HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#881 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 22. 16:09

Október 22-től kikerül a BBC World a választékból.Ez az első csatornaszám csökkentés a diginél.(reméljük nem lesz belőle rendszer)

#882 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 18:32

Idézet: Moonline - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 9:41

Az a helyzet, hogy nem nagyon panaszkodhatsz, mivel a garantált sebességet így is kapod

panaszkodtam?
csak november óta különböző időpontokban mérem és biza külföld soha nem volt ilyen gyatra ezekre a helyekre ahol mértem reggel. Ennyi.

#883 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 18:34

Idézet: Moonline - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 12:29

Nem, de így hogy mondtam hogy ne panaszkodjon, megelőzzük azt hogy panaszkodik  :D

hát digivel kacsolatban tőlem nem sok ilyet olvashattál..1-2 esetben max.
EMKTV-ről annál többet tudnék..mielött szóvá teszed tudom ugyanaz a cég csak nevet váltott ;)

#884 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 18:35

Idézet: solyomferi - Dátum: 2008. szept. 22., hétfő - 11:13

nem tudom te hol laksz de itt Veszprémbe a 20/10 az 20/10 erröl ennyit

hát ott annyi..itt ennyi mert mint irtam volt "tesztelik" de nem baj nem kell olvasni rendesen csak kutyafuttában..

#885 Felhasználó inaktív   Moonline 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 20:25

Jól van no! Nem tudtam hogy ilyen nagy vita keveredik ebből  ;)

Amúgy nem, nem vagyok digi alkalmazott, én is kiéhezve várom hogy bekössék ezt a szupernetet

#886 Felhasználó inaktív   solyomferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 10:00

Idézet: FNZ - Dátum: 2008. szept. 22., hétfő - 12:03

ne izgulj!
nálam is ez van

nem izgulok. viszont bosszant mikor valaki dicsekszik más hibáján. Mert csak ugy kaphatja 20/10 helyett a 30/20 ha valaki véletlenül a központban a nagyobb elöfizetés sebességét állitota be az ö bejelentkezési jelszevához. ennyi. maradna laposba vagy köszommé meg. A rendszergazdának.

#887 Felhasználó inaktív   encrypt 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 23. 10:12

Idézet: solyomferi - Dátum: 2008. szept. 23., kedd - 11:00

nem izgulok. viszont bosszant mikor valaki dicsekszik más hibáján. Mert csak ugy kaphatja 20/10 helyett a 30/20 ha valaki véletlenül a központban a nagyobb elöfizetés sebességét állitota be az ö bejelentkezési jelszevához. ennyi. maradna laposba vagy köszommé meg. A rendszergazdának.

Biztos, hogy nem az altalad felvazolt hibarol van szo, akkor csak 30/20 lenne, es nem 35/20. (vagy ugye utorrentben 38 volt)

Ezen a forumon is volt mar nehany felhasznalo akinel gyorsulas volt a csomagok maximuma fole, mas forumokon is irtak mar, volt akinel 60-80mbit is volt.

#888 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 10:47

Idézet: mézengúz - Dátum: 2008. szept. 22., hétfő - 17:26

Ezentúl Újpesten is elkezd növekedni a kiváltságosok tábora. :D

http://www.digikabel.hu/images/stories/pdf...iv-20080919.pdf

Ujpesten már a központnál kész a digi de mikor lesz kész a kápmegyer elötti szakasz?
csak mert elkészült a kábelezés 1 hónapja : /

#889 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 11:17

Idézet: CyberLord - Dátum: 2008. szept. 23., kedd - 10:47

Ujpesten már a központnál kész a digi de mikor lesz kész a kápmegyer elötti szakasz?
csak mert elkészült a kábelezés 1 hónapja : /

Ami késik arra várni kell!
Tegnap beszéltem üfsz-al. Nálunk XX kerületben is július elején elkészültek az egész házzal.
Csak azt tudták mondani, hogy próbáljam meg hívni őket novemberben...
Remélem csípkedik magukat szorgosan, mégis 4 lépcsőházas 10emeletes ház...

