HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#71 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 14. 09:07

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 10:05

játsz végig egy mgst és meglátod :)

próbáltam :)
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#72 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 14. 12:23

Idézet: FragMaster - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 10:07

billentyűzettel és egérrel, mi?

#73 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 21:14

Idézet: FragMaster - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 9:07

"Sohasem próbáld, hanem csináld"

Yoda

Szerkesztette: Finix 2008. 06. 14. 21:14 -kor

#74 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 23:47

Battlefield demoját szedtem le tegnap, de nem vagyok elájulva tőle. Eléggé bugos még, meg vannak benne gagyin megcsinált dolgok. Pl. a felrobbant teherautók eltűnnek, nem marad utánuk roncs..., gyakran a scriptelt karakterek beragadtak, várnom kellett percekig, mire mehettünk tovább, ilyenek.  :rolleyes:

#75 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 00:11

Idézet: Finix - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 22:14

"Sohasem próbáld, hanem csináld"

Yoda

Nah... tedd vagy netedd, de ne probald.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#76 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 07:49

Idézet: BoGyesz - Dátum: 2008. jún. 15., vasárnap - 0:47

Battlefield demoját szedtem le tegnap, de nem vagyok elájulva tőle. Eléggé bugos még, meg vannak benne gagyin megcsinált dolgok. Pl. a felrobbant teherautók eltűnnek, nem marad utánuk roncs..., gyakran a scriptelt karakterek beragadtak, várnom kellett percekig, mire mehettünk tovább, ilyenek.  :rolleyes:

Nemtom, nekem kifejezetten tetszett a demo. Meg merem kockáztatni, hogy a hangulatát, a harc hevét és az effekteket, sőt helyenként a grafikát tekintve is odaver a CoD4-nek is, pláne DS3-mal jobb tolni (amit ugye máig nem támogat a CoD4 :omg:)...

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#77 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 09:08

Idézet: special - Dátum: 2008. jún. 14., szombat - 13:23

billentyűzettel és egérrel, mi?

lebuktam :D
megígérem rálesek majd, boxra van?
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#78 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 09:09

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. jún. 13., péntek - 11:49

Legutóbbi kontrolleres játékom végeredménye az lett, hogy kitéptem a dualshock kábelét és földhözvágtam. Ez volt kb 2 hete, azóta meg sem néztem, hogy működik e még.

Szerintem a játéknak arról kéne szólnia, hogy jól érzed magad tőle. Ha ennyire beléd tudja vágni az ideget, akkor inkább ne játssz vele. Mert ha agyvérzéshez közeli állapotba kerülsz egy játéktól, akkor az nem neked való.

Én nagyon sokáig egy Gravis X-Terminator nevű kontrollerrel játszottam.

Kép

Ez egy olyan kontroller, amin elöl van két analóg "pedál", mutatóujjal lehetett nyomni őket. Van rajta gázkar, egy csomó gomb, egy 8-irányú hat-switch és a baloldalon egy analóg kar is. Ezt nagyon sokféle játékban tudtam alkalmazni.

Enemy Engaged: Commanche vs Hokum helikopterszimulátor

Viper Racing

Kép

Grand Prix Legends

Kép

Piszok jól lehetett irányítani vele autós játékokat, mivel a két pedált teljesen természetesen lehetett nyomkodni, a bal hüvelyk pedig a kormányzást végezte csak. Mivel azon a részen tényleg csak a kormányzás ment, így nem kellett megalkuvást kötni a kormányzás-gáz/fék együttes használatával. Nagyon pontosan lehetett irányítani.

Sajnos gameport-on működött, most otthon van a fiókban öcsémnél.

De lehet, hogy veszek ide is egy hasonló kontrollert, ha van valami modern cucc, amin van elöl két pedál és rendes mini-joystick. Meg kell néznem a mai kínálatot.

Szóval nekem bejött a kontroller. De repülőszimulátorhoz inkább sima joystick jó, mert légiharcban jobban le lehet követni a mozdulatokat egy teljes méretű bottal.

Üdv!
.
.
.

#79 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 09:47

Ne haragudj, de autós játék irányítására kormány az egyetlen amit el tudok képzelni. Minden másra meg ott a mastercard az egér és a billentyűzet.

Amelyik autós játékot nem lehet kormánnyal irányítani az eleve mehet a levesbe ala codemaster összes mostanában.

#80 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 09:49

Idézet: FragMaster - Dátum: 2008. jún. 15., vasárnap - 10:08

lebuktam :D
megígérem rálesek majd, boxra van?

Az első két rész van pc-re is szóval vagy amnéziás special vagy nem tudom mire céloz. Szóval én billentyűzettel és egérrel próbáltam igen  :Đ A 3-at már meg akartam venni ps2-re, de még mindig olyan áron adják amit én nem vagyok hajlandó kifizetni.

#81 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 10:34

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. jún. 15., vasárnap - 9:47

Ne haragudj, de autós játék irányítására kormány az egyetlen amit el tudok képzelni. Minden másra meg ott a mastercard az egér és a billentyűzet.

Ezt értem én jól, a komoly versenyzőknek persze kormány. De ha valaki olyan koca-gamer, mint én, akkor egy ilyen megoldás meglepően jól működik. Kormányból én egyet tudok csak elképzelni. A G25-öt. Ameddig arra nincs helyem és időm, addig nem veszek semmilyet. Arra a pár perc instant játékra pedig, amit én űzök néhanapján jelenleg "ágyúval verébre" lenne a G25. Ezért a régi jól bevált kontrolleres placebo is megfelelőnek tűnik.

