Idézet: mlaszlo986 - Dátum: 2009. aug. 16., vasárnap - 19:08
Köszönöm az infót. Az egyik tv egy hagyományos régi készülék lenne (kb. 10-11 éves), a másik egy újabb LCD tv. A UPC-vel minőségileg nincs gond, viszont a havidíj már eléggé magas, a net+tv+telefon havidíja 16000.-Ft körül van (ez a kedvezményekkel csökkentett ár) és ehhez jön még kb. 2-3000.-Ft, amit telefonon beszélnek. Ezeknek a költségeknek a lefaragásán gondolkodnak. Ha jól számoltam, akkor a Digi-nél a feléből kijönnének tv+HBO+net+telefon, ami hátrány lenne, hogy az HBO-k csak egy tv-n mennének. Szerintetek van rá esély, hogy esetleg később plusz bérleti díjért második digitális box-ot is biztosítsanak az HBO-khoz?
Én székesfehérvári vagyok, de ugyanazt tudom mondani mint Xero, azzal a különbséggel, hogy nálunk jobb a digi tévéjének a minősége, mint az upc-é volt. Az upc csatornáinak nagyrészénél függőleges csikok mászkáltak a képben. Aszondta az upc-s fószer, hogy szar a tévénk. Vadiúj LG lcd-s tévé, de rádugtam neki a régi crt-st is, azon is ugyanúgy csíkoztak. Ennyiben maradtunk. A tévéim nem szarok
A telefon meg müködik. Mit lehet róla írni? Ha csörög, felveszem és beszélünk, tisztán érthetően. Ha nem csörög és úgy veszem fel, egy búgó hangot ad, lenyomok pár számot és beszélek tisztán, érthetően.
Szerintem nincs esélyed második box-ra, örülj, ha elsőt kapsz, úgy olvastam itt, hogy eléggé hiánycikk mostanában. Az adások jönnek analógban is, azt szét tudod osztani, nem? A HBO-t meg max az egyiken nézitek.