Idézet: StarT - Dátum: 2009. szept. 23., szerda - 22:33
Üdv mindenkinek!
A digi kábel az a digi tv? Csak mert nálunk úgy fél évvel ez elött bekábelezték az egész házat minden emeleten minden ajtó fölé került egy kis dobozka, de nem tudom melyik szolgáltató ez aki kötötte, honnan derülhetne ki? Újpesten lakom, megnéztem a digi oldalán, de a mi utcánk ház száma nincs ott, de több más ház szám ebböl az utcából igen. Mennyire naprakész az a lista? Esetleg van itt újpesti vagy bárki aki tudja, hogy újpesten hol elérhető a digi netje? De, mindegyik utca és házszám, mindegyik. Legyen olyan kedves és írja meg aki tudja, köszönöm szépen előre is. (De, ha nem a digi kábelezte be a házat, akkor melyik szolg lehet az még?)

DigiTV az a műholdas szolgáltatás, a Digikábel, az ugyanaz a cég, csak kábelen szolgáltat internetet, telefont, tv-t.
Doboz nem tudom mi lehet, mert digi ált csak behúz egy UTP-t meg egy koax-ot kábelcsatornában az ajtóig, és a lépcsőházba teszi az elosztószekrényt.
Újpesten eléggé terjeszkedik a digi, hiszen sok a panel, ami neki nagyon megéri.
A ház bekábelezése csak a csali, aztán még több mint 1 évig csak a fogát szívhatja a leendő ügyfél, hogy mennyit spórolt volna, ha már lenne rajta szolgáltatás. Hozzátenném, hogy a jelenlegi hűségakció vastagon megéri (ha megbízható a környéken a szolgáltatás)
Pesterzsébeti példa:
Plakát, hogy senki ne kössön hűséget: 2007;
Ház bekábelezése 2008 június;
Szolgáltatás indítása: 2009 szeptember.
Ha kábeled már van az ajtó fölött, akkor csak azt kell figyelni, hogy földmunka van-e a környéken, körbekerítve sárga alapon fekete DIGITÁLIS KÁBEL feliratú szalaggal. Ez után ált. 1-2 hónappal indítják a szolgáltatást.