#890 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 12:04

Idézet: encrypt - Dátum: 2008. szept. 23., kedd - 11:12

Biztos, hogy nem az altalad felvazolt hibarol van szo, akkor csak 30/20 lenne, es nem 35/20. (vagy ugye utorrentben 38 volt)

Ezen a forumon is volt mar nehany felhasznalo akinel gyorsulas volt a csomagok maximuma fole, mas forumokon is irtak mar, volt akinel 60-80mbit is volt.

hát, igen. az ember már csak olyan, hogy nem éri be a jóval. hiába van neki jobb internete mint a többieknek, mégjobb kell neki, mert másoknak is van (lásd 40-80 MBit tesztként).
mindenki örülne neki, ha teszt képpen néha-néha többet kapna, mint ami van.

én sem bánkódnék.

örülünk ennek is, hogy egy ilyen szűkebb csapatba tartozhatunk

#891 Felhasználó inaktív   encrypt 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 23. 17:11

Idézet: FNZ - Dátum: 2008. szept. 23., kedd - 13:04

hát, igen. az ember már csak olyan, hogy nem éri be a jóval. hiába van neki jobb internete mint a többieknek, mégjobb kell neki, mert másoknak is van (lásd 40-80 MBit tesztként).
mindenki örülne neki, ha teszt képpen néha-néha többet kapna, mint ami van.

én sem bánkódnék.

örülünk ennek is, hogy egy ilyen szűkebb csapatba tartozhatunk

Gondoljatok arra inkabb ilyen eseteknel, hogy milyen szerencsesek vagytok az internetezok ~99%-hoz kepest, 2500ft/3500ft-ert 20/10mbit-30/20mbit-es csomagok kozul valaszthattok, nezzetek korbe mas szolgaltatoknal mit adnak ennyi penzert, ha vannak is nagyobb csomagok nehany szolgaltatonal amik sebessegben kozelebb vannak (legalabbis letoltesi sebessegben) a DIGI lannethez kepest, azok arban nagyon dragak (meg 1-2ev husegszerzodessel is).

Mint egy hozzaszolasomban celoztam mar ra, inkabb onnan kene kozeliteni, hogy a pohar felig tele van, es nem felig ures  ;)

Szerkesztette: encrypt 2008. 09. 23. 17:14 -kor

#892 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 24. 06:58

Idézet: solyomferi - Dátum: 2008. szept. 23., kedd - 10:00

te azon ritka barmok közé tartozol aki nem tudja értelmezni hogy mit miért irnak be.
nem dicsekvés meg hasonló f@szságok miatt hanem jelezni hogy valamit bütykölnek és nem csak nálam van ez így. a központtól meg messze lakok aminek semmi köze ahhoz mekkora a sebesség nálam. 
ennyit rólad :down:

#893 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 24. 08:20

Idézet: encrypt - Dátum: 2008. szept. 23., kedd - 18:11

Gondoljatok arra inkabb ilyen eseteknel, hogy milyen szerencsesek vagytok az internetezok ~99%-hoz kepest, 2500ft/3500ft-ert 20/10mbit-30/20mbit-es csomagok kozul valaszthattok, nezzetek korbe mas szolgaltatoknal mit adnak ennyi penzert, ha vannak is nagyobb csomagok nehany szolgaltatonal amik sebessegben kozelebb vannak (legalabbis letoltesi sebessegben) a DIGI lannethez kepest, azok arban nagyon dragak (meg 1-2ev husegszerzodessel is).

Mint egy hozzaszolasomban celoztam mar ra, inkabb onnan kene kozeliteni, hogy a pohar felig tele van, es nem felig ures  ;)

ez lenne a normális net most már.
ezen lehetne tényleg iptv-t stb. működtetni. esetleg nem tudja valaki, hogy a digi mikorra tervezi ezt?

#894 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 24. 08:26

FNZ!

