HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#1441 Felhasználó inaktív   Sentinel2 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 08. 22:18

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 23:07

a technikai okok gondolom vmiféle engedélyt nem kapnak meg. Másik meg persze hogy elsősorban olyan helyre huzzák be ahol kis helyen sok embert tud lefedni...  most 2-3 emberért nem huznak be kábelt neked. majd később ha már minden zsufoltabb lakotelepet stb lefednek....

Ennek is utána néztem,de semmi ilyen nem volt. A házon belül másik 2 emberke is igényelte már,de no comment. Gondolom ők is lepattantak ennél a résznél... Ehhez hozzátenném a közösképviselő tök normális és ilyet nem akadályoz meg.

Szerkesztette: Sentinel2 2008. 12. 08. 22:20 -kor

#1442 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 12. 08. 23:21

Idézet: Sentinel2 - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 22:04

de azért osztja az észt és közben eléggé személyiség jogi dolgokat feszeget....

Még Te vagy felháborodva meg kurvanyázol? Látszólag fogalmad sincs semmiről, de ugatni azt bírsz. Hülye pöcs.
Make love not Wor.

#1443 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 10:54

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 0:21

Még Te vagy felháborodva meg kurvanyázol? Látszólag fogalmad sincs semmiről, de ugatni azt bírsz. Hülye pöcs.

Szerintem semmi kurvaanyázás nem volt. Viszont már nem először fordul elő, hogy személyeskedsz. :mad:  Ezt befejezhetnéd, mert baromira nem illik ide, mellesleg nem is hozzád intézte a hozzászólását.

#1444 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 16:47

Idézet: Sentinel2 - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 22:18

Ennek is utána néztem,de semmi ilyen nem volt. A házon belül másik 2 emberke is igényelte már,de no comment. Gondolom ők is lepattantak ennél a résznél... Ehhez hozzátenném a közösképviselő tök normális és ilyet nem akadályoz meg.

az engedélyeket nem a közös képviselő adja hanem egyeztetnek önkormányzattal  vízmű stb... 
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#1445 Felhasználó inaktív   mézengúz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 09. 17:23

Idézet: CyberLord - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 18:57

Újpest Ugró gyula sor: 3 hét mulva indul a szolgáltatás, már lehet szerzödni !
Én már megtettem, jut mindenkinek sáv  ;)

Hali . azt szeretném kérdezni hogy ezt az információt mire alapozod? plakátoztak? hívtad az üfsz-t? belső információ? , én nemrég hívtam őket hogy IV. ker. Rózsa utca mikor esedékes , de semmit nem tudott mondani.

#1446 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 20:06

Idézet: mézengúz - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 19:23

Hali . azt szeretném kérdezni hogy ezt az információt mire alapozod? plakátoztak? hívtad az üfsz-t? belső információ? , én nemrég hívtam őket hogy IV. ker. Rózsa utca mikor esedékes , de semmit nem tudott mondani.

Ki van plakátozva a ház, hogy befejezödtek a munkák és lehet igényelni, szerzödéstkötni.
Ma kötöttük meg a szerzödést. Azt mondta az üzletkötö hogy 8 napon belül jönnek a szerelök, hát úgy legyen. Ha már hivtad öket és nem tudtak mit mondani, akkor nincs belátható közelben, biztos nem huzták ki addig a kábelt vagy ilyesmi lehet, szivés az tuti

Szerkesztette: CyberLord 2008. 12. 09. 20:17 -kor

#1447 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 14:39

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ] :D

Csak sajna nem nálam :\ akik szolnokon a széchenyi ltp-n várnak digire azok leghamarabb januárig kell várni mivel a birka teleoptika káefté elbaxta az egeszet... gratulalok  :omg:  :reklamacio:
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

#1448 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 17:46

Üdv.Amiota befejezték a földmunkát azota siri csend van  :(  Nem akarják behuzni az optikát?  :confused: Van itt vki a 17 kerböl akinél már van esetleg? Köszi
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#1449 Felhasználó inaktív   knor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 17:59

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 15:39

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
:D

Csak sajna nem nálam :\ akik szolnokon a széchenyi ltp-n várnak digire azok leghamarabb januárig kell várni mivel a birka teleoptika káefté elbaxta az egeszet... gratulalok  :omg:  :reklamacio:

A szolnoki fórumban az eon van bűnbaknak kikiáltva.

