Idézet: Lazsa - Dátum: 2009. júl. 4., szombat - 21:16
Csökkentsd a szálak számat, vagy vegyél normális hálókarit.
De ez a korlátozás, amit leírtál, ez annyira értelmetlen.... Mi az, hogy ??
Most vagy a down irányt korlátozod, vagy az uppot, vagy mindkettőt, de hogy egyik irányba így, a másik irányba meg úgy....
ftpvel, asus p5k integralt gigabittel es levelone gigabit halokarival is letezik a problema.
winxp alap/rasppoe csatlakozas valtogatasa se sokat segit (jobban szeretem rasppoe-t btw).
a korlatokat igy hasznalom: ha vmit gyorsan akarok letolteni akkor download limitet kilovom, upload limitet 1200k-ra. ha nemerdekel hogy mikor lesz kesz a cucc akkor upload limitet kilovom, download limitet 3800k-ra (igy tudok mellette seedelni 3MB/seccel). ha nem limitelem se uploadot, se downloadot de mindketto probalja hasznalni a netet amilyen gyorsan tudja akkor 40% losst kapok ami elegge idegesito ha pl game kozben elindul egy rss, szal 3800k download limit a default setting.
ezen kivul is voltak mar problemak topnetre valtas utan de nem ennyi. tegnap(+ma eddig) eleg durva volt.
most pl ejjel 3 orakor egy(?, ezt vettem eszre, valszeg tobb) ilyen tortent:

szerintem a halozat nincs leterhelve (ejjel 3kor?, fiber?), de eleg erdekes lenne ha az percekre 0kb-ra vinne le az upload speedet.
bemegyek hetfon ugyfelszolgalatra sirni, legrosszabb esetben elkuldenek, legjobb esetben megfixelik a problemat.
nah ez eleg hosszu lett es valszeg az egesz dolog az en hibam (vagyis az hogy meg nem ugattam le a digiseket telefonon), de gondoltam valaszolok a kerdeseidre.
Szerkesztette: wat 2009. 07. 05. 03:06 -kor

Súgó
A téma zárva.