HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#1341 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 29. 19:33

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2008. nov. 29., szombat - 2:19

az asszimetrikus azt jelenti hogy nem egyforma a le és feltöltés
a 8megabit/512kilobit-es ADSL is asszimetrikus meg a 30/20megabites DIGI is!
az már más tészta hogy a válaszcsomagoknak kell egy kis plusz forgalom ami egy 20megabites UP esetén vígan elfér, de egy 512kbit-es up-nak a felét simán elzabálja és olyankor már belassulgat a letöltési sáv is.

Diginél 30/20 Mbit = 3,5/2,5 MByte/sec is megy azonos időben.  (le és feltöltés) (Ez minimum 50/20 Mbit/sec lenne ADSL-nél!  (VDSL))

8Mbit/512Kbit/sec ADSL-nél viszont 850 KByte/sec letöltésnél kb. nulla feltöltésed vagy 50-55 KByte/sec feltöltésnél "csak" 790-800 KByte/sec és ez is cFosSpeed-del.

Szerkesztette: luckystar 2008. 11. 29. 19:35 -kor

#1342 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 29. 22:14

Idézet: luckystar - Dátum: 2008. nov. 29., szombat - 19:33

Diginél 30/20 Mbit = 3,5/2,5 MByte/sec is megy azonos időben.  (le és feltöltés) (Ez minimum 50/20 Mbit/sec lenne ADSL-nél!  (VDSL))

8Mbit/512Kbit/sec ADSL-nél viszont 850 KByte/sec letöltésnél kb. nulla feltöltésed vagy 50-55 KByte/sec feltöltésnél "csak" 790-800 KByte/sec és ez is cFosSpeed-del.

ADSL-nél is mehetne maxon a le és feltöltés ha nem lenne ennyire asszimetrikus...

#1343 Felhasználó inaktív   mézengúz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 30. 00:17

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. nov. 29., szombat - 17:26

Miért belőlük, miért nem a többi szolgáltatóból vagy hivatalból, akire esetleg várnak?

Azé , mert ettöl a bizonytalanságtol még az is jobb lenne ha hazudnának, hazudják azt hogy nem lesz csak 2010-ben. Bár példátlan netet adnak példátlan áron , a tájékoztatásuk és a weboldaluk minősíthetetlen , pld a weben a címlisták lassan 3 hónapja nem lettek frissítve. és a telefonos kisasszony csak 3 szót ismer "erröl nincs információnk" , hogy védheted őket , nem vagyok upc fun , de lehetne a digi informatívabb. Tavasszal meg nyáron még legalább hazudtak , hogy őszre lesz netem , addig nem is volt bajom mert volt egy fix cél.

#1344 Felhasználó inaktív   Pók32 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 30. 08:38

Idézet: sangean - Dátum: 2008. nov. 29., szombat - 18:17

Pontosan melyik utcaban laksz Erzsebeten? Remelem az Ady Endre utcaban is hamarosan indul...

Helsinki úton. Az üzletkötő mondta, hogy Erzsébetnek prioritása van a bekötéseknél, szerintem Te is hamarosan megkapod a szórólapot.

#1345 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 30. 10:32

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. nov. 29., szombat - 18:26

Miért belőlük, miért nem a többi szolgáltatóból vagy hivatalból, akire esetleg várnak?

Csepeli infokat nem tudsz veletlenul? Mert nekem legutobb telefonon azt mondtak, hogy akarcsak Ujpesten itt is engedélyekre varnak.

#1346 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 11. 30. 10:58

Idézet: foxyr - Dátum: 2008. nov. 30., vasárnap - 10:32

Csepeli infokat nem tudsz veletlenul? Mert nekem legutobb telefonon azt mondtak, hogy akarcsak Ujpesten itt is engedélyekre varnak.

Rég volt az már, hogy én ilyeneket tudhattam.

