HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#2641 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 08. 20:41

Jelentés:
Csepel 21. ker Kossuth Lajos u 106 és a mellette lévő 3 db 10 emeletes ház most indult (páros oldal a Badi Hamival szemben). Ma dobták be az üzletkötő nevét.

Csupán 2 évet vártam.... :D De így is örülök.  :up:
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#2642 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 09. 00:56

Idézet: batagy - Dátum: 2009. máj. 8., péntek - 20:41

Jelentés:
Csepel 21. ker Kossuth Lajos u 106 és a mellette lévő 3 db 10 emeletes ház most indult (páros oldal a Badi Hamival szemben). Ma dobták be az üzletkötő nevét.

Gratula  :respect:
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#2643 Felhasználó inaktív   pacee22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 09. 09:22

Jelentés:

akkor még 1 fél év míg eljutnak a kossuth végéig :mad:

#2644 Felhasználó inaktív   napppali 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 09. 09:48

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a szolgáltató tudja-e blokkolni a felhasználók torrent forgalmát?
Mert kb egy hete szinte 0 a feltöltési sebességem népszerű torrentnél is(néha felmegy 50k-ra), de csak torrentezésnél. A letöltés viszont a torrentnél is megy teljes sebességgel. Kliens csere után is maradt a probléma.
Speedtest.net 10/8 Mbit-et mér, és óriásfile-t is próbáltam feltölteni e-mailben, az is ment teljes sebességgel.

#2645 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 09. 16:32

Idézet: napppali - Dátum: 2009. máj. 9., szombat - 10:48

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a szolgáltató tudja-e blokkolni a felhasználók torrent forgalmát?
Mert kb egy hete szinte 0 a feltöltési sebességem népszerű torrentnél is(néha felmegy 50k-ra), de csak torrentezésnél. A letöltés viszont a torrentnél is megy teljes sebességgel. Kliens csere után is maradt a probléma.
Speedtest.net 10/8 Mbit-et mér, és óriásfile-t is próbáltam feltölteni e-mailben, az is ment teljes sebességgel.

Tudja, de eddig még diginél nem volt rá példa.
Ok lehet, hogy esetleg a tűzfal blokkolja a torrent kliensedet, vagy passzív módban akarsz feltölteni, seeder/leecher arány sem mindegy, hogy legyen kinek tőttikézni.

Szerkesztette: Lazsa 2009. 05. 09. 16:35 -kor

Keeping the funk alive

#2646 Felhasználó inaktív   szemil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 09. 20:11

A Digi digisport néven indít sportcsatit július1-től!Állítólag BL meccseket fog közvetíteni a tv2-vel váltva.Lehet hogy itt van a kiépítésre szánt lové??

#2647 Felhasználó inaktív   napppali 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 09. 20:33

Idézet: Lazsa - Dátum: 2009. máj. 9., szombat - 16:32

Tudja, de eddig még diginél nem volt rá példa.
Ok lehet, hogy esetleg a tűzfal blokkolja a torrent kliensedet, vagy passzív módban akarsz feltölteni, seeder/leecher arány sem mindegy, hogy legyen kinek tőttikézni.

Tűzfalamban nem állítottam el semmit és eddig jól ment a feltöltés. Aktív módban vagyok. Már direkt olyan torrenttel is próbálkoztam, aminél sok a leecher.

#2648 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 00:22

Idézet: napppali - Dátum: 2009. máj. 9., szombat - 21:33

Tűzfalamban nem állítottam el semmit és eddig jól ment a feltöltés. Aktív módban vagyok. Már direkt olyan torrenttel is próbálkoztam, aminél sok a leecher.

Nekem egy év alatt több mint 7 terra színtiszta torrent forgalmam van. Semmi korlátozást nem vettem észre. Most is üveghangon megy. Ott valami helyi hiba lesz szerintem.

#2649 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 07:27

Idézet: batagy - Dátum: 2009. máj. 8., péntek - 21:41

Jelentés:

Nekem is kellemes meglepetés volt, hogy csütörtökön elutaztam külföldre, s ma hajnalban ott virult a szórólap az üzletkötő nevével.

Kossuth Lajos 75/b, de gondolom, hogy Kossuth 71-től 83-ig is lehet kötni.

