Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 24., csütörtök - 9:16
Tegnap bambultam a media marktban, néztem a Ridge Racer 7-et. Mármint a dobozt. Hú, 1080p-s játék, autók, meg valami rémlett is hogy ez a RR valami régi széria ps-re, biztos jó. Itthon leszedtem a demót, azért előtte próbáljuk már ki, bár majdnem megvettem.
Hát még szerencse hogy van demó.
Micsoda egy f*s!!! Az autók haladása a pályán: üveglapon guruló üveggolyó. A kanyarodás = driftelni kell, ami egyenlő azzal, hogy kanyarodáskor felengedem a gázt, és oldalazva kanyarodik az autó. Ja, gázadás. Hiába van 4 analóg kar a kontrolleren, a gázadás az kérem szigorúan az X gomb. Nyomod az x-et, és néha kanyarodsz. Ha nekimész az oldalpalánknak, akkor meghatározott egységnyit lassul az autó.
Nos, még eddig nem játszottam ennél gagyibb autós progival. Komolyan mondom, bármi lenyomja amit eddig láttam.
A Ridge Racer mindig erről szólt, eszméletlen sebesség, driftek, városi fíling, eszméletlen kamu kocsik, manga babák, semmi fék. Igen, a realizmus 0, ez egy fantáziavilág, mint a játékok legalább fele. Sokan összetévesztik az autóversenyt a szimulátorral még ma is.
Szerkesztette: spidey 2009. 09. 25. 20:01 -kor