HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#3661 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 22. 20:25

Idézet: flyer12 - Dátum: 2009. szept. 22., kedd - 13:11

Sziasztok!

Valaki használ valamilyen DVB-C tunert, Digi-kábel TV-n? Egyáltalán lehet ilyen kártyát kapni valahol?

Igen, lehet kapni. Én TerraTec Cinergy C PCI HD tunert használok. Ezzel a kártyával nálunk 40 csatorna jön, de nincs pl. TV2, Rtl Klub, m2.
A google-n egyébként találsz, de kevés van, drágák és ha HD-t is akarsz nézni, ahhoz általában viszonylag izmos gép kell.

#3662 Felhasználó inaktív   szemil 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 22. 21:27

Idézet: szemil - Dátum: 2009. szept. 22., kedd - 18:45

Szia!
Neked nem kell kártya mert nincs kódolva a digikábel digitális adása.Neked egy mpeg2 vagy mpeg4 DVB-C beltérit kell venned hozzá(attól függ mit akarsz nézni sd-HD) hogyha a tévédben nincs beleépítve.Kódolva csak az HBO van ahhoz meg adnak beltérit,bár most nem tudom mi a helyzet mert egy időben nem tudtak beltérit adni.

Flyer12!
Bocs csúnyán benéztem a kérdésedet a válaszomat ne vedd figyelembe.

Szerkesztette: szemil 2009. 09. 22. 21:29 -kor

#3663 Felhasználó inaktív   flyer12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 23. 09:50

Idézet: Pille - Dátum: 2009. szept. 22., kedd - 20:25

Igen, lehet kapni. Én TerraTec Cinergy C PCI HD tunert használok. Ezzel a kártyával nálunk 40 csatorna jön, de nincs pl. TV2, Rtl Klub, m2.
A google-n egyébként találsz, de kevés van, drágák és ha HD-t is akarsz nézni, ahhoz általában viszonylag izmos gép kell.

Köszi! Ezt már én is megtaláltam, még van egy a PCTV Quatro Stick 510e. Csak az a gondom hogy sehol nem lehet kapni. Lehet Ebay lesz belőle..

#3664 Felhasználó inaktív   szemil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 23. 19:50

Idézet: flyer12 - Dátum: 2009. szept. 23., szerda - 9:50

Köszi! Ezt már én is megtaláltam, még van egy a PCTV Quatro Stick 510e. Csak az a gondom hogy sehol nem lehet kapni. Lehet Ebay lesz belőle..

Hátha segítek.20 pénzért van külső usb-s Anysee névre hallgató Mpeg4 DVB-C tuner conax kártyaolvasóval.

#3665 Felhasználó inaktív   StarT 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 23. 22:33

Üdv mindenkinek!

A digi kábel az a digi tv? Csak mert nálunk úgy fél évvel ez elött bekábelezték az egész házat minden emeleten minden ajtó fölé került egy kis dobozka, de nem tudom melyik szolgáltató ez aki kötötte, honnan derülhetne ki? Újpesten lakom, megnéztem a digi oldalán, de a mi utcánk ház száma nincs ott, de több más ház szám ebböl az utcából igen. Mennyire naprakész az a lista? Esetleg van itt újpesti vagy bárki aki tudja, hogy újpesten hol elérhető a digi netje? De, mindegyik utca és házszám, mindegyik. Legyen olyan kedves és írja meg aki tudja, köszönöm szépen előre is. (De, ha nem a digi kábelezte be a házat, akkor melyik szolg lehet az még?)  :)

#3666 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 09. 23. 23:17

Idézet: StarT - Dátum: 2009. szept. 23., szerda - 23:33

Esetleg van itt újpesti vagy bárki aki tudja, hogy újpesten hol elérhető a digi netje?

Nem akarsz inkább házszámot írni, hátha van arról valaki?
Make love not Wor.

#3667 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 10:14

Idézet: StarT - Dátum: 2009. szept. 23., szerda - 22:33

Üdv mindenkinek!

