Idézet: Modika - Dátum: 2009. szept. 29., kedd - 19:45
Nem érted.
Úgy szól a dolog,hogy írj alá 2 évet a Diginél,és akkor 1 évig a 3 szolgáltatást megkapod havi 3 ezerért(teszem hozzá,nagyon jó ár)
De ott van a 2. év amikor bármilyen árat feldobhat a Digi,és neked ott az aláírt 2 év hűségből még egy!
Egyébként UPC társasházi kedvezménnyel nem sokkal drágább.
TE nem érted!
Az aláírt időszak első felében az előfizetési díj valóban 3.000 Ft/hó, a második felében a hűség nélküli díj 5.400 Ft/hó, ugyanannyi, mint a hűség nélküli díj. Ha felmondod, akkor szvsz 20.000 Ft díjat worxland szerint 25.000 Ft-ot kell lerónod. Na így gondold végig!
Így már nagyobb a különbség az UPC-vel szemben, de a társasházi csomaggal szemben tényleg nincs veszett különbség.
Én amikor az UPC-ot felmondtam, nekem is felajánlották ezt a lehetőséget és két dolog miatt döntöttem a digi mellett:
- Ezt a lehetőséget az UPC miért nem ajánlotta fel nekem korábban? Ha a társasházi csomag díjáért kifizetődő nekik a szolgáltatás, akkor eddig miért volt túlárazva a szolgáltatásuk? Vagy csak lehúztak? Mert ekkor ez már úgy tűnik!
- Az UPC-s net torrentezésre használhatatlan.
Szerk.: Emlékezetem szerint a társasházi csomag két évről szól. Ahogy az árak az utóbbi időben változnak, (konkrétan csökkennek,) másfél, közel két év múlva már drága lesz.
Szerkesztette: Pille 2009. 09. 29. 21:50 -kor