#2650 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 13:03

Idézet: foxyr - Dátum: 2009. máj. 10., vasárnap - 7:27

Nekem is kellemes meglepetés volt, hogy csütörtökön elutaztam külföldre, s ma hajnalban ott virult a szórólap az üzletkötő nevével.

Kossuth Lajos 75/b, de gondolom, hogy Kossuth 71-től 83-ig is lehet kötni.

Na gratula neked is!
Akkor ezek szerint most máshol is indítottak a környéken.

Az ürge (üzletkötő) azt mondta hogy az önkormányzatra vártak.
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#2651 Felhasználó inaktív   Battlebat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 16:05

Jelentés:

hát az biztos, hogy ha még egy évig kell várnom akkor megyek veszek egy csákányt, egy dob optikai kábelt és kihuzom magam

#2652 Felhasználó inaktív   asdasd23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 13:49

Idézet: Laca - Dátum: 2009. máj. 7., csütörtök - 20:46

Aztan amikor szakadas jon, nezzetek meg, hogy jott-e olyan csomag, hogy peer not respond, termination request. Ha ilyet kaptok, akkor nektek is csomagvesztes van a Digi fele, amit ha igy megirtok nekik, akkor meg tudjak oldani a problemat. Nallam a level megirasa utan 3 nappal mar jo volt a net, es azota is egy hetes uptime-ok vannak!

A kérdésem az volna, hogy a masszív töltések közbeni csomagvesztések is megszűntek vagy csak kevésbé lett hajlamos eldobálni a kapcsolatot a rendszer?
0dB.

#2653 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 13:50

Idézet: Battlebat - Dátum: 2009. máj. 10., vasárnap - 16:05

hát az biztos, hogy ha még egy évig kell várnom akkor megyek veszek egy csákányt, egy dob optikai kábelt és kihuzom magam

Én már majdnem egy éve várok!
Ennyi idő alatt a téli fagyott földet is kiástam volna kávéskanállal az elosztószekrényükig.
Ha hozzávesszük, hogy félrevezetően hirdettek, hogy hamarosan indul a szolgáltatás, és már másfél évvel ezelőtt indulást ígértek, akkor sacc 50ezerrel vagyok rosszabb, mintha lehűségezem a jelenlegi matávot....

Szerkesztette: maxt 2009. 05. 11. 13:51 -kor

#2654 Felhasználó inaktív   Káposztásmegyer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 17:51

Sziasztok!
Hónapok - sőt talán már több mint 1 éve figyelem a topic-ot először nagyobb odafigyeléssel, majd egyre kevésbé ...
Tavaly februárban dobták be a szórólapot, majd el is fogadta a th a hálózat kiépítését, 2008. február vége óta az ajtó felett "lóg a kanóc".

2008. júniusában lejárt a hűségszerződésem, akkor a digi augusztusi bekötést igért. Semmi sem lett belőle. Káposztásmegyer 1-en a Nádasdy Kálmán utcai 10 emeletes házak kimaradtak a bekötésből és a telefonos ügyfélszlgálat is csak annyit tud több perces várakoztatás után közölni, ami a netől is látható - azaz semmi bíztatót - ne is telefonáljak, mert azt is ők veszik fel, akik nem tudnak tájékoztatást adni...

Van itt olyan fórumtárs, aki valami közelítő időpontot tud mondani? Mert ha még az sem, akkor a dsl-ről váltok a upc-re, mert ez a "nem tudok időpontot mondani" már nem elég.

Köszi
Ági

#2655 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 18:07

Idézet: Káposztásmegyer - Dátum: 2009. máj. 11., hétfő - 17:51

...akkor a dsl-ről váltok a upc-re, mert ez a "nem tudok időpontot mondani" már nem elég.

Ezt az upc-s dolgot gondold át mégegyszer: gondolom vagy nem elég a sávszélesség vagy drágának találod a mostanit. Ha nem elég a sávszél, az upc azt ad ugyan, de a p2p-t felejtsd el náluk, csak kínlódás. Vannak akiknél megy úgy-ahogy a letöltés, de a feltöltés az szinte senkinek. A másik, az upc-nél 300GB a havi maximális forgalom, ez 15/2-es csomagnál kevesebb mint 6%-a a sávszélességednek, a 25/3-asnál meg már ne is beszéljünk róla, 3 nap p2p és 27 nap szünet. Ha meg nem p2p-re kell, akkor vágj bele egy hűség nélküli csomagba (úgy tudom, csak a társasházi kedvezményhez kell hűség).