A digi kábel az a digi tv? Csak mert nálunk úgy fél évvel ez elött bekábelezték az egész házat minden emeleten minden ajtó fölé került egy kis dobozka, de nem tudom melyik szolgáltató ez aki kötötte, honnan derülhetne ki? Újpesten lakom, megnéztem a digi oldalán, de a mi utcánk ház száma nincs ott, de több más ház szám ebböl az utcából igen. Mennyire naprakész az a lista? Esetleg van itt újpesti vagy bárki aki tudja, hogy újpesten hol elérhető a digi netje? De, mindegyik utca és házszám, mindegyik. Legyen olyan kedves és írja meg aki tudja, köszönöm szépen előre is. (De, ha nem a digi kábelezte be a házat, akkor melyik szolg lehet az még?)  :)

DigiTV az a műholdas szolgáltatás, a Digikábel, az ugyanaz a cég, csak kábelen szolgáltat internetet, telefont, tv-t.
Doboz nem tudom mi lehet, mert digi ált csak behúz egy UTP-t meg egy koax-ot kábelcsatornában az ajtóig, és a lépcsőházba teszi az elosztószekrényt.

Újpesten eléggé terjeszkedik a digi, hiszen sok a panel, ami neki nagyon megéri.
A ház bekábelezése csak a csali, aztán még több mint 1 évig csak a fogát szívhatja a leendő ügyfél, hogy mennyit spórolt volna, ha már lenne rajta szolgáltatás. Hozzátenném, hogy a jelenlegi hűségakció vastagon megéri (ha megbízható a környéken a szolgáltatás)

Pesterzsébeti példa:
Plakát, hogy senki ne kössön hűséget: 2007;
Ház bekábelezése 2008 június;
Szolgáltatás indítása: 2009 szeptember.

Ha kábeled már van az ajtó fölött, akkor csak azt kell figyelni, hogy földmunka van-e a környéken, körbekerítve sárga alapon fekete DIGITÁLIS KÁBEL feliratú szalaggal. Ez után ált. 1-2 hónappal indítják a szolgáltatást.

#3668 Felhasználó inaktív   papg79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 10:37

Nálunk tegnap rakták ki a szórólapot (Győr, Bartók Béla u.), hogy a munkálatok befejeződtek, a szolgáltatást megkezdték. Nekem szept. 14-el van aláírva a szerződésem. Remélem, hogy most már hamarosan jönnek bekötni.

#3669 Felhasználó inaktív   Sparks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 10:58

Idézet: maxt - Dátum: 2009. szept. 24., csütörtök - 11:14

Ha kábeled már van az ajtó fölött, akkor csak azt kell figyelni, hogy földmunka van-e a környéken, körbekerítve sárga alapon fekete DIGITÁLIS KÁBEL feliratú szalaggal. Ez után ált. 1-2 hónappal indítják a szolgáltatást.

Ez érdekes lehet így :) Nálunk valamikor tavasszal voltak földmunkák (13. ker. Esztergomi út, Párkány u.) és a múlt héten jöttek a lépcsőházakba és bekábeleztek a dobozokig, amiket le is lakatoltak. A szerelő srác azt mondta, hogy 1 hónapon belül fel fognak keresni Digis emberek. A lakásokig még tudtommal nem csinálták meg, bár nem néztem a dobozokat, lehet már ott vannak a kábelek.
Szóval innen még 1 vagy másfél év lenne? Hmmm, az kemény  :think: 
Anno a UPC csinálta ezt, bekábelezték a lépcsőházat, behúzták a kábelt a lakásba, aztán síri csend lett 2(!) évig... (Bartók Béla út) De ez még talán az előző évezredben lehetett, vagy utána nem sokkal.
Remélem a Digi is fejlődik, mert a UPC a legutóbbi kábelezést és bekötést pár éve Zuglóban nagyon gyorsan csinálta meg a boltomban.
Könyvjelző linkgyűjtemény -- Állás hirdetések

#3670 Felhasználó inaktív   trec 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 11:44

Idézet: maxt - Dátum: 2009. szept. 24., csütörtök - 10:14

DigiTV az a műholdas szolgáltatás, a Digikábel, az ugyanaz a cég, csak kábelen szolgáltat internetet, telefont, tv-t.
Doboz nem tudom mi lehet, mert digi ált csak behúz egy UTP-t meg egy koax-ot kábelcsatornában az ajtóig, és a lépcsőházba teszi az elosztószekrényt.