Korábban beirta valaki, hogy a digi teszteli a rendszerét ezért van nálam is nagyobb sebesség. Más szolgáltatókkal jön az évvégi szokásos sebesség "háború" ki tud többet mondani. Trékomnál 50-100megás sebességről beszélnek....valszeg majd lesz valamikor iptv is ha lesz elég sebesség a rendszeren amitől nem hal le és tudja szolgáltatni. Feltéve ha egyáltalán napirenden van az iptv a diginél.

más

eddig nem foglalkoztam vele de most látom a digi új ip tartományt osztogat? nálam ilyennel kezd 94.xx.x.xxx

#895 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 24. 08:34

Egy kérdés, ha már itt IPTV meg 100 megák. azon a két árnyékolatlan telefondróton, hogy a fenébe fog jönni a 100 mega?  :confused: Mikor a 8 mega se tud átjöni rendesen!

#896 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 24. 08:41

már elhagytuk a 10gigát is..
http://bix.hu/index.php3?lang=en&page=grap...09-2&portid=Po5

novemberben még a 3-at sem érte el..ezzel a tempóval évvégén kb. 12 gigát lépi át..

#897 Felhasználó inaktív   solyomferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 24. 08:41

Idézet: Flashget - Dátum: 2008. szept. 24., szerda - 6:58

te azon ritka barmok közé tartozol aki nem tudja értelmezni hogy mit miért irnak be.
nem dicsekvés meg hasonló f@szságok miatt hanem jelezni hogy valamit bütykölnek és nem csak nálam van ez így. a központtól meg messze lakok aminek semmi köze ahhoz mekkora a sebesség nálam. 
ennyit rólad :down:

Sértegetés helyett inkább irásom azon részére válaszolhatnál melyik városban laksz.

#898 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 24. 08:55

Idézet: Flashget - Dátum: 2008. szept. 24., szerda - 9:26

FNZ!

Korábban beirta valaki, hogy a digi teszteli a rendszerét ezért van nálam is nagyobb sebesség. Más szolgáltatókkal jön az évvégi szokásos sebesség "háború" ki tud többet mondani. Trékomnál 50-100megás sebességről beszélnek....valszeg majd lesz valamikor iptv is ha lesz elég sebesség a rendszeren amitől nem hal le és tudja szolgáltatni. Feltéve ha egyáltalán napirenden van az iptv a diginél.

más

eddig nem foglalkoztam vele de most látom a digi új ip tartományt osztogat? nálam ilyennel kezd 94.xx.x.xxx

amikor kötötték a netet a szerelő csak annyit mondott a kérdésemre, hogy mire át kell állni kötelezően a digitális adásra, addigra náluk is lesz iptv

#899 Felhasználó inaktív   PeterX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 24. 08:57

Idézet: FNZ - Dátum: 2008. szept. 24., szerda - 8:20

ez lenne a normális net most már.
ezen lehetne tényleg iptv-t stb. működtetni. esetleg nem tudja valaki, hogy a digi mikorra tervezi ezt?

SZVSZ a Digi nem tervez IPTV-t a LAN hálózatán, mert nem alkalmas rá.
Az ADSL-ben az a jó, hogy mindenki dedikált kábelt/sávszélességet kap egészen a központig (és itt ki is merülnek az előnyök).
Ez a LAN esetében nincs meg, tehát ha egy lépcsőházban 30-an 30 féle műsort akarnak nézni, akkor az gyenge 5 Mbit-jével számolva 150 MBit sávszélességet igényelne. Ez a 100MBps switch-ekkel aligha kivitelezhető. Ha lesz is digitális TV, akkor az inkább DVB-C lesz a koaxon.
De ne legyen igazam, és legyen IPTV minden DIGI-s háztartásban.
VODKA
-Connecting People-

#900 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 24. 09:29

Idézet: Flashget - Dátum: 2008. szept. 24., szerda - 9:41

már elhagytuk a 10gigát is..
http://bix.hu/index.php3?lang=en&page=grap...09-2&portid=Po5

novemberben még a 3-at sem érte el..ezzel a tempóval évvégén kb. 12 gigát lépi át..

A DIGI legalább tesz is valamit! Igaz, hogy leáll meg ilyenek, de én drukkolok nekik! Meg ilyenek.  :respect:
Suxx UPC, trécom

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.