("Több tényezõ is közrejátszik, fõ tényezõ, hogy az eon sem köt idén már áramot számunkra így nehéz elindítani bármit is hiszen minden lépcsõházban kell, hogy áramot kapjanak a mi berendezéseink is.")

Pedig olyan jó lett volna már karácsonykor ezt használni...
Acer TM 5730G laptop Intel® Core2 Duo P8400 2,2GHz, 3GB RAM, 250GB HDD

#1450 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 18:47

Idézet: DjPremier - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 18:46

Üdv.Amiota befejezték a földmunkát azota siri csend van  :(  Nem akarják behuzni az optikát?  :confused: Van itt vki a 17 kerböl akinél már van esetleg? Köszi

Pécsen József Attila utcában is ez van, Kb. 400 méterre meg építik a DIGI irodát. de sebaj. :D
aug.ban húztak be csöveket, meg nemrég 2x felbaszták majd leaszfaltozták az utat.

#1451 Felhasználó inaktív   Tök Ödön 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 12. 10. 19:50

most kötötték be a diginetet. megy is. de van egy kis problémám. ugy tiz percenként szakad égy pillanatra. az explorer észre sem veszi, de ha rapidrol töltök az megszakad, és nem tudja folytatni se flashgettel se a  belsö letöltövel sem. mi a megoldás?

#1452 Felhasználó inaktív   unknownuser 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 19:58

Jól látom, hogy az m2 HD-ban jön? Mióta?

#1453 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 20:49

Idézet: Tök Ödön - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 19:50

most kötötték be a diginetet. megy is. de van egy kis problémám. ugy tiz percenként szakad égy pillanatra. az explorer észre sem veszi, de ha rapidrol töltök az megszakad, és nem tudja folytatni se flashgettel se a  belsö letöltövel sem. mi a megoldás?

Szia!
Az első pár napban-állítólag-teljesen természetes a szakadás.Ha nem múlik el,hibabejelentés.

#1454 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 21:33

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 21:49

Szia!
Az első pár napban-állítólag-teljesen természetes a szakadás.Ha nem múlik el,hibabejelentés.

Azért azt túlzásnak gondolnám, hogy teljesen természetes :) Inkább csak előfordulhat, ha tök új részen indított szolgáltatásról van szó: lehet, hogy variálnak még a switchekkel, vagy egyéb részeit kalapálják a rendszernek-hálózatnak.

Az a kérdés, hogy milyen módon szakad? Fizikálisan is (elveszti a kapcsolatot a switchel, tehát mint ha kihúzódna a csatlakozó), vagy maga a kapcsolat él szakadáskor is, csak nincs rajta forgalom?

#1455 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 21:48

Idézet: knor - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 17:59

A szolnoki fórumban az eon van bűnbaknak kikiáltva.

("Több tényezõ is közrejátszik, fõ tényezõ, hogy az eon sem köt idén már áramot számunkra így nehéz elindítani bármit is hiszen minden lépcsõházban kell, hogy áramot kapjanak a mi berendezéseink is.")