Újpesten eléggé terjeszkedik a digi, hiszen sok a panel, ami neki nagyon megéri.
A ház bekábelezése csak a csali, aztán még több mint 1 évig csak a fogát szívhatja a leendő ügyfél, hogy mennyit spórolt volna, ha már lenne rajta szolgáltatás. Hozzátenném, hogy a jelenlegi hűségakció vastagon megéri (ha megbízható a környéken a szolgáltatás)

Pesterzsébeti példa:

Idézet

(ha megbízható a környéken a szolgáltatás)

Ez alatt mit kell érteni ?

#3671 Felhasználó inaktív   rion 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 12:07

Pesterzsébeti példa:

Szia maxt.

És mikor fektették a kábelt a házig?

Erzsébeti vagyok én is, nálunk 3 hete ásták el a kábelt a házig, 2 hete bekábelezték a házat, most üzletkötőre várok. Bár ha türeltmetlen leszek, lehet hogy bemegyek egyszer az ügyfélszolgálatra érdeklődni. :)
30/20@Digi-Kábel

#3672 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 16:26

Idézet: StarT - Dátum: 2009. szept. 23., szerda - 22:33

Üdv mindenkinek!

Hol laksz?
-= ZenészHUB :: the one and only =-

#3673 Felhasználó inaktív   StarT 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 16:32

Pesterzsébeti példa:

Sziasztok.

Én nem tudok földmunkáról a környéken, (újpest, munk.9.) akkor simán lehet, hogy errefele mégcsak a ház van bekábelezve.  :think:

#3674 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 20:07

Idézet: StarT - Dátum: 2009. szept. 24., csütörtök - 16:32

Sziasztok.

Én nem tudok földmunkáról a környéken, (újpest, munk.9.) akkor simán lehet, hogy errefele mégcsak a ház van bekábelezve.  :think:

Lehet, hogy úgy van, ahogy mondod. Lehet az is, hogy a vezetéket egy másik ház tetejéről viszik át. Nálunk így csinálták.
Másik dolog: A földmunkát ne úgy képzeld el, hogy végigásnak mindent. Nem messze tőlünk a föld alatti telefonvezetékek(?) mellé húzták be  kábeleket, így semmiféle földmunkát nem lehetett észrevenni.

#3675 Felhasználó inaktív   iHi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 20:26

hello,

lenne par kerdesem. szolgalatot valottam, digire.
ki lett huzva a rotuer wan portbol a kabel, be a digie, semmi.
gepben semmi. laptopban, ami szinten azon a routeren volt meg megy, de csak rajta...

mitol lehet?

pppoet mindenhol ugyanugy allitottam be.

Modem: DLINKDIR100

tobb kabellel is probaltam, rovidebbel is. router wan portjaba ugyanaz a kabel kell mint a gepbe, vagy crosslink?
Ez a hozzászólás 100%-ban újrahasznosított elektronokból készült.

Ragnaros: Scarab Lord Vernita - 80 Rogue

#3676 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 09:57

Idézet: StarT - Dátum: 2009. szept. 24., csütörtök - 16:32

Sziasztok.

A munkasotthonrol nem tudok, viszont a ra meroleges utcakban (Rozsa, Virag, Erzsebet) mar van szolgaltatas. Hivogasd boszen a DIGI ugyfelszolgalatot. Szerintem.
-= ZenészHUB :: the one and only =-

#3677 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 10:32

Újpest Izzó lakótelepen és Káposztás megyeren ahol már jó ideje működik a Digikábel,újból új helyen törik az aszfaltot és  Kábeleket fektetnek.
Vajon miért?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#3678 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 15:37

Digitálisan még mindig nem jön az m2, a TV2, meg a retekklub?

#3679 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 17:06

Idézet: iHi - Dátum: 2009. szept. 24., csütörtök - 21:26

pppoet mindenhol ugyanugy allitottam be.

pppoe csak a router wan portjára kell, sehova máshova
Keeping the funk alive

#3680 Felhasználó inaktív   P100 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 18:39

Október 1-től a TopNET csomag 80/25-re gyorsul!

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.