#2656 Felhasználó inaktív   karicsek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 18:16

Sziasztok Digisek.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy az rtl klub nálatok sztereóban jön, mert nekem tatabányán, csak monó hanggal van, akár analógban, akár digitálisan.
Vagy esetleg állítani kell valamit. Sony tv-m van ami tudja a digitális csatornákat kódólni.
Kösz
Karicsek

#2657 Felhasználó inaktív   Káposztásmegyer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 18:18

Idézet: zka67 - Dátum: 2009. máj. 11., hétfő - 18:07

Ezt az upc-s dolgot gondold át mégegyszer: gondolom vagy nem elég a sávszélesség vagy drágának találod a mostanit. Ha nem elég a sávszél, az upc azt ad ugyan, de a p2p-t felejtsd el náluk, csak kínlódás. Vannak akiknél megy úgy-ahogy a letöltés, de a feltöltés az szinte senkinek. A másik, az upc-nél 300GB a havi maximális forgalom, ez 15/2-es csomagnál kevesebb mint 6%-a a sávszélességednek, a 25/3-asnál meg már ne is beszéljünk róla, 3 nap p2p és 27 nap szünet. Ha meg nem p2p-re kell, akkor vágj bele egy hűség nélküli csomagba (úgy tudom, csak a társasházi kedvezményhez kell hűség).

A p2p az megy szinte folyamatosan, nem ez a cél - még csak nem is a drágaság, mert minimál sávszélen főként email, web a lényeg. De ami zavar az az, hogy a dsl még 2 év előtti áron "szolgáltat". ami ma már túlzás. Csak akkor viszik le a díjat, ha aláírok még 1 évet. Ezt viszont nem tettem meg a digi tavaly februári beetetése miatt, ami már több mint 1 év után 15-18 e Ft veszteség, csak egy szórólap miatt. Az eljárást sérelmezem és a bizonytalanságot. Főként mert a vezetékes telefont is átvittem volna, mert csak a dsl miatt fizetem (bár néha fax is jön rá). De a számhordozhatóság is herce-hurca. Vártam eddig. De nincs érékelhető, tisztességes info.  :(

Ági

#2658 Felhasználó inaktív   tibuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 18:34

Idézet: karicsek - Dátum: 2009. máj. 11., hétfő - 18:16

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy az rtl klub nálatok sztereóban jön, mert nekem tatabányán, csak monó hanggal van, akár analógban, akár digitálisan.

Sztereóban (analóg adás) jön, Tatabányán.

#2659 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 18:40

Idézet: Káposztásmegyer - Dátum: 2009. máj. 11., hétfő - 18:18

A p2p az megy szinte folyamatosan, nem ez a cél - még csak nem is a drágaság, mert minimál sávszélen főként email, web a lényeg. De ami zavar az az, hogy a dsl még 2 év előtti áron "szolgáltat". ami ma már túlzás. Csak akkor viszik le a díjat, ha aláírok még 1 évet. Ezt viszont nem tettem meg a digi tavaly februári beetetése miatt, ami már több mint 1 év után 15-18 e Ft veszteség, csak egy szórólap miatt. Az eljárást sérelmezem és a bizonytalanságot. Főként mert a vezetékes telefont is átvittem volna, mert csak a dsl miatt fizetem (bár néha fax is jön rá). De a számhordozhatóság is herce-hurca. Vártam eddig. De nincs érékelhető, tisztességes info.  :(

Ági

Ha elérhetö nálad akkor vágj bele,most már nincs hüség.És amire neked kéne arra szerintem tökéletes.És ha odaér a Digi akkor gond nélkül lemondod.Én is vagyok vele addig kötöttem be a silvert amig nem ér ide a Digi. ;)
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#2660 Felhasználó inaktív   Káposztásmegyer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 19:01

Idézet: DjPremier - Dátum: 2009. máj. 11., hétfő - 18:40

Ha elérhetö nálad akkor vágj bele,most már nincs hüség.És amire neked kéne arra szerintem tökéletes.És ha odaér a Digi akkor gond nélkül lemondod.Én is vagyok vele addig kötöttem be a silvert amig nem ér ide a Digi. ;)

Köszi, akkor belevágok, a telefonnal is váltottál?

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.