Idézet: Kalabocs - Dátum: 2009. aug. 21., péntek - 5:52
legtöbb szolgáltató alapból tiltja a 25-ös portot mivel a feltelepülő virusok/spamok a levelező programon keresztül pl. OUtlock ezen keresztül bombázzák a hálózatokat.
Amennyiben nem digis postafiókot akarsz használni pl. freemail, ..... akkor kell kérni hogy oldják fel a tilalmat de akkor biztosítanod kell a géped tisztaságát ( fix.IP?)
Azonban a gmail alapból a kimenő levelek kézbesítésére nem a 25-ös portot használja! ezért bármelyik levelezőprogramba beállítva működni fog
Tisztelettel megköszönöm, így már teljesen érthető.
Szvsz nem kell feloldatni semmit. Én a freemail-t mindenféle jóváhagyás nélkül használom, Digi-s email-t nem is kértem.
Outlook expressnél (talán ez a legelterjedtebb) az Internetfiók (magyarul postafiók) beállítás/Tulajdonságok/Kiszolgálók fülön belül A kiszolgáló hitelesítést igényel-be pipa, utána a Beállításokban a Bejelentkezésbe pötty, fióknévként megadni a digis felhasználónevet, jelszóként a digis jelszót és már működik is a levelezőprogram.
Nekem az Internetfiók (magyarul postafiók) Tulajdonságok/Speciális fülön belül a Kimenő levelek (SMTP)-ben 25 van. Ezen nem állítottam semmit. És működik.