Itt úgy is néz ki a dolog, mert elég összevissza építették. Digi meg ennyire nem hülye, simán látszik, hogy nem folyamatában megy a munka, hanem abba a részbe kapnak bele, amire lehetőségük van.

Házakba kevésbé szólnak bele, azt megszögelték hamar. Aztán ház körüli melók, meg egyre távolabbi dolgok. Üveget meg nem rakják bele, csak majd egyszer. Addig építenek a város másik végén, nem adnak át 1-1 kerületet sem. Sosem tudhatod, hogy földmunkás engedélyre várnak, aktív eszközre, IP tartományra, konfigra, vagy jómunkás szakértőre, aki az egészet tervezi és tele van, de jó eséllyel önkormányzatos/másik szolgáltatós aláírásokra. Ezeket meg nem december közepén fogják alávésni, az egyszer biztos.
Make love not Wor.

#1347 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 30. 13:07

Debrecen, vénkert-újkertből van fórumozó, akinek be van kötve a digilan? :think:

#1348 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 17:16

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. nov. 30., vasárnap - 11:58

Rég volt az már, hogy én ilyeneket tudhattam.

Itt úgy is néz ki a dolog, mert elég összevissza építették. Digi meg ennyire nem hülye, simán látszik, hogy nem folyamatában megy a munka, hanem abba a részbe kapnak bele, amire lehetőségük van.

Házakba kevésbé szólnak bele, azt megszögelték hamar. Aztán ház körüli melók, meg egyre távolabbi dolgok. Üveget meg nem rakják bele, csak majd egyszer. Addig építenek a város másik végén, nem adnak át 1-1 kerületet sem. Sosem tudhatod, hogy földmunkás engedélyre várnak, aktív eszközre, IP tartományra, konfigra, vagy jómunkás szakértőre, aki az egészet tervezi és tele van, de jó eséllyel önkormányzatos/másik szolgáltatós aláírásokra. Ezeket meg nem december közepén fogják alávésni, az egyszer biztos.

Azt a legutobbi telefonbeszelgetes soran elmondtak a digisek, hogy ebben az evben biztos, hogy nem lesz belole mar semmi, de januarban szeretnek vegre beinditani. Egyebkent legszívesebben feljelentenem oket a GVH-nal, mert nem tisztessegesek. Picit sem. Az embereknek lejar a huseguk, s mivel ok 1eve csak hitegetik az "elofizetoket", így kárt okoznak nekik, mivel abban a hitben hagyjak az embereket, hogy 1-2honap mulva be lehet kotni a digit, igy maradnak a korabbi szolgaltatokjuknal listaáron. Olyan simán milliós bírságot kapnának, hogy csak néznének :mad:

#1349 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 17:43

Idézet: foxyr - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 18:16

Azt a legutobbi telefonbeszelgetes soran elmondtak a digisek, hogy ebben az evben biztos, hogy nem lesz belole mar semmi, de januarban szeretnek vegre beinditani. Egyebkent legszívesebben feljelentenem oket a GVH-nal, mert nem tisztessegesek. Picit sem. Az embereknek lejar a huseguk, s mivel ok 1eve csak hitegetik az "elofizetoket", így kárt okoznak nekik, mivel abban a hitben hagyjak az embereket, hogy 1-2honap mulva be lehet kotni a digit, igy maradnak a korabbi szolgaltatokjuknal listaáron. Olyan simán milliós bírságot kapnának, hogy csak néznének :mad:

Adok neked egy millió forintot. Ha ezt mondom neked, akkor otthagyod az állásod-e miatt?