Pedig olyan jó lett volna már karácsonykor ezt használni...

knor ezt a digis srac irta neked a szolnoki forumon? mert én beszéltem azzal a manusszal aki intézi a dolgokat és mondta hogy a teleoptika nem csinálta meg a földkábelezést pl nálunk is csak a cső van meg.... kábel sehol. mármint a földből kilogo csőben. én e-onnál melozom igen elég nehézkes az ügyintézés de mivel nekik almérő kell nem pedig főmérő a cuccokhoz így a lépcsőházak közös képviselőjével házmesterével kell letárgyalni a dolgokat hogy ráköthetnek-e. aztmondja leghamarabb január... nagyon örülök neki mert adsl-em meg jan 1-ig lesz.... net meg nemárt. majd addig lenyulom vmelyik wifist itt a környékben :D

#1456 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 07:23

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 22:48

knor ezt a digis srac irta neked a szolnoki forumon? mert én beszéltem azzal a manusszal aki intézi a dolgokat és mondta hogy a teleoptika nem csinálta meg a földkábelezést pl nálunk is csak a cső van meg.... kábel sehol. mármint a földből kilogo csőben. én e-onnál melozom igen elég nehézkes az ügyintézés de mivel nekik almérő kell nem pedig főmérő a cuccokhoz így a lépcsőházak közös képviselőjével házmesterével kell letárgyalni a dolgokat hogy ráköthetnek-e. aztmondja leghamarabb január... nagyon örülök neki mert adsl-em meg jan 1-ig lesz.... net meg nemárt. majd addig lenyulom vmelyik wifist itt a környékben :D

Feltöröd a Wifi-jét? :D

#1457 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 08:43

Idézet: whg - Dátum: 2008. dec. 11., csütörtök - 8:23

Feltöröd a Wifi-jét? :D

Arra nincs szükség: 10 wifiből akár 3-4 insecure... Én 10 emeletes panelok között lapom, kilógatom az antennámat, 6-8-10 wifis háló simán "fogható", abból 1-2 mindig van, ami nyitott :) Pedig nekem csak a PCI-os Wlan kártyámhoz tartozó kis pici antennám van, amit egy ötméteres kábellel megtoldottam, így egy botra erősítve kitudom nyújtani :) Komolyabb antennával szerintem még jobb eredmény érhető el. Sajnos sokan nem értenek hozzá, nem is gondolják, hogy rá tud csatlakozni más is. Meg persze van olyan is, aki direkt csinál hot-stopot a sok ingyenélőnek  :cool:  :D

Fontos: én nem net lopás miatt "lógattam" 2 évig az antennámat meghosszabbított kábellal, hanem azért, mert olyan albérlet(ek)ben laktunk ez előtt, ahol a tulaj wifijét használhattuk (legálisan :)), aki a szomszéd házban lakott (kertes ház). De most 3 hónapja beköltöztünk panelba, és amíg nem kötötték be a Digit, addig bizony... megpróbáltam én is, hogy fogható e a Bőrtok rádió  :rolleyes: És hát fogható.

Szerkesztette: Joci 2008. 12. 11. 08:51 -kor

#1458 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 09:01

Huston baj van! nagyon szarul jönnek be az oldalak most reggel. Este még jó volt. ha görgetem pl. ezt a fórumot vagy az indexet lépcsőzetesen megy az oldal görgetése nem folyamatos.
Itt is a 20/15 megvolt mindig...jó tudom a garantált 1/1 megvan..
Kép

Szerkesztette: Flashget 2008. 12. 11. 09:02 -kor

#1459 Felhasználó inaktív   PeterX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 09:16

Idézet: Flashget - Dátum: 2008. dec. 11., csütörtök - 9:01

Huston baj van! nagyon szarul jönnek be az oldalak most reggel. Este még jó volt. ha görgetem pl. ezt a fórumot vagy az indexet lépcsőzetesen megy az oldal görgetése nem folyamatos.
Itt is a 20/15 megvolt mindig...jó tudom a garantált 1/1 megvan..
Kép

Szerdán is elég érdekesen alakult a BIX grafikon.
Bár én este nem vettem észre semmit otthon ebből.
VODKA
-Connecting People-

#1460 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 10:01

Próbálkoztam másik IP-kel de semmi. Külföldi oldalak be sem jöttek.
Gép kikapcs, újraindit és megjavult.
Kép

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »