. 05:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2010. 05. 01. 21:01

PS3-ra csak Burnout Paradise van. A Dominator PS2-es cím.

Persze, összekevertem, igazad van (mindkettő megvan).

#1266 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 07. 05:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2010. 05. 01. 22:52

Thx a tippeket. Ma volt még időm kicsit játszani MW2-vel és azt kell mondjam, hogy valamivel talán még könnyebb is játszani lassan vele mint PC-n. NIncs az a kapkodás valahogy jobban érzem a dolgot. Majd online elválik :)

Falloutot kihagyom, már végigjátszottam 2X PC-n. (bevallom én jobban szerettem a régieket, de ez van).

többit megnézem, bár a FF XIII tőlem kicsit messze van. Szeretem az animeket is de valahogy ez a videók alapján elég fura ezzel a többszereplős combattal, ami így elsőre teljesen átláthatatlan :) ezt a gameplay videót néztem szóljatok, ha nem mérvadó :)

Metal gear solid... na itt még talán a legelsővel játszottam, ami pc-re is megjelent, szal teljesen új lenne számomra a történet. Mondjuk limitált ideig van türelmem a lopakodós játékokhoz. Legutolsó splinter cell?

FF XIII-ban, és az irányításában semmi bonyolult nincs. Sőt, túl egyszerű (szerintem). Ez is a probléma vele. A harc annyra le lett egyszerűsítve a XII-höz képest, hogy az már fáj. Már szinte annyi lett, hogy nyomod az x-et, harcon kívül meg az előrét, kb.

#1267 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 07. 12:56

Elsőre leszedtem néhány általatok ajánlott game demoját (god of war, metal gear solid, batman, killzone, infamous stb.). Eddig god3-at próbáltam az tetszett, lehet majd megveszem.

#1268 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 09. 17:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2010. 05. 07. 13:56

Elsőre leszedtem néhány általatok ajánlott game demoját (god of war, metal gear solid, batman, killzone, infamous stb.). Eddig god3-at próbáltam az tetszett, lehet majd megveszem.

Hogy haladsz a próbálgatással? Én most toltam végig a GTA: Episodes from Liberty City-t. Nagyon szórakoztató, még ha nem is valami hosszú a történet.

#1269 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 13:22

Csak a heavenly swordot, God of war 3-at és a brütal legendet néztem meg. Brütal poénnak tűnik (gitársoloval kocsialkatrészeket idéz meg besírok :D) de tudja tartani ezt egy komplett játékon át? God of war kemény igazi kikapcsolódós hent játék, meglátjuk. Heavenly viszont nem fogott meg.

A call of duty topicban is kérdeztem, de nem nagyon válaszoltak, gondolom mindenki PC-n játsza, de nem tudjátok, hogy a multiplayer részen külön vannak választva a konzolon játszók, ill. a PC-sek?

GTA... ezért annyira PC-n sem voltam oda, jó-jó de egy idő után megunom a kocsilopás-menekülés-maffiozónaklennijó gameket :)

#1270 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 15:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2010. 05. 10. 14:22

A call of duty topicban is kérdeztem, de nem nagyon válaszoltak, gondolom mindenki PC-n játsza, de nem tudjátok, hogy a multiplayer részen külön vannak választva a konzolon játszók, ill. a PC-sek?

Amennyire én tudom, minden játéknál szeparálva vannak a különböző platformon játszók.

#1271 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 16:00

Szerintem gondold már át a kérdést egy kicsit alaposabban. Hogy is hívják azt a helyet, ahol a PS3-al online játszol?
Papesz

#1272 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 16:17

És való igaz, hogy playstation network nem egyenlő steam el...

#1273 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 11:23

Csak a heavenly swordot, God of war 3-at és a brütal legendet néztem meg. Brütal poénnak tűnik (gitársoloval kocsialkatrészeket idéz meg besírok :D) de tudja tartani ezt egy komplett játékon át? God of war kemény igazi kikapcsolódós hent játék, meglátjuk. Heavenly viszont nem fogott meg.