#1350 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 18:00

Én sem értem ez miért a digi problémája. Adott egy szolgáltató, akitől szabadulna. A rohadék digi meg nem tudja addigra kötni, mire a tisztelt upc ügyfél akarná? :) Emiatt pedig a GVH megbüntetné a DIGI-t?  :omg:  :Đ
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1351 Felhasználó inaktív   vigyex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 18:20

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 18:00

Én sem értem ez miért a digi problémája. Adott egy szolgáltató, akitől szabadulna. A rohadék digi meg nem tudja addigra kötni, mire a tisztelt upc ügyfél akarná? :) Emiatt pedig a GVH megbüntetné a DIGI-t?  :omg:  :Đ

hát igen, mindig a digi a hibás nem tudtátok?  :D
mi a fenének fejleszt? nem is értem.

amúgy meg komolyra fordítva, mit lehet manapság országunkban pontosan megtervezni?
főleg olyat ami egy halom aktakukacon kell keresztül préselődjön, gondolok itt az engedélyekre

#1352 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 18:51

Konkurencia jöhet a szőke kapitány 2.0-al  :D

3990Ft-os havi díjam a kábeltv-nél 2700-ra csökken 69 csatorna..de szar megint ilyet olvasni :D

http://www.digikabel.hu/images/stories/asz..._valtozasok.pdf

#1353 Felhasználó inaktív   vigyex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 19:13

Idézet: Flashget - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 18:51

3990Ft-os havi díjam a kábeltv-nél 2700-ra csökken 69 csatorna..de szar megint ilyet olvasni :D

de szar nekünk  :D

hol vannak a fikagyurik ilyenkor?

u.i. lehet azért csinálták, hogy később felvihessék az árat, meg lekorlátozzanak?  :cool:

#1354 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 19:21

A 7.sz. függelékben van 8db digitális csatornának hely, valszeg ha ott megjelennek az adók a díj is több lesz. De addig olcsóbb  ;)

#1355 Felhasználó inaktív   sangean 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 19:27

Nagyon brutal alavag az araknak  :D

A budapesti csatorna kiosztasban ott van 8 frekvencia digitalis musorokkal.

Tudtok errol valamit?

Talan lassan jonnek a HD adasok?  :)

#1356 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 19:35

Dek@ki  :D

Pénteken rendeltem meg tv+teló net egyelőre marad, mer még hűség van rá.

Egyáltalán ennyi csatorna ráfér a tv-re?  :D

Azért elgondolkodok, mikor upc agyasok meglátják digi új ászf-ét, vajon a fejükhöz kapnak -e, hogy megint elb@sztunk valamit, vagy arra gondolnak, még vajon, ahol a digi nem elérhető, ott még bátran kaszálhatnak  :think:

Szerkesztette: Lazsa 2008. 12. 01. 19:38 -kor

Keeping the funk alive

#1357 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 20:46

Némileg "sérelmezem" hogy csak a fővárosi előfizetőket jutalmazzák ezzel a húzásukkal.A többi szolgáltatási területükön átlagban 10-15 csatornával kevesebb van,ugyanennyi előfizetési díjért.Persze így is nagyon korrekt a UPC-hez képest. :respect:

#1358 Felhasználó inaktív   Kalabocs 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 12. 01. 21:13

fehervari havernak mukszik mar a 4+35 digitalis csati :bologat:

#1359 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 21:38

Idézet: Kalabocs - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 21:13

fehervari havernak mukszik mar a 4+35 digitalis csati :bologat:

Én is végikerestettem a STB-vel.Szintén Szfvár.Végre van HBO comedy!Összesen 28db csatornát  talált,11 zárolt(pl Cinemax).A nyitottak között van M2,Jetix,HBO,HBO2,HBO Comedy(végre),Hírtv Sportklub stb.Valszeg nem a végleges kiosztás lesz ez.

#1360 Felhasználó inaktív   Kalabocs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 21:51

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 21:38

Én is végikerestettem a STB-vel.Szintén Szfvár.Végre van HBO comedy!Összesen 28db csatornát  talált,11 zárolt(pl Cinemax).A nyitottak között van M2,Jetix,HBO,HBO2,HBO Comedy(végre),Hírtv Sportklub stb.Valszeg nem a végleges kiosztás lesz ez.

Passz, ami nekem bejon pesten allitolag megy Szekesfehervaron is,
pobaltad  354, 362,370,378, 834, 842, 850,858MHz en is?

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.