HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#1461 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 17. 12:58

végigjátszottam a 2 uncharted játékot.

első rész:
2007-es, de igencsak lenyügözött a graf. Grat a fejlesztőknek, ez anno simán a legjobban kinéző konzoljáték volt. Maga a sztori fantasztikus, tényleg olyan volt mint egy jóféle kalandfilm(indiana jones pl). A puzzlek egyszerüek voltak, de legalább nem akadt meg a játék folyása. A mászós/ugrálós részek is fantasztikusak voltak. Sajnos negativumként a lövöldözést hoznám fel. Az ellenfelek elég nehezen fekszenek ki ha nem adsz azonnal headshotot, és sajnos nincs semmi féle aim assist, igy eléggé megizzadtam pár résznél, normalon is. 8 óra alatt végigjátszottam, mondjuk biztos hogy végig fogom játszani még párszor a remek hangulat miatt, de elfért volna több tartalom a játékba. 8.5/10

második:
must have. Komolyan mondom a mafia óta nem volt ilyen jó egyjátékos élményem. A sztori mégjobb, hosszabb is, és még változatosabb (ami nagy szó, mert már az elsőben se volt egy unalmas pillanat se) az ai-t is finomhangolták és hálistennek könnyebben kifekszenek. A sixaxis használatának erőltetését is abszolút kivették, szerencsére. A grafika meg... hát, nem hittem volna hogy a PS3 ilyesmit is tud :D Iszonyat látványos. Nem is igazán tudok mit irni erről a játékról, ezt minden ps3 tulajnak kötelező kipróbálni. 10/10

megvan a killzone 2 is, maga a látvány eléggé jó, de maga a játék nem igazán tetszik. Elég standard fps-nek érzem, rádáasul ez a cover system szerintem nagyon béna.
JóSebesség

#1462 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 17. 13:52

Nálam most Crysis 2 és a Dragon age 2 van előrendelésben, de uncharteden is gondolkodom... bár időm rohadtul nincs rá, de nem baj :p

Más: aki esetleg játszik COD MW2-vel online nem tudjátok az hogy lehet, hogy a szintem megmaradt, de az összes perkem, fegyverem resetelt (de pl. a fegyverekhez olyan kiegészítők, amiknek az előzményei sincsenek meg ki vannak oldva...)? Ill. a custom classok között egyiknek sincs neve egy sárga-piros átmenetes kép előtt egy füstgránát meg egy golden desert eagle van berakva primary-secondary fegyvernek, de természetesen nem ez jön fel, ha kiválasztod... Hack, vírus????

Ill. amióta megjelent black ops iszonyat mennyiségű cheater van a játékban, 5-ből 4-nél volt valaki wallhackel...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1463 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 17. 18:45

Üzenet megtekintéseIdézet: -Turbo- - Dátum: 2011. 01. 17. 13:58

végigjátszottam a 2 uncharted játékot.

első rész:
2007-es, de igencsak lenyügözött a graf. Grat a fejlesztőknek, ez anno simán a legjobban kinéző konzoljáték volt. Maga a sztori fantasztikus, tényleg olyan volt mint egy jóféle kalandfilm(indiana jones pl). A puzzlek egyszerüek voltak, de legalább nem akadt meg a játék folyása. A mászós/ugrálós részek is fantasztikusak voltak. Sajnos negativumként a lövöldözést hoznám fel. Az ellenfelek elég nehezen fekszenek ki ha nem adsz azonnal headshotot, és sajnos nincs semmi féle aim assist, igy eléggé megizzadtam pár résznél, normalon is. 8 óra alatt végigjátszottam, mondjuk biztos hogy végig fogom játszani még párszor a remek hangulat miatt, de elfért volna több tartalom a játékba. 8.5/10

második:
must have. Komolyan mondom a mafia óta nem volt ilyen jó egyjátékos élményem. A sztori mégjobb, hosszabb is, és még változatosabb (ami nagy szó, mert már az elsőben se volt egy unalmas pillanat se) az ai-t is finomhangolták és hálistennek könnyebben kifekszenek. A sixaxis használatának erőltetését is abszolút kivették, szerencsére. A grafika meg... hát, nem hittem volna hogy a PS3 ilyesmit is tud :D Iszonyat látványos. Nem is igazán tudok mit irni erről a játékról, ezt minden ps3 tulajnak kötelező kipróbálni. 10/10

megvan a killzone 2 is, maga a látvány eléggé jó, de maga a játék nem igazán tetszik. Elég standard fps-nek érzem, rádáasul ez a cover system szerintem nagyon béna.

Nekem tuti meglesz mindkét Uncharted de idővel.Mert egy halom játékom még nincs befejezve meg az idővel is szüken állok a meló véget.
Akillzone 2 nekem is megvan már 1 éve de még a storyt nem játszottam :D csak multiztam.Nekem személy szerint nagyon zsír gém
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.