GTA... ezért annyira PC-n sem voltam oda, jó-jó de egy idő után megunom a kocsilopás-menekülés-maffiozónaklennijó gameket :)

ha bejött a gow3, akkor érdemes az első két rész felújított változatát is beszerezni.
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1274 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 11:40

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2010. 05. 11. 12:23

ha bejött a gow3, akkor érdemes az első két rész felújított változatát is beszerezni.

Semmi :)
Közben megtaláltam a leírást... majd lehet megveszem, csak 13+10K annyira most nem hiányzik, elhatároztam, hogy havonta max 1 játékot veszek magamnak :)

Szerkesztette: Nevl 2010. 05. 11. 11:44 -kor

#1275 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 13:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2010. 05. 11. 12:40

Közben megtaláltam a leírást... majd lehet megveszem, csak 13+10K annyira most nem hiányzik, elhatároztam, hogy havonta max 1 játékot veszek magamnak :)

akkor kezd az első két résszel (2 játékot kapsz 1 áráért :rolleyes: )
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1276 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2010. 05. 11. 12:40

6000 forint alatt hazajön külföldről a God Of War Collection.

Ha érdekel, olvasd át ezt.
Papesz

#1277 Felhasználó inaktív   GJunkie 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 11. 14:55

Üdv! Egyelőre még csak érdeklődöm de tervezem majd egy ps3 vételét a közeljövőben( persze nálam továbbra is csak pc :cool2: ).
Azt hallottam, hogy itt nincs régiózár ez igaz ? Simán rendelhetek amcsiból ? A filmeknél van ilyen korlát?
Itt az internet, hogy van megoldva ? Úgy tudom, hogy ha csak multi módot használom akkor regisztrálhatok magyar címmel is nem ? Ha venni akarok akkor már külföldi reg kell ?
Utolsó:Most olvastam, hogy a slimnek is jön ki egy még újabb változata ami még kevesebbet fogyaszt ez igaz ? Mikorra várható ha igen ?
Egyelőre ennyi lenne előre is köszönöm a válaszokat :)
C2D E6600,ASUS P5PL2-E,ATI X1950 PRO 512 MB,2 GB 800 Mhz Kingmax,X-Fi XtremeGamer,Razer Diamondback,
SG:Bence94

#1278 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 15:23

Új verzióról nem tudok, mivel én is új vagyok. De ha pl. demokat, játékokat, kiegeket akarsz letölteni (vagy előzeteseket nézni pl) akkor mindenképp amcsi/angol reg kell külön. Én csak egy USA-s reget csináltam és mindenhol azt használom, nem kell külön többféle ez eddig mindenre megfelelt.

#1279 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 11. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: GJunkie - Dátum: 2010. 05. 11. 15:55

Üdv! Egyelőre még csak érdeklődöm de tervezem majd egy ps3 vételét a közeljövőben( persze nálam továbbra is csak pc :cool2: ).
Azt hallottam, hogy itt nincs régiózár ez igaz ? Simán rendelhetek amcsiból ? A filmeknél van ilyen korlát?
Itt az internet, hogy van megoldva ? Úgy tudom, hogy ha csak multi módot használom akkor regisztrálhatok magyar címmel is nem ? Ha venni akarok akkor már külföldi reg kell ?
Utolsó:Most olvastam, hogy a slimnek is jön ki egy még újabb változata ami még kevesebbet fogyaszt ez igaz ? Mikorra várható ha igen ?
Egyelőre ennyi lenne előre is köszönöm a válaszokat :)

Játékoknál nincs régiózár, de a filmeknél még megmaradt. Az internet a Sony saját böngészőjével van megoldva, ami szerintem egy jó nagy kalap kaka, úgyhogy a PC-t azért ne dobd ki. Magyar címmel simán fog menni a multizás, de a Store-ról elérhető tartalmakhoz mindenképpen külföldi account kell, lévén magyar Store nincs (meg nem is lesz). Egyre több helyről suttogják, hogy jön a még gazdaságosabb Slim, de hivatalos info egyelőre nincs, meg kell várnunk a júniusi E3-at.
Papesz

#1280 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 12. 19:36

Játékoknál nincs régiózár, de egy Magyarországon vásárolt játékhoz nem fogsz tudni pl az amerikai storeról letölteni DLC-t (kiegészítőt).
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.