Fel is tettem a másik nagy konzol topikjában pár kérdést a kontrollerrel kapcsolatban.

Üdv!
.
.
.

#82 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 11:36

Idézet: Boba - Dátum: 2008. jún. 15., vasárnap - 0:11

Nah... tedd vagy netedd, de ne probald.

Jolvan na. Az emlekeim mar nem a regiek... :D

#83 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 13:10

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. jún. 12., csütörtök - 14:52

Mi az  :up: ? A GT review rengeteget kapott hideget-meleget. Tényleg meglepő, hogy nem kap 10/10-eket mindenhol már csak a hype okán is, GTA4 sem érdemel pl. 97%-ot, de a HALO 2-3 első kritikái is 97-99 körül voltak...

Mondjuk, biztos sok játékos nem tudja tolerálni a 10+ preces átvezetőket, meg az se tetszik, hogy nem kötelező lopakodni, lehet rambózni gagyi TPS nézőpontból, de akkor is furcsa ez a pofon rivjúeréktől.

Szerkesztette: spidey 2008. 06. 15. 13:34 -kor

#84 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 13:21

Miért csak tényeket mondtak el. Az, hogy ezt ők negatívumként értékelik én még pozitívumként kezelem a pontszám amit adnak meg nem érdekel, ha egyáltalán adnak nem is néztem.

#85 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 13:38

Durva sok helyen lehúzták azért, komolyabbak is, EDGE, Eurogamer, GameDaily mind 8/10, wtf?

Egyébként Finix, ad valami bónuszt a játék, ha sokat lopakodsz, és nem lövöldözöl ezerrel? (Bár gondolom, nem...)

#86 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 13:47

Idézet: spidey - Dátum: 2008. jún. 15., vasárnap - 14:38

Egyébként Finix, ad valami bónuszt a játék, ha sokat lopakodsz, és nem lövöldözöl ezerrel? (Bár gondolom, nem...)

játékélményt, rengeteget. ahhoz, hogy egy komplexebb játék valóban megmutassa magát, kell a játékos együttműködése, vagyis az, hogy valóban érdekelje, és el akarjon mélyülni benne. ha valaki türelmetlenül leül egy MGS elé, elkezd futkosni, lövöldözni, közben anyázza az irányítást, az sosem fogja meglátni benne az értéket. ugyanígy az árkádosok leülnek a GT elé, és "szar, nem is törik, minek fékezzek, ott a fal".

szerintem a játék nem a célról szól, hogy átjuss egy pályán, hanem ahogyan oda eljutsz. az MGS esszenciája a lopakodás, hogy minél kevesebb összetűzéssel csináld meg. és annál élvezetesebb, mert izgalmassá válik. és lopakodva lehet észrevenni az MGS-ekben elrejtett ezernyi apró finomságot, gaget.

tactical espionage action.

#87 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 13:51

A 8/10 lehuzas? Eleg elbaszott az az ertekeles, aminel csak 10/10 szamit jo erteknek. Olyan jatek nincs is.
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#88 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 14:17

Idézet: special - Dátum: 2008. jún. 15., vasárnap - 14:47

játékélményt, rengeteget. ahhoz, hogy egy komplexebb játék valóban megmutassa magát, kell a játékos együttműködése, vagyis az, hogy valóban érdekelje, és el akarjon mélyülni benne. ha valaki türelmetlenül leül egy MGS elé, elkezd futkosni, lövöldözni, közben anyázza az irányítást, az sosem fogja meglátni benne az értéket. ugyanígy az árkádosok leülnek a GT elé, és "szar, nem is törik, minek fékezzek, ott a fal".

szerintem a játék nem a célról szól, hogy átjuss egy pályán, hanem ahogyan oda eljutsz. az MGS esszenciája a lopakodás, hogy minél kevesebb összetűzéssel csináld meg. és annál élvezetesebb, mert izgalmassá válik. és lopakodva lehet észrevenni az MGS-ekben elrejtett ezernyi apró finomságot, gaget.

tactical espionage action.

Nekem szimpatikusabb, ha egy lopakodós játék nem adja meg a lehetőséget, hogy kibújj az eredeti játékmenet kötelezettségei alól, és szénné lőj mindenkit. Az Assassin's Creed-del is ez a baj.

És ja, egy Metal Gear Solidnál 8/10 lehúzás. Egy átlag játéknál 7-8 pont teljesen ok, de ez más kategória. Még egy ólajtó egyszerűségű Gears of War is magasabb pontszámot kapott átlagban...

#89 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 14:19

MGS-t én is nyomtam PSP-n de mindketto részén elaludtam, nem nekem való. Interaktív anime-nak nevezném inkább, mint játéknak. Annak viszont kiváló.

Értékelésnél meg figyelni kell a hype-ra és a rajongókra, egy Halo-t vagy egy GTA4-et nem szabad leértékelni mert fogja magát az elvakult olvasótábor és otthagyja a magazint. Az elofizetoket leszámítva valószínuleg a Microsoft és a Sony kegyeit is veszítené egy-egy 8/10-es dologgal.

Pl. a Gears Of War 2 még meg sem jelent de 9 pont alá biztosan nem fogják tenni már csak az Xbox rajongók miatt sem. MGS4-re is ez várt, az egy akkor PS3-as húzócím hogy nem meglepo a ráadott 10 pont (maximum nem reális, ezért kell elolvasni a játékosok értékeléseit).
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#90 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 14:52

Pont az, hogy jópár publikáció 8-at adott rá, mondjuk a Gamedaily értékelése egy vicc... Én mondjuk soha nem kritika alapján döntök, nekem a Kane&Lynch is tetszett. :)

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.